Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2009 20:37 - Кръстьо Раковски, за съдбата на масоните!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3434 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.03.2009 22:25


Искате да кажете, че масоните е трябвало да умрат от революцията, която им е била задължена още от своето възникване?

Раковски. – Съвършенно верно, понеже всички те са "гои", а революцията е еврейска.

Авторско заключение за книгата

Приключвам списъка с улики, което не означава, че само с това се изчерпват. Нямам никаква възможност да продължа този списък, до безкрайност. Всеки човек, ръководейки се от гореказаното може да събере свое досие за престъпленията на тези хора. И ако питате, защо тези хора или нехора, трупат такива вавилонски грамади от лъжи? Ще ви отговоря с въпроса: Знаете ли каква е разликата между убиеца и съвършения убиец? Обикновеният убиец само убива своята жертва, а съвършеният убиец, убива жертвата си, но го представя като "самоубийство"... Съвършеният убиец, сега в 21 век, би могъл просто да ни унищожи всички, но той не бърза да го направи, защото за него е важно, не просто да ни убие, но да изкара работата, така, като да е наше собствено самоубийство; чрез "класова борба", или "национално освободителна борба", или "война против тероризма", няма значение. За него е най-важно да не се "освети" самият той, или, да не излизат на светло замисълът и деянието му. Помежду масовите епизоди на огромни унищожения на хора, в историята, или както сега ги наричат - геноциди, минава точно толкова време, колкото е необходимо на съсвршения убиец, да осигури своето поредно алиби. Този перманентен геноцид, или както е казал Лейб Троцки, перманентна революция, е същността на човешката история.

........................

Ционизмът и комунизмът са просто различни пътища за постигане от евреите на окончателна победа в целия свят, и издигане на еврейския световен цар – Месия, защото еврейската хегемония, за тях е вече отдавна постигнат и преминал етап.

.........................

Добре помня, как у нас, из учережденията на Москва, до 19 август 1991 г. всички евреи все още се държеха за своите партийни книжки, а само след неколко дни, вече беше нетактично да им се напомня за комунистическото им минало. Защо? Еми, била е спусната нова заповед до цялото организирано еврейство и всички отведнаж се приобщиха към победоносното учение на ционизма. И комунизмът изчезна, като че не го е имало. Гаранция ли е това, че те завинаги са отхвърлили комунизма? Никак даже. Ще се изменят историческите условия и те пак ще се хванат за кривата сабя на комунизма! Добро е всичко, което служи за постигане на крайната им цел - перманентна, световна, еврейска революция.

А за отношението на еврейството към масоните, т.е към доброволните и наивни помощници на еврейската световна революция, най-добре от всики е казал Кръстьо Раковски (Християн Раковски - Хаим Рейковер!?), по време на разпита му по делото - "Червената Симфония":

"въпрос – Искате да кажете, че масоните е трябвало да умрат от революцията, която им е била задължена още от своето възникване?

Раковски. – Съвършенно верно, понеже всички те са "гои", а революцията е еврейска. Вие сега формулирахте принципа на революцията, който е обкържен от голяма тайна. Всеки масон трябва да умре. Аз съм масон и вие знаете това, не е ли така? Сега ще ви кажа масонска тайна, която те обещават, но няма да разкрият, нито на 25-та, нито на 33-та, нито на 93-та степен, нито на която и да е стапен, на който и да е ритуал. Ясно е, че аз го зная, не като масон, а като един от хората, принадлежащи на "Тях".

въпрос. – И какво е това?

Раковски. – Всяка масонска организация създава всички необходими предпоставки за еврейската революция. Това е истинската цел на масонството, създадено за въвличане на гоите в процеса на собственото им самоунищожение. Очевидно е, че това се върши под различни предлози. Те всичко скриват зад широко известния техен лозунг: "Свобода, Равенство, Братство". Разбирате ли? Но понеже еврейската революция има предвид унищожението на цялата средна класа на обществото, и народа, като цяло, затова, това е самоубийство за всякаквите масони и за всеки масон. Вие, естестрвено, разбирате, че цялата тази напомпвана секретност, обкръжаваща масонството, има за цел да скрие реалните тайни на масонството, и най-вече, тяхното последващо унищожение. Ако попаднехте с машина на времето в далечното бъдеще, обърнете внимание, какви глупави физиономии ще имат масоните, които ще умират от ръцете на еврейските революционери. Как викат, – какви заслуги имат пред революцията!  Това ще е зрелище, на което можеш да умреш..., но от смях".


