Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2012 09:34 - Името на играта е "Успейте през живота си"
Автор: matrixecologia Категория: Други   
Прочетен: 3090 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Златното правило: който има злато, той определя правилата.

Те използват езиците си за да ви заблудят. Змийска отрова има в тях! Техните усти са пълни с злоба и клевети. Тяхното минало са руините и страданието. А страхът от Бога им е непознат. Те са обсебили сърцата и съзнанията на нашите лидери. Съюзили са се с богатите и силните! Те ни заблуждават за истината! Нашият човешки дух е покварен! Защо се кланяме на алчността?  Защото отвъд нашия взор те ни използват!

От раждането до смъртта ни те са наши собственици! Те ни притежават! Те ни контролират! Те са наши господари! Събудете се! Те са навсякъде около вас!

Нашите стимули са пренасочени. Ние живеем с изкуствено самосъзнание, подобно на сън. Бедните се увеличават. Човешките права несъществуват. Те създадоха репресивно общество, а ние сме техни несъзнателни съучастници. Те управляват другите чрез унищожаване на самосъзнанието. Ние сме поставени в състояние на транс. Те ни направиха безразлични към околните. Ние сме средоточени единствено върху собственото си благополучие. Моля, разберете, че те са в безопастност, докато не бъдат разкрити. Това е техният метод за оцеляване - да ни държат в транс,  да бъдем себелюбиви, Те унищожават приспаната средна класа. Все повече хора стават бедни.

Ние сме техния добитък. Отглеждани сме за да бъдем роби. ТЕ ЖИВЕЯТ, НИЕ СПИМ

Може светът да ме ослепи, но Бог ми позволява да виждам.

Искаш ли да знаеш истината? Тия неща стават в края на всеки век. Просто хората се страхуват  да посрещнат бъдещето. Макар че вървя през долината на сянката на смъртта, аз не се боя от злото! Ела и се присъедини към купона.

ПОДЧИНЯВАЙ СЕ
ЕЛАТЕ НА КАРИБИТЕ
РЕПРОДУЦИРАЙ
НЕ НА СВОБОДНАТА МИСЪЛ
КОНСУМИРАЙ
РАЗПРОДАЖБА
ГЛЕДАЙ ТЕЛЕВИЗИЯ

КОНСУМИРАЙ
ИЗПЪЛНЯВАЙ КУПУВАЙ
ГЛЕДАЙ ТЕЛЕВИЗИЯ
НЕ МИСЛИ
ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СПИШ 
ПРЕДАЙ СЕ 
НЕ СЕ СЪМНЯВАЙ ВЪВ ВЛАСТИТЕ
БЕЗ ВЪОБРАЖЕНИЕ

Понякога, когато гледам телевизия, сякаш спирам да бъда себе си! Сякаш съм звезда от сериал! Или имам собствено ток шоу Или се появявам в новините, излизайки от лимузина! Единственото, което трябва да правя е да бъда известен. Хората ме гледат! Те ме обичат! И никога не остарявам, нито умирам.

Всеки играе за себе си, и се опитва да включи и други.

 Виж, човече. Прави каквото можеш. Но запомни.
Аз ще дам най-доброто от себе си, за да изритам задника ти от играта.

 



Гласувай:
1



1. matrixecologia - филмите. . . и дрогата. . . май. До...
30.04.2012 10:53
анонимен написа:
филмите...и дрогата...май. Дословно си цитирал филма "They live" не лошо филмче от 88-ма. Изглежда ти си пристрастен "консуматор", след като изводите ти са базирани единствено и само на някакви холивудски продукции.


Браво , че помниш филма, но констатацията ти е безкрайно безполезна. Тъй като въпросите, който разглеждаш не са належащи за никога . А това което казва текста в стария филм е много по полезно и належащо за хората. Ако все още сме на същия хал. Не е важно това което ти казваш, а текста 88-ма който хората все още не разбират. Не е важен източникът на информацията,а стойността която той има. И колко голяма нужда има тя бъде дискутирана.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: matrixecologia
Категория: Други
Прочетен: 94241
Постинги: 13
Коментари: 60
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031