Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2019 11:37 - Часовникът спря: знаци
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 1094 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.08.2019 11:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Часовникът спря: знаци

АВТОРЖана Любарская

https://tainy.net/62118-ostanovilis-chasy-primety.html?fbclid=IwAR3UOeYh76PhHgqzj4b51Uc-wg3rqeQMq2CV1PrUhN34JVEUDTIiyqheNOM

Много мистични неща са свързани с часовника. Много често хората се страхуват дори да подарят часовник, знаейки, че такъв подарък обикновено означава раздяла. Многобройните знаци, свързани с часовниците, ви позволяват да разгледате свеж този незаменим аксесоар. Но е желателно да знаете всички тези признаци, за да анализирате хода на живота и да можете да реагирате правилно на необичайни неща, които понякога се случват.

Съдържание на статията
  1. Часът спря - лоша поличба?
  2. Стойността на времето в празни часове
  3. Защо стенният часовник спря?
  4. китка
  5. Часовникът спря, след което отиде: знаци
  6. Защо часовникът спира, когато човек умре
image Часът спря - лоша поличба?

Още в древността, когато часовникът спираше, хората често се тревожеха, смятайки този знак за един от най- негативните. Всъщност именно със спирането им мнозина направиха паралел с възможния край на живота на своя господар. Смятало се е, че ако часовникът спре или се счупи, ще има извънредно положение в семейството, където се намират .

imageСмятало се също, че ако часовникът спре, това се дължи на голямо количество отрицателна енергия около човек преди смъртта. Смятало се е, че именно тази енергия пренася проблеми и може да донесе нещастие на собственика в близко бъдеще.

Също така, според знаците, освен смъртта, собственикът на часовника скоро може да очаква нещастия, измама и измама. В същото време се смяташе, че си струва все едно, без страх, да продължат да вършат своето нещо, да работят, тъй като знакът обещаваше да преодолее трудностите.

Стойността на времето в празни часове

Според знаците мнозина съветвали да се пази от номера, който е възникнал в резултат на спирането им . Смяташе се, че точно това число ще донесе нещастие.

image

Смятало се е също, че часовникът не може да бъде изхвърлен, ако минутите и часовите ръце съвпадат, тъй като точно тази ситуация обещава добри неща в живота. Със съвпадението на часове и минути, много хора виждат това като положителен знак, проява на късмета.

В миналите векове се обръщаше повече внимание на часовниците, тъй като се смяташе, че те имат връзка с ангелите. Например, да  видите в 10 10 - до големи радостни събития, настъпване на благоприятен момент и възможност да промените живота си към по-добро.

image

Интерпретациите са дадени за всеки път:

  • Стрелки между 12 и 1 - началото скоро ще донесе печалба;
  • 1-2 - погледнете по-отблизо: някой иска да ви измами;
  • 2-3 - трябва да изчакате, житейската ситуация няма да се промени дълго време;
  • 3-4 - собственикът трябва да спре и да помисли, преди да вземе сериозни решения. Не можете да бързате, това може да доведе до големи неприятности и проблеми.
  • 4-5 е знак да станете приятел на врага. Тази мъдрост скоро ще даде плод.
  • 5-6 - неприятности ще дойдат от любим човек, може би партньор.
  • 6-7 - Неблагоприятен знак означава лоши новини. Същите признаци, когато стрелките са спрели между 10-11 или 11-12.
  • 7-8 - очаквайте добри новини, радост;
  • 8-9 - наблизо се появи фен, който е луд по теб.

image

Важно! Дори празни часовници в миналото се отнасяха със специално внимание - това е факт. Бяха ценени, никога не се изхвърляха.

Защо стенният часовник спря?

Според знаците стенният часовник спира за лоши житейски събития . Ако намерите обяснение за човек, това предвещава трагичните последици или сериозно заболяване . За къщата обаче тълкуването обещава предимно пожар, наводнение, срутване на тавана.

Въпреки че има научно обяснение при спирането на часовника на стената, което позволява да се предсказват неприятни събития: например за райони, където често има земетресения, спирането на часовника може да бъде свързано с първите сеизмологични тремори, в резултат на което механизмът на часовника е изместен. Такива удари могат да бъдат невидими за хората, но устройствата реагират на тях много ясно.

image

Ако електронният часовник спря, това може да е резултат от повреда в окабеляването . Електрическото окабеляване често има напрежения, на които електронните часовници реагират. Но за собственика на къщата това е повод да проверят отново дали всичко е наред на електрическата част в къщата.

Важно! Основното е да възприемате подобни ситуации със стенен часовник без паника. Не се притеснявайте, ако близките се чувстват добре, къщата не е повредена. В този случай часовникът стана само малък сигнал за възможна заплаха.

китка

Когато един часовник спре, той причинява паника у мнозина. Но не винаги е оправдано. Ако следвате знаците, спирането на часовника се превръща в сигналза човек , че се развива слабо в кариерата си. Подобно избледняване описва неудобство, свързано с неразбиране на ръководството, завист на колегите . За човек това е повод да мисли в коя посока да расте и да се развива.

Също така един спрян часовник може да предупреди, че ако все още не сте достигнали важна цел , не се отчайвайте, защото всичко все още предстои. Основното, за което часовникът говори в този случай, е движението напред.

image

Ако часовникът спря неочаквано,  това може да означава трагични събития, бедствие с човек.

Интересна интерпретация на езотериците . Те смятат, че часовникът на ръката (стената) спира в случай на отрицателно настроен човек по отношение на собственика на часовника. Те сигнализират за машинациите на врагове.

Часовникът спря, след което отиде: знаци

Ако часовникът започне отново след спиране, това е знак, че собственикът му е бил в сериозна опасност. Най-вероятно това се дължи на недоброжелателите, които не успяха да направят нещо лошо, а просто имаха заплаха. В този случай часовникът показва, че човекът, когото са искали да навреди по чудо, избягал от неприятности.

image

Но знакът звучи съвсем различно, ако веднъж спряният часовник започна неочаквано след почивка . Това показва заплаха за живота на собственика им, активиране на нещо лошо. Носенето на такъв часовник не си заслужава, дори ако отново върви добре.

Защо часовникът спира, когато човек умре

Съществува връзка между починал човек и предмет, който показа времето му в живота. Ако човек умря и часовникът на ръката му спря, физиците дават обяснение. Продължителната употреба на часовници е довела до факта, че те са станали част от електромагнитното поле на човек и при неговата смърт те не получават заряд от него и спират.

Трудно е да се повярва, но многобройни изследвания на учени показаха, че часовникът и енергията на собственика са взаимно свързани.

image

Възможно е да се отнасят по различен начин към знаците, но напредъкът и спирането на часовника  могат до известна степен да променят идеята за суеверие. Често това, за което говореха още нашите предци, се сбъдва по примера на часовник. И не винаги става въпрос за лоши събития, а за факта, че признаците на работата на часовника се потвърждават.

Но не се паникьосвайте, но се препоръчва да бъдете мъдри. В крайна сметка дори спирането на часовника е само сигнал, нещо трябва да бъде прегледано в живота ви (работа, живот, приятели) и да продължите да се движите към целта си.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748717
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031