Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2014 12:50 - И да ви харесва в България пак ще ви принудим да емигрирате!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3590 Коментари: 0 Гласове:
13

Последна промяна: 01.07.2014 13:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Помните ли изказването на ректора на УНСС (Университет за Национално и Световно Стопанство, по-известен като Утре Носи Съответната Сума, заради корупционните практики в него), към окупаторите на учебното заведение, през есента на миналата година? Нека ви го припомня, на тези които сте го забравили:

image

Кадъра е от репортажа на предаването "Господари на ефира", отразили подробно събитието. (Желаещите да си припомнят цялото видео може да го направят от ТУК.)

Важно е да напомним, че въпросното лице е разобличено, като бивш агент/доносник на репресивната комунистическа Държавна сигорност, с псевдонима Стойновски.

Но какво общо има това с ядрената мафия и ядрената престъпност? Допирната точка между "родолюбеца" агент Стойновски и ядрената мафия се е "циментирала" вчера, 30-ти юни 2014-та г., и ние научаваме за това не от къде и да е, а от интернет сайта на самото УНСС:


Споразумение за сътрудничество между УНСС и МААЕ


"Споразумение за сътрудничество между Университета за национално и световно стопанство и Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) подписаха ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев и генералният директор на агенцията Юкия Амано.

.............................................

Целта на споразумението е да се установи практическата рамка за сътрудничество между страните в областта на научните изследвания и организирането на магистърска програма по ядрена сигурност."

image

Какво е това "ядрена сигурност" и за какво се ползва? Аз се "помотвам" из средите на ядрената мафия вече почти четвърт век и все още не съм срещнал дефиниция/определение на това понятие. Сигурен съм, че и тези на снимката също не могат да дадат отговор на този въпрос, но пждписват ... програма за доунищожаването на България.
Ето и едно от най-пресните доказателства (от март 2014-та г.), че боса на световната ядрена мафия (Юкиа Амано), а също така и водещите световни ядрени сили не са наясно с това понятие, но ви облъчват мозъците с него ежедневно:

35 държави се споразумяха за по-строги правила за ядрена сигурност
Русия и Китай не се присъединиха към инициативата

То няма никакви правила, а те говорят за "по-строги"? Жалки престъпници!
А ето и снимчица от "историческото" събитие, на което пак не можаха (защото е невъзможно) да определят, що е то "ядрена сигурност" и има ли тя почва по света?


image
Амано е на три реда, съвсем малко в ляво, от Обама. На срещата нямаше българско представителство, независимо, че сме една от 30-те страни експлоатиращи АЕЦ!!!

На практика вчерашното споразумение между агент Стойновски и мафиота Амано е за производство на "експерти", които да ви облъчват, че ядрената енергия е най-най-най-най- .... и така докато в България не остане нито един НЕубеден.

Ето още какво каза доносника на ДС на младите хора миналата есен:


image

Сега разчиства пътя от пречещите?

Самият Амано успешно практикува изселване на свои сънародници от префектура Фукушима, Япония, вече четвърта година, така че има опит, който да сподели с родните подлоги на ядрената мафия.

Г. К.




Гласувай:
14



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9866148
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930