Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2009 15:54 - Неколко мои коментара към различни постинги
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1324 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 17.01.2009 15:56


Коментар към постинга: Фалшификатът "Протоколите на ционските мъдреци"  watchtowerman


 Сигурно руският цар сам си е направил "революцията"!? 

А следващото и много подобни изказваня, кой ги е измислил?
"Вие все още не сте започнали да преценявате дълбочината на нашия грях. Ние сме натрапници. Ние сме разрушители. Ние ви отнехме вашия естествен свят, вашите идеали, вашата съдба, и си играем с вас. Ние сме в дъното не само на последната голяма война, но и на всяка друга по-голяма революция във вашата история. Ние сме носители на раздори и смут във вашия личен и обществен живот. Ние все още продължаваме да правим това. Никой не може да каже кога ще спрем. Кой знае каква велика и славна щеше да бъде вашата (на гоите) съдба, ако ви бяхме оставили сами на спокойствие".
- Маркус Ели Раваж - Century magazine - February, 1928 
А кой "фалшификатор" е написал речта на Кенеди, която фактически го уби?
http://grigorsimov.blog.bg/viewpost.php?d=273777
Чуйте я и на аудиозапис!
http://nwo.blog.bg/viewpost.php?id=274446
А ето какво е казал Албърт Пайк, – "Великият командир" на Върховния съвет на масоните в Америка, през 70-те години на XIX век: – "Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер" (т.е. – на Дявола).
И още една важна част от сатанинския план на масоните, публикувана в 19-ти век, за заплануваните от тях световни войни:
"За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство... ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер."

И не само протоколите, но и още множество документи, писма и документирани изказваня, излезли на светло - по Божия промисъл - НЕОПРОВЕРЖИМО свидетелстват, за кроежите и делата на сатанистите!

Постинг: Фалшификатът "Протоколите на ционските мъдреци"
Автор на постинга: watchtowerman




Коментар към постинга на   evrazol  

Епопея на млекарите:

(Пояснение за шрифта: 
За сега, дребният шрифт не може да се промени!)

- Всички дребни стопани са осъдени 
Всички дребни стопани, и особено селските, са осъдени и обречени на унищожение, защото самоиздържащите се и самозадоволяващи се стопани, са абсолютно неприемливи за враговете на човечеството - собствениците и господарите на световните финанси - авторите на "тайните протоколи"!
Затова, като собственици ще останат само малцина милионери, със "съмнителни" капитали, изгубили пряката връзка със земмята, със селото, и с нацията!
Затова народите вече са доведени до положението да зависят от, - "снадбяване" с храна, ток, вода и гориво. И врътването на което и да е от тези жизнени кранчета, означава най-малкото, - катастрофа. А тези кранчета, един ден ще бъдат завъртяни едновременно, и всички обикновени хора, в един ден, ще се окажат абсолютно безпомощни и безсилни, в ръцете на безскрупулните световни злодеи. И както са го писали самите Те:
– "Гоите са овце, а ние сме вълците. А знаете ли. какво се случва със стадото, когато вълците влязат в кошарата"!

 
Коментар към на постинга на   edinstvena

Защо протестираме? 
"Защото ни омръзна да бъдем толерантни към цигани, турци, гейове и малцинства, а никой да не се интересува от нас":

 - Най-лошото е, че лошото идва тъкмо от Европа 
– Тази лукава "толерантност" ни се натрапва от Европа и съвсем не е породена от "любов" към педерасите и циганите, а цели ликвидиране на европейските нации!
А комунизмът също е измислен, подкрепян и толериран от Европа, но не от европейските народи, а от една полутайна, тъмна прослойка, ръководена и манипулирана от най-крупните световни банкери.
Точно тази "прослойка" е "идеолог" и извършител на революциите, на световните и локалните войни, на икономическите и финасовите кризи, на междунационалните, междурасови и междублокови противопоставяня! Като целта е, взаимоунищожение и омаломощаване на народите, подкопаване и рзабиване на всякое стабилно обществено управление, и повсеместно насаждане на всички възможни обществени пороци! – Докато не постигнат мечтаната си цел - "световно правителство", по време на което, под различни благовидни предлози, постепенно ще се орежат и премахнат всички човешки права и свободи.
А благовидни предлози винаги се намират: "Международният тероризъм"; младежките бунтове; "глобалното затопляне" и т.н.!  Като тези предлози, обикновено се подклаждат и оглавяват, именно от Тях! 

 

Коментар-пояснение, към моя постинг

Защо се крие и изопачава нашата история?

"Злата Майка", в оригинал и на осъвременен език,

 от сборника "Веда Словена"

„Ще заличим от паметта на хората всички нежелателни за нас факти от миналите векове, като ще оставим само ония, които описват грешките на гоевските управления“! - Протокол 16, от плана на юдейската сатанинска мафия, за подчиняване и поробване на света!

 

Коментар-пояснение, към моя постинг: 

 Най-същественото от протокол 20: 

... Заемите висят над главите на управниците като дамоклев меч и ги принуждават вместо да събират от поданиците си временни налози, да идат с протегнати ръце да просят милостиня от нашите банкери. Външните заеми са пиявици, които никой не може да откъсне от държавното тяло, ако те сами не паднат, или държавата сама не ги отхвърли. Но гоевските държави не ги откъсват, а ги залепят на себе си, и затова неизбежно ще загинат по собствена вина.
... когато ние, чрез подкупи, накарахме гоите да правят външни заеми, всичките държавни богатства потекоха в нашите каси и всички гои почнаха да ни плащат данък за поданство.
... лекомислието на гоевските владетели към държавните работи, продажността на министрите и невежеството на финансовите управници задължиха държавите с неизплатими дългове към нашите банкери
... Гоевските управници, на които внушихме церемониални приеми, етикеции и увеселения и ги отклонихме от сериозните държавни занимания, са в същност завеса за нашето фактическо управление. Отчетите на тези случайни управници се съставят от наши агенти. Тези отчети винаги задоволяват недалновидните умове на гоите. ... Вие знаете тази безгрижност докъде доведе гоевските държави, до какво финансово разстройство дойдоха те, въпреки удивителното трудолюбие на техните народи.

Коментар към постинга на: vladimiryosifov 

Имате 15 секунди да ми отговорите

- Направете сам сравнение Колко души са загинали от еврейска страна и колко от арабска, и веднага би трябвало да ви се изясни, кой е крив и кой прав?


 Към постинга на   zaw12929:

ЗИМАТА В ЕВРОПА ОПРОВЕРГАВА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ

- Глобалното затопляне е част от глобалното баламосване, преди глобалното заробване!

Глобалното затопляне е глобално баламосване, както и още стотици подобни залъгалки, - преди глобалното заробване на народите!
И както се казваше в една "приказка" за майстор Стати:
– Няма рима, но е верно!



Тагове:   мои,   Неколко,


Гласувай:
0



1. eltimir - Фалшификат ли?
20.01.2009 19:37
Ако "Протоколите" бяха фалшификат, защо всичко, написано в тях се сбъдна? Това запита Никола Маринов Николов, авторът на "Световната конспирация". Убиха го през 1997 година. Отровиха го с един буркан мед, занесен му от негова "почитателка". Отравянето бе съобщено от неговия племенник Здравко Даскалов. Заради тази работа Здравко го убиха на 26 юли 2005 година на самия център на София.
Измишльотини? Фалшификации?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28377999
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930