Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2009 11:32 - На вниманието на мюсулманите и подведените им 'врагове'
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4647 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 31.01.2009 13:39


Копирам от eltimir, и публикувам дописките и впечатленията от Баташкото клане, не за да подклаждам омраза към турците и мюсулманите, а за да се знае, и за да поосветля, до колкото мога, въпросите за междуверските отношения и спекулирането с тях !
............................................................. 

БАТАК


На вниманието на мюсулманите и подведените им "врагове"!


Вчера прочетох в сайта на моя колега и приятел от затвора, Ангел Грънчаров, дописката или дописките за Баташкото клане (автора или авторите, не са посочени, но са общоизвестни), и въпреки че в общи линии всички знаем за онези ужасни събитя, описаното от очевидците наистина е потресаващо и трябва да се чете, и помни!

Копирам и по-долу, публикувам описанието и впечатленията от клането, не за да подклаждам омраза към турците и мюсулманите, а за да поосветля, до колкото мога, въпросите за междуверските отношения и спекулирането с тях.

В моите публикации, от неколко месеца насам (преди това просто нямах интернет) многократно и недвусмислено съм заставал на страната на мюсулманите, оказали се поредната жертва на Световната сатанинска юдейска мафия! Припомням само две от публикациите си: „Войната срещу световния тероризъм – световна демагогия и цинизъм“ и „Репортаж от емирата Дубай“ - копирана от eltimir.blog.bg.

Вижте и: "Младотурците евреи" на адрес http://grigorsimov.blog.bg/viewpost.php?id=267224

Сега за пореден път ще цитирам две масонски писма от 19-ти век, имащи пряко отношение към всички нас, и конкретно към мюсулманите:

– Ето какво е казал Албърт Пайк, – "Великият командир" на Върховния съвет на масоните в Америка, през 70-те години на XIX в: 
– "Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер" (на Дявола). 

И най важната в случая, част от сатанинския план на масоните, от 19-ти век, за заплануваните от тях световни войни: 
"За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство... ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер"!


Този многозначителен цитат, за първи път се е появил в книга на Лео Таксил, през 1897 г. Цитатът е от писмо на Пайк до Джузепе Мазини, с инструкции как да се прилагат масонските планове в Италия. Именно тогава станали актуални и ужасните планове за комунистическото бъдеще на Русия, и не само на Русия!


И още неколко кратки пояснения: Войната срещу мюсулманите е част от войната против вярата – изобщо. Имало е много векове, когато мюсулманите са били използвани, подтиквани и подпомагани за войни срещу християните! И главният преследван и постигнат резултат е порробването, за много векове, на всички православни славянски страни, без Русия, към която пък е бил приложен друг, не по-малко коварен и унищожителен подход. А резлтатът от тази тайна, задкулисна, антиарийска политика е: Разбиване и заличаване на културата, морала и традициите на поробените народи, и в много голяма степен това е постигната. Но особено успешни са резултатите от многовековното масонско "присъствие" и подавляващо влияние в обществения живот на Русия.

Крепостничеството; подронването на авторитета и силата на православието; и като следствие, – потъпкване и принизяване до крайност, на традиционната нравственост и морал на руснаците. Та именно затова руснаците днес са такива, каквито ги знаем и мразим! От там е и внушаваната ни и насаждана омраза към дедите ни – славяните.

И тук е мястото да заключа, че освен всичките им други, многовековни злодеяния, най-големият успех на юдейското масонство, конкретно в България, е успешно внушаваната и насаждана, с нищо необоснована, омраза към  прадедите ни - славяните, и кък славянството, въобще!

А на турците и мюсулманите, напомням, че от един век, насам, Турция се ръководи от масони, а ДПС (и не само ДПС), всъщност е масонска ложа.  
А масоните са врагове и унищожители, и на нациите и на вярата!   Другото, с мавзолеите и култовете към разни сатанински личности, е отровна и приспивна, но за сега, непобедима  пропаганда!

Ето как световното мафиотско юдейско масонство, подмолно завладява, разбива и покварява най-опасните си съперници – арийците славяни, и не само тях. А след това нас ни обвиняват във всевъзможни грехове; приписват ни отрицателни качества, и много успешно ни внушават чувство за малоценност и вина. Но в действителност, юдеите – сатанисти, от край време страдат от напълно основателно - непоносимо чувство за малоценност, сравнявайки се с нас - арийците!

