Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2016 18:18 - ЕВРЕИ НА СЛУЖБА ВЪВ ВЕРМАХТА НА ТРЕТИЯ РАЙХ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3846 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 16.05.2016 19:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

От 11-29 юли 2011 г. в Женева (Конфедерация Швейцария) премина 102 сесия на Комитета на ООН по правата на човека, в който всички държави, които са подписали Конвенцията за правата на човека на Организацията на обединените нации (включително Германия, Франция, Австрия и Швейцария), прие следното обвързващо решение (общ коментар): "законите, които са преследвали изразяването на отношение на исторически факти са несъвместими със задълженията, които конвенцията налага на подписалите го държави по отношение на зачитането на свободата на словото и свободата на изразяване. Конвенцията не позволява никаква обща забрана за изразяване на погрешно мнение или неправилно тълкуване на събитията от миналото "(Параграф 49, CCPR / C / GC / 34).

Решението на комисията, най-малко означава, че вече съществуващите закони са незаконни, и че те са били незаконни още в приемането им, така че всички присъди в минало време трябва да бъдат отменени и съответно затворниците по тези осъдителни присъди да бъдат компенсирани . По този начин, за страните, които са подписали Конвенцията за правата на човека, преследване за отричането на Холокоста е неприемливо. Официалният текст на решението (Общи коментари) на Комитета на ООН по правата на човека в Руската е на интернет страницата на Комитета на ООН по правата на човека. 05 юли, 2012 Съвета на ООН по правата на човека прие резолюция ориентир за свободата на разпространение на информация в Интернет, която призовава всички държави да се защитят правата на физическите лица по интернет в същата степен, че тези права са защитени в ежедневния им живот. "Съветът по правата на човека, като се ръководи от Хартата на Обединените нации, като потвърждава правата на човека и основните свободи, провъзгласени във Всеобщата декларация за правата на човека и съответните международни договори за човешките права, включително Международния пакт за граждански и политически права и Международния пакт за икономически, социални и културни права ...

1. отново потвърждава, че същите права, които имат хората също трябва да бъдат защитени в интернет, по-специално, свободата на изразяване, която е приложима независимо от границите и чрез всички средства по свой избор, в съответствие с членове 19 от Всеобщата декларация правата на човека и Международния пакт за граждански и политически права;

2. признава, световният и отворен характер на интернет като движеща сила за ускоряване на напредъка към развитие в различните му форми ...

5. Решава да продължи разглеждането на въпроса за поощряване, защита и реализация на човешките права, включително правото на свобода на изразяване в интернет и в други технологии, както и за това как интернет може да бъде важен инструмент за развитието и прилагането на правата на човека, в съответствие с програмата си за работа.

Отричането на Холокоста - съвсем законНО!

По този начин, Изучаването на Холокоста и неговото обсъждане е въпрос на науката, а не на наказатаелни съдии!

терминология

Вермахт - германските въоръжени сили (1935-1945), състоящи се от една армия, флот (кригсмарин), и Air Force/военно-воздушни сили (Luftwaffe).

Организацията на обединените нации - ООН създадена на 26 юни, 1945. Съветският съюз се присъедини към Организацията на обединените нации 24-ти октомври 1945.

Третия райх - "Третия райх" - неофициалното име на германското правителство - Deutsches Reich (1933-1943), Groβdeutsches Райх (1943-1945).

image


"Цялата истинска история на Втората световна война е умишлено фалшифицирана. Досега, за Хитлер и нацизма обективна информация в Русия на практика няма. Евреите са били активни съюзници и лидери на нацистка Германия повлияли върху хода и изхода на войната ...

Либералните автори с невероятно редовността забравят, че хиляди евреи по време на войната се борили за Хитлер. Те са убивали руснаци, те воюваха срещу нас. При това са убивали много усърдно ... Никой от тях 
не поиска прошка от нас  "и никога няма да поиска (16).

