Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2014 14:10 - Тихо-мълком вкараха крантава кобила в управата на АЕЦ-а!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 9607 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 25.07.2014 14:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Докато всички вие се опиянявате от публичния цирк "Оставка на N-тото престъпно българско правителство" ядрената мафия тихо и безшумно стяга примката около врата ви. Как ли? Нека видим!

Понеже "национално-отговорните" медии не са много словоохотливи по въпроса (Защо ли? Защо?) ще се опреме основно на информацията от местния вестник Kozloduy-bg.info. Хронологично:


10.07.2014 Член на СД на АЕЦ стана шеф на БЕХ

Членът на Съвета на директорите на „АЕЦ Козлодуй ЕАД” Жаклен Коен става изпълнителен директор на принципала на дружеството – Български енергиен холдинг. Това се казва в прессъобщение на БЕХ от днес, 10 юли, в което се уточнява, че причината за смяната в ръководството на холдинга е предстояща медицинска интервенция, която ще бъде последвана от продължително отсъствие поради хоспитализация на досегашния изпълнителен директор Иван Йончев.
След провеждането на редица консултации с лекари, те единодушно ми препоръчаха да се подложа на операция. Тъй като възстановяването ми се очаква да продължи дълго време и това ще доведе до невъзможност да изпълнявам пълноценно служебните си задължения, подадох заявление до Министъра на икономиката и енергетиката да ме освободи от заеманата длъжност. С протокол на министъра от 09.07.2014 г., по взаимно съгласие, е прекратен Договорът ми за възлагане на управление на БЕХ АЕД. След пълното ми възстановяване ще продължа да работя по реализирането на стратегическите проекти, по които БЕХ работи, сред които несъмнено е и изграждането на нова ядрена мощност – 7-ми  блок на АЕЦ „Козлодуй”. Проектът на споразумение за изграждане на нова ядрена мощност е преминал съответните корпоративни процедури в „АЕЦ Козлодуй – Нови мощности”, АЕЦ Козлодуй и БЕХ и се очаква утвърждаване от страна на принципала”, се казва в прессъобщението, цитиращо Йончев.


Съвсем "случайно" същият ден АЕЦ-а е посетена от високопоставена дипломатическа мисия:

image

10.07.2014 АЕЦ “КОЗЛОДУЙ” ПОСРЕЩНА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ САЩ

По този повод, два дни по-късно (12/07/2014г.), пуснах тук материала
Обвинявам САЩ в целенасочено унищожаване на България.

Какво следва научаваме пак от козлодуйския вестник, в публикация от вчера:


24.07.2014 Болният бивш шеф на БЕХ влезе в СД на АЕЦ

Нови рокади по върховете на енергетиката са извършени тихомълком и по-конкретно в Съвета на директорите на АЕЦ „Козлодуй”, става ясно от Търговския регистър. Промените са вписани на една и съща дата с тези обявени предварително от пресцентъра на Български енергиен холдинг (БЕХ). Както вече писахме, от БЕХ обявиха на 10 юли, че изпълнителният директор Иван Йончев е подал оставка заради заболяване и на негово място влиза членът на Съвета на директорите на „АЕЦ Козлодуй” ЕАД Жаклен Коен. В Търговския регистър промяната е вписана на 16 юли. От същата дата обаче има вписани размествания и в СД на АЕЦ, като болният Иван Йончев е станал член на СД, а Жаклен Коен - председател на Съвета на директорите, от който пък е изпаднал председателят на Съвета на директорите на БЕХ Георги Христозов.

Проверката в Търговския регистър потвърждава заявеното от местния вестник:

image

Освен датата на промяната в червен правоъгълник е заграден и номера, с помоща на който сами можете да проверите достоверноста на информацията в сайта на ТР.

Бърз преглед в страничката на ръководството на АЕЦ-а показва, че и там промените са отразени, но без за целта да е публикувано нарочно информационно съобщение, каквато е обичайната практика!!!

image

В сайта на БЕХ промените не са отразени вече повече от две седмици!!!

Сигурно очаквате да ви кажа, какво означава всичко това? И аз бих искал някой да ми каже! Но няма желаещи.

Това което виждам в мъглявината е водещата роля в постановката на Съединените атомни щати.

И понеже вече за втори път в този блог споменавам истинската съвременна разшифровка ще ви подаря един облак от думи на бивш американски президент, от преди близа 61 години, от трибуната на Общото събрание на ООН. Подробнотите около тази реч, когато му дойде времето:

image

Г. К.






Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9834624
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031