Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2008 22:38 - "Заключение" – от книгата ми 'Срещу течението'
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1981 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.12.2008 14:32


На злото можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се и се организираме; отстояваме елементарната нравственост и морал; вярваме в доброто и не мразим никого! – За всичко останало "Господ ще промисли"!
.......................................................................................................... 

... Поради всичко това, "модерната" западна цивилизация и нейната култура имат толкова общо с християнството и с човешките добродетели, колкото общо има между "Света гора" и "Холивуд" (Имената им значат едно и също, но съдържанието и същността им са коренно противоположни)!

Още от времето на т.н. "ренесанс", могъща сатанинска сила владее и манипулира Европа, и води народите, от едно разочарование към друго! И както самите ционисти се изразяварт: – когато напълно подчинят света, царството им щяло да се отличава с "деспотизъм във фантастични мащаби"!!!

"Нечистите сили" маскират своите античовешки и антидуховни цели, с добре звучащи лозунги: – свобода, братство, равенство, просветителство, хуманизъм, наука, култура, възраждане, прогрес, либерализъм, и много, много други. Но това са само кухи фрази, зад които се преследва и върши точно обратното!

Така, както изкуствената стръв – блеснб, е лъскава и привлекателна, такива са и измамните "учения" на слугите на нечистата сила, – масоните и комунистите! И едните и другите изпълняват волята на своите злонамерени създатели и господари.  А Те, господарите им, са могъща световна сатанинска сила, чиито цели и средства олицетворяват абсолютното зло, и напълно се покриват с определението за "дявола", или "нечестивата сила", в религиозните учения!

—  А на нечистите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се и се организираме; отстояваме елементарната нравственост и морал; вярваме в доброто и не мразим никого! 
       За всичко останало "Господ ще промисли", – и е промислил, защото Самият Христос е казал: 
––  "Търсете Божието царство и всичко останало ще ви се придаде!"
                                                                                Амин!
(От книгата "Срещу течението")




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28361958
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930