Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2009 14:49 - ПРОРОЧЕСТВА ЗА РУСИЯ И СВЕТА
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 38113 Коментари: 26 Гласове:
3

Последна промяна: 11.03.2011 21:35


ПРОРОЧЕСТВА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ СЪДБИНИ НА РУСИЯ И СВЕТА


Свети  Августин Блаженни
– 430 г. сл. Хр.

В последните времена, от Божиите църкви ще се отцепи по-голямата част и ще състави най-близкото обкържение на антихриста.


Преподобни Авел Тайновидец 
– 1801 г.

Беседа с Императора Павел Първи

... Невъзможното за човека е възможно за Бога. Бог бави помощта, но е казано, че ще я даде скоро и ще въздигне "рог" за спасението Руско. И ще въстане в изгнание, от рода Твой (на Петър Първи) Княз Велик, стоящ зад синовете на народа свой. Тоя ще е избранник Божий, и на главата му ще е Божието Благословение. Той ще е един и на всички понятен, него ще чуе самото сърце руско. Обликът му ще е държавнически и светъл, и никой не ще рече: „Царят е тука или там“, но всички ще кажат: „Това е Той“. Волята народна ще се покори на милостта Божия и Той сам ще потвърди своето призвание. Името му трикратно е присъдено на Русия. Двама съименни вече (ще) са били на престола, но не на царския, а Той ще възседне царския, като трети. В него е спасението и щастието на държавата Руска... Велика ще е след това Русия, отхвърлила игото жидовско. Ще се върне към източниците на древния свой живот, към времената на Владимир Равноапостолен. На ум и разум ще се научи от бедата кървава. С дим от тамян и с молитви ще се изпълни, и ще процъфти като крин небесен. Велика съдба е предназначена за Русия. За това и ще пострада тя, за да се очисти и да запали светлината на откровението за народите.


Преподобни Серафим Саровски 
– 1833 г.

Ще има някога цар, който ще ме прослави, след което велика смут ще има в Русия; много кръв ще потече, за това че ще възстанат против този цар и неговото самодържавие. Но Бог ще възвеличае царя.

Господ ще помилва Русия и ще я преведе през страдания, към велика слава. Преди края на времената, Русия ще се слее в едно море велико с другите земи и племена славянски, тя ще е едно море, или този грамаден океан народен, за който Господ Бог, още от древността е изрекъл, чрез устата на светиите: „Страшно и непобедимо царство всерусийско, всеславянско, на Гога и Магога, пред което в трепет ще са всички народи“. И всичко това, изцяло е верно, както две и две е четри, и непременно ще се сбъдне, както светият Бог, от древността е предрекъл за него и неговото страшно владичество над земята“. 
(*вижте в края)

Когато земята руска се раздели и едната страна явно остане с бунтовниците, другата явно ще застане зад Господаря и целостта на Русия, ето тогава Господ ще подкрепи правото дело – застаналите зад Господаря и отечеството, и Святата Църква наша, - и ще даде пълна победа на вдигналите оръжие за Него, за Църквата и за благото на неразделността на земята Руска.

И няма тук, толкова кръв да се пролее, колкото тогава, когато правата страна, застанала зад Господаря, получи победата, излови, по целия свят, Царските изменници и враговете на Христа, и ги предаде на правосъдието. Тогава вече никого няма да изпратят в Сибир, а всичките ще накажат, и ето тук, още повече от предишния път, ще се пролее кръв, но тази кръв ще е последната очистителна кръв. Понеже след това Господ ще благослови „люди Своя“ с мир ...

Славяните са любими на Бога, за това, че до края ще съхранят Истинната Вяра в Господа Иисуса Христа. Във времето на антихриста те напълно ще го отхвърлят и няма да го признаят за Месия, и за това ще се удостоят с великото благодеяние Божие: Ще има всемогъщ език на земята, и друго царство, по-могъщо от Руско-славянското, няма да има на земята. С обединените сили на Русия и другите страни, Константинопол и Йерусалим ще бъдат превзети. При разделението на Турция, тя почти цялата ще остане за Русия.  Русия, с обединените сили на много други държави, ще превземе Виена, а за дома на Хабсбургите, ще останат около 7 милиона коренни виенчани, и там ще е територията на Австрийската империя. На Франция, заради нейната любов към Богородица, ще се дадат до 17 милиона французи, със столица град Реймс, а Париж ще бъде напълно унищожен. За дома на Наполеон, ще се даде Корсика, Сардиния и Савоя.  Световната война ще продължи 10 години (Неизменнъй счет войнъй всемирной будет 10 лет).

