Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2008 14:14 - Масонската мафия и комунизмът
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3492 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 11.11.2008 23:11


"Студената война" е била само една бутафория за пред народите, за да имат оправдание болшевишкият терор и диктатурата, и хората да не се усетят, че всъщност, от запад се създава, ръководи и крепи, комунизма, – до ден днешен!

Тайни еврейски организации, масони и комунисти, са основните инструменти и изпълнители на замислените преди векове, и изпълнявани последователно и методично, планове на "световното еврейско правителство", за подчиняване на света (т.н. "нов световен ред" или "глобализация").

Западните демократични общества, особено Великобритания, САЩ и Франция; цяла източна Европа, и основните мюсулмански държави, като Саудитска Арабия и Турция, са тотално подчинени на тези тайни масонски и "над-масонски" организации. Във Франция, още през 18-ти век, английските масони създават масонската ложа, "Гранд Ориент", която с много пари и ефективна пропаганда, подмолно подготвя и провежда "Великата" френска революция. От тогава Франция напълно се доминира от масоните.

(следва кратка извадка от протокол № 3 на "Илюминати") 
"Спомнете си Френската революция, на която ние дадохме името "Велика": Всички тайни за нейната подготовка са ни известни, защото всичко беше наше дело. Още от тогава ние водим хората от едно разочарование, към друго."

Но нека е ясно, че всеки, който пряко или косвено служи на многобройните масонски сатанински организации, буквално "продава душата си на дявола"! Това е загатнато и в една известна опера, но ето какво е казал, през 70-те години на XIX в., Албърт Пайк "Великият командир на Върховния съвет ма масоните в Америка (А след смъртта на тогавашния шеф на световното масонство, евреина Исак Лонг, Пайк заел неговото място): "Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер." ( Луцифер, Сатана, Веелзевул или Дявол, са имената на абсолютното зло, споменавано в религиите!)

!Заблуждават се тези, които считат че Сталин се бил противопоставил на "световното еврейство"! – Ако Сталин се бе противопоставил, то той и неговия режим, отдавана щяха да са заклеймени, така, както са заклеймени и осъдени, нацистите! Напротив, – всичките убийства, както и всичко в СССР, се е дирижирало и контролирало "отдалече". А най важното е, че "студената война" и "Голямото противопоставяне", са били само една бутафория за пред народите, за да имат оправдание болшевишкият терор и диктатурата, и хората да не се усетят, че всъщност, от запад се създава, ръководи и крепи, комунизма, – до ден днешен! За мен това е абсолютно ясно, а за неосведомените, тук помествам следната извадка, която, с пълна сила, се отнася и за комунизма:

Извадка от автобиографията на бившия служител на ЦРУ, Майлс Коупланд, за Насър:

"А сега трябва да направя още едно, по-интересно признание: – Докато "праволинейните" във Вашингтон ставаха все по-недоволни от антиамериканския характер на речите на Египетския президент Насър, и антиамериканската пропаганда, изливаща се от радио "Каиро", – можете ли да се досетите кой пишеше голяма част от материалите им? – Ние. Ние разбирахме, както и Насър разбираше, че за да оцелее неговият режим, той трябва последователно и убедително да бъде антиамерикански настроен..." (Режимите на Насър, на Кадафи, на Саддам, и всички просоциалистически диктаторски режими, са наложени с преврати, с негласна подкрепа от изток и от запад.

Още с идването на властта на фашизма на Мусолини, само за седмици, мафията там, е била ликвидирана, но към края на втората световна война, след десанта в Италия, западните съюзници наново докарали мафията. Оттогава тя безпрепятствено рекетира там целия бизнес, и задкулисно управлява Италия!

Същите "западни съюзници", които са и реалните господари на мафията, – след рухването на комунистическите диктатури, 89-та г. – в източна Европа, под формата на демокрация, преднамерено наложиха крайно мафиотски, олигархични режими, – на основата на комунистическите кадри, служби и организации.

В тази връзка, и един "дребен" пример от България: След гангстерското убийство на президента на Мултигруп, Илия Павлов, по БНТ съобщиха, че той бил шеф на масоните в България ! Дали е точно така, незнам, но всички успели мафиоти в България, произлизат от службите на комунистите, а "най-успелите и перспективните", са привлечени в масонството!

(Изказване на Дизраели, пред английския парламент, в ХIX век. цитиран в книгата на Ал. Селянинов, "Тайната сила на масонството", издадена 1911 г.: – "В Италия никой нищо неможе да предприеме или постигне, без съгласието на масоните, наричани "Коза ностра" или "мафия")

Първоначално и аз не приемах достатъчно сериозно, изнесените факти за ролята на масоните, но след събитията от 2001г. и последвалото развитие, се убедих, че тези зли сили, действително контролират света и са на път да осъществят пъклените си замисли.

Мръсните бандитските номера и мошеничества на масонската мафия; йерархичните им степени; маските и тайните им знаци, – водят началото си още от Соломоново време и от Вавилон!

Усъвършенствани хилядолетия, тези мафиотски схеми и прийоми, действат все по безотказно, особено в условията на демокрация!  Масоните и господарите им, са автори и майстори на рекета и на принудителното "осигуряване и застраховане", което вече е наложено и като държавна политика! Именно тези изпитани мафиотски методи, прилагани със всички сатанински прийоми, са в основата на "завидните финансови успехи", на свърх богатите еврейски фамилии, а не някакви техни положителни интелектуални качества!

! Но тук специално ще наблегна, че заради световната еврейска сатанинска мафия и нейните безброй организации, които стоят, и зад "революциите, и зад световните войни, и зад комунизма, и зад лихварството, и зад "новия световен ред"; – огромното мнозинство евреи, нямат вина, а също са потърпевши, и нетрябва да бъдат набеждавани и мразени! Всички ние, – християни, мюсюлмани, евреи, – сме жертви на тази зла сатанинска сила, и много от цитирани тук, факти, са публикувани от евреи! 

(От книгата "Срещу течението")



Тагове:   мафия,   Масонската,


Гласувай:
1



1. ravramov - Поздравления!
20.03.2013 11:49
Поздравления, това е истината! Сам Господ Иисус Христос е казал: "Сега е властта на мрака"! А властимащите са именно еврео-масоните!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313674
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031