Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2008 01:40 - Недай Боже! - Боже недай!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2713 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 19.03.2009 20:05


Евросъюза отказа да запише, че християнството е в основавата на европейската култура!  В Израел публично горят книгите на "Новия завет", а в САЩ, Еврейски организации настояват да се забрани издаването му, понеже бил антисемитска книга. 
................................................................

Израснах в държава на воинстващ атеизъм, когато свещениците биваха малтретирани, арестувани, убивани или съдени заради вярата и заради службата им на Бога и народа.  Сега сме демокрация; църквата и вярващите не би трябвало се преследват, а държавата и църквата, уж са разделени.  Но нечестиви управници пак пращат полицаи да гонят свещениците от черквите ни, по време на служба, и да ги арестуват брутално, ако доброволно не оставят службата, черквата и вярващите богомолци.  
Вярно, не ги убиват с колове и кирки, в първата долчинка, както правеха преди, но ни натрапват други, нежелани от нас богомолците, свещеници! 

Но какво се чудя, когато пак ни управляват комунисти, а Евросъюза отказа да запише, че християнството е в основавата на европейската култура!  В Израел публично горят книгите на “Новия завет” (Евангелието), а в САЩ, Еврейски организации настояват да се забрани издаването на “Новия завет”, понеже бил ‘антисемитска’ книга. А още преди неколко години, ръководещите САЩ евреи, издействаха, там да се забранят, традиционните надписи “Честита Коледа”, на публични места!   Разрешавало се, само да се пише “Честити празници”!?

Не случайно в Ционските планове за завладяване на света, записани в ‘тайните протоколи’, пише, че целите им са: 

Изгонване на Бога от небесата 
и Християнството от земята;  
Световно еврейско правителство, 
управляващо света, с фантастичен деспотизъм;  
Забрана на семейство и дом, 
на възпитание на деца, на частна собственост и собствен бизнес!

Тези главни цели на сатанистите, са записани в "тайните протоколи", от 19-ти век, и бяха ‘тествани’ по времето на комунизма, но всичките неможаха да бъдат реализирани, по причина, че за прокарването и налагането им, наистина е необходим фантастичен терор, какъвто бе изпробан само в Камбоджа, с помощта на много източни и западни съветници!  
Но р
езултатът бе, само невиждан терор и избиване на половината население!  

Но и това им бе достатъчно, за да конкретизират стратегията си, за ‘окончателното решение’ 
– заробването на целия свят!    

Неке не забравяме, че комунизмът в Русия и Източна Европа, унищожи културите на народите, деградира нравите, съсипа семейните стопанства и ги лиши от поминък, а последвалата цинична демокрация, доунищожава остатъците от автентична култура и нравственост!  Комунизмът ликвидира и националната интелегенция, и свещеничеството, и ги замени с послушни, безнравствени лакеи на диктатурата и терора!

Така че, комунистическият терор и диктатура, изиграха своята разрушителна роля, като снизиха до крайност съпротивителните сили на обществените организми.

Затова, нека не се заблуждаваме, че рухването на Съветския комунистически блок, е някакво отстъпление и сериозна корекция на сатанинските планове, на т.н. "Учени ционски старейшини"!

Съвсем не!  Крайната им цел не е променена, нито пък е отложена, защото провалът на съветския тип комунизъм, съвсем не е провал на стратегията им, а е тактическа перестройка, за подготвяне на последния унищожителен световен метеж –"Гигантското социално сътресение", което отдавна са планирали, и което им е крайно нужно!

Ето част от плана им, от 19-ти век.  От тогава плановете им многократно са били актуализирани, но нищо в крайните цели не е променено.  Променя се само тактиката:

 

"...За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство... ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер"!
 

Затова, в скоро време трябва да се очакват следните събития:

 

1.     Предизвикване на глобална финансова катастрофа;

2.     Пълно разстройване и блокиране на снадбяването с храни, вода и ток;

3.     Провокиране на ‘гигантско социално сътресение’;

4.     Умело насочване на анархизираните тълпи към унищожение и взаимоизтребление;  

5.     Взаимоизтреблението и необузданият вандализъм, ще водят до все невиждани ужаси;

6.     И тогава на сцената ще излязат ‘спасителите’, с предложение за мир, ред и законност, с тяхно ‘Световно правителство’;

7.     Обезумелите и напълно отчаяни народи, ще приемат ‘спасителите’, с възторг! 
 