(*) Свети пророк Езра: 
„Помазаник, запазен от Всевишния, към края (на времената), против тях и нечестието им, ще ги разобличи и ще изложи пред тях притесненията им. Той ще ги предаде на съда на живите, и като ги разобличи, ще ги накаже. Той, по милосърдие, ще избави остатъка от Моя народ, тези, които са се съхранили в пределите Мои, и ще ги зарадва, дорде не дойде краят, Денят на Съда. 
(3.Езд.12:32-34)
Свети пророк Данаил: 
„След това ще седнат съдии и ще му отнемат (на антихриста) властта  да погубва и изтребва до края. Царството и властта, и величието царствено, в цялото поднебесие, ще бъде дадено на народа на святите на Всевишния.
 (Дан. 7:26-27)


Свети Йоан Кронщадски 
– 1908 г.

Когато най-малкото в чашата на доброто претежи, тогава ще яви Бог своята милост над Русия. Но отначало Бог ще отнеме всички вождове, та само на Него да се надяват руските хора. Всички ще изоставят Русия, ще се откажат от нея другите държави, оставяйки я сама на себе си. Това ще е, за да се надяват на помощта Божия руските хора. Ще чуете, че в другите страни ще започнат безредия, подобни на тези в Русия, и за войни ще чуете, и ще има войни – но чакайте, докато германците не се хванат (возьмутся) за оръжие, защото те са избрани от Бога, не само като оръдие за наказание на Русия, - но и оръдие за избавлемие, също. По заповед божия, Германците ще влязат в Русия и ще я спасят, но няма да останат в Русия и ще си отидат в страната. След което, за 5 години Русия ще постигне благоденствие и могъщество, по-големи от предишното. Крайят на бедите на Русия ще е от Китай. Някакъв необичаен взрив ще има, и ще се яви чудо Божие. И ще бъде животът съвсем друг на земята, но не много за дълго. Кръстът Христов ще засияе над целия свят, понеже ще се възвеличи Русия и ще бъде като маяк в тъмнината, за всички.


Преподобен Анатолий Оптински 
– 1922 г.

Ще има буря. И руският кораб ще бъде разбит.  Да, това ще стане, но нали и на парчета, и на обломки хората се спасяват. Но всички няма да погинат. Само не се бойте. Бог не оставя уповаващите в Него. Трябва да се молим, трябва всички да се каят и да се молят горещо. А какво ще стане след бурята?  Еми, това ще стане, – безветрие (штиль). И явено ще бъде велико чудо Божие, да! И всички парчета и отломки, по Божия воля и силата му, ще се съберат и съединят, и ще се възстанови руският кораб, в цялата си красота, и ще тръгне по своя път, от Бога предначертан. Така и ще бъде, явено за всички чудо.


Свети Теофан Полтавски 
– 1941 г.

В Русия, говореха Старците, ще бъде възстановена монархията, самодържавната власт. Господ е предизбрал бъдещия цар. Това ще е човек с пламенна вяра, гениален ум и железна воля. Той, преди всички, ще въведе ред в Православната Църква, отстранявайки всички еретикстващи Архиереи. И много, доста много, с малко изключения, почти всички ще бъдат отстранени, и нови, истинни, непоколебими Архиереи ще заемат местата им. По женска линия, той ще е от рода на Романовите. Русия ще е най-мощната страна в света, но само за „малко време“. Ще стане това, което никой не е очаквал: Русия ще възкръсне от мъртвите и целият звят ще се зачуди. Православието в нея ще се възроди и възтержествува. Но това Павославие, което преди е било, вече няма да е. От самия Бог ще бъде поставен силен цар на Престола. Той ще е голям реформатор и ще е със силна Православна вяра. Той ще изрине неверните църковни йерарси, а самият ще е открояваща се (въйдающейся) личност, с чиста, свята душа. Той ще е Божий избранник, послушен Му във всичко.


Преподобни Лавренти Черниговски 
– 1950 г.

