Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2019 09:27 - Ваксините срещу морбили убиват повече деца, отколкото морбили… и дори не е близо
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 354 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.05.2019 09:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ваксините срещу морбили убиват повече деца, отколкото морбили… и дори не е близо

https://www.newstarget.com/2019-05-01-measles-vaccines-kill-more-children-than-the-measles.html?fbclid=IwAR139NKZjwzuxN5Z-RjyHoOLxwz8UExAekFREKgCfaOusRHge0joAIo5REg

05/01/2019 / От Итън Хъф


image

С цялата истерия и раздразнителност от страх по морбили, която обхожда основните медийни заглавия тези дни, може да се предположи, че децата навсякъде изчезват мъртви от тази заразена с варицела инфекция. Но според официалните данни на американските центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC) , нито един човек не е умрял, докато е бил инфектиран с морбили повече от 15 години.

От друга страна, безспорен е фактът, че поне 100 души са загинали вследствие на получаването на ваксината MMR за морбили, заушки и рубеола, за които всички ни казаха правителствените здравни власти, трябва да защитава срещу морбили ,

Както сега е очевидно за всички, които всъщност обръщат внимание, ваксината MMR всъщност е много по-опасна от самата морбили, която през 50-те и 60-те години се е шегувала зателевизионни предавания като „The Brady Bunch“ за това, че е безвреден ритуал за преминаване от детството в зряла възраст.

През 2014 г. директорът на CDC на Националния център за имунизация и респираторни заболявания каза на Associated Press , че от 2003 г. насам не е имало смърт, свързана със смърт. Това твърдение е потвърдено наскоро от Отдела за вирусни заболявания на CDC. в имейл, че през 2003 г. в САЩ няма смъртни случаи, свързани с морбили.

Важно е също да се има предвид, че дори и тези много малко смъртни случаи, докладвани през 2003 г. и преди това, може и да не са били причинени от морбили, тъй като CDC само следи смъртните случаи, които съвпадат с инфекциите с морбили - подобно на CDC, както и на американската храна. и лекарствени продукти (FDA), правят с данни, насочени към сурово мляко .

 

"Ежеседмичните доклади за заболеваемост и смъртност на CDC (MMWR) от тази дата не са разкрили нито смъртни случаи от морбили", обяснява Брайън Шилхави, редактор на Health Impact News , за подкрепа на данните от CDC, показващи, че морбили са безвредни и не по-сериозни от обикновената настинка.

За повече новини за това как основните медии, корумпираните политици и здравните власти, купувани от индустрията, лъжат на обществеността за морбили, не забравяйте да проверите Propaganda.news .

Нивата на смъртност от морбили вече са намалели почти до нула ПРЕДИ въвеждането на първата ваксина срещу ваксина през 1963 г.

В действителност, морбилита всъщност може да бъде по- безопасна болест, отколкото обикновената настинка, както се вижда от данните, показващи, че смъртността, причинена от морбили, е изключително необичайна, особено в ерата на правилната канализация.

В статията на Shilhavy е включена графика, показваща как смъртността от морбили е достигнала почти нула около 1950 г. - повече от десетилетие преди първата ваксина срещу морбили, въведена през 1963 година.

С други думи, тази графика доказва, че ваксините срещу морбили са доста безполезни , както и фактът, че морбили наистина са болест, която не е голяма сделка, която, след като човек се възстанови от него естествено, предоставя постоянен и пожизнен имунитет на морбили - което между другото не може да се каже за ваксини срещу морбили, които в най-добрия случай осигуряват само временен и непълен имунитет.

„Преди въвеждането на ваксини срещу морбили през 60-те години на миналия век, почти всички деца са се заразили с морбили преди юношеството, а родителите и лекарите са приемали морбили като„ повече или по-малко неизбежна част от детството ”, обяснява детската здравна защита (CHD), про-здравна защита. група за защита на детето свобода, която в момента е в процес на съдене срещу Merck & Co., производител на ваксината MMR, за фалшифициране на данни за предполагаемата безопасност и ефикасност на ваксината.

"В индустриализираните страни заболеваемостта и смъртността от морбили вече са ниски и намаляват, а много експерти поставят под въпрос дали дори ваксината е необходима или ще бъде използвана."

Не забравяйте да прочетете пълния доклад на CHD за морбили, естествен имунитет срещу морбили и общата измама, която е ваксината MMR.

Вижте VaccineDeaths.com за повече информация за смъртността от ваксини в Америка и по света.

Източниците за тази статия включват:

HumansAreFree.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

ChildrensHealthDefense.org




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39935734
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930