Завършвайки тази книга, зная че ще се правят опити да се преиначи изложеното, в което уж аз предявявам обвинение към всички евреи. Не, и пак го повтарям, не предявявам обвинение към всички евреи... Предявявам обвинение само към тези евреи, които пряко или косвено работят в полза на черния план на световното организирано (на мафиотски- сатанински принципи) еврейство - Еврейския Интернационал, който усилено строи световен концлагер, наречен Великият Израел, и с всички сили се домогва до световна еврейска революция. Още веднъж ще напомня важния цитат от Дизраели (лорд Биконсфилд), която привеждах и на други места в книгата.

Английският министър-председател от средата на 19-ти век евреинът Дизраели, в своята книга “The life of George Bentick”, написана 1852 г., пише:

"Влиянието на евреите може да бъде проследено във всички избухваня на разрушения в Европа. Това са въстания на евреите против всички традиции, против всяка национална аристокрация, против всяка религия и против всяка нееврейска собственост. Деструкцията е семитски принцип, произхождащ от еврейската религия, все едно, дали от юдаизма или християнството".

(Дизраели, естествено, лъже, когато казва: "против всяка религия", защото никога и никъде не са казвали и дума против Юдаизма. Същата лъжа е и за деструктивния принцип на юдаизма, който принцип уж се отнасял и за християнството! Именно за това се правят тези важни самопризнаня, за да се прокара по-голямата и много по-деструктивна лъжа, уронваща престижа и влиянието на християнството! бел. прев.)


Троцки също строеше Великия Израел... Затова, именно, към организираното еврейство се отнася моето обвинение, защото именно тази световна, или "перманентна" революция и води до тези ужасни престъпления, описани в тази книга. Още повече, моето обвинение се отнася за неевреите,... които ръка за ръка с организираното еврейство, работят за осъществяване на дяволските им планове. 
Както бе изнесено в тази книга, именно главните англоезични страни, САЩ и Англия, са бастионите или средоточието на "християнския ционизъм". Тази световна еврейска революция, която правеше Троцки, с прилагателното "пролетарска", сега се върши от империалистическите еврейски кръгове от САЩ, Англия и Изараел, под лозунга за световна "антитерористична война". Няма друг империализъм, освен израелския, независимо от това, кой воюваше и имало ли е тогава, въобще, Израел, или още не. Евреите, като цяло, трябва сериозно да се замислят над този въпрос. Защото възмездието е непредотвратимо. На всяка "Велика Френска" - еврейска революция идва Термидор, на всяка "Велика Октомврийска" революция, организирана от Синедриона, идва нейната 1937 година, и колкото по-ужасно е престъплението, толкова по лоша ще е разплатата.

Вече достатъчно много знаем за организираното еврейство...

Изяснихме, че целият икономически живот в света се свежда до това, че организираното еврейство продава на неевреите, за труда им, своите хартиени пари, а след това, както казваше Остаб Бендер, с различни изпитани методи отнемат парите от неевреите. В резултат, неевреите остават, както без резултата от своя труд, така и баз пари. Стана ни разбираема и структурата на организираното еврейство от целия свят, която наподобява матрьошка, където във избраната раса, има по-избрана. А в тази по-избрана раса има още и още по-ибрани представители. И това повишение нивото на избранничеството се повтаря още много пъти, докато не достигне самият връх. Всяко ниво има своя степен на допуск до информация, така че, обикновеният евреин няма и понятие за причините, за случващите се събитя, също както и човек от друга националност.

... В 1917, както и в 1991 г.(а за България - 1989 г.), също както и сега, малцина са разбрали и разбират истинския смисъл на събитията. Затова и се пише тази книга. Ние, разбира се, знаем далеч не всичко, но и това, което знаем за организираното еврейство, е предостатъчно за да произнесем присъдата. Ние продължаваме да наблюдаваме, но вече не сме онези наивници, които за нищо не се досещаха.

Остава само да се надяваме, че еврейският народ, като цяло, ще разбере накрая, престъпната природа на своето ръководство и сам ще предприеме нужните мерки. В противен случай, последствията може и да са съвсем различни от планираните.

........................................

Неотдавна изплува един интересен отчет: Ето на този сайт: www.worldreports.org "Глобален анализ на международното разузнаване", ето и отчета, под название: «CRUNCH TIME FOR THE BANKS AND THE CROOKS» - "Решаващо време за банките и измамниците"

http://www.worldreports.org/news/the_trustor_the_cia , Christopher Story, Editor, International Currency Review, London, пише: Целостта на международната банкова система, тази седмица е под голям въпрос, вследствие на това, че некои банки искат да откраднат парични фондове в астрономичен размер. Става дума за опит на некои банки да "приватизират" фондове, в най-крупния в историята мащаб, в порядъка на 70 трилиона долара!!!! Тези фондове са били създадени на основание президентски нарежданя, от "хазната" на САЩ, от специалния Секретен финансов Агент Лео Ванта (Leo E. Wanta), който е и останал доверено лице на тези фондове. Тези фондове са били заложени в края на студената война, за стратегически цели, и по-конкретно, за финансиране на "Световно наднационално (еврейско) правителство".

