Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2009 20:40 - Откъс от книгата на княз Жевахов 'Спомени'
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1979 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.02.2009 20:41


"как и по какъв начин, жидовете-людоеди, живи гореха руснаците, в първите години на т.н. ‘руска’ революция.  В действителност, нямаше никаква революция, а спецоперация на спецслужбите на нашите ‘съюзници’, по поръчение на световните задкулисни господари",
..............................................................

В Името на Отца и Сина и Светаго Духа.  Амин.

Господи Благослови!

 

 

http://www.ic-xc-nika.ru/texts/2009/jan/n371.html#_Toc219919978

 

вторым томом книги Князя Н.Д. Жевахова “ Воспоминания”

 

Част от втори том от книгата на Княз Жевахов
превод Г.С.

 

Предговор (от руския сайт):

Цялата втора част, от втората книга на Княз Жевахов, е посветена на описанията, как и по какъв начин, жидовете-людоеди, живи гореха руснаците, в първите години на т.н. ‘руска’ революция.  В действителност, нямаше никаква революция, а имаше спецоперация на спецслужбите на нашите ‘съюзници’, по поръчение на световните задкулисни господари, цел на която бе да се свали установената от Бога власт в Русия на Божия помазаник.  Третият Богоизбран народ –Руския, по техния замисъл, е трябвало да бъде поголовно унищожен.  Но понеже жидовете (жид, означава - слуга на Сатана) събориха Божията власт на земята, то не им бе достатъчно просто да убият руския човек, а да се подиграят с вярата му, да го сломят и да го принудят сам да се подиграва със своята вяра, и чак след това зверски да го убият.

Съгласни сме с княз Жевахов, че докато хората по света, и на първо място, руският народ, не разберат какво се случи през февруари 1917 г., целият свят ще се къпе в човешка кръв!

Много е важно и за евреите, за тяхно спасение, да прочетат спомените на Жевахов.  Ще се спасят само тези от тях, които смогнат да отхвърлят от себе си садизма, въпреки, че падавляващото мнозинство от палачите бяха синове и дъщери на еврейския народ.   А тези, които в една или друга форма, ще оправдават тези изверги, те сами, гръмко ще обявят пред Бога, че и те се явяват Жидове-людоеди. 

Тези, които са определени от Бога, завинаги ще се разделят с приказката за Холокоста и ще разберат, че трагедията на еврейския народ, е детска игра, в сравнение с това, което докараха на Русия жидовете-людоеди след 1917 г.

Те ще разберат, че ‘ковачите’ на трагедията на еврейския народ, са същите тези жидове-людоеди.

Ще разберат, че не немци, не араби, не руски националисти и не евреи са реалните виновници за зверствата на болшевишките и на гестапо, в Газа и Беслан/

Зад всички тях стоят жидовете-людоеди, слугите на Сатана, мечтаещи за световно господство.  Но цялата трагедия на тези нехора, е в това, че целият им труд е напразен.  Световно господство няма да видят, но ги чака, и то скоро, поголовно изтребление.  И това няма да е отмъщение, а акт на Божествено правосъдие!

Царят иде!  Треперете изчадя на ада!  Царят- победител иде!

 

 

"Че Ка" 
Задачата на ‘ЧеКа’ зад граница

 

Първата задача на съветската власт бе, украпване на завоюваните позиции.  Колкото и опростачен да бе руският народ, по природа доверчив и простодушен, съветската власт добре съзнаваше, че хипнозата няма да продължи дълго и прогледналият народ неминуемо ще ги събори.  Ето защо, наред с невъобразимите, безсрамни и нагли лъжи, маскиращи целите и задачите на властта, нарекла се ‘работническо-селско’ правителство, жидовете бяха загрижени да създадат условия, които изключват всяка мисъл за съпротива. 

