Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2009 01:14 - БИТКАТА ЗА ЗДРАВЕТО ТИ! - лекуване на рак! - 4
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 41138 Коментари: 28 Гласове:
1

Последна промяна: 25.05.2009 01:16


Нека отново да се върнем назад към кошмара на рака. Защо микроскопичните метилни стадии избират матката, простата или белите дробове за да се настанят и размножават? Вероятно защото раковия орган е загубил имунната си сила и не може повече да улавя и убива миниатюрните нашественици. В края на краищата в раковите тъкани има пропилов алкохол а също и много други токсини. Тежкият метал мед е там [да си спомняш да си пръскал със син камък вдишвайки с пълни гърди медният хлорид?] Другите са меркурии и никел. Лантаноидните метали, ка иридиум и хафниум са също там. Често срещани токсини като аресник от пестициди също е там. РСВ и Фреон са там. Там дори растат фунги произвеждащи патулин, смъртоноснен микотоксин. А сега, дали е просто случайност, че паразита е оцелял и се размножава в най-нездравословните ти органи?


 

ТИ ТРЯБВА КАТЕГОРИЧНО ДА ИЗВЪРШИШ ТРИ НЕЩА:


 

1. Унищожи паразитите във всичките им стадии на развитие!

2. Не разрешавай повече пропилов алкохол да влиза в тялото ти!

3. Прочисти всички метали и често срещани токсини от тялото, така че да оздравееш!

БИЛКОВИ ПРОТИВОПАРАЗИТНИ ЛЕКОВЕ

Индианците са знаели, че хората имат паразити. И други туземци от Арктика до Антарктика знаят, че носим в себе си паразити, както останалите животни. Те са правели често прочистване, включвайки диария и повръщане, за да разкарат от себе си лигавите нашественици. Много култури продължаваха подобни практики досами детството ми. Спомням си как бях принуждавана да погълна пълна лъжица със сяра, меласа и суров лук. Колко отвратително ми се струваше. Но това намаляваше телесното бреме от червеите и други паразити, които всички ние имаме. Къде сбъркахме пътя? Защо изоставихме тези мъдри практики? Аз съм виждала екзема причинена от кръгли червеи. Припадъци се причиняват от един вид кръгъл червей Ascaris когато той се настани в мозъка. Шизофрения и депресия се причиняват от паразити в мозъка. Астма се причинява от Ascaris в белите дробове. Диабет се причинява от говеждия панкреатичен метил Eurytrema. Мигрените се причинява от детски глист Strongyloides. Акне се причинява от Leishmania. Много от човешките сърдечни болести са причинени от кучешкия сърдечен паразит Dirofilaria. А списъкът продължава...

Да разкараме всички тези парази би било невъзможно използвайки клиничните методи, които убиват само един или два паразита наведнъж. Подобни лекове също имат свойството доста да ви разболяват. Flagyl - използван против амеби и Giardia, при коректна дозировка може да причини прилошаване и повръщане. Хинина, използван за малария, е доста токсичен. Представи си поемането на такива 10 лека за да убиеш дузина от твоите паразити. Имам добри новини за теб (но не толкова добри за производителите на лекарства)

Три билки могат да те отърват от над 100 вида паразити. И всичко без много главоболие. Без прилошаване. Без да влизат в конфликт с лекарствата, които вече взимаш. Звучи ли твърде невероятно или върде добре, за да е истина? Те са подарък от природата за нас.

Билките са:

- Шлюпки от Орех (зелената обвивка)
- Пелин (Artemisia absynthium)
- Карамфил (подправка)


 

Тези три билки трябва да се използват заедно. Обвивката на ореха и пелина убиват възрастните и междинните стадии на поне 100 паразита. Карамфила убива яйцата. Само ако ги използваш заедно можеш да разкараш от себе си паразитите. Ако убиеш само възрастните, малките стадии и яйцата скоро ще порастнат до зрели индивиди. Те трябва да се използват заедно като лечение.

Зелената обвивка на ореха има чудотворно анти паразитно действие. След като почернее е безполезна. Големите зелени топки падат на земята през ранната есен. След седмица-две те ще са черни и разлагащи се. Затова всеки желащ да направи противопаразитния лек трябва да бъде внимателен, да не премине критичното време за бране. Окуражавам всеки да си изработи свои паразитициди (притивопаразитен лек) и да поеме забравената отговорност да поддържа себе си и свеоето семейство, чисти от малките чудовища.

Рецептата за Орехова тинктура е:

Нужни продукти:

1. Голям емайлиран или керамичен (не метален или алуминиев) съд за готвене, поне 10 литра

2. Орехи със шлюпките, всеки поне 50% зелен, достатъчно да се напълни тенджерата до горе

3. Зърнен алкохол, около 50 градуса, достатъчно да покрие орехите

4. Половин супена лъжица витамин С на прах

5. Пластмасово фолио за увиване на храна или целофан

6. Стъклени буркани или бутилки

Ореховото дърво произвежда големи зелени топки наесен. Орехът е вътре, но ние ще използваме целия плод, ненапукан, тъй като активните съставки се намират във външната обвивка.

