Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2017 12:15 - Анонимните България: България доставя оръжие на терористи
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 2349 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.06.2017 12:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 „Анонимус“- България успя да проникне в компютърната мрежа на посолството на Азербайджан в София. От компютъра на посланика и дипломати бяха изтеглени стотици документи, дипломатически  ноти  и писма, някои от които с гриф „Строго секретно“. От тях става ясно, че държавната авиокомпания на Азербайджан Silk Way е транспортирала стотици тонове оръжие за терористите в Сирия, Йемен, Афганистан, Ирак, Африка  с дипломатически полети, разрешенията за които е получавала от България и други европейски държави.

 

Посолството на Азербайджан е искало българската държава да издаде разрешителни за дипломатически полети на самолетите наSilk Wayвъпреки че превоза на опасни стоки е забранен на борда на граждански самолети. Българското външно министерство, отдел „Консулски отношения“, е връщало нота с разрешение и така стотици полети на държавната авиокомпания на Азербайджан са превозвали товарите с оръжие.

 

Българските оръжейни заводи ВМЗ, Арсенал и Дунарит с охота са изнасяла своята стока, защото на дипломатически полет проверки не се правят. Те са имали възможността да продават нелегално солидни пратки, които въобще не са минавали провека. А печалбите, разбира се, са огромни и не се декларират.

 

 

„Анонимус“-България споделя тези секретни писма с гражданите на България, защото не можем да мълчим и бездействаме, когато терористи, които режат глави, изнасилват, взривяват цивилни вече и в Европа извън зоната на войните в Сирия, Либия, Ирак, Афганистан, биват въоръжавани с българско оръжие. Не можем да мълчим, защото всеки ден в Сирия биват ранени и убивани десетки деца с наши ракети, докато някой начело на държавата ни прави бизнес с тяхната смърт - с детската смърт! Тези, които продават оръжие на терористи, са също такива. Такива са и  българските министри и служби, които разрешават експорта срещу солидни комисионни за себе си.

 

 

image 

 

Това писмо е и до служителите на военните заводи ВМЗ-Сопот, Арсенал-Казанлък и Дунарит-Русе. Занете ли къде отиват печалбите от всички оръжия, които вие произвеждате? Знаете ли за офшорните сметки на своите началници? Когато слагате хляб на масата на вашите деца, замисляте ли се, че в същото време някъде по света някое друго дете умира от глад, защото за разлика от вашите деца, няма родители. Те са убити от оръжието, което сте произвели лично вие, със собствените си ръце? Замисляте ли се, че същото това гладно дете утре също може да бъде убито от тези ракети, излезли от вашите ръце? Вероятно не се замисляте, защото вашите началници ви казват, че ние не продаваме оръжие на терористи. Ние продаваме оръжие само на добрите терористи.

 

image 

 

Защо не питате началниците си какви лични награди са получили от приятелите си в Пентагона? Онези същите от снимките на директора ви по вестниците с почетната грамота за отлично сътрудничество между България и САЩ. Знаете ли, че докато вашите началници се усмихват по вестниците с американските си партньори, дипломатическите полети изнасят тонове оръжие за терористи? Вестниците и телевизиите няма да ви ги покажат, защото терористите са въоръжени с произведено от вас оръжие. Вероятно когато разпространим тези документи, вашите началници ще кажат, че не знаят. Бойко Борисов ще каже, че не знае. Ще намери някой дребен чиновник, когото да уволни за назидание.

 

Но той знае, ние от „Анонимус“- България вече също знаем и споделяме тези секретни документи с гражданите на България, за да търсим заедно справедливост за загиналите от български ракети деца по света. Бойко Борисов ще ви каже, че това не е вярно или че така са му разпоредили неговите началници – не говорим за Господ, когото Борисов приема за свой единствен началник. Говорим за американските му началници, с чиито снимки е окичил като с икони кабинета си. Ние обаче можем да ви покажем и други снимки – на Бойко Борисов с азербайджанските му партньори и в частност – съпругата на диктатора Илхам Алиев, назначена от съпруга си с промени в конституцията на Азербайджан за вицепремиер.

 

image 

 

Вижте усмивката на Бойко Борисов и на тези снимки, която едва ли е породена от красотата на съпругата на президента на Азербайджан. Г-жа Алиева е обявена за почетен гражданин на Велико Търново и почетен доктор на Университета в старата ни столица в присъствието на премиера и заместника му Цветан Цветанов. Вижте документите, които „Анонимус“ получи от компютрите в посолството на Азербайжан, и ще разберете защо Бойко Борисов прегръща братски един диктатор и награждава жена му.

 

image 

Документите, които спеделяме с вас, показват, че всички ние сме лъгани от поне три години, че България не изнася оръжие за терористи. Вижте тези документи и се убедете сами кой ви лъже – Бойко Борисов и медиите му или документите, засекретени с гриф „Строго секретно“.  Публикуваме на вниманието на българското общество стотици ноти между България и Азербайджан, с които нашето оръжие свободно лети до Саудитска Арабия, Ирак, Афганистан, Конго под прикритието на дипломатически полети. Нека заедно изчистим името на България! Нека България има един единствен началник – нейните граждани!




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20123416
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031