Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2019 11:24 - Известни личности за евреите
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1339 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image Известни личности за евреите Публикувано на 22.09.2019  в Любопитно


“Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22) image

"Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове." - Диорид, І в. сл. Хр.

"Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас."

 - Тацит, римски историк, І-ІІ в. сл. Хр.

image

Мохамед: "Всички до един са мошеници."

“Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането.”

Джордано Бруно, италиански астроном, учен и философ, 16 в.

image

“Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ.” - Мартин Лутер, църковен реформатор – протестант.

“По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” - Мартин Лутер.

image
Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука." image
Мария Терезия, австрийска императрица, 18 в.:

"Аз не познавам по-страшна чума за държавата от еврейското племе."

image

Гьоте:

"Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците."

image
“Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!”

император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)

image

Виктор Юго:

"Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение."

image
Бисмарк:

"Натиснете само един евреин и от всички страни ще чуете вик."

image

“В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово.”

Бенджамин Франклин, (XVIII в.) – американски учен и държавник.

image
“…Атеизмът (безбожието) е чифутска болест...”

 - Достоевски, писател

image

“Евреите в целия свят разрушават патриотизма и здравите основи на държавата” - княз Мобучум Окума, японски учен и военен от XIX в.

Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите.

Марк Твен

image

Христо Ботев и Любен Каравелов често пишат за “великите юдейски царе на капитала”, които са извор на злото в света.

Ботевите и Каравеловите издания (”Свобода”, “Независимост”, “Знаме”) бичуват “обрезаните и необрезани еврейски екселенсии”, “израилските барони” и “великите царе юдейски на капиталът”, Ротшилдите и барон Хирш и “чафутските вестници" “Нойе Фрайе Прессе” и “Пестер Лойд”, които пеят възторжени оди за султана. Посочват че тези “чафутски вестници” имат свои дописници и сред българските евреи.

image
"Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота.

Любен Каравелов

image
Тъй нагло Лорда с мирен вид
свой взгляд министерски исказа,
и като същий злобен жид
към нази пълен бе с умраза,
и тъй цинически, без стид очите на света замаза…
...
О, Англио, защо ли днес
бездушен жид те управлява?
.

Иван Вазов - "Дизраели"

image

"В тези железници се срещаш с безподобно отвратителни жидовски фигури, които, щом те подушат, че си българин, считат за непременна обязност да ти изкажат своето съчувствие към нашата политика, да похвалят гения на нашия народ и неговите водители, да пуснат някои псувни по адреса на нашите врагове и да ти поласкаят националното самолюбие чрез едно сравнение със сърбите... Ицик Цвиблман или Мойше Келенкопф да ти изказва братско съчувствие!... Да го цапнеш по разлигавената доброжелателска мутра!"

Алеко Константинов - "До Чикаго и назад"

image
“...Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) – там положително ще намерите евреи...”

Хенри Форд, индустриалец, изобретател и издател

Коментарите на Форд за Протоколите на ционските мъдреци

image
"Убий евреина и бъди патриот."

Хуан Перон, аржентински президент, съпруг на Евита Перон.

image
“Луциферианството, масонството, ционизмът, болшевизмът и глобализацията са глави на едно и също чудовище – световното еврейство!”

 - Никола Николов, публицист

image

“Евреите не могат да бъдат превъзпитани и не трябва да им се дава никаква власт.” - Борис Миронов, публицист - “За еврейския фашизъм”.

"Твърде характерно явление е, че както простия народ, така и истински образованите хора са антисемити. Първите се подчиняват на естествения природен инстинкт на самосъхранение, вторите идват до същия извод по пътя на научното размишление. Между природните и научните юдофоби се намира достатъчно дебел слой юдофили. Тези посредствени хора не са преодолели бездната на мъдростта, но слабо асимилирания научен материал е заглушил в тях гласа на природата. Едни се подчиняват на лъжливи научни доктрини, втори - на верски догми, трети - от "страха ради юдейски", по едни или други морални и материални причини. Но всички тези хора трябва насила да заглушат в себе си от самия Творец вложения в тях антисемитизъм и природата жестоко им отмъщава за това с ръцете на същите евреи." - Георги Димитров, изследовател, първата половина на 20 в.

image“Евреите не са народ или нация, това е секта на потомствени дегенерати, която преди 4000 години била изгонена от халдейския град Ур. Очевидно евреите са били първата организация от дегенерати. Те били и първата масонска организация в света...” - проф. Григорий Климов, социолог и дипломат, живеещ в САЩ.

“В следствие на кръвосмесителните бракове, “разрешени от религията" (Талмуда), еврейският народ се е изродил и представлява сбор от дегенерати (генетически увредени хора). Те биват три вида: полово извратени, с психически заболявания и с вродени дефекти. Най-злокачествените дегенерати са тези, при които трите вида увреждания се съчетават.” - проф. Григорий Климов

 

В редица европейски езици думата “мошеник” (измамник, далавераджия, лъжец, който извлича облаги, крадец) е производна от популярното еврейско име Моше.




източник

  Прочетете: За коренната разлика между евреи и ционисти

 

ПО ТЕМАТА


Протоколи на Ционските мъдреци

image

Loading… Статията е от книгата на покойния вече голям български писател-дисидент и политически деец Никола Маринов Николов, живял в САЩ до 1997,-когато го убиват:  Смъртта на Никола Николов (+ допълнителен ВИДЕО материал) Ако искате да разсърдите хората, лъжете. Ако желаете да ги озлобите, кажете им истината. Посвещавам: На всички добри хора от всички народи и … Продължете с четенето наПротоколи на Ционските мъдреци

imagebultimes.com

Къде са 6 000 000 евреи? (ВИДЕО)

image

Loading…     Ако видеото не налично или се зарежда цъкнете, ТУК   Чудите се коя е тази баба ли? Ами от ето ТАЗИ статия ще разберете: Вкараха 88-годишна баба в затвора, защото дебатира Холокоста (ВИДЕО)   ОЩЕ ПО ТЕМАТА           Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност. Моля, подкрепете ни. … Продължете с четенето наКъде са 6 000 000 евреи? (ВИДЕО)

imagebultimes.com

10 факта, който всеки трябва да знае за ционисткото държавно образувание, наречено “Израел”

image

Loading… “Глобал Рисърч”, Антъни Белчеймбърс 1. От общо 14,2 млн. евреи, обитаващи понастоящем света, малцинство от 43% от тях живеят в Израел. 2. 75% от близо 7-милионното население на ционисткото държавно образувание са евреи, останалите 25% т.е. ок. 2 млн. са местни араби. 3. Израел има най-високата раждаемост в т.нар. „развит свят” – средно по … Продължете с четенето на10 факта, който всеки трябва да знае за ционисткото държавно образувание, наречено “Израел”

imagebultimes.com

Програма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г.

image

Loading… Московския ционистки конгрес – 1988 Програма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г.   I. Удържане на властта 1. Заграбване на средствата за масова информация 2. Всички, които участват пряко във властта трябва да имат местни имена и външност. 3. Директорът може да бъде гой, но поне един от неговите … Продължете с четенето наПрограма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г.

imagebultimes.com



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39762155
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031