Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2008 14:05 - За комунизма и "глобализацията", разказва един бивш американски комунист
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3426 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 25.11.2008 19:27


Банкерите Илюминати създадоха комунизма за да впрегнат усилията на работническата класа в тяхната програма за една абсолютна световна диктатура. Илюминатите и комунистите са масонски тайни общества, които празнуват една и съща годишнина, 1-ви май, 1776 г., а името „Чортов“, на руски означава „дяволски“.

виж снимката и оригинала на текста (на английски), на сайт: http://www.savethemales.ca/000843.html

Нарекох това развитие, – невидим комунистически преврат в САЩ. Това те го вършат още по-успешно, понеже сега всеки мисли само за „мюсюлманската опсаност“, а нашите избрани общественици са прекалено корумпирани и склонни на компромиси, за да ни предпазят от случващото се.

Ние не осъзнавахме какво се случва, понеже бяхме убедени, че комунизмът е една вече дискредитирана идея - експеримент на „работническата класа“, изпробван главно в Русия и Китай.

Това недоразумение измами милиони нищо неподозиращи социалисти и либерали, включително и мен. До 1999-2000, аз възхвалявах канадския маоистки измамник д-р Норман Бетюн, пред моя курс по английска литература.

Банкерите Илюминати създадоха комунизма за да впрегнат усилията на работническата класа в тяхната програма за една абсолютна световна диктатура (глобализация). Илюминатите и комунистите са масонски тайни общества, които празнуват една и съща годишнина, 1-ви май, 1776 г., а името „Чортов“, на руски означава „дяволски“.

Разказва един бивш американски комунист

Програмата им направи гигантска крачка, 1913 г., когато базираните в Лондон, банкери – сатанисти, получиха контрола над американските финанси, с прокарването на закона за Федералния резерв. Това им даде средства и стимули да засилят войната си срещу човечество. Двете световни войни бяха непосредствения резултат.

Комунизмът е сатанинско движение, целящо деградация и поробване на човека, а не обществена собственост и социална справедливост. Разбира се, никой нямаше да ги поддържа ако се знаеше истината.

Много високопоставени бивши комунисти са рискували живота си за да предупредят своите американски другари. Единия е Бела Дод, написал шокиращата книга "Училище на Мрака", която прочетох преди две години.

Тя описва как комунистите, заедно с либерали, феминисти, социалисти и множество други групи и „фронтове“, идентифициращи се с различни фрази: – "човешките права“, " равенство", "международно...", "мир", – всъщност целят разграждане и разбиване на общество.

В книгата „Завръщане в бащината къща“, Морис Малкин прави повече разкрития. Той беше водач на американската комунистическа партия, в 20-те и 30-те години, и е бил част от Съветската тайна служба ГПУ. Когато напусна компартията на САЩ, той даде показания пред Конгреса, заради което бе нападнат и намушкан (?).

Работниците могат "да елиминират всички несправедливости и да създадат рай на земята." Всички проблеми се свеждаха до "класовата борба." Измамата се свеждаше до клишета, като следната догма:

„Капиталистическата буржоазия притежава всичко, докато пролетариатът върши цялата работа. Мисията на работническата класа е да вземе със сила това, което и принадлежи. . . Единствено марксизмът може да облекчи човечеството от бруталността, дискриминацията (анти семитизма) и несправедливостта; от глада, бедността и хамалогията, която навсякъде запълва живота на обикновения трудов народ".

Maлкин емигрира в Ню Йорк и донесе със себе си изкуствената религия за рая на работниците, на земята. Леон Троцки (Lev Bronstein), близък семеен приятел, му казал: „Куршумите, а не изборите, ще освободят работниците".

Неговият Брат Йосиф беше един от 150-175-те, предимно еврейски радикали, които тръгнаха за Русия с Tроцки в 1917 на борда на кораба „Кристиансфиорд“. Финансира ги банкерът Джейкъб Шиф.

Корабът е спрян в Халифакс (Канада) а пътиците задържани. Въпреки ( или заради ) публичната декларация на Троцки, че те си "отиват вкъщи в Русия да изкопаят гроба на капитализма", президентът Уилсън се застъпва за тях, понеже агентът на Ротшилд, Едуард Хаус, контролираше Уилсън.

