Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2008 16:40 - Най-важното в политиката, което непременно трябва да се знае и без което неможе!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1390 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.12.2008 19:03


"Ние ще се занимаваме с хората още от детските им години. Главният залог ще бъде върху младежта. Ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити". Ето това ще направим ние. (изказване на Дълес)
....................................


Талмуд – еврейска свещена книга

тези цитати са копирани oт следния адрес
http://sturmbolg.blog.bg/viewpost.php?id=67365


Kerithuth (6 b, p.48) 
Евреите се наричат хора, християните не са хора.

Makkoth (7 b) 
Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин.

Zohar (II, 64 b) 
Раждаемостта на християните трябва да се намали чувствително.

Iore Dea (335, 43) 
Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин.

Iore Dea (154, 2) 
Забранено е да учите християнин на търговия.

Babha Bathra (54, b) 
Всяка християнска собственост принадлежи на този евреин, който пръв предяви претенции.

Babha Kama (113 b) 
Позволено е да измамиш християнин.

Zohar (I, 160 a) 
Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християнина.

Hilkhoth Akum (X, 1) 
Не спасявайте християни, когато са в смъртна опастност.

Hilkhoth Akum (X, 2) 
Покръстените евреи трябва да получат смъртно наказание.

Choschen Ham 9425, 5) 
Тези, които не вярват в Тората трябва да бъдат убити.

Pesachim (49, b) 
Не са необходими молитви, когато обезглавите някого в деня на Шабат.

Hilkhoth Akum (338, 16) 
Или ги отвърнете от тяхната вяра или ги убийте.

Zohar ( II, 43 a) 
Изтреблението на християните е необходима жертва.

Ialkut Simoni ( 245 c) 
Да пролееш кръвта на неблагочестив е жертвоприношение на Бога.

Zohar ( L, 38 b,39a) 
Високопоставеното място в Рая е отредено за тези, които убиват идолопоклонници.

Abhodah Zarah (26 b) 
Дори и най-добрият от гоите трябва да бъде убит.

Sanhedrin (59 a) 
Тези, които любопитстват да разберат еврейските закони, да получат смъртно наказание.

Sepher Or Israel (177 b) 
Ако евреин убие християнин, той не извършва никакъв грях.

Никола М. Николов


Още "поучения" от Талмуда !

За всички неевреи в Талмуда се употребяват всякакви оскърбителни названия, като: гой, и още около 50 обидни "епитети", които в най-добрия случай, означават – животно, гад-ове и др.

В талмудическия закон "Орах-хайм 55,20", гоите се сравняват с боклук и кал (стр. 50-51), и с кучета (стр. 65).

Целият Талмуд е пропит с високомерие и ненавист към "гоите", и е пълен с най-подробни инструкции, как по всякакъв начин да се измамват гоите, как да се лъжат в мерене и размерване; как да се лъжесвидетелства в съда и още много подобни указания (стр. 81).

А браковете между гоите се приравняват на "случки между коне" и техните деца не се считат техни (трактат "Иопе"а 269-1", стр. 153)

Прогнозата на Алън Фостър Дълес 
 (брат на Джон Ф. Дълес)  – от 1945 г.

 
Ще свърши войната. Всичко някак си ще улегне, ще се утаи и уреди. И ние ще хвърлим всичките сили, всичкото зло на САЩ, цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората. Човешкият мозък, съзнанието е приспособено към промяна. Посявайки там хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. 

Как? Ние ще намерим наши единомишленици, наши съюзници и помощници в самата Русия.

Епизод по епизод ще се разиграва грандиозна по своя мащаб трагедия към гибелта на най-непокорния народ на земята, окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание.

От литературата и изкуството ние например постепенно ще изтръгнем тяхната социална същност, ще отучим художниците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобразяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси.

Литературата, театрите, киното ще изобретяват и прославят най-ниските човешки чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените "артисти", които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството, – с една дума, – каквато и да е безнравственост.

В управлението на държавата ще създадем хаос и бъркотия. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за безпринципността на чиновниците, рушветчийството, всичко, което води до онова, да правят каквото им скимне. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат издигнати в добродетел. Честността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелица на миналото.

Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх на един от друг, предателството, безсрамието, национализмът и враждебността между народите, най-вече враждебността и омразата към руския народ – всичко това най-ловко и незабелязано ще култивираме и то ще разцъфне с кичести цветове.

Само малцина, ще се досещат и ще разберат какво става. Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветими да ги обявим за измет на обществото. ... Ние ще се занимаваме с хората още от детските и юношеските им години. Главният залог ще бъде върху младежта. Ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето това ще направим ние.
– начало на “EXODUS”  І  от 24.ІІ.1945г.


Знаменитата реч на равина Рабинович
на спешното съвещание на европейските равини 
в Будапеща   12. 01. 1952 г.


Приветствам ви, мои деца.

Съзвали сме ви за да ви обявим накратко основните линии на нашата нова програма. Както знаете, ние мислехме, че ще имаме също 20 години между Втората и Третата световни войни (както между Първата и Втората), за да можем да консолидираме огромните придобивки получени от Втората световна война. Но ряско порасналото наше присъствие във всичките жизнено важни области, предизвика опозиция срещу нас, и затова сме длъжни да положим максимум усилия за да предизвикаме трета световна война след пет години. Целта която ние постоянно преследваме, в продължение на три и половина хиляди години, вече е досегаема. И понеже близостта на целта ни е очевидна, сме длъжни десетки пъти да усилим нашите старания и предпазливост. Мога с увереност да ви кажа, че няма да минат и десет години, когато нашата раса ще заеме подобаващото и място в съвременния свят, където всеки евреин ще стане крал, а всеки неевреин, - роб. (Продължителни аплодисменти)

Вие помните успеха на нашата пропаганда, в тридесетте години, когато ние възбудихме антиамерикански настроения в Германия, и в същото време, възбудихме антигермански настроения в Америка. Тази наша кампания завърши успешно с Втората световна война. И сега ние водим подобна интензивна кампания по целия свят. В Русия възбуждаме военна треска с постоянна антиамериканска пропаганда, и същевременно в Америка разпространяваме страх от „червената заплаха“. Тази световна кампания принуждава малките нации да избират между едната или другата страна, и да се включват в това противопоставяне.

В сегашния момент най-насъщен проблем е това, да възбудим воинствения дух във вяло настроените американци. Неудачата по отношение Универсалния акт за военна подготовка (в САЩ), отхвърли назад всичките наши планове, но ни увериха, че веднага след президентските избори 1952 г., в Конгреса ще бъдат приети всичките необходими мерки. Руснаците, както и всички азиатски народи, се намират под нашия пълен контрол и не възразяват против войната, но ние трябва да изчакаме да осигурим участието на американците. Надяваме се да извършим това с помощта на антисемитизма, който направи доста много за да сплоти американците против Германия. Ние силно разчитаме на съобщенията за антисемитска кампания в Русия, за да предизвикат масови негодувания в САЩ, и да сформират световен фронт против СССР. Същевременно, за да продемонстрираме на американците реалната заплаха от антисемитизма, ние анонимно ще преведем огромни суми пари на антисемитските елементи в Америка, та съществено да усилим тяхната дейност, и ние действително ще организираме изблици на антисемитизъм в неколко големи града в Америка. С това ще постигнем две неща: От една страна ще ни помогне да разкрием съчувстващите на антисемитизма сили в Америка, които след това ще успокоим, а от друга, да сплотим Америка в устойчива антируска единица. За пет години тази програма ще постигне своята цел, – Трета световна война, която ще надмине по разрушения всички войни преди нея.

Израел, разбира се, ще спазва неутралитет.

