Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2020 17:48 - Украинската мистерия PS752 е решена: свален от Израелския блок 8200?
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1235 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.01.2020 17:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Украинската мистерия PS752 е решена: свален от Израелския блок 8200?

от  Кевин Барет  - 10 януари 2020 г.


imageimage Изследвания                

https://www.youtube.com/watch?v=uNX6Suw6Gjo&feature=emb_logo
https://www.veteranstoday.com/2020/01/10/ps752/

Днес двучасовата специална програма за убийството на Солеймани  (връзки към истории ТУК ) в днешния ден на False Flag Weekly представи участието на Ian Greenhalgh of Veterans Today, който пръв разби историята, че украинският самолет PS752 е свален от ракета .
  И двамата се съгласихме, че нашият колега от FFWN Джеръми Рот-Кушел е предложил най-правдоподобната хипотеза, обясняваща как и защо самолетът е свален.   Но тъй като тази статия отива на натиск, се повдигат въпроси за целия сценарий на разстрела . Следете актуализациите на VT за актуализации. - Кевин Барет , редактор на ветераните днес -  

Основният заподозрян в отстрел на украински PS752: Израелски блок 8200

От Джеръми Рот-Кушел

Само преди няколко часа чух по радиото експерт от контролера на въздушното движение, който сравнително наскоро работеше в и с Иран, казвайки, че според него е много възможно авиокомпанията да се спусне, ако става дума за престрелка, тъй като изглежда. за него ще се дължи на грешка „автоматизация“ или „софтуер“, а не на човек, и за мен щракна:

Това беше израелска кибертерористична атака, която предизвика иранска противоракетна ракетна система с руски произход, за да се разстреля срещу приятелска цивилна цел от един блок 8200 на задната врата в идентификационния код „Приятел или враг“, провеждан до Израел чрез руските технологични отношения.

Иранците обвиниха Русия преди години, че е "продала" "кодовете" на доставените от Иран руски зенитни технологии на Израел. И беше казано, че компромисът на предоставените „кодове“ ще позволи на израелските изтребители „Фое“ да объркат иранските противовъздушни системи „Приятел или враг“ да се промъкнат през иранското въздушно пространство като „Приятели“.

Но, разбира се, проникналата система за самоличност „Friend or Foe” може да бъде обърната по друг начин, превръщайки „приятелски“ украински пътнически самолет, който току-що излетя в „Foe“, за да бъде свален, и системата ще автоматизира киберата си. фалшив отговор при намеса преди човешката намеса би бил възможен и всичко би могло да бъде маркирано като „човешка грешка“.

Иранците вероятно щяха да направят някои стъпки по отношение на системи, за които смятат, че са компрометирани, но думата в случая е от източници в израелската преса е, че самолетите ракети TorM1 вероятно са свалили самолета.

https://www.timesofisrael.com/iranian-missile-likely-downed-ukrainian-flight-near-tehran-us-officials-say/

А чипсетите като цяло, включително отрядите на военната кибер архитектура, са до голяма степен компрометирани по целия свят. Всички знаят това с американската технология, както и заден план и ограничения, проектирани във военния балистичен хардуер, доставен от САЩ. Това вероятно е причината Русия и Китай да се опитват да изградят цифрови инфраструктури за национална сигурност, които са напълно местни. Междувременно страни като Иран и САЩ са много уязвими от проникването на израелски технологии.

Мисля, че в израелски контекст всъщност ставаше дума за комбинация от възпиране (т.е. не смеете ли да мислите за изстрелване на хиляди ракети в израелски градове с агресивен отговор и / или Хезбола да го направи) и по-нататъшна демонизация и дискредитиране на Иран в международен план. За разлика от stuxnet, който беше съвместно скрито кибер действие между САЩ и Израел с израелците, повишаващи антеята срещу агресивността и вируса, това вероятно беше едностранно израелско скрито кибер действие, използващо технологичните си взаимоотношения чрез Русия като тръбопровод и USIC като разузнавач / потвърдител на иранската „вина“.

