Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2009 12:21 - ПРОТОКОЛ №24 от плана на 'Ционските мъдреци' за поробване на света!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2765 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 21.01.2009 18:25


Плановете за действие на Световния юдейски цар, не трябва да бъдат известни, даже и на най-близките му съветници. Никой не ще знае целта на царските разпоредби, и следователно никой не ще може да създава пречки за изпълнението им.
................................................

Сега ще изложа как короната на цар Давид ще се закрепи и в последните слоеве на народите по земята. Това закрепване ще се изгради преди всичко върху началата, които до ден днешен съставляват жизнената сила на нашите, познаващи всички световни работи, мъдреци, които направляват възпитанието и образованието на цялото човечество.

ПОДГОТОВКА НА СВЕТОВНИЯ МОНАРХ

Ние ще готвим неколцина мъже от семейството на Давида за царе и престолонаследници, като ги изберем не по наследствено право, а по проявени способности. Тези избраници ще посветим в съкровените тайни на политиката и управлението, но така, че никой друг да не узнае тези планове. Целта на този начин на подготовка е да се подчертае, че управлението не може да се повери на непосветените в тайните на изкуството за управление. Само на избраниците ще бъде разкрито и практическото приложение на плановете чрез сравнително разглеждане на многовековните опити, наблюденията върху икономическите ходове и неизменните принципи на социалните науки, с една дума – в духа на здраво установените от самата природа естествени закони за човешки отношения.

ИЗБОР И ПОДГОТОВКА НА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИЦИ

Престолонаследниците ще бъдат лишени от своите права, ако при подготовката се проявят лекомислени, мекушави, или покажат качества, които биха уронили властта и биха ги охарактеризирали като неспособни за управление и вредни за царското предназначение. Само безусловно способните за твърдо, макар и до жестокост, непоклатимо управление, ще получат царската корона от нашите мъдреци. В случай на заболяване, отслабване на волята или други отрицателни качества, царете ще се задължат да предадат юздите на управлението в нови, способни ръце. Царските планове за действия в текущия момент, а още повече за бъдещия, трябва да бъдат неизвестни, даже и за най-близките му съветници.

ЦАРЯТ И НЕГОВИТЕ ТРИМА 
ПОСВЕТЕНИ В УПРАВЛЕНИЕТО

Само царят, заедно с тримата посветени от него в управлението, ще знаят близкото бъдеще. В лицето на властващия с непоколебима воля над себе си и поданиците си цар, всички ще почувстват осигурена съдбата си. Никой не ще знае целта на царските разпоредби, следователно и никой не ще може да създава пречки за изпълнението им. Естествено, и интелектуалните способности на царете трябва да съответстват на задачите, които ще разрешават по съставения план на управлението. Ето защо царят ще застане на престола, след като познанията му се проверят от мъдреците. За да спечели обичта на народа си и народа да го познае – царят трябва да беседва по площадите със своя народ. Това ще възстанови нарушеното досега сцепление между царя и народа. Нам е нужно до момента, в който ще наложим нашата власт, царят и народът да бъдат разделени, за да попаднат поотделно под нашето влияние.

Юдейският цар не трябва да се намира под властта на своите страсти, особено на сладострастието. В ни една черта от неговия характер не трябва да има сянка от властническия животински инстинкт, който помрачава ума... Сладострастието най-много разстройва умствените способности и яснотата на възгледите, понеже отвлича мисълта към животинската срана на човешката дейност.

Владетелят от светото семейство на Давида, който ще бъде опората на човечеството, трябва да принесе в жертва за своя народ всичките си лични влечения.

Нашият владетел трябва да бъде напълно безупречен.
...............................................

копирано от Автор: turbo4

(Благодаря на turbo4  за възможността да копирам и публикувам протоколите, понеже книгата с протоколите отдавна ми се изгуби!)


Тагове:   мъдреци,   протокол,


Гласувай:
0



1. grigorsimov - Съдържанието на протоколите е изключително поучително
21.01.2009 12:28
..."нашите, познаващи всички световни работи, мъдреци, които направляват възпитанието и образованието на цялото човечество"...
– И наистина, тези "мъдреци"- сатанисти, командват основните човешки дейности, като: финанси, икономика, политика и особено образованието и "културата"! Те проповядват либерализъм, 'освобождаване" от съвестта, разврат и всяка безнравственост, и упадък, но своите хора държат в абсолютно подчинение. А само на най-вътрешните си деятели, споделят това което са записали в този протокол:
... "Сладострастието най-много разстройва умствените способности и яснотата на възгледите, понеже отвлича мисълта към животинската срана на човешката дейност"!
А какво имат пред вид със следния цитат?
..."в духа на здраво установените от самата природа естествени закони за човешки отношения". – Според техните "мъдреци", здраво установените естествени закони са: "Правото на силата - е единственото право"; Лъжата, измамата, подлостта, жестокостта, деспотизма и всякое лукавство, са технен идеал, а същинските, всепризнати естествени добродетели, за тях са слабости!
цитирай
2. grigorsimov - Спомени от бъдещето!
21.01.2009 23:11
"Никой не ще знае целта на царските разпоредби, и следователно никой не ще може да създава пречки за изпълнението им". – Дааа, това ми е добре познато от близкото минало: Едно се мисли, друго се говори а нещо съвсем трето се върши! Но по-лошото е, че се отнася и за бъдещето!?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28359902
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930