Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2009 23:41 - Обръщение - предупреждение от turbo4
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2535 Коментари: 3 Гласове:
4



(копирано от turbo4)  Внимание, приятели!  
В блог.бг съм почти от две години!
През това време преминах през какви ли не трансформации и ситуации, но пък това допринесе за по-доброто мое опознаване на нашето си блог пространство! 

А ето и "героите":
tlnet, zlica, bale, baletlnetpepas, ahmeddogan, bashibozouk, grobarq, nikita6864, publi4ita, mar85, dvd и още доста знайни и незнайни регистрации!
Когато ги разкрият и започнат да не им обръщат внимание, "героите" пускат нови регистрации!

Какъв е изходът?
За да си запазите достойнството и нервите не ги четете, сложете си модерация и трийте всичко, което ви пишат. Те ще ви се мазнят за кратко, а после пак ще си я карат, както знаят!
По-старите тук знаят за тритите постинги и хакнатите блогове - това е отплатата за вас, че сте се доверили и сте предоставили личните си данни (пароли) за съхранение!
Просто тотално игнорирайте тези хора!

Моля всичи мои приятели да копират този постинг, та да могат да го прочетат повече хора, особено онези, които са тук от по-скоро!
Благодаря! Автор: turbo4
За тези почти две години разбрах много неща за маниера на управление на блог.бг.
Но не това е най-важното в случая.
Пиша този постинг, защото виждам, как ще се преповтори една истерия, на която вече съм бил свидетел на два пъти.
Какво се случва?
Когато блог.бг реши да си увеличава приходите, тогава прави нещо не особено почтено спрямо собствените си потребители.
Създава интриги посредством една малка група от хора, които повечето от вас познават и които ще упомена изрично!
Как става цялата работа.
Тези подставени лица, явяващи се блогъри, като нас самите започват да обикалят из блоговете, да сеят интриги и скандали, да дразнят и да се подиграват с хората! (пресен пример - злика)
Малка част са умни и не им отговарят, други си тръгват, трети влизат в открити пререкания, което е и целта - посещенията се увеличават, броячът се върти, а рекламодателите си мислят, че тук е ебати купова....
Хората се оплакват, нашите "момчета" уж биват изтрити, а после пак се появяват, някои стават модератори, други си остават просто лекета и така.
В един от постингите на ibg.blog.bg се казва, че за миналата година приходите са се увеличили с....83%!!!
Няма лошо, но нека не е за сметка на достойнството и нервите на потребителите!


Тагове:   turbo,   обръщение,


Гласувай:
4



1. eltimir - Има и друго
20.01.2009 19:14
Не е само това. Има и друго. Вижте първо тая книга:
http://delerium.dir.bg/_wm/pbasic/?df=603261&GDirId=9412250d9e1b7665963303112fdd8002
Издадох я на хартия, но тиражът е изчерпан. И после конкретно за "дружинките" от интриганти. Работата е по-дебела, отколкото някой си представя. Написах една цяла книга, с много снимки и сканирани документи към нея. Нарича се "Парад на измяната". Едва сега виждам, че е изтрита от Интернет. Можете да се убедите сами:
http://delerium.dir.bg/_wm/pbasic/?df=603264&GDirId=9412250d9e1b7665963303112fdd8002
Ако някой има идея как да пуснем отново тази книга, да ми пише на erigkan@mail.bg
Ще му я пратя. А после сам ще прецени дали си заслужава.
цитирай
2. eltimir - Има я все пак!
20.01.2009 19:17
Да, на едно място е оцеляла:
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4697.0.html
Което означава, че ТЕ не са всесилни!
цитирай
3. eltimir - Малък откъс
20.01.2009 19:31
- Вярно ли, че е евреите са...

- Е, не са само евреите.

Да, не са само евреите. Брадвите не са страшни за гората, ако нямаха дървени дръжки. Така и с нас. Най-много си патим не от враговете, а от онези, които приемаме за свои. Именно затова тази книга трябва да бъде написана. Не за да бъде омаскарен един или друг негодник. А заради поуката, заради опита, за да не се окаже един ден, че всичко е забравено, и че страданията и горчилките са били напразни.

***

Цитатите и снимките са част от всичката гнусотия, на която бях подложен. Получавах и огромно количество лични писма и лични съобщения във форума. Повечето съм ги изтрил, наистина не издържах. Помислете и отговорете пред себе си как бихте реагирали, ако същото се случи на вас. И тогава ме съдете, че понякога ми се е случвало да си изтърва нервите. Само не се заблуждавайте, че „билярчетата”, ЛЕМС-овците и подобните на тях са от вчера или от днес. Такива винаги е имало. Позволявам си малко литература. Писах го през 1990 година, след като се вгледах в едни снимки. Снимките, разбира се също присъстват в разказа.
С я н к а т а
Беше през пролетта на 1990 година. Намирахме се в Южния парк на София. Място, където всеки можеше да говори свободно каквото си иска, без опасение, че после може да го арестуват. Немислима, самоубийствена смелост дотогава.
След словото на легендарния Илия Минев, група приятели и съмишленици решихме да си направим снимки за спомен с него. Беше ни радостно, весело. Нищо не ни смущаваше. Владееше ни неописуем ентусиазъм. Нали най-после можехме да се събираме без страх от преследвания. На снимката виждам Лъчезар Матеев, Милчо Попов, Сашо и Петър, Боби от Сливница, Нели Филипова… /Същите, за които Димитър Радев твърди, че са цигани, помаци и криминални престъпници Макар че лично аз не виждам какво обидно има в принадлежността към българите-мохамедани, наричани още помаци../
В суматохата не забелязах никаква неестественост, никаква странност. Но още като проявявах снимките в домашната си фотолаборатория ми направи впечатление, че от един наш приятел излиза двойна сянка. Вгледах се по-внимателно. На някои кадри личеше част от нечий крак. На други се подаваше краят на чанта. Единствено на кадъра, на който бях аз, се забелязваше част от лице с очила.
Дълго разпитвах, но така и не научих кой бе притежателят на втората сянка. Само смътен спомен, че сред нас е имало един непознат. Затова Те питам Теб, Господи:
Докога ще виждаме сенки, криещи се зад нашите гърбове?
Ангел Грънчаров – Елтимир

23 май 2008 година

Откъсът е от финалната част. Тази книга е трита от цялото Интернет пространство. Който иска, да е погледне. Може би ще се досети защо я трият.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313383
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031