От коя страна ги грозеше най-голяма опасност?  Разбира се, преди всичко, от страна на армията, от страна на всички представители на царската власт, и накрая, от страна на образованото съсловие.  Но в момента на завземането на властта от болшевиките, нито армия, нито представители на предишната власт вече имаше.  Издаденият от правителството Временен указ № 1, не само разби армията, но и прердизвика поголовно унищожение на командния състав, което доведе до масово дезертьорство, грабежи и убойства на мирно население, от озверелите солдати.  Държавният апарат бе също унищожен и по места нямаше никаква власт.  Остана само така опасната за болшевиките, образована прослойка от населението, - така наричаните ‘буржоа’, и поголовното унищожение на тези хора, се оказа най-близката задача за болшевиките.

С тази цел и бе създадена “Извънредната изпълнителна комисия за борба с контрареволюцията, спекулата и съботажите”, получила названието “чрезвичайка”, или просто “чека”.   Но който знае еврейски, знае и това, че думата “чека” е не само съкращение от “Чрезвичайная комисия”, но на еврейски означава “скотобойна” или кланница.  Или, точно отговаря на понятията от Талмуда, разглеждащи всеки неевреин, като животно, и изискващи ибиването им. 

Задачата на това чудовищно учереждение се състоеше в това, да залавя всеки интелегент, да го хвърля в затвора и след ужасни изтезания и мъчения, да да го накаже със смърт (т.е. - зверско убийство). И понеже ‘чрезвичайките’ чекисти, приемали за ‘буржоа’, всеки що годе спретно облечен човек, то скоро цялата образована класа хвърли приличните дрехи и тръгнаха в дрипи.  Кой би повярвал, че наказваха хората само за това, че имаха палто и носеха връзка?!

Но никакво преобличане не спасявало нещастниците от гибел, понеже “чрезвичайките” имаха отдавна изготвени списъци на ‘буржоата’. и ако не са изклали всички поголовно, още първия ден на своята власт, то е защото не бяха добре организирани.

А понеже задачите на съветската власт не се свеждаха само до разрушаването на Русия, но те преследваха и много по-широки цели, свързани с идеята за световна революция, затова московската Чрезвичайна Комисия “ЧК”, имаше многочислени отдели, не само вРусия, но и в главните центрове на Западна Европа – Лондон, Париж, Берлин, Виена и др. и др.

А за да не бтда голословен, ще приведа извадка от статията “Две бележки от вестниците’, поместена в петия брой на вестника “Двуглаий орел”, от 1. (14) април 1921г., на стр. 44:

“Отпечатваната по-доли бележка от в. “Свобода”, от 11 март, т. г. (1921г.?) не се нуждае от коментар.  Тя е още едно доказателство за безграничната подлост на болшевиките и безпределния цинизъм на тези европейски правителства, които величаейки на думи възвишените идеи за права и човеколюбие, на дело, от неизменни користни подбуди, подават ръце за помощ на палачите и насилниците, които утвърждават своята власт, чрез истезание на невинни в нищо заложници – жени и деца, близки на враговете на болшевишкия строй...

Червената мафия

Под такова заглавие, в украинския седмичник “Воля”, са поместени следващите документи:

Много секретно.

1.

До интернационалните отдели на В.Ч.К. (Всесъюзната чрезвичайна комисия) и отговорните работници от особените отдели.

За пълната ликвидация на бунтовете и заговорите, организирани от задграничните агенти, на територията на Съветска Русия, се предлага за незабавно изпълнение:

1)  Регистрация на целия белогвардейски ‘елемент’ (отделно по области), с цел увеличаване броя на заложниците от състава на роднините и близките, останали в Съветска Русия;  на особен отчет да се държат тези, които заемайки отговорни дължности в Съветска Русия, са изменили на работническо-селското дело.  Тази категория трябва да бъде унищожена при първа възможност.  (Защото са знаели и са можели да разкажат истината за жидовете-людоеди!)

2)  Устройване на терористични актове над най-известните дейци, а също над членовете на военните мисии на Антантата.

