Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2009 23:47 - Пророчества за САЩ и 'Ню Йорк'!?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 10264 Коментари: 11 Гласове:
0

Последна промяна: 29.03.2009 15:04


Преди десетина дни прочетох някъде в блог.бг, за предсказание на Ванга, за 40-стия президент на САЩ, негъра Обама.  В предсказанието се казвало, че този президент - негър, щял да е последният американски президент!? 

Дали ще е така, съвсем скоро ще се разбере, защото става дума само за след година-две?  
Обърнах внимание на това предсказание или пророчество, защото вече на много места намирам публикации, споменаващи полутайни планове за скорошно ликвидиране на демокрацията в САЩ, и установяване на някакъв вид военна или друга, деспотична –диктаторска тирания!   И това не са някакви екзотични, откачени фантазии и бълнуваня, защото и сегашната, уж крайно демократична американска политическа система, на практика е доста съмнителна, в много, много отношения.  

Има свидетелства, че в САЩ имало отдавна подготвени десетки огромни, тайни концлагери, можещи да поберат, при нужда, неколко милиона души!  И тези концлагери съвсем не са “за всеки случай”, а са част от конкретен, задкулисен, сатанински план! 

Реалната власт в САЩ отдавна е в ръцете на милионрите-сатанисти и техните безбройни полутайни сатанински или, замаскирани, просатанински ораганизации и “общества”, и полуофициални, върховни “комитети” и “комисии”, осъществяващи реалната власт и политика, в САЩ, и в света.  А тази тайна, задкулисна свърхмафиотска мрежа, от векове цели установяване на своя световна диктаторска власт, част и първообраз от която бяха, и са, бившите, и днешните, комунистически и посткомунистически държави, защото точно в такава, диктаторско-комунистическа форма, ще е и световната им деспотична диктатура, наричана днес с кодовите имена – “нов световен ред” или “глобализация”!  Това е видно от тайните им, но отдавна (по Божия промисъл) станали явни, протоколи.

Не случайно, в доста пророчества се споменават САЩ, като държавата, в която ще бъде провъзгласен антихрист! 

А за да могат да наложат своя антихрист, за “месия”, ще е задължително, преди това да се предизвика “гигантско социално сътресение”, както самите Те, сатанистите, са го казали още преди 150 години!  И по време на това “гигантско социално сътресение”, изстрадали и ужасени, хората (и народите) много по-лесно ще се подведат по лъжите, “чудесата” и обещанията на марионетния “месия”, звяра – антихрист!

 

Затова няма да е чудно, а ще е логично, едно скорошно “изнендаващо” раздрусване на приспаното американско общество, което ще е и краят на демокрацията, а крайният резултат (след възцаряването, тържеството, и падането на антихриста), ще е, изпълнението на библейското пророчество за падането на новия Вавилон: 

 

Из “Откровение на свети Йоана

 

ГЛАВА 14.

 

6. И видях друг Ангел да хвърчи посред небето, който имаше вечно евангелие, за да благовести на жителите земни, на всяко племе и коляно, език и народ;

7. той говореше с висок глас:  Бойте се от Бога и Му въздайте слава, защото настъпи часът на Неговия съд, и поклонете се на Оногова, Който е сътворил небето и земята, морето и водните извори.

8. И друг Ангел последва и казваше:  падна, падна Ваволон, великият град, защото напои всички народи с яростното вино на блудството си.

9. И трети Ангел ги последва, като говореше с висок глас:  който се поклони на звяра и на образа му, и получи белег на челото си или на ръката си,

10. той ще пие от виното на яростта Божия, вино неразводнено, наляно в чашата на гнева Му, и ще бъде измъчен с огън у жупел пред светите Ангели и пред Агнеца.

11. Димът от мъчението им ще се издига вовеки веков; няма да имат покой ни денем, ни нощем ония, които се покланят на звяра и на образа му, и които получават белега на името му.