А който мисли, че тези, наистина, огромни злодейски "успехи" на сатанистите, са вследствие на особени положителни, интелектуални качества на създателите и изпълнителит, на многовековните им сатанински планове, - нека се подсети, че вършенето на зло е несравнимо по-лесно, от добрите дела, и не се изискват кой занае какви качества, но задължителното „качество“ е:  злодейско мислене и действие, и много ниско ниво на елементарна нравственост и морал!


Та, както навремето мюсулманите са били подтиквани, подмамвани и подпомагани да воюват срещу християнството, така днес, с помощта на наистина "умопомрачителна" пропаганда, се внушават обинения и омраза към мюсулманите, с цел да бъдат завладяни (с християнски средства, сили и жертви) основните мюсулмански страни, и то не само заради петрола, защото в Авганистан няма петрол, но главно за да се унищожи традиционният начин на нравствен (в сравнение със запада) живот



Нека си припомним и за БАТАК, за да знаем, та по-трудно да се подвеждаме по каквито и да е конюнктурни внушения и целенасочени – злонамерени пропаганди!

И дано видим истинския ни, общ недоброжелател и лукав враг, а не посочваня ни от него, самия!

    Григор Симов

.........................................................

ЕТО И ДОПИСКИТЕ ОТ БАТАК


http://eltimir.ucoz.ru/publ/4-1-0-12

„На 1 май неприятелят се вмъкнал в селото из долния край. Наместо съпротивление, той, неприятелят, бил поканен даже от самите българи-чорбаджии, със съобщение, че селото ще си предаде оръжието. Няколко души, наистина, си предали оръжието на неприятеля; но намеренията на тоя подъл неприятел били зверски, коварни, мръсни и ужасни. Щом се свършило предаването, главорезите башибозуци, запретнали ръкави. Те нападнали обезоръжените жертви, на които отсекли главите с брадви, като ги водели един по един до едно сложено на земята дърво и тук ги секли като дърва. Плач, писъци и молби излизали от устата на всички, но, наместо милост, това е възбуждало по-люто отмъщение и някакво си зверско тържество в средата на тези човешки касапи. Тая варварска постъпка на башибозуците турили цялото село в ужас и трепет. Жени, деца и гологлави мъже бягали из селото към горния край.“


„Моят свекър отиде да посрещне башибозуците, когато селото беше заобиколено, и се срещна с Ахмед ага, който каза, че иска да се събере оръжието от селяните. Трендафил отиде и го събра. След като то беше предадено, стреляха по него с пищов и куршумът му одраска окото. Тогава чух Ахмед ага да заповядва със собствените си уста Трендафил да бъде набит на кол и опечен. Думите, които използва, бяха „Shishak aor“, което на турски означава да се набие на шиш като парчетата месо, наречени „кебап“. След това взеха от него всичките му пари, съблякоха му дрехите, извадиха му очите и зъбите и го набиха на кола бавно, докато той излезе през устата му. След това те го опекоха на огъня още жив. Той живя половин час в продължение на ужасната сцена. По това време бях съвсем близо до Ахмед ага. Освен мене тук се намираха няколко български жени. Ние бяхме обкръжени от башибозуци, които ни ограждаха от всички страни, и бяхме принудени да гледаме какво става с Трендафил.“


„Налегнала тъмна, ужасна нощ, прорязвана феерично от прехвърчащи куршуми и от искрящи се в бездънното тъмно небе пламъци на разбеснелите внезапно страховити пожарища. Ревът на повилнели нападатели и писъкът на изгубени майки и деца, на ранени — валящи се по разни кътове — и на затрупани и задушени по пламналите къщя нещастни, допълнят картината. От този час вече по-нататък съдбата на Батак е само агония.


„Башибозуците влезли вътре без никакво препятствие и клането се захванало още от вратата. Мнозина имало скрити вътре в долапите, които така също били измушени и накастрени; в числото на последните били: свещеник Нейчо Паунов и учителят Тонджоров, родом от Самоков. На първия от тях кръвопийците извадили най-напред очите, дупчили го като решето по цялото тяло, докато издъхне тоя християнски мъченик в ръцете им. Близо до него предал душа и учителят Тонджоров, който така също бил насечен по всичкото тяло. Бедният мъченик на просвещението! Той загинал в същото онова здание, дето преди няколко дена проповядвал от скромния учителски стол словото на светлината. В долния кат на училището имало до 200 души скрити, мъже, жени и деца, които кръвниците, от много бързина, се вижда работата, не могли да намерят. Но да не помислите, че простият случай ги е запазил от смъртта? Не, читателю! Те се отървали от ятагана, били лишени от лекото действие на куршума, но изгорели живи, като червеи в гнило дърво, в долния кат на училището, защото башибозуците на тръгване запалили от четирите страни това здание. Техните писъци и вопли от ужасна мъка били чути след малко от зверовете, които разбрали, че направили една грешка, по невнимание, не в отношение към участта на двесте жертви, но че не могли да ги оберат от по-напред, което обстоятелство съставявало истинската загуба на тези Биконсфилдови братя. — Язък! Отидоха напусто толкова дрехи, а може би и пари — казали те с турско хладнокръвие и тръгнали към вратата на черквата, без да удостоят даже с присъствието си жертвеника на двестете мъченици.“


