Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2012 20:12 - Таинственните портали към други светове
Автор: krysy Категория: Хоби   
Прочетен: 11575 Коментари: 0 Гласове:
23

Последна промяна: 16.11.2012 20:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  image

    Практически всички народи, населяващи нашата планета имат предания и легенди за тайнствени пътешествия в други светове. Може, разбира се, да се предположи, че тези митове са по-скоро  желание за откъсване от пределите на нашата планета. Ненапразно обаче се казва, че всяка приказка е реалност, към която макар и да е страшно, но много ти се иска да се докоснеш.
       В северната част на Перу изследователите откриват нещо, което представлява огромна историческа ценност.  Намерената Врата на Боговете обърка учените от цял свят. Тя може да измени коренно представата за света, показвайки, че земният живот с неговите вълнения и суета е само малка част от човешкото битие.

 image


  Находката представлява грандиозна врата, изсечена в скалата, висока 2  и широка 7 метра. Перуанските старейшини от древни времена я наричат Врата на Боговете. В центъра на вратата се намира кръгъл отвор. Вероятно е служил като ключалка. Според преданията, жителити на Перу могли през тази Врата да общуват с боговете, да преминават през нея и да се връщат обратно. Много от тях, според легендата, след това ставали безсмъртни.
   Преди откриването на Вратата на Боговете, хората, летейки със самолет над това място, забелязвали необикновени скални структури. А след откриването на тази находка, изследователите научили, че при скалата винаги е имало, има и сега тайни служители. Именно те разказали на учените удивителни легенди, свързани с тази Врата. Служители разкрили, че Вратата е наследство от цивилизацията на Инките, че в древните времена е откривала «пътя към Боговете», и през нея героите могли да се пренесат в другие светове. Много от тях си отивали завинаги, някои се завръщали, но носейки със себе си необикновени знания.
   Учените научиха и историята на жреца Арами Мару, който пазел  «Ключа на Боговете на седемте долини». При идването на испанските конкистадори, когато нашествениците започнали страшно клане, Мару събрал оцелелите и заедно отишли при Вратата на Боговете. От този ден бегълците безследно изчезнали. При това учените открили нещо, което по-рано не били забелязали – рисунка на Вратата на Боговете върху знаменитото плато Наска и споменаването за нея в сказанията на древните маи.

   Но по-интересни са резулатите от съвременните търсения. Катар Мамани, който пръв открил вратата в скалата, провел поредица от експериментни с прилагане на модерни измервателни прибори. Той достига до извода, че Вратата е аномална зона и в действителност е служила и до сега продължавна да служи като врата към други светове. Резултатите, получени от Мамани са фантастични. Близо до каменната врата били открити множество сюрреалистични обекти от извънземен произход.Тези обекти, както установил Мамани, съществуват зад границите на нашата триизмерна реалност и, най-главното, те мислят и демонстрират емоции. Сюрреалистичните обекти били фиксирани не само от приборите, но много от тях Мимани видял със собствените си очи.
    Структурата на скалата е много интересна – някой, докоснал се до нея, чувствал някаква енергия, друг чувал музика, а на някои им се сторило, че врата  се отваря. Тук, колкото и да е странно, много често се появяват ярко бели дискове и сини сфери. Може би, това е  НЛО? Може само да се гадае откъде идват пришълците – от  паралелни светове или от космоса?

 

image

   Много учени твърдят, че всички аномални зони, които съществуват на нашата планета са врати към други измерения.  Едно от тези аномални места е градчето Седона, щата Аризона в САЩ. Практически всеки втори жител на града е виждал НЛО. Тук се случват най-чудни и странни истории. Но  най-поразителното са тези врати, отварящи се между измеренията в определено време. Съществува много заснет материал, на който непосредствено преди откриването на портала може да се видят странни обекти с оранжев или ярко-жълт цвят, «мъгляви фантоми», малки сини огньове.

 

image

 

image

 

    Според статистиката на нашата планета ежегодно изчезват около два милиона души, при  което някои от тях изчезват буквално пред очите на другите хора.  Такива странни изчезвания могат да се обяснят само със съществуването на паралелните светове.
image

  През 1930 година в Северна Канада в изчезва цяло ескимоско село. При това изчезнали дори мъртъвците – гробовете опустели. Останала само храната, дрехите и винтовките, с които мъжете обикновено не се разделяли.


image

   Още една загадъчна история се случила с кораба "Мария Селесте"открит през 1872 година край бреговете на Азорските острови  без жива душа на борда. Корабът е намерен в напълно годно за мореплаване състояние и с все още издути платна. Бригантината била изоставена в океана от цял месец, а на борда си имала запаси от храна и вода за повече от половин година. Товарът бил недокоснат, а личните принадлежности на пасажерите и екипажа били все още на мястото си. От екипажа нямало и следа и никой повече не ги видял; тяхното изчезване често се цитира като една от най-големите морски загадки за всички времена.  image

   Има много истории не само за таинствени изчезвания, но и за не по-малко тайнствени "появления".  Така, в Англия през 1914 година на улица Хайстрийт  се материализирал от въздуха абсолютно гол човек, а в Париж почти по същото време намерили човек, който си загубил паметта. В Япония през 1954 година бил задържан човек с паспорт на страната Туаред. Такава страна не съществува, но този човек твърдял обратното.

image

     Всички тези тайнствени явления, а те са хиляди, могат да се обяснят с теорията за «звездните врати», през които безследно изчезват хора. Разтварянето на хора във въздуха засега може да се обясни така – вратата към паралелното измерение се отваря, и човекът «пада» в него. Напълно е възможно, да има множество такива тунели, и те могат да се отварят само от знаещи хора.

image

  Напълно вероятно е в древните времена хората да са умеели да отварят «звездните врата» и да ги използват. Това ниво на техническия прогрес, достигнато днес от човечеството, би могло да бъде постигнато само с помощта на доставени от други светове на технологии, помогнали някога в строителството на статуи или при строителството на древните пирамиди, които поразяват със своята точност и т.н. На Земята са ставали различни катастрофи и, възможно, една от тези катастрофи да е  унищожила цивилизацията, която имала достъп до Вратите. И хората забравили пътя към тях. Но това съвсем не означава, че за тях за забравили и онези, които са от другата страна на тунела.

image

 

   Буквално всички  жители на Норвегия през 2009 година видели появата на огромна светеща спирала. След известно време гигантската фуния закрила цялото небе и се задържала около 15 минути, след което просто изчезнала. Най-удивителното е, че такива фунии се наблюдавали и над Сомалия, и над Австралия. Може би това е признак, че вратите са започнали да се открехват?
image

  На този и на много други въпроси, свързани с тайните на  мирозданието, не може да даде отговор никоя наука. Изследванията обаче не се  прекратяват. Днес все повече най-невероятните идеи и догадки на писателите фантасти придобиват реалност. Човечеството е все  по-близко до тайната на на паралелните светове и "звезните врати".

 image

 



Гласувай:
23



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krysy
Категория: Хоби
Прочетен: 2300117
Постинги: 210
Коментари: 695
Гласове: 5364
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031