Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2009 22:43 - Репортаж от емирата Дубай
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6203 Коментари: 11 Гласове:
0

Последна промяна: 27.01.2009 19:02


В "недемократичните" ислямски страни, няма престъпност, пиянство, разврат, - защото живеят по нормите на вярата и нравствеността, а не по "либералния", масонски модел, натрапващ ни целенасочено, всички разлагащи обществата, "теории" и "практики", като:  пиянство, наркомания, цинизъм, насилие и каквато и да е безнравственост. 
(Уводът е от Г. Симов)
............................................

Репортаж от емирата Дубай 

Автор: eltimir 

Там няма демокрация, затова пък има свобода и зачитане на човешкото достойнство. В България има демокрация, затова пък ние, българите сме лишени от всичко, дори от правото на живот. Там няма демокрация. Затова няма просяци по улиците. Няма данъци и акцизи. Няма министри, защитаващи убийци. Министри, пикаещи из градските шадравани. Няма вилнеещи цигански банди, нито взривове и престрелки. В недемократичен Дубай никой не поставя решетки на прозорците си. Там жилищата наистина са неприкосновени. Няма глад и мизерия, няма подкупни съдии и прокурори, обръчи от фирми и геноцид. Там няма нито демокрация, нито корупция и безнадеждност. Няма безработица и страх, няма напрежение. Там, в Арабската пустиня, превърната за десетилетия в рай няма демокрация по еврейски образец. Там няма масони, евреи, комунисти и изродена човеконенавистническа демокрация. В Дубай законите не защитават нагли пришълци за сметка на коренното население. Службите за сигурност преследват терористи и шпиони, а не организират атентати срещу неудобни политически опоненти. Там няма демокрация, затова правителството не ограбва своя народ и хората живеят добре. И докато тук, в нашата европейска социал-демокрад либерална държавичка пришълците не плащат ток, вода и такси, в азиатския Дубай от тези задължения са освободени местните жители. Демокрация или свобода? Демокрация или нормално човешко съществуване? Демокрация или България? Това са въпросите, които стоят сега пред нас. Някога се борихме за свобода и демокрация. Сега се налага да избираме - Демокрация или Свобода!
Автор: eltimir 
.........................................

grigorsimov -
Добавка: 

И недемократичните арабски държави са също под масонски контрол. Но понеже местните феодали са масонски възпитаници и са послушни, за сега тези феодални държави и държавици са оставени да се развиват и живеят според традициите и вярата си, но само докато се промени тактиката на "Големия брат".
И другото най-същественото е, че в "недемократичните" ислямски страни, няма престъпност, няма пиянство, няма разврат, защото живеят по нормите на вярата и нравствеността, а не по "либералния", масонски модел, натрапващ ни целенасочено, всички разлагащи обществата, "теории" и "норми", като:  пиянство, наркомания, цинизъм, насилие и каквато и да е безнравственост. 
Тези разлагащи и развращаващи обществата, "норми", вече се налагат насилствено и брутално, в ислямските страни - Авганистан и Ирак!
Точно в тази връзка, е добре да се прочете едно масонско писмо от края на 19-ти век (ще го копирам след малко)


Тагове:   Дубай,   репортаж,


Гласувай:
0



1. анонимен - Родозащитникъ
26.01.2009 15:49
Защо ли всички съветчици се радват толкова много на мюсюлманските страни?

Кажете, другарю Симов?

В тия страни, които хвалите да убиеш дете, да обесиш момиче или просто да се гръмнеш с бомба в рейс с невинни хора е ежедневие.

Комунистите никога не сте разбирали какво е демокрация и затова винаги я отъждествявате с пост-комунистическия период на България след 1989 г. Всичко това разбира се прикрито опд някакви съветски конспиративни теории за еврейско господоство и прочее малоумия.

Едно и също си повтарят всички съветски другари. Само не ми е ясно, защо и Григор Симов и Ангел Грънчаров непрестанно мърсят името на НДЗПЧ и хора като Илия Минев, обвързвайки ги с техните мисли и комуноидни въжделения?