И когато двете страни бъдат взаимно разрушени и изтощени, ние ще поемем ролята на арбитри и ще изпратим Контролни комисии във всички разрушени страни. Тази война ще е сложи край, веднъж и завинаги, на нашата вековна борба против гоите. След което ние ще се разкрием и пред расите на Азия и Африка. Мога определено да ви уверя, че сега се ражда последното поколение бели деца. Нашите контролни комисии, „в интерес на мира“ и изчезването на междурасовото напрежение, ще забранят сношенията на бели мъже с бели жени. Белите жени ще бъдат допускани само при черни мъже, а белите мъже, -само при черни жени. По този начин, белата раса изчезва, защото смесването на черни и бели ще означава край на белия човек, - нашия най-опасен враг, който ще остане само спомен. И за нас ще настъпи десетхилядолетна ера на мир и доволство, - Pax Judaica (Юдейски мир), и нашата раса безусловно ще управлява целия свят. Нашата превъзхождаща интелегентност ще облекчи поддържката на нашето господство в света над тъмните раси.

Въпрос от залата: - Равин Рабинович, какво ще кажете за другите религии след Третата световна война?

Рабинович: - Други религии няма да има. Понеже съществуването на класа на свещеници, не само ще е постоянна заплаха за нас, но и самото съзнание за живот след смъртта, ще дава сила на несъгласните елементи в мого страни, и ще им дава сили да ни се съпротивляват. Но ние ще запазим религията и обичаите на Юдаизма, като отличителна черта на нашата управляваща каста; и ние ще укрепим расовите закони по такъв начин, че на нито един евреин да не бъде позволено да се жени или омъжва извън нашата раса. Така също и на чуждородния елемент няма да е позволено да прониква в нашата раса. Ние сме задължени да повторим мрачните дни на Втората световна война, когато бяхме принудени да пожертваме на хитлеровците някои наши хора, за да имаме свидетели и документи, та легално да ликвидираме управлението на Германия, като военнопрестъпници; а след това да диктуваме условията на мира. Уверен съм, че на вас не ви е нужна допълнителна подготовка, понеже самопожертвованието винаги е било отличителна черта на нашия народ, и смъртта на неколко хиляди от по низшите евреи, съгласете се, не е висока цена за господството над целия свят. За да ви убедя в окончателността на нашата победа, просто ще ви напомня как ние обърнахме всички изобретения на Белия човек, в оръжие против него самия.

Неговите печатни преси и радиото станаха рупори на организираното юдейство; неговата тежка индустрия произвежда оръжие, което ние ще изпратим в Азия и Африка, за използване против самите тях. Нашите интереси във Вашингтон усилено разширяват „Програмата по четирите пункта“ (Colombo plan) за развиващата се промишленост в изостаналите страни, та когато заводите и градовете в Европа и Америка бъдат разрушени от атомната война, тогава бялата раса няма да може да се съпротивлява на увеличилите се маси от тъмната раса, която внезапно ще получи промишлено преимущество. Така, виждайки пред нас победата на нашата световна революция, завръщайте се в своите страни и усилвайте своята полезна дейност, за да приблизите този велик ден, когато Израел ще открие своето величие пред целия останал свят.                                         / Равин Рабинович / 
...........................................

А тези безумци или манипулатори, които твърдят, че евреите не са в основата на масонството, нито на върха на масонството, – като четат протоколите, да обърнат внимание, че във всеки втори цитат ясно се посочва кои са писали тази програма (защото протоколите са програма) за сатанизиране и покоряване на света!  
Само в преработените ционситки протоколи на "Илюминати", (умишлено) не се споменават евреите, като автори на протоколите.

Прочетете и за ролята тайното еврейско световно правителство, – още от 1-ви век, та до днес, – в книгата на А. Селянинов – "Тайната сила на масонството"!
................................................................... 

Тук изваждам само две извадки от протоколите:

"За какво сме измислили и внушили на гоите цялата тази политика: внушили сме им я, за да не могат да видят основата й. За какво, ако не за да постигнем по обиколен път това, което е недостижимо за нашето разсеяно по света племе по прекия път.”      - Ционски протокол №11

"Бог е дарувал на нас, на своя избран народ разсейване по света, и в тази, както изглежда на всички, наша слабост се е отразила цялата ни сила, която сега ни е довела до прага на световното господство.”     Ционски протокол №11

А ето и едно от многото изказвания на евреи, от постинга: "Изключително важни ционистки откровения"

