Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2008 11:24 - ПРОТОКОЛ №8 от тайните планове на 'Ционските старейшини'
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1379 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.12.2008 21:58


Ние сме длъжни да подбираме най-тънките изрази от правния речник за оправдаване на ония решения, които са извънредно несправедливи; тези решения трябва да се облекат в изрази, които имат вид на висши нравствени и правни норми.
.................

СПОРЕД ЮДЕИТЕ 
ПРАВОТО НЕ Е ОБЕКТИВНА СИЛА.

Ние трябва да сложим ръка на всички оръжия, които противниците ни биха могли да използват против нас. Ние сме длъжни да подбираме най-тънките изрази от правния речник за оправдаване на ония решения, които биха могли да се покажат извънредно смели и несправедливи; тези решения безусловно трябва да се облекат в изрази, които имат вид на висши нравствени и правови норми.

ЮДЕИТЕ СЕ СТРЕМЯТ ДА ТУРЯТ РЪКА 
НА ВСИЧКИ СИЛИ В ДЪРЖАВАТА.

Нашето управление трябва да разполага
с всички културни сили. То ще се заобиколи с публицисти и главно с хора, придобили особено свръхобразование и възпитание в нашите школи.
Тези хора ще се запознаят с всички тайни на социалния строй и ще знаят всички тънкости на политическото изкуство. Ще бъдат запознати с цялостното устройство на човешката природа, с всичките й чувствителни струни, върху които ще трябва да умеят да свирят. Тези струни са: умствения склад на гоите, техните наклонности, недостатъци, пороци, всичките им други качества, особеностите на класите и съсловията. Няма съмнение, че гениалните сътрудници на нашата власт, за които аз говоря, няма да бъдат взети из редовете на гоите, които са привикнали да изпълняват своята административна работа, без да се интересуват какво трябва да се постигне с нея, без да мислят за какво е нужна тя. Администраторите на гоите подписват книжата без да ги четат; те служат от корист или пък от честолюбие.

Ние ще заобиколим нашето правителство с цял щаб икономисти. Ето защо икономическите науки съставляват главния предмет, който юдеите изучават. Нас ще ни заобикалят цяла плеяда индустриалци, капиталисти, а най-главното милионери, защото всъщност всичко ще се разреши от количеството на парите.

Засега, още известно време, не е безопасно да назначаваме наши братя-юдеи на високи постове в държавите. Ние ще поверяваме тези постове на гои, миналото и характерът на които са такива, че между тях и народа да зее пропаст; в случай че някои от тях не искат да бъдат послушни на нашите заповеди, ги очаква или съд, или заточение. Tова е нужно, за да са принудени да защитават нашите интереси до последното си издихание.

Автор: turbo4


Тагове:   планове,   протокол,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316531
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031