Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2009 01:39 - Насилственото връщане на 5 милиона съветски бежанци, след войната
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1805 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.04.2009 10:57


Предаването на казаците 1945 г. от гр. Линц и Юденбург - Австрия, и от Форт Дикс - САЩ!

Цитати от Википедия:

Град Линц – Австрия

28 май 1945 г. 2759 казаци, вкл. 2201 генерали, офицери и войници, били разоръжени и откарани в район, зает от Съветската Червена Армия.

Англичаните ги измамили, че казаците са поканени на важна конференция с английски официални лица, и ще бъдат върнати в Линц, същия ден, в 6 ч. вечерта. Един английски офицер буквално им казал: – „Имате моята офицерска честна дума, че отивате само на конференция“.

В същия ден, всички те били предадени на съветските СМЕРШ.

Един казак казал: – „НКВД просто биха ни убили, а англичаните го направиха, кълнейки се в офицерската си чест“.

Първ се самоубил, като се обесил, редакторът на казашкия вестник – Евгени Таруски; втори се застрелял генерал Силкин, и т.н.

Казаците отказали да се качват на камионите, но английските офицери, използвайки пистолети и тояги (палки) ги удряли по главите. Казаците скачали от камионите; англичаните ги пребивали и пак ги хвърляли на пода на камионите; те пак скачали; англичаните ги пребивали с прикладите, и в безсъзнание ги хвърляли в камионите, и така продължавали...“

(Тези казаци никой повече не ги е видял!)


 

Юденбург

На 1 и 2 юни (1945г) 18 000 казаци били предадени на съветите, близо до Юденбург в Австрия. При това предаване, около 10 офицери и 50 – 60 казаци се спасили, разбивайки охраняващия ги кордон, с ръчни гранати, и се изпокрили в близките гори.


 

Форт Дикс

Същите сатанински дела са вършени и зад океана в САЩ, във форт Дикс, Ню Джърси.

154 души били депортирани за СССР, от Форт Дикс, след Втората световна война. Трима се самоубили още в САЩ.

Тези събития били описани от Julius Epstein:

Първо те отказали да напуснат бараките си. Тогава военната полиция използвала сълзлив (задушаващ) газ, и полузадушените арестанти били откарани, под тежка охрана, на пристанището, където били принудени да се качат на един съветски кораб. Там двестате души веднага започнали борба. Те се биели с голи ръце и започнали с успех да разрушават машините на кораба...

Един американски сержант ги измамил, като сипал опиати в кафето, което предложили на съвсем основателно бунтуващите се руснаци. И скоро всичките арестанти изпаднали в дълбока кома, като да са заспали. И в това състояние били натоварени на друг съветски кораб, за да бъдат върнати на сталинските палачи.


 

Откъс от

„СССР под Еврейското Иго“                    

Иван Петров, 1960 г. http://zarubezhom.com/podigom.htm

Предаването на руските бежанци

Помежду революцията 1917 г. и Втората световна война, да се избяга от СССР е било невъзможно. Но по време и след войната, милиони съветски „гои“ (неевреи) избягали или попаднали по друг начин на запад. По Ялтенското споразумение, уж само военни престъпници подлежали на принудително връщане в СССР. Но по какъв начин, руските жени и деца, за американците и англичаните са попадали в тази категория на военнопрестъпници, и били предадени на СССР? Те са искали да избягат от юдейското комунистическо иго, но били върнати обратно от американците и англичаните, и предадени на почти сигурна смърт! Военното командване на американците ги предавало насила на комунистите. Съветската депортационна Мисия веднага правела опис на хората, качвали ги на товарни вагони и ги отправяли на унищожение в Колима. Хората хвърляли децата от прозорците; изскачали и те. В лагерите Платлинг и Дахау си прерязвали гърлата. Палели си бараките и изгаряли живи. Бесели се. От вратите на бараките постоянно извличали някого.

В Австрия англичаните използвали измама за да отделят мъжете, които биха могли да окажат съпротива, и по-лесно да се разправят с останалите.

Некои жени бягали към близката река Драбя, хвърляли децата си в реката и се хвърляли и те, - и повечето се удавили. Накрая всички били натъпкани в камиони, и процесията потеглила. Некои в отчаяние се самоубивали, като залепвали устата и носа си с лейкопласт.

А на които бежанци се удало да останат на запад, съветските органи издирвали близките им в СССР, и нареждали на бежанците да мълчат за Юдейската тирания в „Съюза“, под заплаха от разправа с техните роднини.


 

(Броят на насилствено върнатите в СССР, част от които никога не са и били съветски граждани, не са десетки, нито стотици хиляди, а 5 милиона – според предаване на руската телевизия „Исторические Хроники“, а броят на върнатите казаци, за сега е тайна, но се споменават цифри – от 40, до 150 хиляди.


 

И ако кажем, както е нормално в такива случаи – „Извършените предателства и измами да тежат на съвестта на издалите тези заповеди“, – няма да има особен смисъл, защото тези не-хора, наистина не са имали и нямат съвест! – Григор Симов)


 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315380
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031