Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2020 08:35 - Борисов въведе диктатурата, която няма нищо общо с демокрацията.
Автор: djem Категория: Бизнес   
Прочетен: 383 Коментари: 4 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                Нито диктатурата има общо с демокрацията, нито социализма!

Диктатора Борисов ръководи страната като истински Пиночет.

Корнелия Нинова си би автогол с плакати от времето на Живков, Горбачов и Путин.

Марешки е един манипулатор. Той самия забрави, когато беше срещу правителството, срещу НАТО и срещу монопола. Сега се прави на ни лук ял, ни лук мирисал.

Бившия президент с провалите и неадекватните си действия Плевнелиев, забрави гафовете, които направи. Сега и той се пише "капацитет", мнение дава. Мерси, другарю Пле3внелиев. Ако бяхте достоен за президент, щяхте да повторите мандата.

Коронавируса - една велика революция в комунистически стил, срути бизнеса на малките фирми, за да осъществи плана на монополите за крупни измами и милиарди печалби от нещастието на болните хора по света. 

В България  във всеки град има болница, поне една аптека  или червен кръст, които да оказват помощ при спешни случаи. Но, едва 5% от тези болници, и то само в големите градове работят на пълни обороти. Пак се обслужват болници чиито шефове са близки до диктатора Борисов и МС.
Правиха се нагледно полеви болници, все едно сме във война Излишни пари се пропиляха и пак в името на някой, близък до правителството.
Малки болници фалираха, малки фирми и търговци фалираха, а медиите мълчаха, обслужвайки интересите на МС и приятели. Днес хиляди магазини не работят. Помещенията стоят с месеци празни, не наети. 

Ето ви причините, заради, което днес хората протестират.



Гласувай:
13


Вълнообразно


1. djem - Борисов се страхува от служебно правителство?
27.07.2020 08:41
Не. Не се страхува от това.
Борисов се страхува от ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.

Борисов не иска да е 9-тата дупка на кавала. Той иска да е на първа линия, да командва, да е изпълнителната власт.

БОРИСОВ Е НАРЦИС.

НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА !
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Дора!
27.07.2020 09:04
Най- притеснително е срастването на властите
Например на съдебната с политическата власт
Как не разбраха че влизането на прокуратурата демонстративно, с оръжие, в президентсктвото е демонстрация именно на това!?
Добре, принципност!? Но ако е принципност, защо не я демонстрират с проверка на кюлчета от злато с тегло минимум от килограм ,като се съди от обема им Това не е месечно или годишно възнаграждени, джобни пари пачките от 59 хиляди евро - също не са!
Защо са там - в чекмедже?Дневна парса ли са?
Един приятел ,чех , твърдеше, че ако си купиш, например кола за над сто хиляди долара, веднага следва проверка на финансова полиция , тяхната! За произхода на парите, как си ги придобил?
При нас явно е избирателно!Заради срастването на властите!

Хубав ден!
цитирай
3. krumbelosvet - А Бойко го доведе на власт "Е" "Н" П, уж ЕНП
27.07.2020 15:50
"Европейската" "Народна" Партия доведе на власт ББ, като спря за ПРЕДПОЛАГАЕМА "КОРУПЦИЯ" (опровергана по-късно от съда) евро-парите за коалицията на цар, социалисти и турци, ИДЕАЛНОТО ОБЕДИНЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ, достигнало връх в икономиката. Приеха за член ББ и с мощна подкрепа го инсталираха за премиер, и го подкрепят ДО ДНЕС, вече 11 години. САЩ приеха поредния бананов диктатор и го употребиха - продадоха ни прескъпо НА ЗЕЛЕНО книжни самолети...
цитирай
4. djem - Вече 11 години западна Европа доказа, с управлението си, че Гестаповците не са свършили
31.07.2020 06:41
И Меркел го доказа. По-пошла политика от тази в Германия няма. Германската икономика се счупи. Меркел докара амуджите в Европа да я колонианират, да се смесят с интелектуалците и да ги оформят по свой облик и поведение. Пошлост, нисши твари нападнаха цивилизованите държави и ги изравниха със земята. Б.Б е най-големият диктатор в България. От мутра - премиер не става. Мутрите са прости, нахални и печелят само чрез насилие, рекет и компромати срещу своите опоненти.
Цялото правителство е съставено от простаци. Никакъв интелест и култура в изразяването пред медиите. Опоскаха държавата и хазната само за 10 години, направиха така че и най-културните хора да се сравняват с простаците. Опростачиха медиите. Време е да се върнем към старите традиции, да си върнем доверието и куллтурата на заимоотношения между нас си. Време е КОНСТИТУЦИЯТА ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕНА ИЗЦЯЛО. Нова КОНСТИТУЦИЯ, без привилегии и ИМУНИТЕТ! ИМУНИТЕТ ДА ИМА САМО ПРЕЗИДЕНТА. Време е ВНС да въведе ред и дисциплина, а не геноцид и хитлеризъм, какъвто има сега въведен от Борисов и мутрите му.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 956680
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9189
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930