3)  Организиране на бойни дружини и отдели, можещи да се задействат още при първо указание.  (т.е. бандитски формирования по места, готови да служат на жидолюдоедите)

4)  Незабавно влияние над разузнавателните и контраразузнавателни отдели и организации на държавите, с цел превръщането им в наши.

5)  Създаване на фиктивни белогвардейски организации, с цел най-бързо изясняване на задграничната агентура на наша територия.  (Един от основните способи на жидовете-людоеди, не да се  предотвратява съпротивата, а да се  провокират, преждеременни или контролируеми действия на недоволните от людоедската им политка...  На руските патриоти (а и на българските!) е нужно да се напомни, че жидовете-людоеди и сега създават фиктивни патриотични организациим именно с тези цели.  Помислете  добре, преди да се съгласите да участвате в организиране, примерно, на взривяване на синагога, защото може би искат да ви вкарат за дълго в затвора или даже да ви осъдят за тероризъм и разпалване на национална омраза!?)

Председател на Всеруската извънредна комисия (ЧК) – Дзерджински.

2.

Понеже задграничната ЧеКа ще се обслужва от болшевишкия апарат, който вече се намира там, затова ви предавам и списъка на болшевишката задгранична агентура, с нейните явочни пунктове:  Връзките ще се осъществяват през (градовете) Нарву и Щетин.  Главният център е Берлин, с Коп и помощника Райх, начело.  Главни куриери: Шнайдер, Черняк, Феерман, Канторович, Беандров, Бардах, Курка и Изерски.

В Щетин са – Алексеев и Зус; (Следва списък с около 20 европейски градаи и съответните представители на ЧК там.)

В Штетине сидят – Алексеев и Зус;

В Праге – Зоненштейн, Гутман, Леон, Богров, Штурц, Феодорович, Тушешко и Нина Криворучка;

В Вене – Александровский, Н. Уманский, С. Брандес, Марчук, Фаденюк и Левков;

В Граце – Гольденфельд;

В Кладно – Лянднер;

В Люблине – Юрчик;

В Фиуме – Жеков и Баррер;

В Загребе – Курский (Шмемман);

В Сараеве – Раджилович;

В Триесте – Тороти, Водовозов, Триппенбах;

В Бриндизе – Минкич;

В Венеции – Коган;

В Милане – Янковский;

В Салониках – Ведринский, Сиранов, Скворог, Малик-Бей;

В Генуе – Мжованадзе;

В Ницце – Белорусов и фон Лауреможен;

В Марселе – Триан, Гуровский и Кам-Сарахан (Али Элан);

В Лионе – С. Северина;

В Париже – Б. Суваран, Луша Баден, Торес, Ясинский, Вайян Кутюрье;

В Роттердаме – Ридель и Гасевич;

В Гамбурге – Тауд и Окунь;

В Шербурге – Лесчилье и Тиршин;

В Бордо – Садиков и Ст. Корде;

В Биаррице – Алянская и Гуревич;

В Мадриде – Рудак и Кастро-дю-Кабрера;

В Дублине – О"Крет;

В Лондоне – Мюннер, Парацельс, Гриневицкая, Мамон, Кирхнер и Трубачев;

В Копенгагене – Соломон и Бенерт; В Стокгольме – Боровский; В Гельсингфорсе – Керберг;

В Риге – Герсон, Миносек и Заббе; В Ковно – Гриневич и Робинович».

........................

Този списък не е пълен.  В него влизат само главните акули на организацията.  А около всяка група има много отдели и подотдели, които се попълват, в по-голямата си част, от “местни сили”...

Преводът и публикуването ще продължи – по възможност!

Затова, най-добре сами прегледайте и четете материалите от сайт:

http://www.ic-xc-nika.ru/texts/2009/jan/n371.html#_Toc219919978

 

 

 



Тагове:   спомени,   княз,   откъс,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28362216
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930