В русия ще стане духовен взрив! Русия, заедно със всички славянски народи и страни, ще състави могъщо царство. Ще го ръководи Цар Православен, Божий Помазаник. Благодарение на него, в Русия ще изчезнат всички разколи и ереси. Господ ще помилва светата Русия, защото в нея е било страшно, предантихристово време. В Русия ще процъфтяват вярата и ликуването, но само за малко време, защото ще дойде Страшният Съдия, да съди живи и мъртви. От руското православно царство ще се плаши и самият антихрист. По времето на антихриста, Русия ще е най-мощната страна в света. А всичките други страни, без Русия и славянските страни, ще са под властта на антихриста и ще изпитат всички ужаси и мъки, написани в Светото Писание.


Света Балжена 
Пелагия Рязанская – 1966 г.

Всичкото зло, което ще е в Русия, ще го изметат Китайците. Ще има още и защитник на вярата – Цар – най-умен човек. Готви се от Самия Бог! Антихрист ще се обяви в Америка. И ще му се поклони целият свят, освен Царската Православна Църква, която отначало ще е в Русия! А после, Господ ще даде на своето малко стадо, победа над антихриста и царството му!

Ще станат три велики чудеса.

Първото чудо: в Йерусалим – въскресение от мъртвите на Енох и Илия, на третия ден след убийството им от антихриста!

Второ чудо: в Свето-Троицката Сергиевска Лавра ще възкръсне, след възцаряването на антихриста, Преподобният Сергий. Ще стане от гроба (от раки), ще дойде, пред очите на всички, до Успенския събор и след това ще се възнесе на небето! И ето, ще има там море от сълзи! Тогава в обителта няма да има какво да се прави, (понеже) благодатта няма да е там.

А третото чудо ще е в Саров. Господ ще възкреси Преподобния Серафим Саровски, който ще бъде жив доста време. Който пожелае, той ще го види жив! Мощите на Преподобния отец Серафим, се намират в Москва, у една благочестива бабичка. Ангел Господен, когато стане нужно, ще и каже да се обърне към първойерарха и да му каже, че при нея се намират Мощите на Преподобния Серафим. Тези Свети Мощи ще ги понесат на плещи, през Кашира, по Волгоградския път, през Михаилово, в Тамбов, а от там, в Саров. В Саров, отец Серафим ще възкръсне от мъртвите! От Саров, Серафим ще тръгне за Дивеевската обител, пеш. Ще го съпровожда последният Господар с Царското Свещенство, и море народ. Серафим Саровски ще обясни цялта история, всичко ще разкаже и ще разобличава пастирите, като деца, показвайки им как правилно да се кръстят, и много още друго! Даже евреи ще повярват в отец Серафим, а с това – в Господа Исуса Христа! Епископите от Руската Православна Църква, ще отстъпят от истинната Православна Вяра, няма да вярват в пророчествата и възкресението на Русия! За тяхното разобличение ще бъде възкресен от мъртвите Преподобният Серафим Саровски. След толкова дивни чудеса, новото духовенство ще има преданост към Господа и ще научи народа да служи на Царя със все сърце!


Свети Йоан Шанхайски 
– 1966 г.

Антихрист ще даде възможност за живот на църквата, ще и разрешава богослужения, построяване на прекрасни храмове, при условие да се признае неговата върховна същност и да му се покланят. В него ще има лична ненавист към Христос. Той ще живее с тази ненавист, и ще се радва на отстъплението на хората от Христа и Църквата. Ще има масово отстъпление от вярата, при което, на вярата ще изменят много Епископи, и в оправдание ще посочват блестящото положение на „църквата“ (при антихриста). Търсенето на компромис ще е характерното настроение на хората. Правотата на изповеданието ще изчезне. Хората старателно ще оправдават своето падение, и ласкавото зло ще поддържа това общо настроение, и в хората ще станат навик, отстъпването от истината и саладостта към компромиса, и греха.


Преподобни Серафим (Тяпочкин) 
– 6. 04. 1982 г.

Най-голяма трагедия ще е завземането на Сибир от Китай. Това ще стане, не по военен начин: Китайците, вследствие отслабването на властта и откритите граници, ще започнат масово да се преселват в Сибир, купувайки имоти, предприятия, жилища. Чрез подкупи, заплахи, договорки с властимащите, те постепенно ще подчинят икономическия живот в градовете. Всичко ще стане така, че едно утро руските хора, живеещи в Сибир, ще се събудят в китайска държава. Съдбата на тези, които останат там, ще е трагична, но не безнадеждна. Китайците жестоко ще се разправят със всички опити за съпротива. Западът ще подпомага това пъзящо завладяване на нашите земи, и всячески ще подкрепя военната и икономическа мощ на Китай, от ненавист към Русия. Русия трябва да издържи в тази битка. След страдания и пълно обедняване, тя ще намери в себе си сили да се съвземе.


