Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2009 22:02 - Гръцки съд оправда писател, призоваващ за депортиране на евреите!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3855 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2009 00:28


В Гърция за пръв път от много години имаше дело срещу журналист. 
Костас Плеврис "Евреите : цялата истина", се продава в огромни тиражи в Гърция, също като книгите на нашия национален герой - покойния Никола Николов. 
http://revisionist.blog.bg/viewpost.php?id=314546

image

В нея авторът разглежда световния еврейски заговор и призовава за незабавна депортация на евреите от Европа.

Съдят го Централния еврейски съвет на Гърция и организацията "Инициатива срещу расизма" (тамошния еквивалент на Хелзинкския комитет у нас).
Съдят и редактора на списание, което е поместило откъси от книгата.

Обвиненията са, че Плеврис "призовавал към насилие".

В отговор Плеврис заявява, че "Не е длъжен да обича евреите" и се изказва с голямо одобрение за действията на нацисткото ръководство на Германия и особено на СС, които "се отличават с нечувано благородство".
Заявява, че никакво избиване на евреи не е било провеждано, а се е работело за депортацията им на Мадагаскар.
(Това е документално доказан исторически факт: във всички германски документи, стенограми, записи и пр. под Окончателно решение на еврейския въпрос винаги се има предвид не някакво избиване, а изселването на евреите от Европа, щом това бъде възможно.  Най-често предлаганото място от Хитлер и другите нацистки лидери е о-в Мадагаскар.)

"Това е моето мнение. Да имаш мнение не е престъпление" - заявява Плеврис.

Апелационният съд в Атина призна за невинен в разпалване на междунационална вражда адвокатът и автор на бестеселъра "Евреите: цялата истина" Костас Плеврис.


В Атина се проведе съдебен процес срещу един от най-известните историци и адвокати в страната Костас Плеврис, заради неговите антисемитски и ултранационалистки идеи. Повод за съдебния процес стана книгата на Плеврис “Цялата истина за евреите”. Подобен тип съдебен процес се открива за пръв път в Гърция.

Как е преминал първият ден от него ще ни разкаже нашият кореспондент от Атина Корин Валоа:

Откриването на съдебния процес закъсня, след като бе подаден фалшив сигнал за бомба.
Много хора се събраха пред гръцкия трибунал за процеса срещу адвоката Костас Плеврис и срещу редакторите на консервативното издание “Елефтерос Космос” /Свободен Свят/, което редовно публикуваше дълги откъси от 1400-те страници на книгата.

image

Всички обвиняеми са на подсъдимата скамейка заради това, че с писанията си са нарушили закона срещу расовата дискриминация.
Този закон явно е изключителна привилегия на евреите, защото за българите в Гърция изобщо не се прилага. Но разбира се, евреите навсякъде трябва да бъдат по-равни от всички останали, след тях по-равни трябва да бъдат гейовете, на трето място - циганите, а за всички останали не е задължително.

Книгата провокира остри реакции от анти-расистките движения, от Обсерваторията в Хелзинки и от Централния еврейски съвет в Гърция.

Жалбата, подадена от Еврейския съвет, бе отхвърлена още на първа инстанция, след като бе преценено, че книгата на Костас Плеврис не му е нанесла директна обида.

Делото придоби силен политически привкус, след като синът на г-н Плеврис бе избран за депутат от ултраконсервативната партия ЛАОС.
Влизането на тази крайна партия в гръцкия парламент предизвика многобройни реакции и коментари.
На откриването на процеса срещу баща му, депутатът Плеврис също присъстваше.


................... ...........

Това раздвижване из цяла Европа показва само едно: Мадагаскар зове...

Автор: revisionist



...........................................................

И Линк към мемоарната ми книга

http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59

Григор Симов Божилов
* * *

"СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО"


С П О М Е Н И 


от затворническите години
и "Независимото дружество 
за защите правата на човека
* * *
ИЗСТРАДАНИ ИЗВОДИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ
и кратки извадки от протоколите
на "великите майстори" на злото
– "Ционските мъдреци"




Гласувай:
0



1. vmitkov - Не виждам защо
30.03.2009 21:35
човек (ако не е евреин) не трябва да защитава расата си, а само евреите трябва да защитават расата си и то в противоречие с интересите на всички други хора?

Между впрочем - отговорът на този въпрос ми е ясен и той се крие в основния постулат на юдаизма - че всички юдеи са богоизбрани (за разлика от останалите хора). Но това е и слабостта на евреите - защитавайки този постулат, те се женят помежду си и така се самоизраждат, което ще доведе то тяхната гибел рано или късно.
цитирай
2. grigorsimov - Защо?
30.03.2009 22:48
Защо 'светската' пропаганда срещу всички вери и религии, никога не засяга еврейската религия?
Защо по време и след всичките 'Велики революции', никога не са нападани, измъчвани и убивани еврейските равини, и защо не са палени и разрушавани синагоги?
– Затова, защото всичките 'велики' революции, независимо дали са наричани 'буржоазни' или 'пролетарски', всъщност са чисто еврейски - сатанински, противонародни погроми!
цитирай
3. eltimir - Мангалите стават малгаши
30.04.2009 11:42
Гриша, виж какво ме подтикна да напиша този материал:
Както е известно, България се намира в европейската част на Азия, тоест на Турция, затова някои европейски новини трудно стигат до нея. Такава е новината, че мангалите ще стават малгаши. Малко предистория.
Гръцкият писател Костас Плеврис излиза с предложение евреите да бъдат изселени от Европа и да бъдат заселени в Мадагаскар. Централният еврейски съвет на Гърция и организацията "Инициатива срещу расизма" (тамошния еквивалент на Хелзинкския комитет у нас) решават да го съдят. Да, ама съдът го оправдава. И защо го оправдава, защото не е виновен ли? Ами, колко невинни изгниха по затворите заради „антисемитизъм”. Значи работата е друга. А работата е такава, че благодарение на готиното негърче Бараката Обамата светът съвсем скоро ще каже бай-бай на Щатите, които наистина ще станат щати, тоест САЩ ще се разпадне на отделни по-малки държави. С което световният ционизъм губи своя единствен покровител. Къде ще се дянат еврейчетата тогава, след като са тормозили милиарди хора в продължение на толкова много години? Ами то мястото вече им е избрано – остров Мадагаскар край бреговете на Африка. Поне такива приказки се шушукат из Европа. Дори вече не се шушукат, ами се приказват на по-висок глас. Това е в Европа. Стигаме до Азия, по-точно до нейната европейска част.
Европейската част на Азия е бедна, затова там живеят малко на брой евреи. Затова пък живеят мангали, нещо като братовчеди на евреите. И особено усърдно защитавани от тях. Ама евреите ще си заминат за Мадагаскар и кой тогава ще брани горките мангали, наричани още ромеи? Изходът може да бъде само един. Мангалите си грабват торбичките, тръгват след евреите и от мангали стават малгаши. Лошо нема, нали? И те доволни, и ние доволни, а най-доволни ще са евреите. Щото негрите в Мадагаскар няма да уважават само тях, а и братовчедите им мангали.
По седем пъти на ден. Без оглед на раса, пол, религия и възраст. Точно по еврейско-малгашкия закон.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313886
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031