Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2009 21:59 - На вниманието на евреите и техните врагове!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3288 Коментари: 3 Гласове:
0



Талмудистите са евреи, живеещи според изискванята на Талмуда, в който Старият Завет се тълкува от сатанински – людоедски позиции.  А Кабалистите са човекомразци, използващи магьоснически прийоми от Кабалата, за установяване власт на(д) сатаната. (превод от руски сайт)

Евреите талмудисти лъжливо твърдят, че на планината “Синай”, освен писаня закон, бил им даден и ‘устен’ закон... 

А този ‘устен’, човеконенавистен (сатанински) закон, в 6-ти век, след Христа, е записан в писмен вид и получил названието “Талмуд”.  Та значи, по твърдението на самите жидове (слуги и поклонници на сатана), разделянето на евреите на последователи на писан от Бога закон и незаписан, в началото, закон от сатана, е станало още на планината Синай.

Една част от евреите, твърдо отхвърлят талмуда, като ‘инструмент’ на деспотизъм на равините, подменили Мойсеевия закон, със свои собствени тълкувания,  които веднага стават задължителни за всички евреи, които трябва безусловно да се подчиняват на равините, а не на петокнижието (Стария завет)   Тези евреи, които отхвърлят талмуда, като човешко творение, се наричат караими.  А в талмуда има записано и такова положение, че който не вярва в каквото и да е, което пише в талмуда или само се съмняват, следва да бъде убит!  

Талмудът е тълковник на текстовете от “Стария завет”, от крайно човеконенавистнически – сатанински позиции. Талмудът е пълен с ненавистна злоба и отмъстителност против християнството, което е дръзнало да посегне на “божествения’ им монопол да експлоатират света.   Прочитайки само извадки от талмуда, веднага става очевидно, че неговите автори не може да са хора, а някакви ‘не-хора’.  Защото такава животинска ненавист към хората от друго и от своето племе (които не признават което и да е от талмуда), нормален човек не може да изпитва.

Само жидове (слуги на сатана), обзети от гордостта и властолюбието, могат така да ненавиждат всички, които не признават и отхърлят техните стремежи за превъзходство и световно господство.  Особено ненавиждат жидовете, православните християни, защото те много ефективно противопоставят на човекомразците, учението и силата Божия.

Историкът О. Платонов, за талмуда пише така:  “Тайният Синедрион и ръководените от него тайни общества, са измислили закони, на които евреите са длъжни да се подчиняват, под заплаха от проклятие и даже смърт.  Сборник от такива закони е станал талмудът, в чиито рамки се е регулирал животът на всеки евреин”.  А руският учен А. С. Шмаков е писал: “Талмудът е средство за заробване на низшите евреи, от техните ръководители.  Талмудът поражда жидовската злоба към цялото не-жидовско човечество и предписва да се грабят и убиват гоите (както ни наричат на техния жаргон), в угода на Йехова (а всъщност, на сатана).  Талмудът задължително се преподава на всички евреи над 10 годишна възраст.  Равините ги учат, че талмудът е по-висш от петокнижието на Мойсей (Тората) и че самият Йехова “изучава” тората на небесата, стоейки прав!  Толкова било голямо уважението му към тази книга?  И още:  “Всичко, което равините постановят на земята, е закон за Бога”!?  (От тези им, елементарни твърдения, ясно личи, че Талмудът е техно – жидовско дело, а не е Божие!).   И добавят още, че уж:  “Равините имат монархическа власт над Бога:  каквото поискат, той е дължен да изпълни непременно”, и че:  “всички равини ще бъдат богове и ще получат името Йехови”!?

А следното е апотеоз на горделивостта на равините:  “Всеки равин е велик Монарх над самия Бог, и затова Господ е послушник на “свещенноучителите” на човеците”.   И друго твърдение: “Ти трябва да знаеш, че думата на равина е много по висша от словата пророчески, защото изреченията на равините са думи на самия жив Бог. 

Ако наистина е така, то тези твърденя разкриват “достоинството” на този жив бог, - това всъщност е бесът, падналят ангел – сатана, а не Творецът Бог. 

Един от жидовските авторитети, точно така и съобщава:  “Да, известни са не малко равини, на които дяволите са били слуги и добре са им служили”.  

Знаете че бившият жид, станал първовърховен апостол, Павел, пита: – Какво общо има между праведността и беззаконието?  Какво е общото между светлината и тъмнината? 

В талмуда има и такива утвърждения:  “Страхът пред равина е страх Божий”.  “Който не изпълнява казаното от равина, е достоен за смърт”.

...

А ето как е учил апостол Петър, свещенството от всички чинове и титли:  “Пасете Божието стадо, което е при вас, надзиравайки го непринудено, с желание и богоугодно, не за гнусна корист, но от усърдие, и не господствайте над Божието наследие, а давайки пример на стадото”.

