Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2019 11:37 - Бившата съпруга на Чарлз Бронсън, Паула Уилямсън, на 36 години, беше „намерена мъртва от предозиране с наркотици на легло с кокаин и таблетки“ само часове след
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 800 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.08.2019 11:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      Бившата съпруга на Чарлз Бронсън, Паула Уилямсън, на 36 години, беше „намерена мъртва от предозиране с наркотици на легло с кокаин и таблетки“ само часове след като най-опасният затворник във Великобритания разкри, че е намерил нова любов
  • Пола Уилямсън беше открита мъртва в неделя в дома си в Снейд Грийн, Стоук
  • Тя починала от подозирано предозиране с наркотици и е намерена на „легло с кокаин“  
  • Бившата звезда на Coronation Street преди това беше омъжена за Чарлз Бронсън
  • Но отношенията се разпаднаха и Бронсън остана възмутен от снимка с нея  
  • Според съобщенията, Бронсън смята да се ожени за пенсионерка на име Джоан след освобождаването 

От ДЖО МИДЪЛТЪН ЗА MAILONLINE

ПУБЛИКУВАНО: 15:37 BST, 29 юли 2019 | АКТУАЛИЗИРАНО: 08:28 BST, 30 юли 2019 г.

 

Съпругата на най-опасния затворник във Великобритания Чарлз Бронсън бе намерена мъртва до кокаин и таблетки след подозирано предозиране с наркотици, се твърди днес. 

Пола Уилямсън, 38-годишна, бе открита безжизнена от новия си любовник вчера сутринта в къщата си в района на Sneyd Green на Стоук на Трент. 

Бившата актриса коронацията улица бе изхвърлен от нощен клуб, докато "от лицето й" в нощта преди, източници казаха, Слънцето . 

Смята се, че новото й гадже, с което се е виждала само от няколко седмици, се е обадила на спешни служби, но медиците я обявяват за мъртва в 7 часа сутринта.  

image   12
     

Пола Уилямсън (на снимката), бившата съпруга на Чарлз Бронсън, е открита мъртва в дома си на 38 години. Преди това е участвала в Коронационната улица, Холиоукс и Емердейл, преди да се срещне с Бронсън през 2016 г. в затвора

Полицията не третира смъртта й подозрително. 

Смъртта й настъпи в същия ден, когато Бронсън обяви, че иска да се ожени за пенсионерка, наречена Джоан, когато е освободен от затвора.  

Най-насилният затворник във Великобритания заяви, че ще се ожени за 63-годишната Джоан, след като излезе от затвора, за да могат да бъдат „двама възрастни хора заедно“. 

"Моята Джоан идва от същата ера и харесва всички същите неща като мен", каза той пред The ​​Sun. 

„Ние сме традиционни и имаме същия стил и нагласи. Тя е зашеметяваща. Няма 33-годишна птица, която да е готова да чисти обувките си.  

Според съобщенията, Бронсън говори за смъртта на г-жа Уилямсън с най-добрия си мъж Род Харисън в HMP Woodhill в Милтън Кейнс, съобщава Mirror . 

Мис Уилямсън се омъжи за най-насилствения затворник във Великобритания в HMP Уейкфийлд в Западен Йоркшир през ноември 2017 г., като Бронсън бе поставен с белезници в отделението за два часа по време на церемонията.

Връзката им обаче бързо се разпадна и 66-годишният Бронсън бе възмутен от снимка на актрисата с глава на мъж в гърдите на почивка в Тенерифе. 

Бракът на двойката трябваше да бъде анулиран през юни, процес, който обикновено отнема две седмици, но не е ясно дали е преминал преди смъртта й днес. 

image   12
     

Бронсън, на снимката във Върховния съд в Лондон през 2001 г., заяви, че е "шокиран и разстроен" след смъртта на бившата си съпруга 

image   12
     

Мис Уилямсън държи картичка, включваща снимка на Чарлз Бронсън отпред през юли 2017 г.

image   12
     

Мис Уилямсън (на снимката в центъра) се появи в Емердейл. Тя също участва в Hollyoaks и Coronation Street

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • предишен
  • 1
  • Следващия
  • imageНай-жестокият затворник във Великобритания, Чарлз Бронсън, на 66 години, има своя ...Майка на 38 г. казва, че семейството на ваканцията на семейството й с 9 000 британски лири до 5-звезден хотел ...image
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ Дял image   12
     

Пола Уилямсън, когато през 2017 г. беше годеницата на Чарлз Бронсън, опитвайки сватбената си рокля

В изявление на полицията се казва: „Жена от Стоук на Трент, която беше открита мъртва, е кръстена на Пола Уилямсън, на 38 години.