12. Тук е търпението на светиите; тук са тия, които пазят заповедите Божии и вярата в Иисуса.

13. И чух глас от небето да казва:  напиши:  блажени са мъртвите, които умират в Господа отсега.  Да, казва Духът, нека починат от трудовете си:  делата им вървят заедно с тях.

14. И видях: ето, светъл облак, и на облака седеше някой, подобен на Сина Човешки; На главата Си Той имаше златен венец, а в ръката – остър сърп.

.......................

 

ГЛАВА 16.

 

И чух от храма висок глас да казва на седемте Ангели: идете, излейте на земята седемте чаши с гнева Божий.

2. Отиде първият Ангел, та изля на земята своята чаша; и по човеците, които имаха белега на звяра и се покланяха на образа му, появиха се лоши и люти струпеи.

3. Вторият Ангел изля своята чаша в морето; и то стана на кърв, като кръвта на убит човек; и всичко живо в морето измря.

4. Третият Ангел изля чашата си в реките и в изворите водни, и те станаха на кръв.

5. След това чух Ангела на водите да казва:  Праведен си, Господи, Който си, Който си бил, и Който си свет, задето тъй си отсъдил,

6. понеже те проляха кръв на светии и пророци, и Ти им даде кръв да пият:  заслужават това.

7. И чух другиго да говори от жертвеника:  да, Господи, Боже Вседържителю, истинни и праведни са Твоите присъди.

8. Четвъртият Ангел изля чашата си върху слънцето; и даде му се да опалва с огън човеците.

9. И силна жега опали човеците, а те похулиха името на Бога, Който имаше власт над тия порази, и се не покаяха да Му въздадат слава.

10. Петият Ангел изля чашата си върху престола на звяра; и царството на тоя се помрачи, и човеците прехапаха езика си от болка

11. и похулиха Небесния Бог поради болките и раните си, ала не се разкаяха за делата си.

12. Шестият Ангел изля чашата си в голямата река Ефрат; и пресъхна водата и, за да се приготви пътят за царете от изгрев слънце.

13. И видях да излизат от устата на змея и от устата на звяра и от устата на лъжепророка три нечисти духа, подобни на жаби:

14. това са бесовски духове, които вършат личби; те отиват към царете на земята и на цялата вселена, за да ги съберат за война в онзи велик ден на Бога Вседържителя.

15. (Ето, Аз ида като крадец:  блажен е който бди и пази дрехите си, за да не ходи гол, и да не се виждат срамотиите му.)

16. И ги събра на мястото, наречено по еврейски Армагедон.

17. Седмият Ангел изля чашата си на въздуха; и от престола на небесния храм се раздаде висок глас, който казваше: свърши се!

18. И бидоха светкавици, гърмотевици и гласове, и биде силен трус, такъв голям и силен трус, какъвто не е ставал, откак има човеци на земята.

19. Великият град се раздели на три части, и езическите градове паднаха; а Вавилон великий биде споменат пред Бога, за да му се даде чашата с виното от яростта на гнева Му.

20. Всички острови изчезнаха, и планини вече се не видяха;

21. едра градушка, колкото талант тежка,, валеше от небето върху човеците; а човеците похулиха Бога поради поразата от градушката, защото тази пораза беше твърде голяма.

 

ГЛАВА 17.

 

След това дойде един от седемте Ангели, които имаха седемте чаши, и говори с мене, като ми каза:  дойди, ще ти покажа осъждането на голямата блудница, която седи над многото води;

2. с нея блудстваха земните царе, и с виното на блудството и се опиха жителите на земята.

3. И ме отнесе духом в пустиня; и видях една жена да седи на червен звяр, който беше пълен с богохулни имена и имаше седем глави и десет рога.

4. А жената беше облечена в багреница и червено, украсена със злато, драгоценни камъни и бисери; в ръка си държеше златна чаша, пълна с нечистотии и гнусота от блудството и;

5. и на челото и бе написано името:  тайна, Вавилон великий, майка на блудниците и на заемните гнусотии.