Атонски поселници 
за бъдещето на Русия 
– 1999 г.

Симонах Анатолий, грък от скита Капсокалида: – „Падна Русия, падна Православието. Ако бъде Цар в Русия, всички много ще е се изплашат. Ще има цар в Русия!“. Духовник от гърцкия манастир о. Панаритус: „Светата Русия ще се съвземе“!. Йеросхимонах Йаким, грък от килия около пещерата на преподобния Нил: „Русия има милиони Мъченици. Русия сега се отваря, повдига главата си и ще просвети целия свят“. Духовник от гръцкия Иверски манастир, Йеросхимонах Максим: Ще има цар в Русия!“


Препмч. Йероним Санаксарски 
– 6. 06. 2001 г.

Русия ще има нов Живот. И отнове ще се издигнат от нашата земя праведници, и отново, за кой ли път, Богородица ще ни покаже как да постъпим със земята руска. Русия ще възкръсне, но през големи трудности, сълзи и нищета. Ще сме бедни, но силни духом – и с това ще се спасим. По време на всемирната война целият свят ще мине към Русия. В Третата световна война, Русия ще остане встрани от конфликта, без да нанесе ответни удари. Основната схватка ще стане между САЩ, Европа и Китай, които взаимно ще се обезкървят, ликвидирайки управлението, отбраната, държавния потенциал, и разорявайки стопанството. След войната само Русия ще остане запазена и с държавен потенциал за глобално ръководство. Откликавйки на всеобщите молби на народите, тя ще обяви световно покровителство, провъзгласявайки образуването на Свещенна Руска империя. При което за себе си, като общосветовна държава, ще запази единовластието: над оръжието, над държавно-информационния апарат, над военно-научния комплекс, и което е най-важното, над църквата Христова.

С времето, в състава на Свещенната Руска Импероя ще влязат териториите на Северна Америка и Евразия. В Русия от Азия ще влезе: Монголия, част от Китай, до хребета Пържевалски и до Великата Китайска стена, Корея, острох Хонсю и Хокайдо от Япония. Като по-голямата част от населението на Японоя, серия подводни изригваня, ще смият с вълните. В близкия изток, Русия буквално (ввалится в)  ще излезе на Индийския океан. Към нея ще минат частта между Черно и Средиземно море, Суецкият канал, Червено и Арабско море, и нагоре от (река) Инд. В европа, към Русия ще се присъединят изконните Славяно-Руски земи: част от Турция, България, Югославия, Албания, Австрия, Унгария, Чехия, Словакия, Полша, Източна Германия (Бавария), Скандинавия, а също Гърция и Италия, под река Арно. В Северна Америка, към Русия ще минат земите над 60-ия градус, а именно: Аляска, част от Канада, Гренландия и Исландия. Православната Църква ще заема господстващо положение. Висшата власт и свещенството ще са изключително във Великорусите. Противящите се ще се изселват в пустинни пространстав, на милостта Божия. Русия, святата, ще се възцари с Христа за хиляда години, така и, без да се покори на звяра, и ще запасе народите с жезъл железен.


Явяване на Преподобни 
Серафим Саровски – 2002 г.

„Ето какво ще кажа пред всички! Войната ще започне веднага след моя празник“...

„Аз се намирам в Москва. След като възкръсна в Саров, ще отида жив в Дивеево, заедно с Царя. Венчаването на Царя ще е в Успенския събор на Владимир“.