„Тялото на Паула беше намерено в къща на авеню Гордън, Снайд Грийн, около 7 часа сутринта.

„След смъртта ще се установи причината за смъртта, но смъртта не се третира като подозрителна.

„Сега се подготвя доклад за короните.“ 

Мис Уилямсън се появява многократно на улица „Коронация“ между 2008 и 2012 г., играейки медицинска сестра.

Тя също има части в Hollyoaks, като Доктор през 2012 г., а тази година се появи в комедия, наречена Yardies, която тепърва ще излезе.

Тя участва заедно с Емили Уотсън и Доминик Уест във филма „Подходящ възрастен“, който беше свързан с издирването на серийни убийци Фред и Роуз Уест.  

Говорейки за връзката с Бронсън през юни тази година, госпожица Уилямсън по-рано каза: „Тъжно е. Никога не е хубаво и не ми остана абсолютно нищо. Изгубих цялата си работа, защото се ожених за този мъж, както и за семейството и приятелите.

„Не вярвам в грешки или съжаления. Всичко се случва с причина. Опитах всичко възможно за него и ще останем приятели.

Тя добави: „Ако исках да повиша профила си, няма да се занимавам с това, като се омъжа за най-известния затворник във Великобритания. Това би унищожило кариерата ми - и това се случи. "  

image   12
     

Смъртта на мис Уилямсън идва само дни след като Бронсън разкри планове да се ожени за новата любов на живота си, наречена „Джоан“. На снимката: Мис Уилямсън и Бронсън 

image   12
     

Пола Уилямсън се появява многократно на улица Коронация (на снимката) и играе на медицинска сестра

image   12
     
image   12
     
 

Пол Уилямсън (на снимката вляво) е намерен мъртъв в къща в Стоук на Трент. Тя се омъжи за Чарлз Бронсън (на снимката в по-младите му дни) през 2017 г. в затворнически параклис

image   12
     

66-годишният Бронсън беше възмутен от снимка на актрисата с мъж на главата в гърдите на почивка в Тенерифе, а двойката трябваше да бъде отменен брака им

2018: Съпругите на Чарлз Бронсън се появиха на Loose Women да говорят връзка     Заредени: 0% Прогрес: 0% 0:00 предишен играя пропускане ням   Текущо време0:00 / Времетраене0:37 Цял екран Нуждаете се от текст                       Как писма от затвора доведоха до най-невероятния брак на Великобритания

Чарлз Бронсън е затворен за въоръжен грабеж през 1974 г., но е добавил време към присъдата си за множество насилствени изблици вътре. 

В момента излежава доживотна присъда за грабеж и отвличане в затвора Уейкфийлд 

Пола Уилямсън започна да обменя писма с Бронсън - наричан най-насилственият затворник във Великобритания - през 2013 г.

Продължаването на писането, докато Бронсън беше сгоден за бившата си партньорка Лорейн Етерингтън през 2015 г.

Бившата двойка най-накрая се срещна за първи път през ноември 2016 г., когато Уилямсън го посети в HMP Wakefield. 

Той й предложи на Деня на влюбените 2017 г., като я серенадира с персонализирана версия на класиката на Франк Синатра „My Way“ от затворнически телефон за плащане. 

Двамата се ожениха през ноември 2017 г. и тръгнаха по пътеката до Марша на смъртта. 

През април 2018 г. Уилямсън призна, че са изправени пред проблеми в брака си, които според нея са били разтърсени от лошото поведение на Бронсън и причудливите искания.

Съобщава се, че Бронсън е бил поръчан да стои тънък, като прави по 400 седялки на ден, докато той й казва „не се дебеля“.

Миналата седмица стана ясно, че Бронсън търси развод, след като се почувства „унижен“ от снимки на съпругата си на нощно излизане в Тенерифе. 

Двойката поиска отмяна на брака през юни тази година

 

Бракът никога не е бил осъществен и на съюзите в Англия и Уелс е позволено да бъдат анулирани, ако младоженците не са правили секс след завързването на възела.

Поради това госпожица Уилямсън поиска бракът да бъде отменен по тези причини и Бронсън, който сега е в HMP Woodhill в Милтън Кейнс, се съгласи през юни. 

Двойката имаше бурни отношения и често удряше заглавията. 

Те за първи път започнаха да разменят писма през 2013 г. и продължиха да ги пишат, докато Бронсън беше сгоден за бившата си партньорка Лорайн Етерингтън през 2015 година. 