Банкерите Илюминати презират капитализъм защото той се основава на конкуренцията и пазара. Капитализмът дава възможност и на други хора да просперират и да бъдат свободни. А те (банкерите) поощряват монопола на държавния капитализъм и премахването на частната собственост, понеже тогава притежават или контролират всичко и всички. А държавният капиталисъм се представя като „публична (обществена) собственост“. Но, на практика, те контролират „публичната собственост“, понеже контролират правителствата и тяхното благосъстояние.


Подривността на „елита“ (на САЩ)

Така, през по-голямата част от последното столетие, Съединените щати толерираха една партия, която открито прокламираше насилствено сваляне на правителството и поробване на народа.

Тази партия (КП на САЩ) бе създадена и ръководена от враждебно чуждо правителство. Това правителство се бе ангажирало с промишлен и военен шпионаж, тренираше бунтовници на американска територия, които силово оглавиха профсъюзите, нападаха хазните и изцяло контролираха промишлеността. Това „чуждо правителство“ очерни, изтормози и уби опонентите си; подкупи полицията и съдиите и инфилтрира военните.

През цялото това време, нашите най-висши избрани служители го защитаваха като уж безвредно идеалистично начинание. "Някои от моите най-добри приятели са комунисти",  каза прочут FDR (може би ФБР? шеф) .

Maлкин предупреждава (правителството), че Адлай Стефенсон, (Асистентът на Секретаря на военноморския флот Kнох) саботира усилията за намаляване на комунистическата (подривна) деейност. В 1956, Айзенхауер " ликвидира всички антиподривни отдели в имиграционния Департамент и спря депортирането и преследването на изявени комунисти. Той спря преследванията на комунисти по закона "Смит", давайки на (ком)партията възможност да се прегрупира и да организира нови обществени фронтове.

Либералните медии маргинализираха и осмяха като "десни фанатици" хората, които предупреждаваха за комунистическата заплаха. (Затова) И до днес, хората не приемат, че Розенберг е бил руски шпионин. Дейността на Комисията по чуждестранна (антиамериканска) активност се представя като "лов на вещици".

Комунистите, за банкерите илюминати, не са нищо друго, освен банда (техни) наемни разбойници. Алкин докладва, че Компартията на САЩ има дори официален съюз с мафията, – друга (важна) масонска секта.

Москва снадбява мафията с хероин, който се продава в САЩ. Мафията (пре)дава пари на комунистическата партия, давайки и сила да овладее работническото движение, и предаде на враговете онези членове, които се пробудиха,. ( Единия, – водача на комунистиите, Джулиет Стюарт, – беше отвлечен, убит в открито море и изхвърлен зад борда.). Мафията също така пласира фалшиви долари в САЩ, които се отпечатват в Москва.

Следвайки примера на Сталин, американските комунисти ограбваха банки, наричайки го "експроприация". В неговата книга , "Левият комунизъм", Ленин съветва: "комунистите трябва да бъдат готови да мамят, да лъжат, да нарушават клетви и да правят всичко възможно за да постигнат своите цели".  Затова, когато се посочи доказателство за тяхната измама, не е проблем доказателството да се отрече и нарече „фалшификат“, а и да се очерни този, който е изнесъл доказателството

Комунистическата партия инфилтрира движението за граждански права на черените и принуди Ралф Абернати и Мартин Лутер Кинг, да работят с техните тренирани от Москва чернокожи наемници. Бу Бойс и Ралф Бънч, бяха между техните "черни" хора в движението, но те имаха едва по неколко черни последователи. Американските негри се оказаха патриоти.

Червените разбраха, че единственият начин да отслабят нашта страна е, разделянето и, посредством анархия и хаос. Малкин пише: Те имат по голям успех с жените. Още от втората му вълна, феминизмът си е същински комунизъм. Феминизмът е „класова борба“, превърната в (между)полова.