http://www.ic-xc-nika.ru/texts/molitva/molitvoslov/prorok.html




Тагове:   пророчества,   за русия,


Гласувай:
3



1. viovioi - Тяпочкин може и да е уцелил.
11.02.2009 14:59
Жълтата раса ще превземе не само Сибир и Русия, но и целия свят. Но това ще е процес, който ще отнвме може би цяло хилядолетие. И нас няма да ни има.
цитирай
2. grigorsimov - Кое е най интересното и най-важното в тези пророчества?
11.02.2009 19:49
Това, че Русия нямало да се подчини на антихриста. А за България не става съвсем ясно. Може би още преди това ще е част от Руската империя, което ще е несравнимо по-добре, отколкото да е под пряката власт на антихриста!
А китайската власт над Сибир, според пророчествата, ще е временна!?
Аз вземам на сериозно тези пророчества, иначе не бих ги публикувал. Още повече, че са изречени от святи, Божии хора - монаси, а не от съмнителни личности, като 'Нострадамус', който не е казал почти нищо, конкретно и ясно, и недвусмислено!
цитирай
3. анонимен - Русия, Русия, Русия! А нещо за Бъ...
11.02.2009 23:51
Русия, Русия, Русия! А нещо за България няма ли?
цитирай
4. eltimir - За България
12.02.2009 01:11
Във всички случаи въздигането на Русия ще е добре за България. За Русия също ще е по-добре на тая земя да живеят българи и православни, отколкото турци, цигани или евреи. А освен всичко друго, въздигането на Русия ще е залез за световното еврейство, което пак е добре за нас, българите. Поне геноцида, на който сме подложени ще бъде прекратен.
И накрая ще кажа нещо, с което мнозина няма да се съгласят, обаче то е вярно. В момента в Русия има много по-голяма свобода на словото, отколкото в САЩ и в Европейския Съюз. И още мога да кажа, но засега е достатъчно. Вярвам, че руснаците също помнят какъв е бил по произход първия руски Патриарх. С Русия имаме надежда за живот. С талмудистите и сатанистите от САЩ ни чака само смърт.
цитирай
5. eltimir - Към демократковците
12.02.2009 01:52
Ако сега някой седне да ми разсъждава на тема "демокрация", както това обича да прави един мой пловдивски съименник, аз искам да го попитам каква точно демокрация сме. Талибан-демокрация? Мангал-демокрация? Или пък канибал-демокрация?
Чакам възражения.
цитирай
6. grigorsimov - Русия, Русия, Русия?
12.02.2009 10:18
Истинските пророчества не се измислят, а са Боговдъхновени. В случая, тези пророчества открих и ги публикувам, защото са логични, и защото са пророчества от святи хора, а не от сатанисти! (А вие, анонимен, публикувайте други, ако има!)
Кое е логичното? цитат по памет - "Когато най-малкото в 'чашата' на доброто, натежи (над злото) Господ ще ни помилва...", което значи, че Господ очаква поне един минимум добро да се съхрани, в океана на злото, та да отнеме правото на сатана, да изкушава и измъчва света!
И другото логично, което до сега едва ли някой от нас е знаел е, че: вече изпиталите на гърба си, антихристската комунистическа власт, в Русия и Източна Европа, ще бъдат пощадени от идващата световна власт на антихриста! И точно тези народи ще са оръжието за отстояване на Християнството и за окончателната победа над световния измамник и злодей - звяра - антихрис!
цитирай
7. анонимен - Русия, ах Русия...
12.02.2009 12:58
Е, тогава що ги ручахме жабете? Да си бяхме останали 16-та република, нали? Днес дори ще сме доста по-напред в класацията! Ако перифразирам един голям писател - мъка, много мъка има на тоя свят, Боже!
цитирай
8. eltimir - Предсказанията
12.02.2009 13:07
Не знам кой е ручал жабетата, ама ние, които бяхме по затворите днес май не таим толкова злоба в себе си.
Гриша, искам да те допълня за руснаците. Те, които изпатиха от комунизма даже повече от нас, са съхранили у себе си повече човещина. И обратното, западняците, които нищо лошо не са видели, са пълни само с алчност и стръв за печелене на пари. Те са готови жив да те изядат, само и само да припечелят някой долар или някое евро от теб. Ето, затова вярвам, че Русия ще се възроди, а демокраДичният Запад ще погине. Не обръщай внимание на анонимните и на ананалните. те не са от нас и ние не сме от тях. Ние все пак съумяхме да си останем хора, човеци. А са само слуги на техния зъл бог - демона на златото и на злото. Айде да му не казвам шибаното именце, че току-виж ме обвинили в антисемитизъм.
цитирай
9. grigorsimov - На анонимния:
12.02.2009 19:54
По горе вече писах, че тези пророчества не съм ги измислил аз, а са изречени от светии, по диктовка Божия. Иначе не биха били пророчесъва. А, разбира се, истинско пророчество е това, което се сбъдва, и доколкото чета, ако всичко е предадено коректно, някои елементи от тези пророчества вече са се сбъднали. И друго по-важно: Пророци има там, където има (православна)вяра и жива връзка с Бога.
Така че, лично аз не мога да гледам на пророчествата, като на вид руска пропаганда (макар че, естествено, в излагането на пророчествата има и руски пристрастия).
Не зная, вие анонимен, дали предпочитате да сме част от империята на антихриста, каквато е алтернативата. Но за щастие, алтернатива няма, а има Божия премъдрост и милост, да не преживяват нашите вече достатъчно изстрадали народи, още един период на жестока и лукава сатанинска власт. А според горните пророчества, България ще е част от световна, православна империя на истината и правдата, - замислена и създадена от самия Бог!
И другото нещо, моного важно, е, че съвсем не става дума за днешната мафиотска, масонско-комунистическа Русия, а за нейна противоположност, в почти всякое отношение, дори и по отношение на днешната Православна църква!
Всичко това е споменато в пророчествата.
цитирай
10. анонимен - Проглеждане
12.02.2009 20:07
Сега сме 27-ма еврейска република в Еврейския съюз. Лъгаха ни, че влизаме в рая, а отново се пържем в адски пламъци.