„Полуубитото население не че повярвало на неприятелските обещания, които опитало вече няколко пъти, но като нямало друго спасение като виждало, че и в черквата ще бъде избито, отворило вратата. Втори път то имало злочестината да си въобрази, че и чалмата има човешко сърце, че и хищният башибозук може да състрадава, да се умилостивява, като види с очите си положението на затворените, удушените и стъпкани пред вратата дечица, другите изпоплашени, които заедно с нещастните си майки и сестри плачели и късали сърцата на присъствуващите. Картина, както виждате, една от най-ужасните и сърцераздирателните, но картина, повтаряме ние, за човек с душа и сърце, а не за башибозук. Щом се подали тези последните на вратата, с голи ятагани в ръцете, всичките затворени паднали на молба, жените показвали децата си, и за да умилостивят някак кръвниците, искали да им целуват дръжките на окървавените ятагани, наричали ги синове, братя и бащи. Всичко напусто! Башибозуците погледнали хладнокръвно на всичко това; те прекрачили налягалите пред вратата трупове като дърва и отново започнали да въртят ятаганите. И така, в черковната ограда клането се е продължавало няколко часа. От най-напред жертвите са били обирани и измъчвани да изкажат своето богатство, а после са били заколвани, т. е. техният живот бил пощаден за няколко минути, докато удовлетворят грабителската жажда на плячкаджиите, мнозина мъже спасили своя живот, като легнали между изкланите и се престорили на умрели.“


„...Изведнъж дръпнахме юздите с възклицание на ужас, точно пред нас се издигаше грамада от черепи, смесени с кости от всички части на човешкото тяло, скелети почти цели, дрехи, човешка коса и изгнило месо, заразяваща миризма се разнасяше наоколо. Всички скелети бяха облечени само с женски ризи, Те всички бяха жени и момичета. Преброих над сто черепа, без да включвам скритите под другите кости на страхотната грамада. Всички черепи бяха отделени от скелетите, всички скелети бяха без глави. Тези жени до една са били обезглавени. Процедурата била следната: турците хващали жената, съблича ли я внимателно по риза, оставяли на страна ония дрехи, които били ценни и всички украшения и скъпоценности, след което много от тях поемали грижата да я изнасилят, а последният я обезглавявал. После ни разказаха, че това са костите на 200 млади момичета, отначало пленени и специално запазени за съдба по-лоша от смъртта...“


„Градчето лежеше на разстояние стотина ярда от нас, не беше оцелял нито един покрив, нито една стена (...)От другата страна на пътя имаше скелети на деца с ужасяващи удари на сабя по техните малки черепи, Броят на децата убити в тези кланета е повече от огромен. Очевидци ни разказаха как видели малки бебета набучени на байонети и разнасяни по улиците на Батак и Панагюрище...“ ""Приближихме към черквата и училището. Земята тук е покрива със скелети, по които висят парцали и парчета изгнило месо. Ако се съди по останалите стърчащи стени, училището е била обширна хубава сграда, годна за приемане на 200 или 300 деца. Сега по камъните и боклука, които покриват пода на училището на височина от няколко фута, лежат костите на 200 жени и деца, живи изгорели между тези четири стени... Черквата не беше много широка, заобиколена от ниска каменна стена, затваряща малък черковен двор. Отначало ние не забелязахме нищо особено. Зловонието беше толкова голямо, че едва можехме да погледнем около нас. Това което ни се стори маса от камъни и боклук под нас, бе в действителност грамада от човешки трупове, покрити отгоре с тънка наслойка от камъни и пръст, целият църковен двор е покрит с тях на височина от три до четири фута и ужасна миризма идваше от там. От тази чудовищна гробница можеха да се видят подаващи се глави, китки, крака, стъпала и ръце. Малки къдрави главички се показваха там, малко краче, дълго колкото пръст, малки бебешки ръчички, протегнати, сякаш молеха за помощ - бебета, които са умирали, учедени от яркият блясък на сабята, деца, които са умирали сред писъци на уплаха и ужас...""