6. Видях, че жената беше пияна от кръвта на светиите и от кръвта на свидетелите Иисусови, и, като я видях, почудих се твърде много.

7. И каза ми Ангелът:  какво се чудиш?  Аз ще ти кажа тайната на жената и на тоя звяр, който я носи и има седем глави и десет рога.

8. Звярът, който ти видя, беше и го няма; той ще излезе от бездната, и ще загине; и ония земни жители, чиито имена не са вписани в книгата на живота от създание мира, ще се почудят, като видят, че звярът беше и го няма, макар и да съществува.

9. Тук се иска ум, който да има мъдрост.  Седемте глави са седем планини, върху които седи жената,

10. и са седем царе, от които петима паднаха, единият стои, а другият още не е дошъл; когато пък дойде, той ще трябва малко да остане.

11. И звярът, който беше и който го няма, е осмий; той е от седемте, и ще загине.

12. А десетте рога, що видя, са десет царе, които още не са получили царство, но като царе ще получат власт само за един час заедно със звяра.

13. Те имат една мисъл и ще предадат своята власт на звяра;

14. те ще воюват против Агнеца, и Агнецът ще ги победи, защото Той е Господар на господарите и Цар на царете, и ония, които са с Него, са звани, избрани и верни.

15. И каза ми:  водите, които видя, дето седи блудницата, са народи и тълпи, племена и езици.

16. А десетте рога, що видя на звяра, те ще намразят блудницата, ще я направят пуста и гола, плътта и ще изядат, а сама нея на огън ще изгорят,

17. защото Бог им тури на сърце да изпълнят волята Му, да се сговорят и да дадат царството си на звяра, докле се изпълнят думите Божии.

18. И жената, която ти видя, е големият град, който царува над земните царе.

 

ГЛАВА 18.

 

След това видях да слиза от небето друг Ангел, който имаше голяма власт; и земята светна от неговия блясък.

2. И силно извика той, като казваше с висок глас:  падна Вавилон – великата блудница, и стана жилище на бесове  и свърталище на всякакъв нечист дух, свърталище на всички нечисти и омразни птици; защото от виното на яростното блудство пиха всички народи,

3. и царе земни блудстваха с нея, а търговците земни разбогатяха от големия и разкош.

4. И чух друг глас от небето да казва:  излезте от нея, люде Мои, за да не участвате в грховете и:

5. защото нейните грехове стигнаха до небето, и Бог си спомни неправдите и.

6. Отвърнете и тъй, както ви и тя отвърна; отвърнете и двойно за делата и; с чашата, с която ви черпеше, почерпете я двойно.

7. Колкото се е прославила и живяла разкошно, толкова мъка и скърб и върнете; понеже тя казва в сърцето си:  седя като царица, вдовица не съм и скърб няма да видя.

8. Затова в един ден ще и се струпат поразите:  смърт, жалост и глад, и ще бъде изгорена в огън, защото силен е Господ Бог, Който я съди.

9. Ще я оплачат и ще ридаят за нея земните царе, които са блудствали с нея и живели разкошно, кога видят дима от изгарянето и,

10. като стоят надалеч от страх пред нейните мъки и казват:  горко ти, горко ти, великий граде Вавилоне, граде силни, защото в един час дойде твоята осъда!

11. И търговците земни ще плачат и ридаят за нея, понеже стоките им никой вече не купува,

12. стоки от злато и сребро, от драгоценни камъни и бисери, от висон и порфира, от коприна и багреница; всякакво благовонно дърво и всякакви изделия от слонова кост; всякакви изделия от скъпоценно дърво, от мед, от желязо и от мрамор,

13. дърчин и тамян, миро и ливан, вино и дървено масло, брашно и пшеница, говеда и овци, коне и колесници, тела и души човешки.

14. И овощия, за които душата ти копнееше, отдалечиха се от тебе, и всичко тлъсто и светло изчезна за тебе, и няма вече да го намериш.