Българите постепенно проумяват истината за демонокрацията и прехода към гробищата.
цитирай
11. eltimir - Проглеждане - 2
12.02.2009 20:11
Това последното май е взето от един мой текст, писан през 1992 година и публикуван през 1993 г. Сканирана снимка на публикацията има тук:
http://erigkan.ucoz.ru/photo/10-0-628
А в същата фотогалерия има още много интересни снимки, по-голямата част от които непубликувани досега в Интернет.
цитирай
12. анонимен - Самопризнание
12.02.2009 20:31
Не, сам го измислих в момента, но определено съм повлиян от текстовете и книгите на Елтимир.
цитирай
13. eltimir - Лошо нема
12.02.2009 20:34
Бяха пуснали слух, че съм преписвал своите текстове от чужди автори, затова в галериите на моите сайтове сложих сканирани снимки на старите си публикации. Елтимир вече е свободен електрон и не е свързан с никоя партия или организация. Основният ми сайт е този:
http://eltimir.ucoz.ru/
На главната страница има препратки и към останалите.
цитирай
14. анонимен - На grigorsimov:
12.02.2009 21:58
За пророчествата - дано пророчествата са изречени от светии, дано всичко е предадено коректно и дано някои елементи вече да са се сбъднали... Малко много станаха условностите, но, дано!
За пророците - мисля, че те не са САМО там, където има (православна) вяра. Примерите са легион и в Стария, и в Новия завет, и в Корана, и т.н.
За антихриста - ако единствената алтернатива е да сме част от Руската (или която и да е) империя, макар и на някаква въображаема, "противоположна" на днешната Русия, то мисля, че по-скоро ще дойде Съдния ден, от колкото човечеството да се уповава на мужиците, та те да родят своята противоположност! Последното не знам дали го има в пророчествата по-горе, но със сигурност го няма в тези на Моисей, Исус Христос или Мохамед. Нито в други, повече или по-малко известни нам религии... Освен, може би в тази с име "К Г Б"...
цитирай
15. eltimir - КГБ
12.02.2009 22:08
Да, бе, да - КГБ е измислило всичко. Страхотно е това КГБ, щом се е изхитрило да съществува стотици години преди да бъде създадено. В едно обаче си прав - тези предсказания ги има не само в Православието. Има ги при Хиндуизма и Будизма. Има ги при Тенгрианството и други древни религии. И значи сега излиза, че КГБ стои зад пророците, зад ясновидците и зад създаването на всички световни религии. Обаче имам един въпрос. Как са назначили Буда, например за комисар от КГБ, след като се знае, че по произход е индуски принц? Сляп ли е бил партийният секретар, та му е дал служебна бележка за благонадеждност?
А сега сериозно. Всичко, което не се харесва на демокрадците, те го свързват с КГБ. Обаче аз искам да ги попитам: ей, демокрадци такива, кой доуби оцелелите от болшевишката месомелачка герои на Съпротивата, ако не вие? Ами сега?
цитирай
16. grigorsimov - За руските пророчества
13.02.2009 16:25
Пророчествата са това, което са. А защо са руски? Заначи, или няма други или , поне на мен не са известни. Да, винаги е имало пророци и пророчества, но тук става дума за пророчества от последните векове. Та и аз се питам: Къде са еврейските пророчества, от последните векове? Май са само в сатанинските им планове, известни ни от тайните им протоколи! Тях пък ги била измислила руската 'охранка'! Да, ама друг път.
И пак подсещам, - посочете други по-правдоподобни съвременни пророчества, или посочете конкретни елементи от горните пророчества, с които не сте съгласни, - и защо!?
Да. И аз съм изненадан, защото до съвсем скоро не знаех за тях! Но по съм склонен да ги приема за надеждни!? За сега.
цитирай
17. eltimir - Пророчества
13.02.2009 17:44
Има едни индиански пророчества:
http://redsky.hit.bg/
Ама и те не са особено утешителни за ционистите. Нито за техните демокраДични помагачи.
цитирай
18. анонимен - Боже,колко
15.02.2009 18:04
психично болни в този форум!
цитирай
19. eltimir - Пророчества за България
23.02.2009 20:37
Тук:
http://eltimir.ucoz.ru/forum/5-107-1#575
В тази тема от моя форум съм пуснал някои пророчества за България, които открих. А също кратък преглед на действията, насочени към унищожението на нашата нация и държава. Не е задължително да вярвате на всичко, и все пак вярвам, че има над какво да се замислите.
цитирай
20. анонимен - оптимизъм
18.12.2009 16:46
след всяко зло иде и добро то няма да закъснее както и края на този свят какво са 30-40години световния чифутлък страшно мрази България но не може да я унищожи защото и е даден Млечния път за съзвездие а Русия тя е част от нас тя е наша духовна рожба както и рожба на волжките българи все едно семе
цитирай
21. анонимен - славянско обединение и тука
13.08.2010 11:52
Ама пък ТОЛКОВА много предсказания за предстоящото славянско обединение. И от Петър Дънов. И от Ванга. И от Слава Севрюкова. И от Едгар Кейси. И от кой ли не.
Да го отхвърляме е като да желаеме да сме слепи когато духовните ни водачи са го видели преди стотици години още.
цитирай
22. анонимен - Вярвам, че моделът (на обществото) в което живеем днес рано или късно ще бъде променен
05.02.2011 11:11
Искаме или не светът ще се промени. Промяната дано е към добро, дори и да преминем през катарзиса на очистването. Какво по-хубаво от това доброто да го донесе славянството дори това да е и Русия. Все пак нека незабравяме, че тя (Русия) не е оставяла приятелите, но на изменниците никога не е прощавала. Остава само да се надяваме, че още не е забравила пройзхода на първият си патриарх и все още ни приема за свое разглезено дете.
Вярвам е единството на славянството.
цитирай
23. анонимен - всички пророчества от интернет пространството
11.03.2011 19:57
http://www.ivanstamenov.com/forum/index.php?topic=222.0
http://www.ivanstamenov.com/category/duhovnoto/prorovhestva/
цитирай
24. eltimir - Да!
11.03.2011 20:06
анонимен написа:
http://www.ivanstamenov.com/forum/index.php?topic=222.0
http://www.ivanstamenov.com/category/duhovnoto/prorovhestva/

