Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2009 21:39 - Истината за Федералния Резерв на САЩ
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1589 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2009 10:01


Истината освобождава! 

В Русия, както и във Франция, руската национална монархия се е противила на въвеждането, на чисто интернационалното учереждение "Централна Банка". И, както и във Франция, именно това, в последствие бе причината, световният капитал да организира кървавата революция в Русия. Великата подигравка с тази революция е в това, че е била извършена под лозунга "Долу капиталистите!", "Долу лакеите на Уол Стрийт!", когато цялата организация и финансиране на тази руска революция, се е осъществявала от Уол Стрийт, чрез банкерите Яков Шиф и Варбург.

Принципният въпрос е: ако банките са крепости, то, на чия страна са? За съжаление, целият опит от тези 400 години капитализъм, говори, че тези крепости, тези финансови бастиони, са насочени против всички хора и народи, включително и еврейския, макар и да се опитват на този народ да дават някакви компенсации. И всичките нещастия на човечешството произлизат от тези крепости, които се извисяват над нас, с огромните си небостъргачи, та никой да не знае, че именно от тези съклено-стоманени крепости се назначават и свалят всички правителства по света, и именно в тези набостъргачи - замъци, се обрича на нищета мнозинството от човечеството.


Виждаме, че цялата история на човечеството се разделя на три периода:


Първи период. До пришествието на Иисуса Христа.

Втори период. След пришествието на Иисуса Христа, и постепенното установяване на християнските взаимоотношения между хората и народите.

Трети период. Връщане на земята, с протестантската "реформация", на Залтния Телец и лихварството, и монополизирането, от неголяма група хора (тайно общество!) на печатането на книжните пари. А това "тайно банкерско общество" през цялата обозрима история се е занимавало с лихварски и мошенически операции.

Затова, в този, трети период, става повторно подчиняването на човечеството, на една обществена, икономическа формация, която можем да наречем "варварска юдеокрация", а те самите, я наричат (еврейски) капитализъм.

Този период, в религиозната литература, се нарича "идването на Антихриста". А в атеистичната литература, началото на този период се нарича "реформация" или протестантска революция, но по същество, това си е било, старозаветна, юдейска революция в християнството.

Това особено ярко се е изразило в пуританите, които заминали за Америка и основали колония в Плимът, и дали началото на съвременната Америка. Вследствие на това, Америка е страна с най-голямо влияние на Сатрия завет и Юудаизма. Америка – това е новият Израел, и винаги е бил, още от самото си основаване, по замисъла на първите евреи-емигранти и бащи-основатели на Америка. Отбелязан е интересният факт, че много от хората, подписали конституцията на Америка, в 1789 г., не само са можели да четат, но и свободно са говорели на иврит. За пуританите, т.е. за скритите английски евреи, Америка, от самото начало е била "обетованата земя", или, даденият им от еврейския Бог Йехова, нов Израел.

Вследствие на това, всички живеещи в Америка, коренни народи, са били обречени на пълно унищожение, – в пълно съответствие с главната еврейска книга "Танаха" (еврейският Стар Завет". Понеже и в Стария завет, първите евреи, дошли в Палестина, изклали всички народи, които са живеели там, до тогава.

Откриването на Америка, съвпаднало с откриването на печатарската машина и книжните пари, и с "протестантската", тоест, юдейската реформация в Европа. Затова Америка е страна на тържествуващия, воинстващ, юдейски капитализъм, където християните са чисто външна бутафория. Затова Америка се явява и лидер на тази – трета, по ред, – капиталистическа, общественоикономическа формация, където царува Златният Телец – Антихрист/

Този трети период в човешката история, след протестантско-капиталистическата-еврейска революция, е период на засилване позициите на лихвата, на парите, на атеизма и юдеизма, и същевременен упадък на морала и нравите на християните, и упадък на самото християнство. Този (плануван, предизвикан и постигнат) упадък на моралните устои на обществото, е замаскиран с чисто техническото понятие – прогрес“

Основните тсторически "жалони" на новото време са: Унищожението на християните и завземането на Холандия, от изгонените от Испания, евреи; Откриването и завладяването на Америка, от протестантстващите юдеи и юдействащите християни; Убийството на английския крал и завладяването на Англия, от холандските евреи, по време на холандската интервенция в Англия, която се представя в учебниците по история, като "Великата Революция" от 1688 г.; Убийството на френския крал, унищожението на християните и овладяването на Франция от юдеите, по време на "Великата" за юдеите, френска революция; убийството на руския император, унищожаване на християните и овладяването на Русия, от юдеите, по време на "Великата" за юдеите, октомврийска революция; Едновременно с руската революция, отстраняване на император Вилхелм, и овладяването на Германия от юдеите; Юдейската революция на "младотурците" (прикрити евреи) в Турция; клане на християни, по време на опитите да се вземе и задържи цялата власт в Мексико и Испания, през 20-тте и 30-тте години; Опитът да се вземе властта в САЩ, около 30-ста година, който опит не е напълно успешен, но властта в САЩ е била напълно завзета от юдеите, след края на втората световна война.

Следващото галвно събитие е, основаването на държавата Израел, и цялото последващо време се характеризира с експанзията му, благоприятствана от съдбата, в лицето на еврейските банкери.

Забележителното е, че завземането властта в поредната държава, винаги е предшествано от икономическо завземане на властта, с помощта на банкови операции и книжните пари...