15. Търговците на тия стоки, които се обогатиха от нея, ще застанат надалеч, от страх пред мъките и, като плачат, ридаят

16. и казват:  горко ти, горко ти, граде велики, облечен във висон, порфира и багреница, украсен със злато, драгоценни камъни и бисери,

17. защото в един час пропадна толкова голямо богатство!  И всеки корабоначалник, и всички пътници по корабите, и моряци, и ония, които търгуват по море, застанаха отдалеч

18. и викаха като гледаха дима от изгарянето му, думайки:  кой град е подобен на великия град?

19. И посипаха с пепел главите си, и с плач и ридание викаха и казваха:  горко ти, горко ти, граде велики, с чиито драгоценности се обогатиха всички, които имат кораби по море:  защото в един час запустя!

20. Весели се за това небе, и вие, свети апостоли и пророци, защото Бог е отсъди вашата съдба с него.

21. Тогава един силен Ангел дигна камък, голям като воденичен, та го хвърли в морето и каза:  с такъв устрем ще бъде сринат Вавилон, великият град, и неще го има вече:

22. глас от гуслари, певци, свирачи на пищелки и тръбачи няма вече да се чуе в тебе; никакъв художник на какво и да е изкуство няма вече да се намери в тебе:  шум от воденичен камък няма вече да се чуе в тебе;

23. светлина от светило няма вече да се появи в тебе, и глас на маладенец и невеста няма вече да се чуе в тебе, защото твоите търговци бяха велможи на земята, защото чрез твоите магии се заблудиха всички народи.

24. И в него беше намерена кръв на пророци, светии и на всички избити на земята.

 

ГЛАВА 19.

 

След това чух висок глас като от много народ на небето, който казваше:  алилуя, спасение и слава, чест и сила на Господа, нашия Бог,

2. защото присъдите Му са истинни и праведни; защото Той осъди великата блудница, която със своето блудство направи да се разтлее земята, и отмъсти за кръвта на рабите Си, загинали от ръката и.

3. И пвторно казаха; алилуя!  А димът й възлизаше во веки веков...

 

Григор Симов Божилов
* * *

"СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО"


С П О М Е Н И 


от затворническите години

и "Независимото дружество 

за защите правата на човека
* * *
и кратки извадки от протоколите
на "великите майстори" на злото "Ционските мъдреци"

 



