Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2009 21:38 - Чесънът и кромидът – съвършенни антибиотици
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7139 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2009 00:56


Против гъбички трябва да се натрие засегнатото място, с чесън. Чесънът гони всичко: гъбички, глисти, паразити, вируси. Той е най-съвършеният антибиотик, и е без странични ефекти!


– "Жена ми си излекува гъбичките на крака, с чесън".  
– Правилно, против гъбички трябва да се натрие засегнатото място, с чесън.

Чесънът гони всичко: гъбички, глисти, паразити, вируси.

Той е най-съвършеният антибиотик, и е без странични ефекти!

Синтетичните антибиотици струват скъпо и всичките, в различна степен, имат странични ефекти. Освен това, синтетичните антибиотици, слабо действат върху „грам-отрицателните“ бактерии (най-злокачествените), върху гъбичките и паразитите, и въобще не действат на вирусите. А чесънът въздейства на всичко! Освен това, към синтетичните антибиотици възниква устойчивост или привикване. Което ще рече, веднъж ако се излекуваш, втория път няма да излъжеш микробите. А към чесъна микроорганизмите не привикват. Освен това, от синтетичните антибиотици възникват алергии или алергични реакции, а чесънът не предизвиква алергии.

Единственият проблем с чесъна е, че за лечение, да речем, на грип, трябва да се изядат около 10 луковици (глави), на ден. А стомахът не може да се справи с такова количество „дезинфектиращо средство“.  Затова чесънът трябва да се обработи термично, за да може да се изяде повече, въпреки че в такъв случай се намаляват лечебните му свойства. Така че, яжте колкото можете чесъна суров, на скилидки, и отделно изпечете или сварете десетина глави, но водата в която сте варили чесъна, не изхвърляйте, защото с нея може да се излекува цял полк войници. Даже и децата понасят добре чесъна, а с водата от варен чесън, може да лекувате и пеленачета.

Същото се отнася и за кромида, и той е фантастичен антибиотик, и поради летливостта си, особено е добър за лечение на хрема, конюнктивит и всякакви болети на органите за дишане, включително и за астма, - да се дишат парите от рязания в момента лук.

Или, както са казвали Илф и Петров, „Спасението на давещите се, е дело на самите давещи се“, още повече, че давещите се, ги давят умишлено!


http://g-wise.livejournal.com/2008/12/08/
професор Столешников
 

И Линк към мемоарната ми книга

http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59

Григор Симов Божилов
* * *

"СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО"


С П О М Е Н И 


от затворническите години
и "Независимото дружество 
за защите правата на човека
* * *
ИЗСТРАДАНИ ИЗВОДИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ
и кратки извадки от протоколите
на "великите майстори" на злото
– "Ционските мъдреци"




Гласувай:
0



1. krotalka - Как стои въпроса
18.03.2009 21:41
с таблетките, които съдържат екстракт от чесън? Такива се продават в аптеките в Германия. Предимството им е, че липсва миризмата.
цитирай
2. grigorsimov - Отговор на специалиста:
18.03.2009 21:58
Шегувам се. Нито съм специалист, нито пък специално съм изпробвал чесъна и лука, но вярвам на проф. Столешников и затова превеждам и публикувам тези неща. А иначе, уж всеки ги знае, но 'науката' или индустрията предпочита да си рекламира химическите препарати, и да плащат на лекарите за всеки предписан медикамент.
Затова са още по важни изключенията, като проф. Столешников, че ни напомнят, това което уж знаем, но все по-рядко се възползваме, и при нужда веднага, вместо да се обърнем към опита си, бързаме към аптеките, че уж ще се излекуваме по-бързо, и "по-научно"!?
А таблетките с чесън, непременно са по-слабо действащи и с много по-тесен спектър на действие, понеже процесът по изготвянето им, е унищожил голяма част от активните му съставки.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313190
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031