Ние, евреите, които сме били избрани за спасители на света, днес не сме нищо друго освен прелъстители на света, негови унищожители, негови подпалвачи, негови палачи.              Проф. д-р Оскар Леви, London

Извадки от ционистките протоколи

Необходимо е във всички държави да се постигне това, че освен нас да има само тълпи пролетариат, полицаи и войници, и няколко предани нам милионери" - Ционски протокол №7

“Главният успех в политиката се състои в тайната на нейните предприятия. Думите не трябва да се съгласуват с делата на дипломата.”  
- Ционски протокол №7

“Двусмислено използване на юридическото право. Ние трябва да се обезпечим с всички оръжия, които нашите противници биха могли да използват срещу нас. Ние трябва да търсим най-тънките изрази (вратички) и пречки в юридическия език за оправдаване в тези случай, когато ще се наложи да вземаме решения, които може да изглеждат прекалено несправедливи.” 
                                      - Ционски протокол №8

“Нашето управление трябва да се обкръжи с всички сили на цивилизацията, сред която му се налага да действа. То ще се обкръжи с публицисти, практикуващи юристи, администратори, дипломати и накрая от хора, подготвени със специално свръх образование в нашите специални училища.”                            
- Ционски протокол №8

“Ще ни заобикаля цяла плеяда банкери, промишлени дейци, капиталисти и предимно милионери, защото всъщност всичко ще се реши с въпроса за цифрите.” - Ционски протокол №8

“Де факто ние унищожихме всяко управление, освен нашето, макар че де юре такива има още много.”                         - Ционски протокол №9

“Ние няма да им дадем мир, докато не признаят нашето интернационално Свръхправителство, – открито и с покорство.”  Ционски протокол №9

“Бихме могли да се боим от съединението между гоевската зряща сила на царете със сляпата сила на народа, но сме взели всички мерки срещу подобна възможност.”                                  -  Ционски протокол №9

“За да не бъдат преждевременно унищожени гоевските учреждения, ние ги докоснахме с умела ръка и взехме в свои ръце пружините на техния механизъм. Тези пружини бяха в строг, но справедлив ред, а ние го заменихме с либералния произвол.”           - Ционски протокол №9

“Ние упоихме, измамихме и развратихме гоевската младеж чрез възпитанието с лъжливи, но от нас внушени, принципи и теории,”          
     - Ционски протокол №9

"Подло е, подло е, но е ловко!... Фокус е, но как е изигран, колко величествено нахално!”                            - Ционски протокол №10

"Трябва да привлечем всички към гласуване, без класови различия и ценз, за да се установи абсолютизмът на мнозинството.”       - Ционски протокол №10

“Ние ще разрушим значението на гоевското семейство и неговата възпитателна стойност.” 
                                 - Ционски протокол №10

“Не учрежденията са важни, а техните функции.” 
                                     - Ционски протокол №10

“Когато ние вкарахме в държавния организъм отровата на либерализма, цялото му политическо телосложение се измени: държавите заболяха от смъртоносна болест - разлагане на кръвта. Остава да се чака края на агонията им.”                 
- Ционски протокол №10

“Президентите - креатура на масонството.”              - Ционски протокол №10

“Масонството - законодателна сила.”                         - Ционски протокол №10

“Измъчените от неуредиците и несъстоятелността на управниците народи, подтикнати от нас, ще възкликнат: “Махнете ги и ни дайте един световен цар, който да ни обедини и да унищожи причините за раздорите, - националните граници, религиите, държавните сметки.”                - Ционски протокол №10

Те трябва да се уморят от всички тези раздори, вражди, борби, омрази и даже мъки, глад, ваксиниране на болести, нужда. Гоите не трябва да виждат друг изход, освен да прибягнат към нашето парично и пълно (глобално) господство.”
                                - Ционски протокол №10

"Свободата на печата, правото на асоциации, свободата на съвестта, изборното начало и много други неща, които трябва да изчезнат от човешкия репертоар.” - Ционски протокол №11

