Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2009 02:30 - Ушите на Мидас - Тъмната тайна на еврейската власт изплува на повърхността!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1832 Коментари: 0 Гласове:
0



Израел Шамир, http://www.israelshamir.net/, е известен и уважаван руски израелски писател и журналист. Той е писал и пише за "Хаарец", БиБиСи, Правда; превел е Agnon, Джойс и Омир на руски.

от: http://nwo.blog.bg/viewpost.php?id=273708



Ушите на Мидас

http://free.freespeech.org/americanstateterrorism/zionazis/DarkSecret.html

Тъмната тайна на еврейската власт изплува на повърхността!

      "Няма значими медии в Съединените щати, които да не се притежават или да не се контролират от евреи."

Израел Шамир,

руски и израелски журналист и писател

от Яфа, Палестина

 

Ариел Шарон,

Министър-председател на Израел, психопат със склонност към убийства

Кнесета (израелския парламент),

Тел Авив, 3-ти октомври 2001 год.       

"Всеки път, когато направим нещо, ти (Шимон Перес) ми казваш, че Америка щяла да направи това или онова… Искам да ти обърна внимание върху нещо много съществено: да не те тревожи каквато и да било мисъл за евентуален натиск от страна на Америка върху Израел.

      Ние, евреите, контролираме Америка и американците го знаят." 


Ушите на Мидас

 

http://free.freespeech.org/americanstateterrorism/zionazis/DarkSecret.html

 

Тъмната тайна на еврейската власт изплува на повърхността!

 

      "Няма значими медии в Съединените щати, които да не се притежават или да не се контролират от евреи."

Израел Шамир,

руски и израелски журналист и писател

от Яфа, Палестина



Ушите на Мидас

от Израел Шамир

March 14, 2003

http://www.rense.com/general35/poawer.htm

 

         Нов призрак броди из Съединените щати. Той хвърля сянката си из добре защитените работни зали на вестници и банки, разтърсва основите на кулите й. Това е призракът на гласността: тъмната тайна на еврейската власт е изтеглена на повърхността. Съвсем наскоро приказките за нея бяха считани от някои за смехотворни, от други като рисковани, опасни, заплаха за всяка кариера. Съвсем наскоро Джо Пъблик, прехвърляйки телевизионен разговор от знаменитост с израелски паспорт на  член на еврейски мозъчен тръст в САЩ, направи следното изказване: "Сигурно е обикновено съвпадение, че толкова много значими и главно неизбирани хора в страната ни принадлежат към тази малобройна малцинствена група. Сигурно е само съвпадение, че те принадлежат към различни партии, но разсъжденията и изводите им съвпадат напълно. Сигурно е само съвпадение, че 99 % от помощта на САЩ за чужбина отива при братовчедите им в процъфтяващ Тел Авив. Сигурно е само съвпадение, че те управляват вестниците ни, телевизиите ни, кинематографията ни, университетите ни. И на фона на всичко това от нас се иска да не забелязваме слона във всекидневната си…"

  Едгар Стийл направи забележително смел коментар на уебстраницата Rense.com: "Мълчанието в САЩ във връзка с евреите е направо оглушително, нали? Стара пословица ни съветва, когато отидем в чужда страна да уточним кой, фактически, управлява нещата там – достатъчно е да се определи за кого се шушука." Ако следваме това правило, то евреите държат юздите на властта изцяло. Когато подхвърлих за "еврейските господари на медиите" по време на конференция на ЮНЕСКО през лятото на 2001 год., слушателите ми се смръзнаха.

Все още предстоящата война срещу Ирак промени нещата. Оповестена беше датата на ултиматума на САЩ: 17 март, еврейския празник "пюрим" (Purim). Същият празник през 1991 год. стана свидетел на унищожението на Иракската армия и на смъртта на 200,000 иракчани. Прекалено много съвпадения за една уж чисто американска война. Американците надникнаха в бездънната пропаст на Третата световна война и се събудиха от вцепенението, в което бяха потънали в продължение на цяло едно поколение.  Така че първата жертва на Иракската война от 1991 година не беше истината, а най-строгата забрана на Запад. Член на Конгреса на САЩ от Демократичната партия Джеймс Морън  – при това с характеристика на добър послушник – се осмели да заяви пред избирателите си : "Без силния натиск на еврейската общност в полза на войната срещу Ирак, ние нямаше да правим това."

