Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2018 10:52 - Детектив убит след излагане на високопоставен педофилски пръстен на господа
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1825 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Детектив убит след излагане на високопоставен педофилски пръстен на господа https://yournewswire.com/detective-murdered-after-exposing-high-level-govt-pedophile-ring/

25 август 2018 г. Ниам Харис Новини , Свят 4

image

Това се случва, ако се осмелите да изложите елитните педофилски пръстени

Бивш южноафрикански полицейски детектив и автор на книга, изложила огромен педофилен пръстен, съставен от високопоставени правителствени служители, беше открит мъртъв с рана от огнестрелно оръжие в началото на месеца.

Той бе убит миналата седмица само девет дни след публикуването на книгата си, излагайки държавен педофилен пръстен, който уби деца

Длъжностни лица твърдят, че смъртта му е самоубийство, но семейството му казва, че той им казал, че никога няма да се самоубие, като предупреждава, че хората го следят, защото е готов да изложи още по-високопоставени педофили от правителството.

Мисълта Проектът Free доклади; Марк Мин, автор на спорната книга " Загубените момчета на птичия остров ", посветил пост-полицейския си живот на излагане на корупцията и ужасяващата педофилия, която открил, докато работеше като детектив. Мини и добрия му приятел Крис Стийн, също бивш полицай, превърнал се в разследващ журналист, работеха заедно в книгата, за да изложат правителствена и бизнес общност, която заведе децата в Острова на птиците, където бяха малтретирани, а някои може би бяха убити.

В книгата се описва нивото на тяхното участие в педофилния пръстен, злоупотребата с деца, предполагаемите актове на убийство за покриване на престъпленията, както и корупцията и злоупотребите с държавните ресурси на високо равнище от членовете на мрежата.

Книгата описва корупцията в последното африканско правителство в Южна Африка и ангажира длъжностни лица по целия път до върха, включително министърът на отбраната Магнус Малан и министърът на околната среда Джон Уили.

 

Преди смъртта си, Мини обявява, че той е бил подхождан от много повече хора с още по-тежки доказателства, които той планира да разкрие в продължението на книгата. Той обаче умря, преди да успее да го завърши.

Книгата е публикувана по-рано този месец на 5 август и само девет дни по-късно, Мини ще бъде намерена мъртва. Длъжностни лица твърдят, че са намерили самоубийствена нота на мястото, но семейството му казва, че изобщо не вярват.

Тесиа Додо, член на семейството на Минни, каза пред репортери, че само дни преди да умре, че ако му се е случило нещо, те трябва да знаят, че е бил убит.

"Той ни спомена през цялото време, че животът му е в опасност и ако нещо му се случи, трябва да знаем, че това не му е било направено сам", каза тя.

Додо казва, че Мини е гледана и се страхува от живота си, защото има повече информация, която би разкрила още повече хора.

"Знаех за книгата в продължение на много години и аз знаех какво е преминал, наистина го играе, че той е виждал и е участвал в разследването около книгата", каза Додо за SABC.

Додо се изправи сама, след като видя, че думите за самоубийство се излъчват в медиите. Тя каза, че е принудена да го направи, за да разсее митовете.

"Марк не беше страхливец, Марк се изправи срещу живота си - каза тя. Няма начин аз или някой от нас да вярва, че той би се отказал, и затова се съгласих да направя това интервю, за да разсея всякакви мисли и слухове за самоубийство. Не беше човекът, който беше страхлив и това щеше да направи нещо такова.

Що се отнася до бележката, която полицията твърди, че е намерила до тялото на Мини, Додо смята, че е фалшива или е написана под натиск.

"Казах това от самото начало, тази предполагаема самоубийска бележка беше написана под натиск и бих искала да я видя, преди да повярвам, че е написана от Марк", каза тя.

КАКВО ТРЯБВА ТУК ...

Масовата цензура на независимите медии се разпада. Съдържанието ни се спира на социалните медии и се демонетизира от мегакорпорации, които искат да премахнат конкуренцията. Но можете да ни помогнете в тази борба. Вашата свобода има значение. Вашият глас има значение. Имате силата да се борите с онези, които искат да ни мълчат.

Ти си най-важният ни съюзник.

Сега се нуждаем от вашата подкрепа. Дари да ни помогне да се борим с цензурата на Биг Брадър.




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. doktora757 - Грешката му е, че е действал явно, а ...
28.08.2018 20:50
Грешката му е, че е действал явно, а не със псевдоним за книгата. Очевидно е нямал и як гръб от сили които да го защитават от засегнатите! Грешка, която коства живота в случая!....... Педерастите и педофилите в политическите кръгове са много докачливи и отмъстителни! За това трябва да бъдат разобличавани и мачкани по всички възможни начини!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39758103
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031