"Необходимо ни е още от първия момент на провъзгласяването на нашата конституция, когато народите ще са зашеметени от извършения преврат и още ще се намират в терор и недоумение да разберат, че ние сме толкова силни, толкова неуязвими, толкова изпълнени с мощ, че в никакъв случай няма да се съобразяваме с тях и не само, че няма да обърнем внимание на мненията и желанията им, но и ще бъдем готови и способни с безпрекословна власт да унищожим изразяването и проявяването им във всеки момент и на всяко място.”
                               - Ционски протокол №11

"Гоите са овни. Гоите са овче стадо, а ние сме вълци за тях. А вие знаете ли какво става с овцете, когато в кошарата влязат вълци? Те ще затворят очите си за всичко и затова, защото ще обещаем да им върнем всички отнети свободи, след като бъдат усмирени враговете на мира и укротени всички партии.” 
                                - Ционски протокол №11

"За какво сме измислили и внушили на гоите цялата тази политика: внушили сме им я, за да не могат да видят основата й. За какво, ако не за да постигнем по обиколен път това, което е недостижимо за нашето разсеяно по света племе по прекия път.”      - Ционски протокол №11

"Бог е дарувал на нас, на своя избран народ разсейване по света, и в тази, както изглежда на всички наша слабост се е отразила цялата ни сила, която сега ни е довела до прага на световното господство.”     Ционски протокол №11

"Свободата е правото да се върши това, което позволява законът. Подобно тълкуване на тази дума в онова време ще ни послужи затова всяка свобода да се окаже в нашите ръце, защото законите ще разрушават или съзиждат само желаното от нас.”    - Ционски протокол №12

"Каква роля играе сега пресата? Тя служи за буйно разгаряне на нужните ни страсти или егоистични партийни цели.”                           
- Ционски протокол №12

"За възможно нападение (в пресата) ще глобяваме безпощадно. Тези мерки - марките,залозите и глобите - ще донесат огромен доход на правителството.”
                                - Ционски протокол №12

"Вярно е, че партийните вестници биха могли да не жалят пари, но ние ще ги закриваме при второ тяхно нападение спрямо нас.”    - Ционски протокол №12

"Сред обществото няма да прониква нито едно съобщение без наш контрол.”   
- Ционски протокол №12

"Всеки, пожелал да стане издател, библиотекар или печатар ще бъде принуден да се сдобие за това с определена диплома, която ще му се отнема веднага при провинение.”                 - Ционски протокол №12

"През времето на прехода до възцаряването на новия ни режим, не бива да допускаме в печата разобличения за общественото безчестие.”       
  - Ционски протокол №12

“Нуждата от насъщния хляб ще заставя гоите да мълчат и да са наши покорни слуги.”       - Ционски протокол №13

“Ние приучихме хората постоянно да търсят нещо ново.”
- Ционски протокол №13

“Въпросите на политиката не са недостъпни за никого, освен за ръководещите я от много векове нейни създатели (ционистите).”       - Ционски протокол №13

“За да отвлечем прекалено неспокойните хора от обсъждането на въпросите на политиката, ще въведем уж нововъзникващите нейни въпроси - тези на промишлеността.”                            Ционски протокол №13

“За да не се досетят сами за нещо, ще ги развличаме с увеселения, игри забави, страсти.”        -  Ционски протокол №13

“Чрез печата скороще започнем да предлагаме конкурсни състезания по изкуства и всички видове спорт”      - Ционски протокол №13

“Все повече и повече, отвиквайки от самостоятелно мислене, хората ще заговорят в унисон с нас.”     - Ционски протокол №13

“Ролята на либералните утописти ще бъде окончателно изиграна, когато бъде признато управлението ни.”  - Ционски протокол №13

“С пълен успех, с прогреса, замаяхме безмозъчните гоевски глави и сред тях няма ум, който да види, че във всички случаи зад тази дума се крие отвличане от истината.”                     - Ционски протокол №13

“Като лъжлива идея прогресът служи за затъмняване на истината, за да не я познава никой, освен нас, – Божиите избраници, пазителите ъ.”       
- Ционски протокол №13

“Кой тогава ще заподозре, че всички тези проблеми са били скроени от нас по политически план, който никой не е проумял в продължение на много векове?”   - Ционски протокол №13

