Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2009 07:36 - ПРОТОКОЛ №18 от тайните планове за поробване на света!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1361 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 09.01.2009 18:32


Ние убихме престижа на владетелите чрез честите им убийства. Това правихме и правим чрез нашите агенти, слепи овци, които можем лесно, с няколко само либерални фрази, да подтикнем към политическите престъпления.

 ОХРАНАТА НА ЮДЕЙСКАТА ВЛАСТ
 И НА ВЛАДЕТЕЛЯ

Когато стане нужда да усилим суровите охранителни мерки, които са най-страшната отрова за престижа на властта, ние, със съдействието на добри оратори, ще устроим привидни безпорядъци или прояви на недоволство. Тези оратори ще се подкрепят от нашите съмишленици. Това ще ни даде повод да извършим обиски и да наложим надзор с нашите агенти, които имаме в гоевската полиция...

Понеже по-голямата част от заговорниците действуват от любов към популярност, само за да се приказва за тях, то докато не преминат към действие, ние няма да ги тревожим; ще вмъкнем само в тяхната среда лица да ги следят. Трябва да се помни, че престижа на властта намалява, когато често открива против себе си заговори, тъй като това е косвено самопризнание, че е безсилна, или което е още по-лошо, че не е права.

Известно ви е, че ние убихме престижа на владетелите чрез честите покушения върху живота им. Това правихме и правим чрез нашите агенти, слепи овци, от нашето стадо, които можем лесно, с няколко само либерални фрази, да подтикнем към политическите престъпления. Ние принудихме управниците да признаят своето безсилие, щом открито обявиха мерките, които трябва да се вземат за охрана на властта. С това ние ги подведохме сами да погубят престижа на своята власт.

Нашият управител ще се охранява от невидима сила. Ние няма да допуснем дори мисълта, че срещу него може да съществува недоволство, с което той не би могъл да се справи, та да става нужда да се пази. Ако ние допуснем тази мисъл, както това вършеха и вършат гоите, то с това бихме подписали присъдата, ако не на него самия, то в недалечно бъдеще на неговата династия.

Нашият управител строго ще спазва закона и ще използва властта си само за доброто на народа, съвсем не за свои или династически изгоди. Безспорно, ако това се изпълнява, неговата власт ще се уважава и охранява от самите поданици. Те ще я боготворят, защото ще мислят, че с нея е свързано благополучието на всеки гражданин и на държавата, и че от нея зависи реда в обществения строй...

Да се охранява владетелят открито, значи да се признае, че организацията на неговата сила е слаба. Нашият цар винаги ще бъде заобиколен с тълпа, уж любопитни мъже и жени, а всъщност наши агенти, които ще изглежда, че съвсем случайно заемат първите редове около него. Другите ще бъдат държани по-далеч под предлог да се запази редът. Това ще послужи за пример на сдържаност за останалите. Ако в народа се забележи просител, който се провира в редовете, за да подаде прошение, то от първите редове трябва да се вземе това прошение и пред очите на просителя и на всички да се даде на владетеля. Така всички ще знаят, че просбите стигат до местоназначението си и че следователно има контрол и от страна на самия владетел. За да се запази ореолът на властта, необходимо е народът да може да каже: “Ако царят само знаеше това...“ или “Царят ще узнае това...”

Когато се учреди официална охрана, изчезва мистичния престиж на властта. Всеки, който много или малко е смел, се счита за фактор и води борба с властта. Размирникът съзнава своята сила и при удобен случай дебне момент да я прояви. Не ще съмнение, че на гоите ние проповядвахме съвсем друго и сега можем да видим докъде ги е довела откритата охрана на владетеля.

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ АРЕСТУВАНИ 
ПРИ ПОДОЗРЕНИЕ.

Престъпниците у нас ще бъдат арестувани още при първото много или малко основателно подозрение. Не бива от страх, че ще стане грешка, да се дава възможност да избяга някой, който е заподозрян в политически простъпки или престъпление. За такъв страх ще наказваме безпощадно. Ако при простите престъпления все още би могло да се вземат под внимание подбудителните причини, то за политическите престъпления подобно нещо няма оправдание, защото, освен правителството, никой нищо не ще разбира от политика... А даже и не всички правителства ще разбират истинската политика.