 

А в талмуда има и такива ”премъдри” нарежданя:  Най-добрия от “гоите” убий; на най-красивата змия, размажи главата!”  Кабалистите, усвоили древноеврейските магьоснически методи за общуване с падналите духове, наивно мислят, че да се изпълняват горните заповеди е най-богоугодно.  Но понеже земната история на човечеството се приближава към своя завършек, то, на дневен ред е въпроса за установяването валстта на сатана, на земята, която падналият ангел, борейки се с Бога, се опитва да оеъществи посредством своите слуги, които основно са набрани от еврейския народ.

 

На талмудическата “благодатна” почва на човеконенавистта, в средата на 19-ти век, в Ню Йорк е бил учереден тайният орден “Бнай Брит”, главната цел на който е подготовка и организация на световна революция, в духа на Кабалата.  За което, членовете на ордена, не жалейки (чуждите) пари и своите съплеменници, са искали да превърнат еврейското население от всички страни, в единна бойна организация, в която всички членове са дължни да бъдат готови за война, за световно господство на “Бнай Брит”.  От тогава, този орден започнал постепенно да работи за превръщането на евреите в “международна гангстерска организация”, обединявана от човеконенавистническата кабалистична - откровено сатанинска идеология и ненавист към общия враг – всички некабалисти, – за установяване на свое световно господство.

От времето на създаване на “Бнай Брит”, злодеянията от кабалистичен характер, започнали да се планират от американските банкери – евреи, и се осъществяват с ръцете на бойците евреи, в световен мащаб.  Крайната цел на тези злодеяния е, установяване власт на слугите на сатана, над целия свят.

Тези евреи, които не са желаели да станат роби на тази идеология – винтчета на международния престъпен синдикат – е трябвало да бъдат унищожени, точно (даже и с по голяма жестокост, за назидание на другите евреи!) както и “гоевските” бунтари.

Бедата на робите – винтчета, на международната мафия е, че жидовете кабалисти ги разглеждат като най-послушен разходен материал. 

Още в 1905 г. петима американски милиаредери – евреи, решили да похарчат за революция в Русия, 1 милиард долара, и да пожертват 5 милиона евреи, за да предизвикат такава революция.  В 1919 г. на ционисткия конгрес, било решено да пожертват 6 милиона свои съплеменници, с цел установяване на световно господство.

По тази причина е било и избрано числото на жертвите на “холокоста” – 6 милиона.  А “Холокостът” е антихристиянски мит, изфабрикуван от жидовете-кабалисти!

...

Помислете евреи, искате ли да служите на жидовете-кабалисти, знаейки, че не сте им нужни, а им е нужна вашата смърт, за установяване на кърваво господство на силите на мрака...

Помислете евреи:  Искате ли да погивате заради неосъществимата мечта на жидовете-кабалисти? 

Тази им мечта не може да се осъществи никога, понеже с нас е Бог, а с тяй – изменникът – сатана.

Мислете и решавайте, остава малко време...

 

Един еврейски религиозен лидер, водач на религиозна община, Едуард Ходос, нарича жидовете-кабалисти – хабадници и открито издига лозунг: “Смърт на хабадските окупатори”!

Ето какво пише той:  – “Прекрасно зная, че съставяйки този лозунг, ще мога да се защитя във всеки съд”...  “Когато преди много години въведох понятията “юдеонацизъм”, “юдеонацистка секта”, никой не се опита да ме подведе под отговорност пред съда, защото знаят, че мога да докажа, че са нацистка секта.  Богоизбраността те възприемат, не като задължение да служат на Бога, не като отговорност пред хората, а като някакъв мандат за покоряване на други народи”. (Монолог Эдуарда Ходоса. Русский Вестник №24. 2003. С. 7).

Съставителят на тези заключеня, се стреми нищо да не измисля от себе си, а в своите забележки използва само слова и понятия от Свещеното Писание (и затова не са го осъдили до сега!)

 

 




Гласувай:
0



1. eltimir - На вниманието
12.02.2009 16:41
Копирах го и в моя форум:
http://eltimir.ucoz.ru/forum/3-74-1
Такива неща трябва да се четат и да се знаят от колкото може повече хора!
цитирай
2. grigorsimov - Много добре!
12.02.2009 19:25
Само че, ще трябва да потърся точния адрес на публикацият в руския сайт, от който го преведох и публикувах, за да го добавиш и ти. Просто, за да е коректно към първоизточника!
цитирай
3. eltimir - Линкове
12.02.2009 19:33
Направих в моя форум раздел за полезни линкове и ще е добре да го поставим там. Май почва да се случва нещо и по-голяма активност от наша страна няма да е излишна. Форумът ми е на адрес:
http://eltimir.ucoz.ru/forum/
Който желае - да заповяда. Може да намери и нещо интересно, кой знае. А иначе във веригата от четири сайта засега сме поставили няколко хиляди снимки. Голяма част от които не са качвани досега в Интернет.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317861
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031