„...Видях костите им, някои още с парчета месо по тях, натрупани в една низина откъм хълмовете, където ги глождеха кучетата. Нито една къща не е останала цяла в тази прекрасна долина. Дъскорезниците - градът е въртял значителна търговия с дървен материал и дъски, които се намирали покрай реката, са всичките изгорени и от осемтях хиляди жители няма и 2000 да са останали. Тук са погинали над 5000 души, голяма част от тях жени и деца и костите им, които са под развалините, и разлагащото се месо отравят въздуха. разпилени човешки кости, черепи, ребра, дори цели човешки скелети, глави на момичета, все още украсени с плитки от дълги коси, кости на деца, скелети, още покрити с дрехи. Тук видях къща, подът на която беше побелял от пепел и овъглени кости на 30 души, изгорени живи. Тук беше мястото, където селският първенец Трандафил е бил нанизан на копие и опечен и където сега е заровен; видях един трап, препълнен с разлагащи се трупове; един воденичен бент, изпълнен с подути тела; тук беше едно училище, в което двеста жени и деца, потърсили убежище вътре, били изгорени живи; тук видях и църквата и църковния двор, където още можеха да се видят около хиляда полуизстнили тела, които запълваха запълваха заградения двор и образувах куп, висок няколко фута, където между камъните, които напразно са били нахвърляни отгоре за да ги прикрият, се виждаха ръце, крака и глави, които тровеха въздуха със своята смрад. След посещението ми по заповед на мютесарифа каймакаминът на Пазарджик бил изпратен в Батак с малко вар, за да улесни разлагането на телата и да предотврати избухването на епидемии. Ахмед ага, който е командвал клането, е бил декориран и повишен в чин юзбашия.“


„Ние ще учудим европейските правителства, напомняйки им едно нещо, а именно, че престъпленията са си престъпления. Именно това не е по-позволено за едно правителство отколкото един индивид да бъде жертва, именно Европа е солидарна; именно всичко това, което се прави в Европа е направено от Европа, именно ако съществува едно глупаво и свирепо правителство, то трябва да бъде третирано като диво животно; именно сега всичко това е до нас, там под очите ни избиват, опожаряват, разграбват, изтребват, обезглавяват бащите и майките, продават малките момиченца и момченца: именно децата, които са прекалено малки, за да бъдат продадени, ги разкъсват с два удара на сабята; така изгарят семействата в къщите им, именно този град, Батак, например е намален за няколко часа от 9 хиляди жители на 300; именно гробищата са затрупани от повече трупове, отколкото могат да бъдат погребани; по такъв начин, че на живите убийци мъртвите им отвърнаха с чума, което е справедливо; ние показваме на европейското правителство това тук; именно тук отварят бременните жени за да убият децата в утробите им; именно тук публичните места са затрупани с купчини женски скелети, следа от случилото се; именно тук кучетата гризят по улиците черепите на млади изнасилени момичета, именно тук всичко е ужасно, именно тук е достатъчен един жест на европейските правителства за да го прекратят; и диваците, които извършват тези договори са ужасни, и цивилизованите, които са ги оставили да го направят са ужасяващи.

Дошъл е моментът да издигнем глас. Всеобщото възмущение се навдига. Има часове, в които човешкото съзнание взима думата и дава на правителството заповед да слуша.“