Младите жени-членки бяха използвани на „морския фронт“ за да привличат моряци и докери, и да ги приобщават към дейността на партията. "В комунистическите летни лагери винаги можеха да бъдат намерени момичета, които да агитират и да предлагат, по встрани, малко наслада. Партията смята, че единственият морал е комунистическият морал . . . Комунистите не вярват в семейните институции и морала, и затова считат че всичко (им) е позволено. "

Комунистите имаха отдел с предназначение, – „разграждане морала на американския народ, чрез подриване на неговата вяра, морал и обществен модел“. Можете да се обзаложите, че нещо подобно се крие и зад секс-браковете (пропагандирани от феминистките).

(Преводът на текста от сайта  http://www.savethemales.ca/000843.html
Преводът продължава "в движение" и по възможност!) 

 

Заключения

Когато Хитлер и Сталин направиха пакт 1939 , семейството на Mалкин осъзнава, че има малко различие между двете системи, и напусна Партията. Той посвети останалата част от живота си в защита на американските институции, работейки за министерството на правосъдието на Сащ – 1948-1956 г.. Той осъзнал късно, че неговият религиозен баща е бил прав да осъжда комунизма, – затова и заглавието на книгата му е такова.

Въпреки че тази книга беше публикувана в 1972 г. , комунистическата конспирация е по-активна от всякога. Съзнателни и несъзнателни агенти изобилстват, особено в хомосексуалние, феминистките, социалистическите, ционистките, неоконсерваторските и либералните кръгове. Активистите от "Комисиите за човешки права“, "за Равенство при назначенията на работа“ и още много най-различни други служби, са съвременните политически комисари.

Фразата: "Език на омразата", е инструмент за цензура, прилагана избирателно.

Лозунгът „Мир“, – разкодиран, означава: – прекратяване на съпротивата срещу Новия световен ред, или комунистическата глобална тирания!

„Новият световен ред“ е препълнен с празни банални фрази за "мир", "толерантност" и "човешки права", но зад тези банални фрази се прикрива убийствен комунизъм (или фашизъм).

Западните елити (включително интелигенцията) страдат от странно желание за самоубийство. Ние вече щяхме да сме роби, но все още не сме, поради факта, че обикновените американци имат оръжие.

Този факт; интернетът и вградената саморазрушителност на злото, са моите главни основания за надежда.

виж оригинала на текста (на английски), на сайта: http://www.savethemales.ca/000843.html




Гласувай:
0



1. karina5 - Благодаря ви
20.12.2008 13:52
текста е чудесен и трябва да се разпространява и по-често за се пуска за четене в нета. Поздрави
цитирай
2. trjufelihayver - Привет
11.12.2010 16:05
Господине,ако търпението е единственото средство за победа срещу това ,което коментирате във вашия пост,то бихте ли ми отговорили само на този въпрос,мълчанието търпение ли е?
цитирай
3. trjufelihayver - Привет
11.12.2010 16:06
Господине,ако търпението е единственото средство срещу това,което коментирате,то бихте ли ми отговорили само на този въпрос,мълчанието търпение ли е?
цитирай
4. grigorsimov - Мълчанието е престъпление, и не само според мен - грешния!
12.12.2010 15:22
С мълчание се извършва предателство към Бога!

Ето какво е казал и Архиепископ Аверкий - Таушев в съчинението си
Признаци за приближаване края на света:
“Колкото повече напредва времето, толкова по-тежко ще става.  Духът на християнството – незабелязано за служещата на света тълпа, но твърде забележимо за онези, които бдят над себе си – се отдалечава от хората, като напуска света и го предава в ръцете на неговото падение. Изпълнява се предсказаното в Писанието за отстъплението от християнството, но “отстъплението е допуснато от Бога. Не се опитвай да го спреш с немощната си ръка”.  Но е престъпно да се мълчи за отстъплението, да залъгваме себе си и другите, че всичко е наред и няма за какво да се безпокоим.  И макар да не е по нашите сили да спрем отстъплението с немощната си ръка, дългът на християнската любов ни повелява, не само да се отдърпнеп и да се предпазим от него, но да предпазим и нашите близки, ако те сами не го виждат и не го забелязват.
В подобни случаи трябва винаги да помним прекрасните думи на св. Григорий Богослов: „С мълчание се извършва предателство към Бога“. Не бива да се мълчи за онова, което е най-важно: спасението на човешките души!”
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318440
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031