Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2008 11:55 - Ционисткият кошмар на Оруел!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3472 Коментари: 6 Гласове:
1

Последна промяна: 18.12.2008 14:33


Оруел, в книгата "1984", предрича общество, чиито граждани ще са безсилни срещу мощта на правителството, където надзорът ще бъде норма, а граждански свободи няма да съществуват.

Сега е очевидно, че Ционистите ще са нашите "Биг Брадърс".  Вече е в действие всепроникващият департамент за вътрешната сигурност на САЩ, който е управляван от ционистките евреи Майкъл Чортов и сенатор Джоузеф Либерман.

Измислената от ционистите война срещу терора е избрана за претекст, за създаване на високотехнологични средства за наблюдение и контрол на обществото, посредством „Отдела за вътрешната сигурност на САЩ. С други думи: “Big Brother Jew Will Be Watching You”!

АПАРАТУРИТЕ НА ЕВРЕЙСКИЯ ТОТАЛИТАРИЗЪМ

Когато технологичният апарат на тоталитаризма бъде напълно готов, ще е на лице планетарна диктатура. Тогава човешкото съществуване ще бъде микро-манипулирано от един „тесен“ ционистки елит, който ще издигне на сцената Антихриста, който ще е евреин

Ето какво ще използва ционисткият елит, за да ни наблюдава и контролира:

1. Имплантируем микрочип : В 2002 г. е създадено дигиталното устройство “VeriChip” - биочип, колкото оризово зърно, съдържащо пълните лични данни.

Устройството е изпробвано със затворници и крадци - клептомани.

2. Глобална сателитна система (GPS): Според предвижданята, "Американската отечествена сигурност" ще мове да следи колите от сателит, и да ги блокира дистанционно.

3. Полицейски персонални компютри: Компютърно устройство за шпиониране на гражданите, ползващи компютър. "Digital Future Co." представи своето полицейско компютърно устройство – “stealth monitoring application”, което ще записва всички (keystrokes) клавишни щракваня на компютъра ви. Американската Отечествена сигурност вече е набелязала интернет, като "терористичен център"!?

Събудете се! Ционисткият "Биг брадър" е на прага!

By Brother Nathanael Kapner 
A Former Jew. Now An Orthodox Christian!
От брат Натанаел Капнер
"Бивш" евреин, – сега, Православен Християнин!



Тагове:   кошмар,   Оруел,


Гласувай:
1



1. анонимен - 1
18.12.2008 12:01
няма кво да се събуждаме тва е ясно .. колкото и да звучи нереално конспиративно 11 септември си е било американска поръчка .. вкарват закона за антитероризъм и вече всеки е потенциален терорист и оттам е следен за да не извършва престъпления срещу човечеството .. и тва е шот всички са се оставили на тия шибаняци . КУР ЗА САЩ !
цитирай
2. grigorsimov - Не става дума само за САЩ!
18.12.2008 14:22
а за целия свят. И въобще няма място за сеир и злорадство!
цитирай
3. анонимен - Лошо идва лошо
04.01.2009 16:43
Вече не е време за събуждане а за активно противодействие!Не трябва да се дава власта на шепа корумпирани и безкруполни хора.Трябва да се информи ра обществото и да се спира корупцията по върховете защото 1 ден ако не ние то нашите деца ще се събудят роби на система която ги третира не като хора по божий образ и подобие а като предмети без съдържание.
цитирай
4. grigorsimov - Информирането, - на първо място!
04.01.2009 17:49
Докато все още е възможно. А за себе си отдавна формулирах онова което може и трябва да се прави:
На нечестивите сили можем да отстояваме, само ако мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се и се организираме; отстояваме поне елементарната нравственост и морал, и не мразим никого!
За всичко останало 'Господ ще промисли',
и отдавна е промислил, защото самият Христос е казал:
– "Търсете Божието царство и всичко останало ще ви се придаде"! Амин!
цитирай
5. barborok - може ли авторът да пусне една търсачка на тема "тоталитаризъм" и да види разликите.....
01.09.2011 09:25
мисля да се гмурна за бисери в това екзотично жълто постче ::: 1во "съдържащ пълните ти лични данни"- е и ? личната ти карта не ги съдържа? 2ро GPS работи по коренно различен начин и няма нищо общо с колите- поне не с тяхното спиране , Това е работа на една друга система и тя е назаемно позиционирана , работи с мрежите на мобилните оператори.... 3то "Персонален полицейски компютър" и “stealth monitoring application”, значи човек очаква някъв специален компютър ама като си го преведе , излиза , че става въпрос за APPLICATION - т.е. приложение или програма, а такива програми има хиляди и се ползват не само от властите
цитирай
6. анонимен - На barborok:
01.09.2011 12:41
Всичките технологични изобретения и нововъведения служат, на първо място, за целите на службите за "сигурност", на все още задкулисното световно юдейско, сатанинско правителство, вкл. джиесем-операторите и джи-пи-ес системите. Но о много техники и технологии за кито не сме и чували.
А целта на юдеите, от хилядолетия, е - световен концлагер и царство на юдейски избранник - месия, познат ни от светото писание, като звярът - антихрист.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311839
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031