Всущност, много добре знам....;)
цитирай
2. grigorsimov - Толкова са ти познанията, а за духовността, да не говорим!
26.01.2009 20:28
Защото това което си назубрил, е от мкомунистите и техните световни господари.
И пак си помисли: има ли в мюсулманските страни, а не масонските, като Турция, - пиянство и разврат? И кои сили имат нетърпимост към нравствеността в личността и в обществото?
цитирай
3. анонимен - Родозащитникъ
27.01.2009 09:11
Масонството?

Аз съм против масонството, обаче тази логика, че видиш ли само в масонските държави имало разврат е изключително неиздържана. По времето на комунизъмЪ масонство нямаше, но това не пречеше НРБ да е препълнена с разврат, престъпления, пиянство и какво ли още не, ВСИЧКО привнесено отвън от "братушките".

Българинът преди 1944 г. не е бил такъв. Най-лошите си черти той взе от руският унтерменш - завист, мързел, алкохолизъм, развратничество и прочее. НРБ не беше масонска държава, но беше изключително покварена, особено пък в сравнение с масонските такива - Сащ, Франция, Испания, Италия и т.н, които според съветските Ви разсъждения би трябвало да са еталон за грехота и "духовна назадничавост".

Тезата Ви, другарю Симов издиша.

Относно мюсюлманските страни - не бих искал да живея сред някакви пустинни примитиви, чиято "духовност" се изразява в това да убият дете, или в името на Аллах да се самозапалят на някой площад. Който иска да живее сред примати, нека ходи в джунглата. Аз оставам в Европа, от която България е неделима част, независимо от опитите на съветските слуги да я откъснат оттам и да я подарят на Империята на Злото - Руската кочина.

Въпреки всичко, насърчавам всички като Вас, Ангел Грънчаров, Румен Воденичаров и прочее съветчици да имигрирате в Дубай, Русия или която и да е азиатска държава, та най-накрая да освободите България от присъствието си.
цитирай
4. grigorsimov - Комунизмът е чисто масонско дело!
27.01.2009 11:41
Комунизмът е чисто масонско дело и завоалирана масонска власт, предвесник на бъдещата съдба на света!
цитирай
5. анонимен - Родозащитникъ
27.01.2009 15:58
Напротив. Комунизмът е начин на мислене, своебразен мироглед ако щеш, на най-низсшите слоеве от населението, който намира политическа изява в идеите на Маркс. Интелигентните хора, тези от средната класа, да не говорим за интелектуалния елит, никога не са се захласвали по идеите на комунизма.

Отново тезата Ви издиша. Най-богатите хора са били масони, но нито един от тях не е бил комунист. Обратното, пролетариите никога не са били масони, но почти всякога комунисти.

Нещата не стоят толкова просто, колкото се опитвате да ги представите.

