Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2018 13:34 - Гредата в английското око
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 1432 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 22.03.2018 21:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           Твърди се, че по-голямата част от англичаните проповядват християнската религия, в което дълбоко се съмнявам. Те, заедно с „американците” проповядват религията на парите и нищо повече ! Така че, едва ли разбират божественият въпрос „ И защо гледаш съчицата в окото на брат си, а не усещаш гредата в своето око?” В световните политически, военни и икономически отношения наглостта, лакомията и лицемерието им, са толкова  големи, че писменото отразяване ще надхвърли по обем Британската енциклопедия. Като верен съюзник на САЩ, Англия напусна ЕС и активно се включи в демонизирането на Русия, незавиимо от фактите и загубите !

 imageimage
imageimage

image
           
Англия винаги е била втора Родина на богати руски милиардери, предатели и престъпници . Само в Лондон живеят над 300000 !? Простото обяснение е, че тук лесно и безнаказано се перат пари ! Избора на Президент и предстоящото световно, футболно първенство в Русия доведе до неистова пропагандна война, гонене на дипломати, просташки речник и пр... Всички сме чели от нашите подражателски медии за руския предател Скрипал и неговата „газова” обработка ! Ето какво казва един учен участвувал в създаването на биологични оръжия : „Ринк е категоричен, че не вярва Русия да стои зад отравянето на Скрипал - защото използването на "Новичок" би могло да се проследи до Русия, но и защото Скрипал и дъщеря му са все още живи. "Доколкото всички участници в инцидента са все още живи, трудно е да се предположи, че в това са замесени руснаци - такава неграмотност за диверсанти е просто смешна и недопустима. И нито един, даже малограмотен руски диверсант, няма да използва единствения препарат с руски произход и с руско название. Пълно е с други, по-подходящи за това вещества. Да стреляш по човек, който не представлява интерес, с оръжие от такъв калибър и въпреки това да не успееш да го уцелиш, това е върхът на глупостта", коментира той. Ринк обясни, че щом двамата са живи, значи или не става въпрос за "Новичок", или веществото е "приготвено" от аматьори. По думите му отравянето на бившия шпионин и дъщеря му може да е дело на Великобритания. На въпрос дали за страната е достъпна тази технология той обяснява: "Разбира се. Тя е общодостъпна за професионалистите. За всяка държава, в която има оръжие за масово поразяване, за Великобритания, САЩ, Китай и всички развити страни, където има каквато и да е химия, не е никакъв проблем да създаде такова оръжие. Според него технологията е достъпна и за всяка голяма фармацевтична компания, макар че трудно биха могли да възпроизведат точната "рецепта". Използваното вещество е своеобразен почерк. Веднага се разбира, че това не е руска технология. Наистина концентрацията може да е много ниска. Те не биха могли да знаят тънкостите на системата, състав на много от компонентите. Това и Вил Мирзаянов няма как да е знаел. За криминалистите образеца от веществото от Солсбъри е като пръстов отпечатък. Веднага може да се разбере, че не е създадено в Русия, продължава ученият.  Ринк казва още, че Вил Мирзаянов е публикувал всички формули на веществото. "Още няколко души, запознати с технологията, напуснаха Русия през 90-те. Знам за петима. Тези разрешения за напускане на страната предизвикаха голяма почуда в нашия институт", допълва той. По думите му Русия няма никакъв мотив за отравянето на Скрипал - той вече е използван и от двете страни - на руснаците е дал напълно английските си контакти, а на англичаните - тези за СССР. Моментът за отравянето на шпионина също е много неизгоден за Русия - дни преди президентските избори и малко преди световното по футбол, твърди Леонид Ринк.”

             Много хора са убедени в това което казва Ринк, за Русия един осъден, разменен, бивш агент няма никаква, даже и морална стойност. Възниква въпроса защо са толкова активни и настървени англичаните ? Просто е, Англия угодничи на САЩ, защото изпада в тежка икономическа криза ! По - страшна е ужасяващата морална криза от последните 40 години , доказателствата за която повече не могат да се крият. Престъпника вика "Дръжте престъпника !"!  Гредите в английските очи са огромни и очевидни: Заради политическа коректност , английските власти прикривали насилие над хиляди деца в продължение на десетилетия ! Четете, не скъпете време, това е толкова невероятно, гадно и ужасяващо, че престъпленията на ИДИЛ бледнеят !

http://glasove.com/categories/komentari/news/anglijskite-vlasti-prikrivali-nasilie-nad-hilyadi-deca-v-prodylzhenie-na-desetiletiya

 

 image

 

Луси Лоуи, на 16 години, е убита заедно с майка си и сестра си при пожар, който неният насилник запалва в дома им. Тя ражда неговото дете едва 14-годишна.

           Англия трябва да бъде осъдена в ООН, да и бъде отнето правото на вето и никога повече да не се опитва да раздава правосъдие по- света, след този античовешки позор !

 

 




Гласувай:
4



1. dedenze - Скандалите с британските лоялности и морал тепърва избухват !
23.03.2018 10:46
Педофилството е по-малкия проблем ! Четете за Кембрич Аналитика и изтичането на данни за потребителите на Фейсбук. Намесата в изборите !
цитирай
2. dedenze - Английската непочтеност се вижда и тук:https://www.dnes.bg/notifikacii/2018/03/23/snimkite-koito-nikoi-ne-triabva-da-vijda-gradejyt-na-stounhendj.371629
23.03.2018 17:56
Ето как се изграждат "стари археологически" обекти ?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3466763
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031