Тагове:   ванга,   диктатура,   тирания,   сащ,


Гласувай:
0



1. meto76 - Абре идиот скоро ходил ли си на пс...
13.02.2009 23:55
Абре идиот скоро ходил ли си на психиатър.
цитирай
2. grigorsimov - Благодаря!
14.02.2009 00:20
Ако до сега не си и помислял, че целенасоченото развращаване и тероризиране на света идва от Англия и САЩ, много жалко! Разбира се, не от народите на тези държави, а от задкулисните им господари - паразити, отдавна владеещи и манипулиращи финансите, икономиката, културата, политиката и нравите на тези страни и на целия свят! Което, в края на краищата ще доведе до унищожение и на самите "гостоприемни" велики държави! И няма как да е другояче, защото всеки който волно или неволно служи на лукавия, в крайна сметка получава лукава, дяволска отплата!
цитирай
3. анонимен - Pavel do meto76
14.02.2009 00:43
По-добре е да мълчиш и всички да те смятат за глупак, отколкото да проговориш и да разсееш всяко съмнение! Ама на теб май ти плащат на коментарчетата.
цитирай
4. eltimir - Черния президент
14.02.2009 09:48
Отдавна съм забелязал, че на Холивуд се предоставят готови идеи и знания, които после там биват екранизирани. Та във всички филми с апокалиптична тематика президентът на САЩ е негър. Дали е случайно? Не вярвам. Още преди година писах, че следващият американски президент ще е черен. Тогава ми се присмяха. Сега много ли ви е смешно, метовци? То скоро ще ви стане още по-смешно, ама да не бързам.
Светът, в който живяхме има много малко общо със света, в който сме принудени да живеем днес. Още по-малко със света, в който някои от нас ще живеят утре. Онези, които останат живи. Все ми се ще да сме сред тях и да видим какво ще се случи.
Гриша, Антихристът няма да успее. Той ще се провали в мига, в който си въобрази, че е победил. Това също го има някъде, ако не ме лъже паметта.
цитирай
5. dantonov - Защо ли Антихрста трябва да е в Ам...
14.02.2009 14:33
Защо ли Антихрста трябва да е в Америка?
Защо не го търсите в Русия? или в Зимбабве?
ако искашда изливаш омразата си към америка, прави го на воля!
Но такива сатанински връзки са си за това, което пише meto76.
цитирай
6. анонимен - Баба Ванга
14.02.2009 18:04
беше обсебена от ДС,защото в един момент разбраха,че може да им е от полза.От нейно име могат да "предсказват" каквото си искат в тяхна изгода,разбира се.В нашите медии,които са 90% комунистическо жълти,когато дори продажните и манипулативни социологически агинции се срамуват да прогнозират явни глупости,тогава се появяват разни екстрасенси,които предсказват успехи на левицата ,на социалистическото правителство и съответно неуспехи на десницата.В международен план се пророкува разпад на САЩ и укрепване на Русия.За наивния народец този вид манипулация е доста ефективна.
цитирай
7. grigorsimov - А не са ли днес комунистите най-верни съюзници на САЩ?
14.02.2009 19:42
Какъв е президента ни? Какъв е премиера ни? И на кои световни сили са преданни? Да не би днешните ни комунисти - социалисти, да са 'антиамериканци' или 'антикапиталисти'?
А евентуалното пророчество на Ванга, е само повод да напиша, това което вече знам, за реалностите в света (без розови очила), за скриваните ужаси от миналото ни и за чудовищните планове за близкото бъдеще. И е съвсем естествено, малцина да повярват, предвид тоталната ни индоктринация, с лъжи във всички области на живота и познанието!
цитирай
8. eltimir - Предсказания
14.02.2009 21:45
Раньо Неро и Парацелз, те също са от ДС, нали? Абе, мишоци, такива като вас думица не смеехте да кажете срещу ДС, когато тази ДС колеше и бесеше. Ние с Гришата смеехме. Днес ситуацията е същата. Днес пак ние ви казваме на какво прилича "силната на деня", а всъщност силна на нощта Америка. Разбира се, че Америка ще се провали. И това го пише още един "агент на ДС" - Патрик Бюкенън. Бивш секретар на някой си Роналд Рейгън, нещо като президент на САЩ. С Григор Симов мислим различно по много въпроси и никой от нас не влияе на другия. Но и двамата с него знаем прекрасно как САЩ и "свободния свят" ни предадоха нас, старите антикомунисти и се прегърнаха с довчерашните си /уж!/ врагове - болшевишките копелета. Та нещо не е така, както ни го представят. А вас мишоци, вас ви смятам за провокатори.
цитирай
9. mitternacht - ...
14.02.2009 23:17
Ако оставим настрана тоя политически спор, колкото и да ми е неприятно да го кажа, има написани доста истини.Всеки разбира, че без някаква организация света не може да запада толкова.
Глобализъм и прочие...
цитирай
10. grigorsimov - Невъздържаните епитети са нежелателни
17.03.2009 21:14
Изтрих коментара на "анонимен", защото не само че, обидните епитети са ненужни, когато имаш аргументи, но са и крайно нежелателни, и в крайна сметка, са контрапродуктивни. Независимо дали си прав, и затова да считаш че имаш пълно основание.
цитирай
11. анонимен - dimova-istinata e edna
28.12.2009 17:54
Колкото и да се спори, в Откровение е цялата истина,която ще се изпълни.Прави сте,че от Америка ще дойде най-голямото зло-антихриста.Не спорете наивно,но се молете.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313097
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031