Тагове:   мюсулманите,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - "Ислямският" тероризъм
28.01.2009 08:35
Ще ми се да припомня името на един от главните вдъхновители на терора над Българите. Това е евреинът на турска служба Соломон, известен повече като Сюлейман паша. Този същият морален изрод, този садист заповядва и опожаряването на Стара Загора и избиването на 14 хиляди мирни жители на града. Сега един друг негово потомък, също с име Соломон се готви да ни потопи в нова кървава баня. Същият Соломон, който предизвика обезглавяването на българите Лазов и Кепов в Ирак. Думата ми е за израелския шпионин Соломон Исак Паси.
Днес евреите ще честват своя така наречен "холокост". Не знам дали е имало такъв, не съм бил роден тогава. Не познавам и Адолф Хитлер, в нашия квартал не живее такъв. Знам обаче, че днес в България се извършва геноцид срещу коренното население, срещу българите. Няма ли вече да кажем Стига!!!
цитирай
2. eltimir - Етническата война
28.01.2009 08:56
Позволявам си да дам линк към корицата на моята книга "Етническата война":
http://eltimir.ucoz.ru/photo/5-0-66-3
С това се присъединявам към мнението на моя приятел Гришата Симов. Да, славяните се оказаха последния бастион на бялата раса и сега войната се води най-вече срещу тях. Война за изтреблението на славяните. В кюпа сме и ние. това на мен не ми харесва, ама никак не ми харесва. Още ли се чудите защо мразя Соломон Исак Паси? Мразя го не защото косата му е къдрава. Мразя го не защото изповядва различна вяра от моята. Мразя го не защото принадлежи към друг, различен от моя народ. Аз мразя Соломон Исак Паси, защото той съдейства активно за унищожението на моя народ. Аз мразя Соломон Исак Паси, защото той съдейства за физическото унищожение на моето семейство, на моите близки и приятели.
Някой сега да ме нарече "антисемит"? Или ще кажете, че Соломон не е убиец? Вие можете да кажете, че и Ахмед Демир Доган не е убиец. Само че това няма да е вярно.
цитирай
3. eltimir - Батак
28.01.2009 09:13
Позволявам си да поставя откъс от "Етническата война", за да направя паралел между миналото и днешния ден:
"Роденият в Батак Ангел Горанов пише за събитията около потушаването на Априлското въстание: „И най-последний циганин тука си създавал такива права, каквито не ги е имал никой властелин, правил такива гнусотии и зверства, каквито не ги е правил никой тиранин на света!” Я сега се огледайте какво вършат циганите из България, какви права са им дадени, погледнете тяхната безнаказаност и ми кажете дали отново не живеем в старата Османска империя. Да ви кажа ли какво ни чака?
Отново ще цитирам А. Горанов: „Станало нужда да донесат още два дръвника и и християнската, българската или баташката касапница се разширила. Наченало се клането и върху жените, момите, бабите и децата. Най-напред жените завождали на дръвника облечени само с риза, но по-сетне като видели, че това е в голям ущерб на голаците башибозуци, раздрали пердето на собствения си и на човешкия срам и захванали както мъжете да ги събличат голи и ги колят като овце или кокошки на дръвника… /…/ Повеждат майката на дръвника, а децата й припкат около нея, притискат се между касапите й, прихващат се за тялото й и произнасят само умилителното, трогателното и детски любовното: мамо!” Ето ви го османското мултикултурно общество. Ето ви го манталитетът на тези, които признавате. Хайде, признавайте Косово, признавайте касапите, но преди това помислете какво ви чака, след като ги признаете!
„Ама това е било през 19 век” – ще възразят. Ама не помните ли Сумгаит? – питам на свой ред. Случи се през 1988 година, в Азербайджан, в пределите на тогавашния СССР. Пред мен са стотици документи с описание на насилията и зверствата. Нямам сили да чета и да превеждам всичко. Отварям напосоки една от страниците: „"Забелязах как от входа на този дом извлякоха жена. Тя бе напълно гола. Няколко души я хванаха за ръцете и за краката. Към тях се приближи Адолет Назаров, в ръката му имаше лопата. Той започна със сила да вкарва дръжката на лопатата между краката на жената… Направи го няколко пъти, след което я пуснаха на земята…” От същата страница: „Видях, че младежа, когото биеха лежи на земята. Намираше се на 2-3 метра от мен. До него гореше огън. Низами Магерамов и Физули Фаталиев го вдигнаха и го хвърлиха в огъня. Хвърленият в огъня младеж още подаваше признаци на живот.” Стига с примерите, че ми причернява пред очите. Само още една фраза: „“Виновниците, подстрекаващи хората към погроми в Сумгаит, в сегашния момент носят в джобовете си депутатски карти и седят в Милли меджлиса.” – твърди през февруари 2003 година Иляс Исмайлов, председател на партията "Адалят''. Е, още ли ще си говорим за 19 век? Като четете за депутатските карти на подстрекателите към убийства не се ли сещате за някой си Ахмед Доган и за някой си Лютви Местан? Това ли искате да се случи и тук, наистина ли го искате? Ами тогава кажете си го направо. И стига сте ми говорили за човешки права, защото в крайна сметка даже и ние, българите сме човеци и също имаме права! Признаел ли Косово, скоро, много скоро, кошмарно скоро същите кланета и същите погроми ще станат всекидневие в България. Ако не ми вярвате, питайте сърбите какво се случваше и случва с техните сънародници в „свободното и демократично” Косово под одобрителния поглед на садистите от ГЕЙФОР. Прощавайте, ако бъркам думата, но съм малко развълнуван. Още повече съм развълнуван от мисълта, че същите насилия в Косово се вършеха и се вършат срещу българи. Или забравихте Валентин Крумов, който бе убит от албанци само защото е говорел на български език?"
Ей, в кой век живеем, на кой свят живеем? И въобще живеем ли или сме оставили някой друг да живее живота ни?
Днес ще бъде ден на памет в чест на някакви евреи, които нямат нищо общо с България. Ще има ред сълзи, ред сополи. А кога в България ще има ден за възпоменание на невинно умъртвените българи?
Соломоне? Ахмеде? Лютви? И цялата ви кървава сган, да не изреждам всичките имена, че ще стане много.
цитирай
4. grigorsimov - Соломон Паси не е шпионин, за наше съжаление!
28.01.2009 10:04
Защото почти целия свят и особено комунистическите и посткомунистически страни, са неразделна част от "световното юдейско сатанинско царство". Това е видно от протоколите от 19-ти век. Днес най-вероятно "луциферианските" им планове са сериозно редактирани, и тактиката, както и терминологията, са променени, но целта не е!
И още едно важно допълнение:
'Специалните служби' или 'Политическата полиция', особено на комунистическите и посткомунистическите режими, де-факто, са били и са, Юдейски сатанински служби.
Това е важно да се има предвид от онези родолюбци, които са считали и считат, че ДС и днешните и наследници са български служби, защищаваяи националната ни сигурност.
И това не е само мое мнение, а е факт!
Ето защо, контролът над тези служби е невъзможен, и се изчерпва със 'изслушване' на шефа на службите!?
И накрая само един приблизителен цитат от протоколите:
"Онези глупаци, които мислят че вървят след своите лидери и работят за своята кауза, всъщност вървят след нас, и изпълняват нашите планове" (цитирам по памет)!
цитирай
5. eltimir - Соломончо
28.01.2009 10:14
Абе колко са наши и Соломончо, и Мончо, толкова да са живи! Преди години проф. Атънков ми каза, че ционистите готвели Пасито за голяма кариера, ама аз тогава не му повярвах. Как тоя извратеняк /за наклонностите му се е писало достатъчно/ ще става политик от международно ниво. Сега разбирам, че ако не беше извратеняк, нямаше как да се издигне до такъв пост.
За ДС е отделна тема. Впрочем случая с овлечения автобус не мисля, че е инцидент. Вече се събраха много факти и смея да твърдя, че това беше гнусна провокация на Павлин Димитров. Бивш шеф на ДС - Ботевград. Пък нека някои си дърдорят за демокрация.
Сега не ми се пише повече, че от няколко дни съм с висока температура, грип някакъв. Обаче грипът ще мине, а терорът над българите ще се усилва. И това ме безспокои.
цитирай
6. grigorsimov - В 'огледалния' им свят всичко е обратно
28.01.2009 10:55
Шпиони, терористи, врагове на народа, опасни за националната Им сигурност, сме били, сме и ще бъдем ние (идеалистите - 'дърдорковци')!
цитирай
7. eltimir - Провокацията
28.01.2009 11:03
Сега мисля повече за последната им провокация. Снощи някакъв ДС бандит се изцепи по телевизията, че трябвало да се налблюдават Интернет форумите и да се вземат незабавни мерки. Още малко и ще помисля, че Блажев е отвлякъл автобуса не с пистолет, а с компютър в ръка. Тук:
http://eltimir.ucoz.ru/forum/5-31-1
Пуснах някои факти, само където нямам сили за цялостен анализ. Работата е там, че три дни преди провокацията, тоя Блажев ми писа. Нещо не се разбрахме, ама се чудя защо ми е писал. След като преди това е писал против мен. Та нещо почва да ми прищраква. И то е свързано с Техния огледален свят.
Дали след последните убийства и издевателства, извършени от полицията, след последните атентати, извършени от ДПС, славните ни чикисти не са решили да потърсят убйци и терористи сред пишещите в Интернет? Само не подценявайте Пингвин Димитров. Той след третата водка е способен на всичко. А пък сега, когато го направиха Генеранален секретар на МВР е още по-способен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313123
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031