...

Тайната изпълзя на повърхността и също като тайната на цар Мидас и дългите му уши сега се разказва надлъж и нашир независимо от бесните усилия на организираната еврейска общност да хлопне капака върху врящия котел.

Катлийн и Бил Кристисън, [i] mhtml:mid://00000173/ двама бивши експерти на ЦРУ, насочиха вниманието върху връзката между десните евреи в САЩ с правителството на Буш.

-         Едуард Сед, най-известният и почитан мислител в САЩ от палестински произход, заяви ясно и точно: "Една много богата и мощна република беше похитена от малка клика, изградена от неизбирани и, следователно, нереагиращи на обществен натиск членове." [ii]

-         Той беше последван от Хърман, Нюман и Блантфорт, чиито кураж е достоен за възхищение. Тези граждани на САЩ от еврейски произход се обявиха против неизбраната, антидемократична еврейска власт – както биха се противопоставила на всяка друга фрапиращо непропорционална власт на което и да било друго етническо малцинство. Тъй като те не се страхуваха от прикачване на етикета "антисемитизъм", то тяхната позиция беше от капитално значение за преобръщане на нещата и за спасяване на сплашеното мнозинство от тероризиране.

            Едуард Хърман, съавтор с Ноам Чомски на книгата "Да изработиш съгласие", писа за: "мощното про-израелско лоби в САЩ, което работи за интересите на Израел, настоявайки за материална помощ и защита на Израел, а понастоящем натиска за война срещу Ирак, която също ще обслужи израелските интереси в района. Това лоби не само контролира медийните дебати и превръща Конгреса в "територия, окупирана от Израел", но е взело мерки многобройни официални лица с "двойствена лоялност" да заемат в правителството на Буш стратегически позиции, свързани с мощно влияние при вземане на важни политически решения."

          Джефри Бланкфорт, калифорниецът, който победи в съда еврейската организация Американска лига за клевети (ADL) и принуди Фоксмън да плати куп долари за шпионаж срещу активисти, предприе важна следваща стъпка и отхвърли вижданията на по-старите радикали Ноам Чомски, Ноел Беинин и Стефан Зюнс, които омаловажаваха критичното значение на еврейската мощ. Джеф Бланкфорт обърна внимание на корените на бурното издигане на Ръпчър Евангеликалс (Rupture Evangelicals) в САЩ.  Тази секта с неясен произход едва ли някога би могла да напусне леговището си в далечната провинция без активната намеса на еврейските медийни господари. Джеф забелязва, че когато Блак Ентъртейнмънт Телевижън беше погълната от Виаком - чийто собственик Съмнар Редстоун (тоест, Мъри Ротщайн) напоследък беше представен от "Ню Йорк Таймс" като най-големия медиен собственик в света – то той изхвърля новинарските програми на БЕТ и започва предаване на евангелистки комерсиални информации за Израел.

           Списъкът на Бланкфорт "Евреите в медиите" [iii] дава възможност да се разбере тайната на еврейския чар. Той може да се сравни  с подобния на него обширен списък на проф. Кевин МакДоналд от Държавния калифорнийски институт. Иракската война – и връзката й с Палестина – се превърна в лакмусов тест за еврейската мощ. Организираното еврейство натискаше за война и същевременно отричаше агресивната си активност в това отношение


........

             Бил Келер от "Ню Йорк Таймс" пък обяснява Закона за бунтовете (Riot Act) на гражданите на САЩ. От една страна той охотно признава, че "по-голяма част от големите еврейски организации и много техни привърженици са за война", но от друга  изтъква следното: "Идеята, че интересите на Израел са движещата сила зад най-забележителните размествания на пластове във външната политика на Съединените щати, е опростенческа и обидна." Келер, разбира се, е със сигурност добре платен за демонстрираните си убеждения от еврейския медиен господар – при това един от най-гадните – Артур Зулцбергер Младши, собственика на "Ню Йорк Таймс", "Бостън Глоуб", както и на купища други вестници и списания. Този факт подкопава възможната достоверност на твърденията на Келер. Нека нещо подобно да бъде отпечатано в някой нееврейски вестник! Но, уви, в Съединените щати няма значими медийни източници, които да не се притежават или контролират от евреи…

           Това съвпадение ли е? Не бъдете толкова сигурни.

