Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2008 10:39 - Бунтът на гръцките младежи не е безобиден?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1761 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 28.12.2008 22:02


Живеете лъжлив живот, навели сте глави, свалили сте панталоните и чакате деня на смъртта си. Не фантазирате, не се влюбвате, не творите.  Само продавате и купувате.

 МАТЕРИЯ  НАВСЯКЪДЕ! 
ЛЮБОВ НИКЪДЕ - И ИСТИНА НИКЪДЕ!
............................

ПОСЛАНИЕТО НА БУНТАРИТЕ !


"ИСКАМЕ ЕДИН ПО ДОБЪР СВЯТ
ПОМОГНЕТЕ НИ

Не сме терористи „Качулконосци” 
„познати – неизвестни”

НИЕ СМЕ ВАШИТЕ ДЕЦА

– Тези, познатите – непознати...
Мечтаем – не ни убивайте мечтите.

Имаме устрем 
– не спирайте устрема ни

 СПОМНЕТЕ СИ:

Бяхте и вие някога млади.
Сега гоните парите, 
интересувате се само за „фасадата”, 
надебеляхте, оплешивяхте,

ЗАБРАВИХТЕ.

Очаквахме да ни подкрепите, 
Очаквахме да се поинтересувате,
 да направите така, 
че да се гордеем и ние един път с вас.

УВИ!

Живеете лъжлив живот, 
навели сте глава, 
свалили сте панталоните 
и чакате деня на смъртта си . 
Не фантазирате, не се влюбвате, не творите.

Само продавате и купувате.

 МАТЕРИЯ  НАВСЯКЪДЕ! 
ЛЮБОВ НИКЪДЕ - ИСТИНА НИКЪДЕ

Защо не излизате навън?

 ПОМОГНЕТЕ НИ!

 Послепис: Не ни хвърляйте повече сълзотворен газ.
Ние плачем и без него ..."

Автор: mavericks 
........................................................

Да!
Вопълът им е напълно основателен! 

Но всеразрушителният бунт, е напълно неприемлив и тотално контрапродуктивен. Защото: точно такъв планетарен анархистичен метеж е нужен на злото, та окончателно да сложи примките на шиите на всички народи, и на целия свят. Такъв тип бунт е съвсем съзнателно търсен и провокиран, и ще бъде подклаждан все повече. Стига да се намират достатъчно наивни идеалисти, изпълнители - разрушители. Защото ще разрушат и това, което е останало от истината и любовта!

Бунтуващите се свободолюбиви младежи се опияняват от устрема и "успехите" на бунта си, и си въобразяват, че разрушението ще донесе нещо ново, много по-добро! Но най-вероятно още не знаят, че в свят, обхванат като "в силни клещи", от свърх-мощна, тайна, световна, сатанинска сила, – никоя голяма и важна обществена инициатива и проява, а още по малко - масов метеж, не може да остане не манипулирана и не насочвана, в посока - обратна на мечтите и стремежите, на искрените младежи!  И непременно ще дведе до противоположен, на очакваня, резултат!
..............
Защо пиша "такива глупости", ще каже някой? 
– Прочетете само следните кратки извадки за планираното всеобщо разложение и упадък, и надявам се, ще ви стане ясно защо (Защото има нещо много гнило, тайно и подмолно, за което не се говори по телевизиите и не се пише във весниците!):

 Част от изказване на Дълес - от 1945 г.

... "Литературата, театрите, киното ще изобретяват и прославят най-ниските човешки чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените творци на изкуството, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството, – с една дума, – каквато и да е безнравственост.

В управлението на държавата ще създадем хаос и бъркотия. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за безпринципността на чиновниците, рушветчийството, всичко, което води до онова, да правят каквото им скимне. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат издигнати в добродетел. Честността и почтеността ще се осмиват и ще се превърнат в отживелица на миналото.

Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх на един от друг, предателството, безсрамието и враждебността между народите... – всичко това най-ловко и незабелязано ще култивираме и то ще разцъфне с кичести цветове.

Само малцина, ще се досещат и ще разберат какво става. Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветими да ги обявим за измет на обществото. 
... Ние ще се занимаваме с хората още от детските и юношеските им години. Главният залог ще бъде върху младежта. Ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. 
– Ето това ще направим ние".
- начало на “EXODUS” І от 24.ІІ.1945г.
.......................
И още два, меко казано, интересни цитати, от Албърт Пайк, – "Великият командир" на Върховния съвет на масоните в Америка (70-те години на 19-ти век):

 – "Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер" (Дявола).

И (пак от Пайк) за плана на масоните, от 19-ти век, за заплануваните от тях три (и проведени две) световни войни: 

"За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство... ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер"! 
.......................................
Този цитат, за първи път се е появил в книга на Лео Таксил, през 1897 г. (след смъртта на Пайк през 1891 г.). Твърди се че цитатът е от писмо на Пайк до Джузепе Мазини, с инструкции как да се прилагат масонските планове в Италия.

........................................
Четете (проверявайте), копирайте и размножавайте!
Утре, може да е прекалено, късно!




Тагове:   младежи,


Гласувай:
0



1. grigorsimov - Може и да не съм напълно прав,
28.12.2008 10:54
но мисля че по скоро, - ни превръщат, - методично и неусетно.
Превръщат ни в не мислещи материалисти, вулгарни циници, самоунищожители и отцепоругатели!
– Точно както са планирали!
Вижте и постинга ми "Недай Боже! - Боже недай!" - на тази тема!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318327
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031