Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2009 16:50 - Бумерангът на злото - 8
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3462 Коментари: 2 Гласове:
0



"Църквата на Сатаната" днес има доста последователи в САЩ и по времето на Рейгън е легитимирана като едно от многото "вероизповедания". Нейни последователи сата­нисти дори са стимулирани от правителството на Роналд Рейгън да заемат възлови постове в армията и висшата ад­министрация. По сведенията на изследвача на сатанизма и биограф на Ла Вей - Бъртън Улф, един от бащите на Америка - Бенджамин Франклин, е бил поклонник на същия култ, в тогавашното тайно общество “Клуб на адския огън”, и е разнасял успешно "светлината" на този огьн в САЩ. Впрочем днес част от ракетите, с които САЩ бомбардира Афганистан, се казват точно така – “Адски огън". Това са лазерно насочвани ракети, които бяха изпробвани във войната в Залива през 1990 г. и в агре­сията срещу Югославия през 1999 г.

В САЩ "Църквата на Сатаната" освен че е официално регистрирана и е приета в Националния съвет на цьрквите на САЩ, през март 1970 г. В Пентагона е бил представе­н заедно с друтите конфесии и главният капелан на цьрк­ата, под чието ръководство служи рота сатанисти, част от въоръжените сили на САЩ. Изследователят на сатанизма, ­германският протестантски свещеник Джефри Стивън, пише, че твърдото ядро в сатанинската църква прави и чо­вешки жертвоприношения.

Тази открита богоборческа дейност се толерира на най-ви­соко ниво в САЩ. Всяка година Държавният департа­ент публикува доклади, в които визира как в отделните държави по света се съблюдава "религиозната и етническа толерантност". Държави, които не искат да допуснат общ­ествено опасни секти като "Свидетели на Йехова", сциентолозите, мормоните или откровените сатанисти, биват об­инявани от САЩ, във верска нетърпимост. И са принуждава­ни да ги приемат, иначе ги обвиняват в “недемократич­ост" и "липса на готовност да бъдат приети в евроатлан­тическите структури". А днес този прием е фиксидеята на управляващите елити в бившите комунистически страни на Източна Европа. Защото те имат комплекс от “комунис­еското си минало", наложено впрочем на тези страни от същия световен елит, финансирал болшевишката револю­в Русия през 1917 г. и разпределил Източна Европа в комупистическия лагер, след Втората световна война. И днес тези източноевропейски елити панически се страхуват да не би да изглеждат по-малко американци от американ­ците, по-малко атлантици от щаба на НАТО.

С това понятие "верска търпимост" може да се играе ус­пешно в полза на антихристиянските общества. Така утре към България и всяка друга по-малка и гледаща с надежда към САЩ страна ще бъдат отправени обвинения, че проя­вява "нетърпимост" към поредния култ, който иска да се настани в държавата. Това би могъл да е и "Църквата на Сатаната" на Лавей. Нали е легитимно "вероизповедание" в САЩ? И ако у поредната управляваша върхушка в София няма достатъчно съпротива, както обикновено, сектата на Лавей може да бъде регистрирана преди Българската пра­вославна църква.

Никой, разбира се, не е упълномощавал държавата САЩ да бъде арбитър на света по отношение на човешки права и религиозни свободи. Но със силата на парите и во­енната мощ Щатите налагат тази своя роля. И дори наказват с икономическо ембарго или напра­во с бомбардировки (Югославия например) тези страни, които не искат да пуснат богоборчеството под форма на по­литически и верски "плурализъм", тоест не искат да отстъ­пят от своята традиционна и истинна религия в името на американското богоборчество. Върхът на триумфа на ан­тихристиянството в Новия свят е решението на Върховния съд на САЩ от 25 юни 1962 Г., че в американските учили­ща не може да се четат християнски молитви и Библията!




Гласувай:
0



1. анонимен - Не е лошо
21.05.2009 17:04
да посочиш откога пък в България е забранено да се четат християнски молитви и Библията. И тогава ще вземе да излезе, че сме по-големи сатанисти от американците. Да обвиняваме съседите колко им е мръсно у двора, докато родните ни авгиеви обори са задръстени с отрови е отклоняване на вниманието - абе, "активно мероприятие".
цитирай
2. grigorsimov - Става дума за училището, и са САЩ.
21.05.2009 22:00
Но отношението към християнството е еднакво в целия "цивилизован" свят, защото князът на света е Сатана!
А конкретно за България, антихристиянството в образованието и в "културата", открито или завоалирано се прокарва още веднага след освобождението ни от турско, с т.н. светско образование и светска държава.
А след комунистическия преврат 1944 г. в училищата и въобще, извън църквите, е забранено и споменаването на Бога!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28354518
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930