"Когато се възцарим, не е желателно да съществува друга, освен нашата религия за единния бог, с когото е свързана съдбата на избраничеството ни.”
- Ционски протокол №14

"Тези от средите на Израил, отричащи Тората и пророците, заповедта е да се убиват. Ако има възможност да се убият открито с меч, то така и следва да се постъпва. В противен случай да се действа с хитрост, за да им се причини смърт. Например, ако видиш, че един от тях е паднал в кладенец, а в кладенеца е спусната стълба, то побързай да извадиш стълбата." (Хошен-хамишпат 425, 
"Трябва да разрушим всякакви вярвания. Ако от това се родят съвременните атеисти, то като преходна степен няма да ни попречи, а ще послужи като пример за тези поколения, които слушат проповедите ни за религията на Мойсей, дала твърдата и обмислена система за покоряване на всички народи от нас.”         - Ционски протокол №14

"Безполезните промени в управлението, към които подтиквахме гоите, докато подкопавахме държавните им здания, дотолкова ще дотегнат тогава на народите, че те ще предпочетат да търпят всичко от нас, само за да не рискуват да преживеят отново преживените вълнения и несгоди.”  - Ционски протокол №14

"Философите ще обсъждат всички недостатъци на нееврейските вярвания, но никога никой няма да започне да обсъжда нашата вяра от истинската й гледна точка, тъй като никой няма да я опознае из основи.”   - Ционски протокол №14

"В страните, наречени напреднали, ние създадохме безумна, мръсна, отвратителна литература (и култура).”                Ционски протокол №14

"Под нашето влияние изпълнението (спазването) на гоевските закони е стигнало до минимума си.”                       - Ционски протокол №15

"Правото на силния, като единствено право.”              - Ционски протокол №15

"С цел унищожаване на всички колективни сили, освен нашите, ние ще обезвредим първата степен на колективизма - университетите, като ги превъзпитаме в нова насока.”                            - Ционски протокол №16

"Ще премахнем преподаването на държавно право, както и всичко, занимаващо се с политически въпроси.”                               - Ционски протокол №16

"От паметта на хората ще зачеркнем всички факти от предишните векове, които не са желателни за нас, но ще оставим онези, които показват всички грешки на гоевските управления.”           - Ционски протокол №16

"Отмяна на свободното преподаване.”               - Ционски протокол №16

"Рекламиране властта на "управляващия" в училищата.” - Ционски протокол №16

"Системата за обуздаване на мислите вече е в действие”               
- Ционски протокол №16

“Адвокатурата създава хладни, жестоки, упорити и безпринципни хора, които винаги застават на безлична, често легална почва.”    - Ционски протокол №17

“Вече се погрижихме да дискредитираме свещеничеството на гоите и с това да разрушим мисията им, която сега може много да ни пречи. Влиянието му сред народите намалява с всеки изминат ден.”    - Ционски протокол №17

“Юдейският цар ще бъде истинският папа на Вселената, патриарх на интернационалната църква.”            - Ционски протокол №17

“Агентите ни ще са както от висшето, така и от низшето общество.”  
- Ционски протокол №17

“Който не съобщи за видяното и чутото по политически въпроси, също ще бъде привличан под отговорност за прикриване, ако не бъде доказано, че е виновен.”
                               - Ционски протокол №17

"Докато превъзпитаваме юношите в новите преходни вярвания, а после и в нашите, няма да засягаме открито съществуващите църкви, а ще се борим с тях чрез критика, предизвикваща разкол."         - Ционски протокол №17

"Когато ще трябва да засилваме строгите охранителни мерки, ще симулираме безредици или със съдействието на добри оратори - прояви на недоволство.”   - Ционски протокол №18

"Ние ще принудим управляващите да признаят безсилието си, като обявят открити мерки за охрана и с това ще погубим престижа на властта.” 
- Ционски протокол №18

"Не може страхът, че ще стане грешка, да дава възможност за бягство на заподозрения в политическа вина или престъпление, за които ние действително ще бъдем безпощадни.”                 - Ционски протокол №18