Още преди създаването на този таен фонд, Горбачов е получил 10 милиарда долара, и отчасти с тези пари е построен край Москва огромен административен комплекс от сгради, на неговата щаб-квартира... Оснофната фронтова фигура в този фонд е бил Горбачов, чийто "Проект за Глобална Безопасност", в същност е бил написан от самия секретен агент на Фонда, Лео Ванта...

Отчетът завършва така: Горбачов има такава великолепна резиденция в Швейцария, което доста би възмутило Сталин, понеже в свое време, той наредил на Гершол Ягода, да събере сведеня за тайните банкови сметки на основните стари болшевики, в швейцарски банки... Ягода съставил списъка, но "забравил" да включи в списъка собствената си тайна сметка. Сталин сравнил списъка, със своя списък, получен по други канали, и Ягода получил куршум в тила, както и другите "щастливи притежатели" на тайни швейцарски влогове...

"Глобалният анализ на международното разузнаване", с един замах разбива легендата за невинността на троцкистите, показвайки цялото хрушчовско "затопляне" и реабилитация, като поредна диверсия и фарс на троцкистите, - в наше време позиращи като "демократи", "либерали", "оранжеви" и всичките други цветове от дъгата на революцията им. По такъв начин, еврейските болшевики, пак станаха – "киборгите-терминатори" на населението на Русия (и разбира се, не само на Русия). Затова реабилитацията на троцкистите е фалшива, незаконна и надействителна. Военните престъпници, организаторите на геноциди и серийните убийци, не подлежат на реабилитация, независимо от давността.

Тази книга има и подзаглавие "Анти-Архипелаг", затова, защото това засяга широко пропагандирания възглед за съветската история, на еврейския, рускоезичен писател Александър Исаевич Солженицин. Първо, че Солженицин е криптоевреин...

... Когато Солженицин написал широко рекламираната книга "Архипелаг ГУЛАГ", целта му е била да опише ужасната система за унищожаване на народите на Русия, посредством широко разклонената система на канцентрационните трудово-поправителни лагери, където хората са умирали в нечовешки условия, И това напълно се е удало на Солженицин. Но това, което завинаги остана извън пределите на разбиранята на Солженицин, като еврейски писател, е, че евреите са започнали да постъпват в тази нечовешка система, чак от началото на 1937 година. Но руснаците и другите народи на Русия, вече двадесет години са изпитвали върху себе си, нейните "прелести". Най добрите епизоди от "Архипелаг ГУЛАГ", се отнасят именно за срещите на Солженицин с тези руски (съветски) хора, които са се намирали в ГУЛАГ, още от началото на двадесетте години. Още повече, че до 1923 г. Троцки е извършвал геноцид, в безпримерни мащаби, без изобщо да се затруднява да строи система от лагери. И чак след като Ленин го принудил да прекрати безцеремонното унищожение на руското население, чак тогава Троцки се принизил, да образува Соловки и въобще, системата на лагерите на смъртта. Така че, това което Солженицин описва, като предел на жестокостите към еврейския народ, за руския народ всъщност е било - увеличение на шансовете за преживяване, в сравнение с 1917 - 1923 години.

Евреите имат оригинална памет. За тях, историята на СССР започва чак от 1937 г. когато те, не можейки да разберат пословицата, "Не копай гроб за друг, защото може сам да попаднеш в него", и сами малко попаднаха в пуснатия от тях, конвейр на смъртта. При това, унищожаването на руския народ, нито за секунда не е било прекратявана, и след 1937 година. Но двадесетгодишното ексклузивно унищожаване на народите на Русия, от евреите, от 1917, до 1937 г. напълно се е изгубило от тяхната памет.

В този смисъл може да се постави диагнозате, че еврейството, като цяло, страда от избирателна историческа амнезия...

Еврейският писател Солженицин, макар и не еврейски екстремист, а еврейски либерал, органически не е способен да разбере, че това, което за Солженицин е трагедия на еврейския народ, от 1937, до 1953 г. всъщност е - истинско възмездие на провидението, за геноцида на руския народ и другите народи на Русия, започвайки от 1914 г...

... Организирчното еврейство няма никакъв шанс за окончателна победа. Еврейският интернационал, фундаментално, ако щете, онтологически, е обречен на поражение, макар от цялата тази книга да се убедихте, с какви мрежи са оплели целия свят!


Проф. Столешников А.П.

 
"Реабилитация няма да има"

проф. Столешников


Линк към мемоарната ми книга:
"Срещу течението"
Спомени от затворите 1970 - 1985 г.
"Независимото дружество" 1986-1990г.

и кратки извадки от протоколите
на "Великите майстори" на злото -
"Сионските мъдреци"


http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313975
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031