Ограниченият терен за фалшивия флаг с ограничен терен вероятно ще бъде, че това е операция на MEK и / или мол на място. Това вероятно е много по-лошо от това в неговите глобални кибер последствия за Иран и извън него. Внимавайте с руски олово за дезинформация / прикриване на фронта на техническите лица, докато израелците тайно се "хвалят" с фактите, за да излъчат изцяло своето действие и да го знаят от тези, които искат да знаят за желанието си да използват кибер власт и терористична безмилостност.

Изисканият и повсеместен отговор на Иран ме кара да мисля, че това предполагаемо скрито терористично шоу на израелската кибер сила е точно това, което се случи. Те вероятно са между скала и трудно място. Те ще трябва да признаят „виновност“, като същевременно изтъкват факти, които биха могли публично да разкрият, че израелците, вероятно чрез руски технологичен тръбопровод, имат огромно възпиране и по-лошо, признават вероятно компрометиран Иран за агресивни въздушни атаки.

Но ако това е вярно, иранците също разполагат с материала, който да свърши всичко това с истината в международен план. Зариф вече изрази в Twitter, че знае, че истината е това, за което се тревожи администраторът на Тръмп и причината той да бъде държан извън САЩ от ООН. Дори компрометираните представители на американския конгрес като Ранд Пол и Майк Лий знаят, че има нещо дълбоко сбъркано в историята на режима на Тръмп в "Intel".

Забравете заплахите от регионални прокси военни хитове и отговори. Това играе право в ръцете на ционистите, както САЩ, така и „многополюсни“. Разкрийте кибер измамата на Израел чрез провежданата от Русия технология с американското разузнаване, рамкиращо въпроса.

Светът е симпатичен на позицията на Иран в момента, по резонансен, но променен начин на световната позиция към САЩ на 11 септември, по време на която ние в САЩ не успяхме да възползваме нашия сионистки момент, за да управляваме света. трактор на добросъвестност направо в нашата яма за оборски тор на предателство за ционисти и MIC за 2 десетилетия, като същевременно унищожава милиони животи и допълнително отравя мюсюлманските земи.

Светът е готов да прости грешка в Иран, дори и ако „грешка“ е убила почти 200 души. Те направиха своята ракетна военна реакция безупречно. Показаха стратегическата си ефективност, сдържаност и мъдрост, като същевременно демонстрираха огромно агресивно възпиране към Израел и САЩ, SA, ОАЕ.

Но ако това е израелска кибератака срещу гражданска цел, т.е. кибер фалшив тероризъм, и тя е изложена като такава, това може едновременно да сложи край на тази ясна и настояща агресия, като в същото време покаже на целия свят опасността от доминиране на израелската кибер технология ,

image

БИОГРАФИЯ Кевин Барет   Д-р Кевин Барет, доктор на науките. Арабист-исламолог, е един от най-известните критици на Америка от Войната срещу терора.

Той е домакин на ИСТИНСКО ДЖИХАД РАДИО ; седмично радио предаване с твърдо шофиране, финансирано от дарения на слушатели в Patreon.com и FALSE FLAG WEEDLY NEWS (FFWN) ; аудио-видео шоу, продуцирано от Тони Хол, Алън Рийз и самият Кевин. FFWN се финансира чрез FundRazr .

Освен това той се е появявал много пъти в Fox, CNN, PBS и други излъчвания и е вдъхновил игрални истории и опции в New York Times, Christian Science Monitor, Chicago Tribune и други водещи публикации.

Д-р Барет преподава в колежи и университети в Сан Франциско, Париж и Уисконсин; където той се кандидатира за Конгрес през 2008 г. В момента работи като организатор с нестопанска цел, автор и водещ на радио за разговори. http://www.truthjihad.com   truthjihad@gmail.com




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39761356
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031