150 хиляди войници и офицери от Вермахта можеха да имигрират в Израел по силата на Закона за връщане, но те са избрали за себе си, абсолютно доброволно да служат на Министерството на Фюрера (3, 5, 10, 34).

По-голямата част от евреите-
ветерани  от Вермахта казват, че щом са в армията, те не се смятат, че са евреи (5, 34).

Много подробно за услугата на евреите в Третия Райх Вермахта пише в кабинета си, Bryan Марк Риг " Еврейски войници на Хитлер: Неразказаната история на нацистките расови закони и хора от еврейски произход в германската армия " (2002).

Браян Марк Риг (роден през 1971 г.) -. Американски историк, професор в Американския военен университет на р. Роден в Тексас в семейство на християнските баптисти. Той е служил като офицер в морската пехота на САЩ. Той завършва с отличие Историческия факултет на Йейлския университет, получил грант от Фондацията на Чарлз и Джулия Хенри да продължат обучението си в университета Кеймбридж във Великобритания. Намирането, че баба му е евреин, той постепенно се върна по-близо до юдаизма. Учи в Ерусалим Йешива "Ор Sameach." Служи като доброволец в спомагателните части на израелската армия.
Изчисления и заключения Rigga звучи доста сензационно: в германската армия по фронтовете на Втората световна война, са се били до 150 хиляди войници, които са имали еврейски родители или баби и дядовци.
Терминът "mishlinge" в Райха са наричали хората, родени от смесени бракове на арийци с не-арийци.

Mishlinge (мишлинг) - «смесени», мелези/нечистокръвни евреи. Евреи, са се наречали чисти хора, най-малко, над три чисто еврейски рода по кръвна майчина и бащина линия.

Mishlinge първа степен или полу-евреи, са наречени хора с до два еврейски рода, те е необходимо да изповядват юдаизма и да са омъжени за евреин или еврейка.

Mishlinge втора степен, една четвърт от един евреин, човекът трябва да е с един еврейски дядо или баба или по арийска линия, омъжени за евреин или еврейка. През 1939 г. в Германия има 72 000 mishlinge първа степен и 39 000 mishlinge втора степен.

Въпреки законовото определяне за "некачествени" хора с еврейски гени и, въпреки бомбастична пропаганда, десетки хиляди "mishlinge" тихо са си живели при управлението на нацистите "те не са депортирани не са били кастрирани и не са били обект на унищожаване. Въз основа на предварително приети закони те са били отнесени към категорията не-арийци, и повечето от тях са оцелели "(5).

Те по обичайния ред са привиквани в Вермахта, Луфтвафе и Кригсмарие, и са се превръщали не само във войници, но ставали и генерали, командири на нивото на полкове, дивизии и армии.

През януари 1944 г., отдел персонал е подготвил Вермахта тайна списъка на 77-високопоставени офицери и генерали "със смесена еврейска раса или омъжена за евреин" . Всички тези 77 имали сертификат за "немски кръв" лично от Хитлер. Сред тези, които са изброени в списъка - 23 полковника, 5 големи генерали, 8 
генерал-лейтенанта, двама генерала на армия и един фелдмаршал (40).

image
                             Эрхардт Мильх


Така че, полковника от Абвера Ернст Блох - син на евреин, получил от Хитлер следния документ: "Аз, Адолф Хитлер, фюрерът на германската нация, признавам, че Ернст Блох е от специална немска кръв" ...

Днес Браян Ригг казва: "Към този списък могат да се добавят имената на 60 висши офицери и генерали от Вермахта, ВВС и ВМС, включително двама фелдмаршали ..." (пак там).