Но вместо мир и ред, 
Световното сатанинско - юдейско правителство
ще продължи и ще ескалира дирижираня терор,  – до сломяването на всяка физическа и духовна съпротива и до унищожаването и на последните непокорни!  Останалите живи, ще имат право само да се подчиняват и да бъдат покорни безправни роби. 

(Неосведомените ще кажат, че това е напълно невероятно, понеже ще пострадат и самите инициатори!  Но както знаем, никой не може да надхитри дявола!  
Самите сатанисти пишат:  "Нашия имот никой няма да засегне, понеже ние предварително ще знаем и ще вземем мерки"!)

Оцелелите нещастни народи, наистина няма да имат никакви права, защото няма да има, нито ‘Свободна Европа’, нито ‘Амнести интернешънъл’, нито ‘Арменски поп’!  А за днешните европейски норми за ‘Хуманно отношение към домашните животни’, нито ще знаят, нито ще могат да мечтаят!

..............................................................

 

Да, такива са целите на сатанистите, подготвящи и насочващи от векове света, към ‘Новия им световен ред’, – завоалирано название за – СВЕТОВНОТО  РОБСТВО!

 

Тук можем само да кажем: 
Недай Боже,  Боже наедай!  
Но само това едва ли ще помогне, а трябва доста дълго да се молим и повтаряме:  Господи помилуй!  Господи помилуй!  Господи помилуй нас, многогрешните!      

..........................................................................

 

А който е приел това предупредително изложение за някаква неуместна шега, може и да е прав, но за съжаление, не е никаква шега!  
Прочете и краткото заключение от неиздадената ми мемоарна книга "Срещу течението":

Поради всичко това, "модерната" западна цивилизация и нейната култура вече имат толкова общо с християнството и с човешките добродетели, колкото общо има между "Света гора" и "Холивуд" (Имената им значат едно и също, но съдържанието и същността им са коренно противоположни)!

Още от времето на т.н. "ренесанс", могъща сатанинска сила владее и манипулира Европа и света, и води народите, от едно разочарование към друго! И както самите сатанисти се изразяварт: – когато напълно подчинят света, царството им щяло да се отличава с "деспотизъм във фантастични мащаби"!

"Нечистите сили" винаги маскират своите античовешки и антидуховни цели, с добре звучащи лозунги: – свобода, братство, равенство, просветителство, хуманизъм, наука, култура, възраждане, прогрес, либерализъм, и много, много други. Но това са само кухи фрази, зад които се преследва и върши точно обратното!

Така, както изкуствената стръв – блеснб, е лъскава и привлекателна, такива са и измамните "учения" на слугите на нечистата сила, – масоните и комунистите! И едните и другите, съзнателно или не, изпълняват волята на своите злонамерени създатели и господари, а Те, господарите им, са могъща световна сатанинска сила, чиито цели и средства олицетворяват абсолютното зло, и напълно се покриват с определението за "дявола", или "нечестивата сила", в религиозните учения!

– А на нечестивите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се и се организираме; отстояваме поне елементарната нравственост и морал; вярваме в доброто и не мразим никого!

За всичко останало "Господ ще промисли"!
– И е промислил, защото Самият Христос е казал: – "Търсете Божието царство и всичко останало ще ви се придаде"!                           

                                               Амин!


 

"Срещу течението" 
Спомени от затворите  1970 - 1985 г. 
и "Независимото дружество" 1986 - 1990г. 
и кратки извадки от протоколите на "Великите майстори" на злото – "Сионските мъдреци"

Линк към книгата: 
http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59
Спомени от затворите и "Независимото дружество за защита правата на човека";



Гласувай:
0



1. mavericks - "Света гора" и "Холивуд" май отиват да си приличат
30.12.2008 02:02
Ако знаехте какъв скандал избухна в Гърция напоследък с едни финансови афери на обитателите на един от манастирите на Света гора, щяхте да възкликнете: "Света гора" и "Холивуд" май отиват да си приличат!
цитирай
2. grigorsimov - Света гора и Холивуд са противоположни символи
30.12.2008 02:50
А че Холивуд 'цъфти' а Света гора е почти в руини и мизерия, - е съвсем естествено, предвид всичко онова, за което става дума! А и целенасоченото антидуховно влияние, няма как да не е проникнало отдавна, и в църквата и в самата Света гора. Даже е чудно, че още съществува, предвид 'явления' като Холивуд, и континуираната промасонска и прокомунистическа гръцка власт (независимо коя партия е на власт)!
цитирай
3. eltimir - Да пускаме на повече места
20.01.2009 21:51
Пуснах текста във форума на в-к "Атака". С коректно посочване името на автора и с препратка към тоя блог.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311744
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031