Автор: turbo4


Тагове:   планове,   протокол,


Гласувай:
0



1. eltimir - Противопротокол
20.01.2009 18:55
Противоционски протокол ¹ 18
"След комунистическите насилия и зверства не е възможно комунистът да бъде разглеждан като човек." - Владимир Свинтила
А колко по-малко трябва да разглеждаме като хора идеолозите и причинителите на комунизма - конспираторите от Илюминати и техния наставник Майер Амшил Ротшилд!
Някога жрецът Мозе отворил дупка в Тъмнината и през нея в нашия свят нахлул светът на Мрака. В прекланящите се пред IHWH не бива да търсим нито човешка, нито земна логика. Дори избраните от нас управници, принадлежащи по рождение към нашата кръв престават да служат на човешкото и на Божественото, щом влязат във връзка с паразитния елит. Кърлежите заразяват с Мрак всеки, допрял се до тях.
Обстоятелствата ни принудиха да изменим своите правила за воюване. Те вече не знаят какво да очакват от нас. Нашата Сила е в нашата Непредвидимост.
НИЕ ГИ ОСЛЕПИХМЕ!
"Когато ще трябва да засилваме строгите охранителни мерки, ще симулираме безредици или със съдействието на добри оратори - прояви на недоволство.” - Ционски протокол №18
Съпротивителните ни методи са описани в "Кръгове" и "Ускорител II". Багатурът е неразличим в тълпата. Той не издига барикади. Ние не позволяваме на враговете да ни разпознаят, не им даваме поводи да ни атакуват. Не се поддаваме на техните провокации. Не се нахвърляме едни срещу други, не се самоизбиваме заради чуждото благополучие.
НИЕ ГИ ПРЕДИЗВИКВАМЕ ДА СЕ РАЗКРИЯТ!
"Ние ще принудим управляващите да признаят безсилието си, като обявят открити мерки за охрана и с това ще погубим престижа на властта.” - Ционски протокол №18
А ние ще обявим чия е тази власт! Евреите, търсещи винаги и във всичко печалбата, този път ще бъдат изиграни.
"Охраната на юдейския цар. Да се охранява открито царят означава да се признае слабата организация на неговите сили.” - Ционски протокол №18
Те пак преиграват и в преиграването си допускат грешки. Как ще се разберат от кой народ да бъде царят им? Юдей ли ще е или хазарин? Мисълта за Игал Амир изгаря ционистите, ние сме следващата по ред опасност.
Не е нужно да пращаме стрелци в Ерусалим и Ню Йорк. Лихварските ръководители са наши врагове, затова ще ги доведем тук, при нас. Ще ги държим близо и ще ги наблюдаваме. Ще ги задържим докато огладнеят и ще ги пуснем да се изпоядат помежду си.
Съставителят на Протоколите Ашер Гинцберг непрекъснато дърдори за смачкания престиж на нашата власт и магическия ореол на тяхната. А не са в състояние да посочат паспортните данни само на един боила, на един таркан или багаин.
Мястото, заемано от Тенгрианските благородници не винаги е престижно, но към тях околните винаги изпитват уважение. Тенгрианството само по себе си е престиж.
Всъщност властта е само едната страна на въпроса. Евреите се опияняват от мисълта за власт, но нямат идея за Държавност. Равинските многословия ни помогнаха да разберем техния замисъл, но откъде те могат да научат за нашия? Дори когато удрят по авторитета на правителството в България, те разобличават само себе си. Ето как:
На 18 март 1998 г. една къща в Плевен рухнала, защото властите много години не позволявали на нейните обитатели да я ремонтират и укрепят. Загинала българка, детето й останало сираче. Последвалата експертиза родила нищо незначещи констатации. Отговорност от никого не била потърсена. Бюрокрация, бездушие... Само това ли?
Държава, която не защитава Българина не е Българска държава. Държава, която не позволява на Българина да се защитава е противобългарска държава. Държава, проявила равнодушие към живота и смъртта на своите поданици не е Държава.
НАШАТА ДЪРЖАВНОСТ ЖИВЕЕ В НАС!
И никакви юдейски царе не могат да разпрострат властта си върху нея.
"Не може страхът, че ще стане грешка, да дава възможност за бягство на заподозрения в политическа вина или престъпление, за които ние действително ще бъдем безпощадни.” - Ционски протокол №18
Наставлението бе изпълнено на практика от Владимир Ленин, от Йосиф Сталин и Юрий Андропов. Без резултат, защото законите на Мрака не винаги са приложими в света, сътворен от Светлината.
"За лицата, занимаващи се с въпросите, от които не разбира никой, освен правителството, няма извинение.” - Ционски протокол №18
Предпазват се от заговори и бунтове, от пушки и бомби, от идеологически коалиции и политически съюзи.
НИЕ ВОЮВАМЕ С МИСЪЛ И ВЯРА!
Нашите оръжия са неръкотворни. Тангра отвори за нуждите на нашите воини арсеналите на Галактиката. Чиготите ни са слушали:
"В края на зимата, след няколко топли дни задуха есенен вятър. Миришеше на прокиснало. Тогава дойде Страхът. Беше необясним и всеобхватен. От всичко и от нищо конкретно. Просто Страх. Пан се бе върнал в своята родна земя."
Тангра отвори портите на Шангрила. Божествеността се настани трайно в Орисания край. И краят бе ново Начало. Светът стана Бял и в него се завърнахме ние, децата на Слънчевия Ден.
НИЕ ОТНОВО ДОВЕДОХМЕ МЕЧТАТА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314392
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031