Да, тоя сайт наистина е много добър. Един от малкото наистина добри сайтове в българския Интернет. Не правя реклама, защото не ги познавам и не държа връзка с тях. Ама хубавото си е хубаво.
цитирай
25. penchoan - Пророчествата са интересни. За ...
02.04.2011 21:18
Пророчествата са интересни. За българия са пророкували богомилите. Промени първо ще станат в България. После в Русия ще има голяма революция и ще се възцари княз Владимир, когото Ванга нарича Осмият. Англосаксонската раса ще западне, а през следващите 700 години славянските народи ще доминират в света. Светът ще се учи да говори на руски и български език.
цитирай
26. demokrat63 - Сега сме 27-ма еврейска република в ...
19.01.2014 13:31
анонимен написа:
Сега сме 27-ма еврейска република в Еврейския съюз. Лъгаха ни, че влизаме в рая, а отново се пържем в адски пламъци.

Българите постепенно проумяват истината за демонокрацията и прехода към гробищата.

Прав си и още нещо бих допълнил. тук не са изброени всички порочества, а само част от тях за Русия. някои питаха, ами ние къде сме- мога да ви кажа. Ние сме духовния водач на Русия, а те са основния стълб. И скоро ще го разберете. не става въпрос за сегашна Русия и България , а за България след 2017 г/ обаче промяната започва 2014/ и Русия след 2024 г/ при тях процеса ще започне през 2017 г/ Както виждате ние сме тези,които ще посочим верния път. какво да се прави - съдба българска, която си има свой дълбоки корени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313307
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031