Най-накрая се срещнаха през 2016 г., а по-късно Бронсън ѝ предложи през 2017 г., като от затворническата телефонна телефонна зала за затворите й серенадира версия на класиката на Франк Синатра „My Way“.

Двамата се ожениха през ноември 2017 г. и тръгнаха по пътеката до Марша на смъртта.

През април 2018 г. мис Уилямсън призна, че са изправени пред проблеми след множество странни искания. 

Например, тя е била поръчана от Бронсън да стои стройна, като прави 400 седящи на ден, докато той й казал „не се дебеля“.

Малко след това яростна Бронсън се удари в госпожица Уилямсън, след като се появиха снимки, че тя е интимна с мъже в нощна изхранване с напитки. 

Паула беше в гей бар на почивка в Тенерифе, когато един от мъжете, с които купонясваше, се осмели да сложи лицето му в разцепването й и тя се наложи, което бе хванато за камера.

В яростната си мисъл Бронсън я етикира като "пиян тартал" и каза: "Без да пия я обичах. Но тя избира напитка вместо мен.

Той също пише на приятел и казва: „Нямам нужда от проблеми и разправии (съпруга). Тя никога не е имала представа!

„Без напитка я обичах. Но тя избира напитка вместо мен.

Той добави: „Животът продължава. Спира за никой човек. Забавление, докато продължи. Сега е *** изключено. " 

image   12
     

Паула Уилямсън призна, че има проблем с напитки и лекарства с рецепта през 2018 година

image   12
     

Мис Уилямсън бе намерена мъртва в дома си в района на Снайд Грийн в Стоук на Трент (на снимката, улицата, където живееше)

2018: Съпругата на Чарлз Бронсън плаче, докато чува писмото му от затвора       Заредени: 0% Прогрес: 0% 0:00 предишен играя пропускане ням   Текущо време0:00 / Времетраене0:41 Цял екран Нуждаете се от текст                      

Мис Уилямсън се разпадна в сълзи при появата си на Loose Women, малко след като Бронсън видя изображението и призна, че има проблем с напитките и лекарствата с рецепта.

Актьорската кариера на Пола Уилямсън 

Паула Уилямсън учи театър в Манчестърския университет в Метрополитън, който завършва през 2005 г.

Тя продължи да играе неназована медицинска сестра на улица „Коронация“ три пъти между 2008 г. и 2012 г.

Имала е и роли в сапуни Hollyoaks и Emmerdale.

Мис Уилямсън също участва в два епизода от мини-сериала „Подходящ възрастен“ през 2011 г., където играе Кърсти Стивънс.

Тя също така ще бъде представена в Yardies, късометражното, което в момента е в предварителна продукция. 

 

Част от изявление на Бронсън гласи: „Паула ме презираше, майка ми и най-вече самата нея. Не мога да приема такова поведение от някой, който трябва да е моя жена.

В отговор мис Уилямсън каза, че пристрастяванията й „трябва да спрат“ и че тя го е „унизила“, преди да кредитира Бронсън, сега известен като Чарлз Салвадор, за да я накара да разбере, че има проблем.

Тя каза: „Имам проблем с алкохола, имам проблем с наркотиците, проблем с лекарства с рецепта. Имам го от години. Знам, че имам.

„Всяко объркано нещо, което съм правил от дълго време, е чрез алкохол и трябва да спре. Трябва да спра и той ме накара да осъзная това. 

През октомври миналата година мис Уилямсън разкри, че се е проверила в рехабилитационното заведение на Clouds House в Солсбъри за 300 британски лири на нощ след опит за самоубийство. „Наистина съм ударил скално дъно“, каза тя. Тя каза пред Daily Star Sunday: „Спомням си, че бях вкъщи и си мислех:„ какъв смисъл продължава “.

- Получавах толкова много злоупотреба с Чарли… ужасни гадни съобщения от хора, които не ме познават, които не заслужавах. Плюс това, много ме боли от изхвърлянето и гледах как Чарли се движи толкова лесно. 

Бронсън е един от най-известните затворници в страната и прекара по-голямата част от последните четири десетилетия в затвора за поредица от насилствени престъпления.

През последните години той се насочи към изкуството и промени фамилното си име от Бронсън на Салвадор в знак на почит към испанския художник сюрреалист Салвадор Дали.

Той за първи път сключи връзка с мис Уилямсън, която също имаше роли в „Емердейл“ и „Холиоукс“ през 2013 г., след като те започнаха да пишат една на друга.