Затова настоящото време се характеризира с пълния триумф на организираното юдейство, във всички сфери на човешкия живот, т.е. пълен триумф на Юдокрацията. И икономическата основа на този политически триумф на Юдокрацията, е нейната икономическа база: лихвата, книжните пари, ценните книжа, банките, борсите. Именно еврейският финансов интернационал осигурява финансовата поддържка на всичките еврейски инициативи, във всяка област: било в религиозната, било в културната, или в създаването на Израел. Затова държавата Израел, заедно с Англия, Холандия и Швейцария, стана основен еврейски неизгорим сейф за еврейските несметни богатства.

Във връзка с това, обръщам вашето внимание, че от някого е прието, приодът, след пришествието на Иисуса Христа, до времето, когато бе върнат Златният Телец и атеизмът на земята, да бъде наречен "мрачно средновековие", и да бъде олицетворение на диващина и варварство; когато, в същност, този период от историята на човечеството, е било времето на истинските ценности, християнството, рицарството, романтизма, преклонение пред жената, тържеството на истинската любов, отсъствието на лихвата, тържество на човечността и нормалния живот за всички хора. Този период е бил мрачен, за силите на злото и порока, които добиха свобода, чак по време и след протестантско-юдейската революция. И този капитализъм е техен капитализъм, понеже ние, останалите, нямаме капитал.

Мрачното средновековие е било мрачно за тях, за силите на злото и порока. Затова те, с въвеждането на лихвата и изобретяването на книжните пари, възтържествуваха и управляват света от своите бронирани крепости – банките.

За народите настъпи мрак, а за юдейския капитализъм и юдеократията, настъпи пирово тържество.


Мир за стопаните – война на банките!


По какъв начин върви манипулацията с книжните пари? Как банкерите осъществяват световнната измама и мошеничество, и заменят своите фиктивни хартиени пари, за напълно реална власт?

Нека разберем, например, по какъв начин правителството на САЩ получава пари за своите нужди:

Да предположим, че са му нужни 2 трилиона долара. В САЩ, с всички пари се разпорежда централната банка, която всъщност е тесен кръг от неколко елитарни частни еврейски банки. Тази система от частни банко се нарича, Федерален Резерв. Ще видите че тази система е федерална и резервна, но съвсем не за народа и държавата САЩ. Тази Банка на Федералния Резерв е тайно акционерно дружество. Никой не знае членовете и, приходите и, разходите и, и няма никакви отчети за дейността и. Никакъв държавен или обществен орган не контролира този (ужким) Федерален Резерв. Може без преувеличение да се каже, че Америка се управлява от тайно общество, и трябваше да съжаляваме Америка, ако в почти всички страни по всета, не беше съвсем същата ситуация.

Почти във всяка страна, Централната банка е главното ръководещо, извънконституционно, тайно общество, което ръководи съответната страна, от името и по нареждане на международния синдикат на интернационалните банки.


Затова, когато има нужда от пари, правителството на САЩ отива във Федералния Резерв и иска 2 трилиона долара. Федералният Резерв включва печатарската машина и след час, без да се напрягат, дават на правителството 2 трилиона долара, но искат разписка, понеже Федералният Резерв дава парите само на заем и с лихва. Разписките на правителството на САЩ са облигации за държавен заем, които правителството оставя в касата на Федреалния Резерв, за сумата взета в заем. Номерът е в това, че държавните облигации са лихвени "полици", с които правителството се задължава да върне взетите пари, заедно с лихвата, след изтичането на установения срок. И тогава ще си получи обратно дълговата разписка - облигация за държавния заем.

Пак повтаряме: След изтичане на договорения срок, правителството на САЩ, е длъжно да отиде във Федералния Резерв и да върне сумата 2 трилиона долара, но с лихвата, която при 10%, прави 200 милиона долара, които членовете на Ф.Р. печелят за този период от време, докато пачатарската машина е била включена за около час, докато те са пиели по кафе и са беседвали с правителството (за световната политика!?).


От декември 2008 г. Фед. Резерв временно свали лихвата за ползваните от САЩ, пари, на 0%, за да "помогне", на американското правителство да на рухне съвсем, или казано по ясно, да не умре златната кокошка! Защото парите на САЩ, или доларите, не са на САЩ, а са на ТАЙНОТО ОБЩЕСТВО, С ЕДНООКИЯ В ТРИЪГЪЛНИКА, НА ВЪРХА НА ПИРАМИДАТА!


Та кой ли член на това "благотворително общество", ако е с ума си, ще позволи на учените или журналистите да обсъжда тази разбойническа система? Или обратно: Кой няма да печата неограничени заплати за професори и журналисти, за да хвалят и защищават денонощно, тази "мъдра и взаимоизгодна" печатница за пари?


А целият фокус в тази мъдра система е, че правителството на САЩ връща на Банката на Федералния Резерв, не мними, а напълно легални, изпрани 2 трилиона долара (не само в този хипотетичен случай, а редовно). Ето това наистина е "Глобална пералня за пари"


Но понякога, преднамерено или не, банкерите така ускоряват печатането на парите, че вече никакъв труд и никакви хитри похвати, не могат да смогнат да изперат мнимите пари; парите се обезценяват и започва инфлация, която завършва с пълен крах за народа и държавата, но не и за банкерите; и когато банкерите отново започната да печатат нови банкното, тогава настъпва оживление, до следващата инфлация, при която хората пак ще бъдат ограбени, и цялата новопридобита народна и обществена собственост, пак преминава в ръцете на "Тайното банкерско общество"!


http://g-wise.livejournal.com/2009/02/06/

 

И Линк към мемоарната ми книга http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59

Григор Симов Божилов
* * *
"СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО"

С П О М Е Н И 


от затворническите години
и "Независимото дружество 
за защите правата на човека
* * *
ИЗСТРАДАНИ ИЗВОДИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ
и кратки извадки от протоколите
на "великите майстори" на злото
– "Ционските мъдреци"




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319911
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031