Апропо, масонството е създадено като шпионска организация на Английския кралски двор, нищо еврейско няма в него. Английските интереси за властване над света са всеизвестни. Никакви евреи, никакви конспирации.
цитирай
6. grigorsimov - Масонството е еврейско
27.01.2009 20:00
Масонството е еврейска мафиотска организация, съществуваща и действаща успешно от векове. Но от неколко века насам те са примамили и създали нисше, гоевско масонство, с което хем прикриват себе си, хем създават своя огромна, напълно послушна 'армия' от продажни души.
Впрочеем прочети протоколите за да не ти цитирам безброй красноречиви факти и цитати от тях. Там ще прочетеш напълно откровени пасажи за отношението на висшето еврейско масонство, към слугуващото им 'гоевско' масонство.
А за всеки случай ще ти спомена само два 'факта' за отпатата, която получават масоните за верната си служба: (Перефразирано) 'Ние убиваме дългогодишните си заслужили служители, за да не се налага да им плащаме за заслугите им"! И друго: Когато постигнем нашето световно царство, ще разтурим масонските ложи и ще изселим масоните по далечните континенти"!
И добавка от мен: "Всеки който се постави в услуга на дявола, непременно получава дяволска отплата", и не може да е другояче, понеже юдейските организации са чисто сатанински или 'Луцифериански" както пишат самите те, в случайно заловени писма, а и във фриволни документирани изказвания в пресата, каквито изказваня имам публикувани и в моя блог.
И само в най-низшите масонски степени, членовете биват "балалайкани" с най различни псевдо хуманни и "човеколюбиви" идеи.
Така че, във ваш и в наш общ интерес е да се търси и знае същността а не опаковката. В противен случай ще работите несъзнателно, във вреда на своите, обществените и националните ни интереси! Съберете кураж и четете внимателно протоколите и съпътващите ги безбройни неопровержими самопризнания на висши масони!
цитирай
7. анонимен - Странно
27.01.2009 22:32
Родозащитникъ, не съм сигурен кой точно род защитавате, но го правите зле. Почти всяко ваше твърдение е погрешно и много лесно оборимо. Толкова очевидно грешите, че като че ли го правите нарочно. Дано да е последното, защото, в противен случай, би трябвало да сте безкрайно елементарен като интелектуално ниво.
Изглежда очевидна истина, обаче, твърдението ви, че днес Русия има интерес от говорене по подобни теми на Балканите (виж темите, на Атака, напр.). И все пак, това, че подобно говорене би могло да е инспирирано от Русия, не означава, че темата е маловажна или непременно и само манипулативна, нали?
Г-н Симов - мисля, че възможностите са три - или "Заговорът" съществува и като резултат определените субекти владеят, къде открито, къде прикрито, светът - или "Заговорът" съществува, но влиянието на водачите му е ограничено и сравнително маловажно - и трето, "Заговорът" не съществува реално, а е само антитеза, обобщена представа за идеалното зло. Така както Новият завет за християните, Коранът за мюсюлманите, Тората за евреите и т.н. са съответно и обобщени представи за доброто. Като допълнителна евентуалност е възможно зад темата да се прикрива реално зло (отклонявайки вниманието от себе си). И така, съгласен съм, че винаги е добре да се говори за доброто, както и за злото. Но, ако "Заговорът" е в някаква степен реалност, то по добре би било да се търси стратегия и начини на противодействие. Защото Протоколите отдавна не са тайна за никого, който има интерес към обществените дела, но все още не е намерено реално противодействие на "абсолютното зло", вкл. и под формата му, описана в Протоколите. Може би ще е още по-добре да потърсите решения в тази посока. И дано да имате вдъхновение...
цитирай
8. анонимен - Родозащитникъ
27.01.2009 22:57
"Протоколите" за мен са несериозни "доказателства", които пак по някаква случайност Империята на Злото популяризира от 100 години насам.

Анонимен, кои от твърденията ми са лесно оборими? :D

Хайде, опровергайте ме, би трябвало да е фасулска работа. ;)
цитирай
9. анонимен - Фасул
27.01.2009 23:07
Да се занимавам с фасулски работи - не ма разсмивайте! Лека нощ.
цитирай
10. анонимен - Родозащитникъ
28.01.2009 10:11
Аха, ясна е работата.
цитирай
11. grigorsimov - Протоколите и действителността!
28.01.2009 19:59
Ако средно интелегентен човек прочете протоколите, вярвам, сам ще разбере, че това нито може да се измисли, нито е по възможностите на на когото и да било, освен на Тях. Защото елементарната логика доказва, че никой друг не може да постигне нещо с подобна 'фалшификация'.
Напротив, всичко случващо се в света, от както са публикувани протоколите (но за плановете от тези протоколи се знае много преди това) и до днес, доказва недвусмислено за дословната достоверност на съдържанието на протоколите!
Прочетете не само протоколите, но и множество публикации в пресата, както и казаното от Хенри Форд, и Кенеди.
А ако ви е трудно да търсите, прегледайте само моя блог. Аз съм го намерил и публикувал за вас, - за ваше улеснение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311897
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031