Преди това Бронсън заяви, че иска да има деца с мис Уилямсън, твърдейки, че той ще бъде „най-добрият татко в света“.

За първи път той е затворен за въоръжен грабеж през 1974 г., но през времето си вътре е взел заложници в десет обсади на затвора и нападнал най-малко 20 затворнически служители.

Миналия ноември той беше изчистен от опитите да сериозно навреди на управителя на затвора, след като беше обвинен, че заплашва да хвърли очите на човека в HMP Wakefield.

Животът и времената на Чарли Бронсън, мъжът, наречен „най-опасният затворник във Великобритания“

Чарлз Бронсън, чието първоначално име беше Майкъл Гордън Питърсън, е роден през 1952 г. в Лутън, Бедфордшир.

От млада възраст Бронсън се е отдал на дребна престъпност, присъединявайки се към банда от четирима разбойници на 13-годишна възраст.

Получават му редица условни присъди и порицания, докато не е изпратен за първи път в затвора за въоръжен грабеж през 1974 г. за седем години на възраст 22 години.

Докато е в Уолтън Гоол, той случайно нападна двама затворници и на следващата година беше изпратен в Хъл.

В следващите няколко години Бронсън продължи да атакува други затворници, като добави месеци към присъдата си и беше превключен между затворите.

В HMP Wandsworth той се опита да отрови друг затворник, което доведе до изпращането му в психиатричното заведение в Parkhurst, където се сприятелява със скандално известните близнаци Край. 

Той дори описа двойката, която управляваше Ийст Енд Лондон със своята банда през 50-те и 60-те години на миналия век, като „най-добрите две момчета, които съм срещал“.

Отново продължи да атакува други затворници, заплашваше полицаи, взе хората в заложници и дори се опита да се самоубие, тъй като беше преместен от затвора в затвора.

През 1982 г. той изнесе протест на покрива в Broadmoor, премахвайки плочки от горната част на сградата. Той участва в редица протести през годините, причинявайки щети на стойност стотици хиляди лири.

Той е освободен през 1987 г. и започва да се боксира в Лондонския Ийст Енд, променяйки името си на Чарлз Бронсън след актьора.

След само 69 ​​дни свобода, той отново е затворен за въоръжен грабеж за седем години през 1988 година. 

През 1989 г. той създаде копие от счупена бутилка и дръжка на метлата и пусна бунт в голото. 

Три години по-късно той бе освободен - този път продължи 53 дни извън затвора. Арестуван е заради заговор за ограбване.

През 1993 г. той взе заложник на библиотекар и помоли полицията да му вземе чаша чай, хеликоптер и надуваема кукла.

Три години по-късно той взе двама иракски затворници в заложници в Белмарш, изисквайки от полицейските преговарящи самолет, картечници и сладолед, преди да ги освободи.

Той беше осъден на доживотна присъда през 1999 г. за вземане на Фил Даниелсън в заложници и разтърсването на затвора при 44-часова обсада.  

През 2001 г. той се жени за Фатема Сайра Рехман и преминава към исляма, като изисква да бъде известен като Чарлз Али Ахмед. След като се разведоха четири години по-късно, той се отказа от религията.

През 2014 г. той смени името си на Чарлз Салвадор, след Салвадор Дали.  

Бронсън и Паула Уилямсън се срещнаха през 2016 г., а по-късно Бронсън й предложи през 2017 г., като от затворническата телефонна камера за затворите й серенадира версия на класиката на Франк Синатра „My Way“.

Двамата се ожениха през ноември 2017 г. и тръгнаха по пътеката до Марша на смъртта. Бракът им беше анулиран през юни 2019 г.

Общо Бронсън  взе заложници в десет обсади на затвора и нападна най-малко 20 затворнически служители. 

Прочетете още:
  • Чарлз Бронсън нарушава мълчанието, след като съпругата на актрисата Паула Уилямсън е открита мъртва - Mirror Online
  • Чарлз Бронсън планира да се ожени за пенсионерка след краткотраен брак с бившата актриса от Corrie Паула Уилямсън - The Sun
  • Пола Уилямсън мъртва - Чарлз Бронсън "шокиран и разстроен", след като бившата съпруга на актрисата на Коронацията се оказа мъртва у дома на 38 години
  • Бившата съпруга на Чарлз Бронсън Паула Уилямсън е открита мъртва „на легло с кокаин и таблетки“ само часове, след като той обяви планове да се ожени отново - The Sun



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39910143
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930