           Преди няколко дни в Еврейският университет в Йерусалим се състоя важна еврейска конференция на тема "Антисемитизъм"  под многозначителната егида на Сасон Сентър. Изложението на френския еврейски историк Симча Епщайн беше концентрирано върху предвоенна Франция, но фактически може да бъде незабавно отнесено към Съединените щати сега. Ето какво каза Епщайн:

           "Предвоенните антисемити твърдяха, че френските евреи са се организирали в обединение с цел тайно подкупване и покваряване на пресата. И как отговориха евреите тогава? "Разбира се, не! Не, това е лъжа, разбира се, не! Ние не се занимаваме с конспирации!" А какво твърдяха историците и еврейската историография по-късно? "Разбира се, не! Това са антисемитски инсинуации!" Но сега знаем от еврейски източници, че преди Втората световна война френските евреи тайно са финансирали пресата"

        От края на 19 век съществува добре подплатена материално тайна еврейска организация, която се занимава с купуване и подкупване на вестници. Понякога тя поглъща съществуващи вестници, които внезапно застават на страната на Драйфус, например, тъй като са седнали на еврейската маса – тоест, получават еврейски субсидии. Същевременно евреи създават нови вестници. Два много значими вестника от този период - Les Droits de l"Homme ("Правата на човека") и L"Humanitй, френския социалистически, а по-късно комунистически вестник – бяха финансирани от евреи. Твърдя това на базата на авторитета на еврейски източници – разбира се.

        И това ни изправя пред драматичната дилема на историографията. Да кажеш това, да застанеш зад казаното от мен, е нещо ужасно и неприемливо, защото то означава признание, че евреите са организирали заговор (конспирация) и тайно са купували медиите или част от тях. Всъщност, точно това са твърдели т.н. "антисемити" тогава - и продължават да го твърдят и днес. А сега ние знаем от еврейски източници, че обвиненията им са отговаряли на истината, че действително е имало прикрита еврейска дейност за изкупуване на пресата.

       Някои хора възприемат всяко едно предположение, че евреите са способни да действат организирано задкулисно като налудничава теория, подкрепяща идеята за действащи заговори (конспирации). Съветвам ги да прочетат и препрочетат доклада на един еврейски историк, прочетен на еврейска конференция. Ако сега е доказано извън всякакво съмнение, че френските евреи тайно са купували и покварявали френските медии в продължение на много години, за да изкривят националния диалог и евентуално да тласнат неподготвена Франция в ужаса на ненужната Втора световна война, то нима е толкова невъзможно да се приеме, че евреите на САЩ са купили тайно националните медии и сега тласкат Съединените щати в ужаса на ненужната Трета световна война?

        Всъщност, няма нужда от засекретяване и криене. Един от главните ционистки идеолози, Зеев Хефец (бившият говорител на премиера Бегин), написа в един ежедневник на Съединените щати: "Обезоръжаването на Ирак е само началото за района на Близкия изток", тъй като "арабската и иранска (внимание!) култури" са "нелогични (налудничави)" и само война може да "подобри колективното мисловно здраве на арабските общества." [v]

          Разбира се, това масирано "обезоръжаване" ще бъде проведено от войниците на Съединените щати, въпреки че командите ще се подават от еврейските ястреби, гнездящи в Пентагона. Колкото до причините за войната, то те бяха красноречиво изброени от Йехуда Бауер, директора на Мемориалния институт за холокоста в Йерусалим:

          "Евреите не са нито нация, нито религия. Те са цивилизация и имат своята цивилизационна мисия. Те не могат да толерират конкуриращата ги ислямска цивилизация, както не могат да толерират християнството или комунизма. Ето защо войната с исляма е неизбежна...


от: http://nwo.blog.bg/viewpost.php?id=273708





Тагове:   власт,   мидас,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315257
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031