Ето някои от тях -

image
https://schrijfspecialist.files.wordpress.com/2012/10/hansfrank1.jpg


Ханс Майкъл Франк - личен адвокат на Хитлер, на генерал-губернатор на Полша, Reichsleiter на NSDAP, полу-евреин.

      image
Хелмат Шмид в униформа на "Луфтвафе" по време на Втората световна война

Бившият германски канцлер Хелмут Шмид , офицерът Луфтвафе и внук на евреин, свидетелства: "Само в моя въздушна единица имаше същите 15-20 момчета като мен. Аз съм сигурен, че ако дълбоко се потопите в проблемите поставени от Ригг за германските войници от еврейски произход, ще се отворят нови перспективи в изучаването на военната история на XX век в Германия. "

Стотици "mishlinge" бяха наградени за храброст Железни кръстове. Двадесет войници и еврейски офицери бяха наградени най-високата военна награда на Третия райх - Рицарски кръст (пак там).

Рицарски кръст, първа степен орден на Железния кръст в Третия райх е създаден със заповед на Адолф Хитлер през 1939г .

image
  http://img-fotki.yandex.ru/get/6402/66496967.1f/0_67303_b32e69c8_L.jpg


"Например, главният нацистки идеолог Розенберг дойде от прибалтийски евреи.

image


Вторият човек след фюрера на Третия райх, шефът на 
Гестапо Хайнрих Химлер
беше половин евреи, а неговият заместник Райнхард Хайдрих е вече юдеин 3/4.

image


Нацисткия министър на пропагандата е друг типичен представител на "най-високо състезанието" грозно джудже-стар куц кон-крак, полу-еврейчето , Йозеф Гьобелс.

image

Евреи – создатели Третьего рейха



image
  http://s017.radikal.ru/i401/1112/e9/7109a32b7178.jpg
image
https://zhestokij-realist.ru/wp-content/uploads/2016/02/paul_joseph_goebbels.jpg

Най-непоправим "жидоед", при Фюрерът е бил издателя на нацисткия вестник "Sturmer" Юлиус Щрайхер. Обесен след Нюрнберг. И в ковчега пише истинското му име - Аврам Голдбърг, в друг свят не грешката си "мома" име и псевдоним.

image

http://bessmertnybarak.ru/Goldberg_Abram_
Solomonovich/


image


Друг нацистки военнопрестъпник, Адолф Айхман е обесен вече през 1962 г., е пълнокръвен евреин от евреи превръща в християнството. "Е, обесете ме. Един евреин по-малко "- каза Айхман преди екзекуцията. Рудолф Хес, бившата дясна ръка на фюрера в ръководството на нацистката партия, имаше майка -. Еврейка Това означава, че по наше мнение е половин евреи, и в съответствие със йудейския закон за евреите - чист евреин.

image


Жълта "звезда на Давид" предлагане да се закичи на дрехи евреина адмирал Канарис, шеф на военното разузнаване. Той беше от гръцките евреи.

А командирът на Луфтвафе  РАЙХСМАРШАЛ Херман Гьоринг беше женен за еврейка,

image

неговия първи заместник фелдмаршал Ерхард Milch е вече пълноправен евреин "(16).

image
http://s00.yaplakal.com/pics/pics_original/8/7/6/6054678.jpg

Показани са ключови фигури на Третия райх, с връзки към юдаизма плът и кръв от кръвта.

image


Хитлер (Хитлер) (истинско име Шикльгрубер Адолф (1889-1945), началник на германската фашистка военнопрестъпник австрийски евреин.

image
http://lambo.blog.bg/photos/29038/original/Hitler%20school.jpg
Хитлер в училище. Долу вляво е бъдещия велик философ Витгенщайн. И той е евреин.

image


Усновил в Германия нацисткия режим на терор. От 1938 г., върховен главнокомандващ на въоръжените сили. Директен инициатор на избухването на Втората световна война 1939-1945, GG, коварната атака на СССР,  22 юни 1941 г.. Един от основните организатори на масово изтребване на военнопленници и цивилни в окупираните територии (16, 25, 39).

image


Фюрер на Германия (1934-1945), канцлер на Германия (1933-1945), председател на NSDAP (1921-1945). Баща - Алоис Шикльгрубер (1837-1903), син на банкер - евреин, а майка му е Клара Pёlttsl (1860-1907).

image
               Хитлер дьо Ротшилд с еврейката Ева Браун




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686205
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031