"За лицата, занимаващи се с въпросите, от които не разбира никой, освен правителството, няма извинение.”       - Ционски протокол №18

“Ако не допуснем (допускаме) самостоятелно занимаване с политика, то напротив, ще поощряваме всякакви доклади или петиции с предложения за преглеждане от правителството на всякакви проекти за подобряване на народния бит”                           - Ционски протокол №19

“Заговорът (срещу нас,) не е нищо друго, освен лай на куче срещу слон.”                     - Ционски протокол №19

"За да снемем (внушения сега от нас) ореол на доблестта от политическото престъпление, ние ще го поставим на подсъдимата скамейка наравно с кражбата, убийството и всички отвратителни и грозни престъпления"
                                - Ционски протокол №19

"Чрез печата и в речите, косвено в умно съставените учебници по история рекламирахме уж приетото от заговорниците върху себе си мъченичество за общото благо. Тази програма увеличи контингента от либерали и постави хиляди гои в редовете на нашия жив инвентар." 
                              - Ционски протокол №19

Всички държавни богатства потекоха в нашите каси и всички гои започнаха да ни плащат данък за поданство."      - Ционски протокол №20

"... признатият банкрут ще докаже на страните по-добре от всичко липсата на връзки между интересите на народите и техните управления."
- Ционски протокол №21

"Народ от занаятчии не познава безработицата, която го привързва към съществуващия ред, а следователно към здравата власт (която ние рушим).”          - Ционски протокол №23

“Всички знаят, че управлението не може да бъде дадено на непосветен в тайните на неговото изкуство”           - Ционски протокол №24

“Единствено способните на твърдо, дори жестоко и безпрекословно управление ще получат властта от мъдреците ни”   - Ционски протокол №24

“Само царят и тримата посветили го ще знаят бъдещето.”            
- Ционски протокол №24

“Никой няма да знае какво иска да постигне царят (ни) с разпоредбите си и затова никой няма да посмее да застане напреко на неведомия път.”     
- Ционски протокол№24

"Безупречният външен нравствен облик на юдейския цар.”   
- Ционски протокол №24

"Във всичко, което сега ви докладвах, се стремях да ви обрисувам подробно тайната на ставащото - минало и текущо, и вървящо в потока на великите и предстоящи в близкото бъдеще събития.”     - Ционски протокол №22

Заключение:

Поради всичко това, "модерната" западна цивилизация и нейната култура имат толкова общо с християнството и с човешките добродетели, колкото общо има между "Света гора" и "Холивуд" (Имената им значат едно и също, но съдържанието и същността им са коренно противоположни)!

Още от времето на т.н. "ренесанс", могъща сатанинска сила владее и манипулира Европа, и води народите, от едно разочарование към друго! И както самите ционисти се изразяварт: – когато напълно подчинят света, царството им щяло да се отличава с "деспотизъм във фантастични мащаби"!!!

"Нечистите сили" маскират своите античовешки и антидуховни цели, с добре звучащи лозунги: – свобода, братство, равенство, просветителство, хуманизъм, наука, култура, възраждане, прогрес, либерализъм, и много, много други. Но това са само кухи фрази, зад които се преследва и върши точно обратното!

Така, както изкуствената стръв – блеснб, е лъскава и привлекателна, такива са и измамните "учения" на слугите на нечистата сила, – масоните и комунистите! И едните и другите изпълняват волята на своите злонамерени създатели и господари, а Те, господарите им, са могъща световна сатанинска сила, чиито цели и средства олицетворяват абсолютното зло, и напълно се покриват с определението за "дявола", или "нечестивата сила", в религиозните учения!

—  А на нечистите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се и се организираме; отстояваме елементарната нравственост и морал; вярваме в доброто и не мразим никого! 
       За всичко останало "Господ ще промисли"
, – и е промислил, защото Самият Христос е казал: 
––  "Търсете Божието царство и всичко останало ще ви се придаде!"
                                                                                    Амин 
                                                                                                                  



Тагове:   най,   непременно,   неможе,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353796
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930