Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2009 14:40 - Митът за Холокоста
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4028 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2009 00:14


Много историци правят повторен прочит на историческите събития от онова време. Подкрепени с много доказателства, те разкриват най-голямата измама на миналия век и разобличават митът за Холокоста. 

копирано от:
 http://revisionist.blog.bg/viewpost.php?id=313002


Истина ли е Холокоста? Вярно ли е, че е имало масово изтребление на евреи през Втората Световна Война? Много учени историци, наричани ревизионисти правят повторен прочит на историческите събития от онова време. Подкрепени с много доказателства, те разкриват най-голямата измама на миналия век и разобличават митът за Холокоста. Този блог няма за цел провокиране на антисемитски настроения, както и на нацистки такива. Тук ще се опитаме да покажем друга гледна точка на историците, подкрепена с много факти, а заключенията ще оставим на вас. 
ЗАЩО ТРЯБВА ДА БЪДА ПРИНУЖДАВАН ОТ ЗАКОН, ДА ВЯРВАМ В НЕЩО, КОЕТО НЕ МИСЛЯ, ЧЕ СЕ Е СЛУЧИЛО? д-р Фридрих Тьобен

Автор: revisionist 


Шест години затвор за Хорст Малер за изразяване на съмнение срещу Холокоста

Шест години затвор за Хорст Малер за изразяване на съмнение

image

Съдът в Мюнхен осъди бившият адвокат на “Националдемократичеката партия на Германия” на 6 години затвор. На 72-годишният са предявени обвинения по няколко дела за изразяване на политически некоректно мнение. С подобно обвинение само преди няколко седмици съдът в Ландсхут вече го осъди на 10 месеца затвор. Предстои му още едно дело пред съда в Потсдам, по същите обвинения, за което се очаква да получи още 4 години и 9 месеца затвор. Причината за всичките тези дела срещу Хорст Малер са неговите открито изразявани съмнения относно официалната държавна доктрина в Германия относно “Холокау$та”. Неговото желание да разкрие истината за тези събития обаче бива представяна за един вид пропаганда срещу евреите и по този начин свободата на словото за пореден път бива потъпквана в Германия.  В Мюнхен, Малер е съден, че във видео клип е нарекъл “Холокау$та”: “Най-голямата и брутална лъжа в световната история”. Освен това той е извършил “страшното престъпление” да разпраща на свои познати книга с диск на един друг осъден дисидент и ревизионист - Гермар Рудолф.  С това се достига до един от върховете на фарса във федералната република, която обаче продължава гордо да бъде наричана от тамошните политици: “Най-свободната държава, която е имало на германска почва”. За каква свобода става въпрос, когато един дисидент бива осъждан заради “престъпление на мисълта” на 6 години, все едно е  опасен престъпник  или убиец? Явно обаче всичко е допустимо, когато става въпрос за това да изразиш съмнение относно неща, които уж са се случили през Втората световна война. С днешната присъда и имайки предвид напредналата възраст на осъдения, доста е възможно съдиите, които произнесоха тази срамна присъда да са и палачи на Хорст Малер, защото той надали ще излезне жив от затвора. Още по време на самия процес срещу него е издадена заповед за арест, която той е очаквал, заради което е носил със себе си куфар с най-необходимите му за затвора вещи. Ключовете от колата си той предал на доверено свое лице, който да се погрижи за нея след ареста му.

+++ КОЙ Е ХОРСТ МАЛЕР? +++

image

72-годишният Хорст Малер има дълга и пъстра политическа кариера. Завършва право в Берлин и като адвокат защитава редица водачи на лявото младежко движение в Германия от 60-те и 70-те години (самият той е един от тях), между които Руди Дучке, Андреас Бадер (Неформален водач на въоражената революционна група Бадер-Майнфох) и Гудрун Енслин. През 1970 година е един от основателите на RAF (Фракция червена армия). След бягството на Бадер от затвора, за което помага и Малер, група от 20 членове на RAF заминават за Йордания, където са обучавани във водене на въоражена съпротива, във военнен лагер на „Народния фронт за освобождение на Палестина”. На 8-ми октомври 1970 година е арестуван в Берлин и осъден на 14 години затвор по обвинение в банков обир и помощ за бягство от затвор. Негов адвокат в този процес е бъдещия вътрешен министър на Германия Ото Шили. През 1980 година е освободен от затвора, не и без помощта на тогаващния му адвокат, бъдещия федерален канцлер Герхард Шрьодер. Още по време на престоя си в затвора Малер започва да променя политическите са възгледи. След освобождаването му от ляв антисистемен активист преминава в националния лагер, като осъзнава, че националната опозиция е единствената алтернатива на либерално-демократичната политическа система, която е наложена в Германия от окупаторите след 1945 г. През 2000 г. става член на НПД и в качеството са на адвокат защитава партията пред конституциония съд, в делото с което държавата иска да забрани партията. В края сметка с помощта на Малер делото е спечелено и плановете на „демократичната” власт в Германия се провалят. През 2003 г. напуска НПД и основава „Съюза за рехабилитация на преследваните за отричане на холокауста”, в който членуват много исторически ревизионисти. През 2008 г. съюза е забранен. През 2004 г. му е отнето правото да практикува като адвокат, а през 2006 г. му е отнет задграничния паспорт за 6 месеца, за да не може да присъства на конференцията за холокауста в Техеран. Външното министерство обосновава своето решение с това, че „Малер със своите антисемитски изказвания на конференцията ще навреди сериозно на имиджа на Федерална република Германия”. Същата година влиза за 10 месеца зад решетиките за „антисемитски коментари”. При влизането си в затворническия комплекс в Котбус той се сбогува с 35-мата негови привърженици, които го изпращат, с вдигната дясна ръка и възгласа „Хайл”. За това си „престъпление” е осъден в последствие на още 11 месеца затвор.

Още пет години затвор за Хорст Малер

Последният съдебен ден в засега последния съдебен процес срещу Малер. 5 години затвор беше присъдата на съдията в Потсдам за “престъпленията” на мисълта, които Малер е извършил съмнявайки се в исторически особености около съдбата на евреите през Втората световна война. По този начин съдът даже надскочи исканото от прокуратурата наказание - 4 години и 9 месеца.

На 73-годишният Малер беше предявено обвинение, че от 2001-ва до 2004-та в 21 случая е разпращал електронни писма до политици, съдии и медии, в които е поставял под съмнение установената чрез закон версия за Холокау$та. През последните седмици Малер вече беше осъден два пъти по подобни обвинения.

Сега общата присъда от трите процеса става 11 години и 10 месеца. Всичко това за различно от общоприетото мнение.

Да живее демокрацията!


Бруно Голниш пред Европарламента относно присъдите на Хорст Малер

image

Париж / Брюксел: Дисидентът Хорст Малер беше осъден миналата седмица на почти 12 години затвор, защото в миналото е изразил открито съмненията си в определени елементи от съвременната история. На 26-ти февруари той бе осъден от Мюнхенския съд на 6 години лишаване от свобода, а на 11 март получи удължаване на присъдата в Потсдам с още 4 години и 9 месеца. Към този срок е добавена и присъда от 10 месеца на Районния съд за престъпление срещу народа, обида и нанасяне на морални щети на член на Централния съвет на евреите от октомври 2007. Осъденият изразил съмнение в съществуващите обществени догми и доктрини по време на разговора с представител на VANITY FAIR. Присъдата е със срок общо на 11 години и 10 месеца. Тя е съизмерима с присъда за хулиганство и публични прояви на насилие.

Изненадващо повечето медии, съобщили за присъдата на Малер, са се отказали от подробни коментари. Малко преди произнасянето на последната присъда в Потсдам представителят на Европейския парламент Бруно Голниш, председател на парламентарната група на националистите е изразил подкрепата си за осъдения в Мюнхен Малер.

image

Реч на Бруно Голниш пред Европейски парламент на 9-ти март, 2009 г.

Госпожо президент,
научихме за несправедливата присъда от двете съдебни инстанции срещу Хорст Малер и Силвия Щолц.

Тази присъда е мотивирана от изразеното от осъдените лично мнение и позиция, които се различават от общоприетите по отношение на ситуацията в концентрационните лагери по време на Втората Световна Война.
Ужасяващо е, че граждани на Европейския съюз, дори юристи, са несправедливо осъдени само защото са изразили лична позиция по отношение на историческо събитие.
Очевидно в т.нар. демократична Германия все още има съдии, които изравняват свободата на мнение с престъпления, както някога в националистическа и комунистическа Германия.
За съжаление това е практика и в други държави в Европейския съюз, включително Франция(България също - бел. прев.). Това е недопустимо и е изключително пошло.

Източник: http://www.europarl.europa.eu/, Altermedia


Автор: revisionist







И Линк
към мемоарната ми книга

http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59

Григор Симов Божилов
* * *

"СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО"


С П О М Е Н И 


от затворническите години
и "Независимото дружество 
за защите правата на човека
* * *
ИЗВОДИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ
и кратки извадки от протоколите
на "великите майстори" на злото
– "Ционските мъдреци"





Гласувай:
0



1. анонимен - Григор, харесва ли ви този блог: ...
29.03.2009 22:18
Григор, харесва ли ви този блог: http://ignatkan.blog.bg/ ?
цитирай
2. grigorsimov - Да, харесва ми и ми е познат
30.03.2009 02:58
Всеки пишещ смислени неща в блог.бг. в категория 'политика', ми харесва, но по принуда, обръщам главно внимание на публикации, в които се казват и изнасят факти, за които не се говори и пише в медиите. Според мен, най-важно е търсенето и разпространяването на истините, които се крият и забраняват. Тези истини, които ни помагат все по-ясно де се ориентираме и да осъзнаем, в какъв точно свят живеем, защото и най-малката (само)заблуда, става причина да работим и говорим против собствените си обществени (и национални) интереси. А втълпените ни лъжи и заблуди са много!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314642
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031