Изплакнете внимателно орехите, сложете ги в тенджерата и ги залейте (покрийте) с ракия. Поръсете с половината от витамин С. Запечатайте с пластмасовото покритие и го покрийте. Нека да преседи 3 дена. Налейте в буркани или бутилки, премхвайки орехите, и разпределете остатъка от витамин С между бурканите. Ако използвате метални капачки първо поставете пластмасово фолио на

гърлото преди да сложите капачката. Силата се запазва за няколко години в неотворен буркан, дори и ако потъмнее. Тинктурата няма нужда от замразяване. Излагането й на въздух причинява потъмняване и загуба на силата й. За да намалите допира с въздух, допълвайте буркана догоре без да допира пластмасовото фолио. Ако трябва разпределете по-големите буркани в по-малки. Идеята е да се избегнат полупразни буркани, пълни с въздух, които да стоят с месеци. За зърнен алкохол може да се използва водка, която е 100 чиста. Това е готов 50% алкохол. Не забравяйте, никога да не се използва какъвто и да е вид купешка вода за изработка на тинктурата.

Забележи, че това е тинктура (извлечено с помоща на зърнен алкохол) а не обикновен екстракт (с вода). Екстракта, който се предлага от билковите компании не е потентен като паразитицид. Той е черен, не бледо зелен, което показва, че критичното време за беритба е било пропуснато. За сега ще ти трябва само една бутилка от 30 грама.

Пелина се състои от листата на храста Artemisia absynthium. Ако го отглеждаш или си го береш сам, суши ги, когато са още млади. Листата са зелено-сиви и са доста горчиви. Едва ли някой би изял много по погрешка. За възрастни може да се поставят в капсули. За деца натроши 1 супена лъжица и размеси с мед.

Третата билка нужна за лекуване на рак е карамфил. Това е често срещана подправка използвана при готвене. Трябва да бъде смлена за да отдели паразито-убиващата си съставка. Може да купиш цял буркан с карамфил и да ги смелиш в мелничка. Закупен карамфил на прах не върши работа! Съставките, които убиват паразитие са изветрели отдавна. Те може да са били смлени преди години. Ако билковата компания ги смила и пълни капсулите веднага тогава потентността на билката би се запазила. Не пропускай този детайл. Питай относно източника и ако не получиш задоволителен отговор по-добре си ги смели сам.

Ще са нужни около 100 капсули с карамфил. За да си направиш собствени, купи размер 00 (?) капсули. Не се опитвайте да използвате

карамфил смесен с вода. Сместа е твърде силна, може да се опита с мед. Капсули размер 0 също ще свършат работа.

И така, вече имаме:

1. Една бутилка със светло зелен екстракт от орех. Това е една унция (30ml) или 6 супени лъжици, достатъчно за 3 седмици ако не си твърде болен.

2. Една бутилка с пелинови капсули (всяка съдържаща 200-300 mg пелин – 0.2 – 0.3 грама) или половин чаша листа от пелин (Artemisia) събрани от див храст.

3. Една бутилка с прясно смлен карамфил (всяка капсула съдържаща 400-500 mg карамфил – 0.4 – 0.5 гр.). Те ще са достатъчно за първите 18 дена от Анти Паразитната Програма.

Има и още една добавка, орнитин (ornithine). Паразитите произвеждат голямо количество амоняк като отпадъчен продукт. Амонякът е техният еквивалент на урина и се отделя от телата на паразитите в големи количества. Той е много токсичен, особено за мозъка. Аз вярвам, че това причинява безсъние и други проблеми със съня през ноща и нервност през деня. Взимайки орнитин преди лягане ще спиш по-добре.

Не се опитвай да заместиш билките с лекарства. Анти паразитните лекарства могат да бъдат изключително токсични, дори и в употребяваните малки дози. Те дори не убиват междинните стадии.


 

ПРОГРАМА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ПАРАЗИТИ

Тинктура от орех

Ден 1: Вземи една капка. Разтвори я в половин чаша вода. Сърбай я на празен стомах, например преди ядене.

Ден 2: Приеми 2 капки в половин чаша вода както по-горе.

Ден 3: Приеми 3 капки в половин чаша вода както по-горе.

Ден 4: Приеми 4 капки в половин чаша вода както по-горе.

Ден 5: Приеми 2 капки в половин чаша вода както по-горе.

Ден 6: Приеми 2 супени лъжици заедно с 1 чаша вода както по-горе. Сърбай, не я изгълтвай наведнъж. Поеми я в разстояние на 15 минути. (ако тежиш над 68 килограма вземи 2 супени лъжици. Ако си над 90 кг. Вземи 3 супени лъжици)

Тази доза ще убие остатъците из тялото, включително и

съдържанието на червата, места недостижими от по-малка доза или електрически заряд. Алкохола от тинктурата може да те замае за няколко минути. Просто остани седнал докато се чувстваш отново добре. После вземи niacinamide 500 mg за неутрализиране токсичността на алкохола. Може и да почувстваш леко повдигане за няколко минути. Повърви на свеж въздух или просто поседи докато отмине. Може да добавиш повече вода, мед или подправки за да го направиш по-вкусен.

В продължение на една година: вземай 2 супени лъжици от

тинктурата веднъж седмично. Това е за да се убият паразити, които може да прихванеш от семейството ти, приятели или животни.

Членове на семейството и приятели също трябва да поемат 2 супени лъжици през седмица за да избягнат повторното ти заразяване. Те може да подслоняват няколко паразитни стадия в червата си без да имат каквито и да е симптоми. Но когато те се пренесат на някой, който има рак, те моментално ще потърсят неизлекувания орган за да продължат да се размножават.


 

Капсули с Пелин (трябва да съдържат 200-300 mg пелин)

Ден 1: вземи 1 капсула преди вечеря, с вода.

Ден 2: вземи 1 капсула преди вечеря

Ден 3: вземи 2 капсули преди вечеря

Ден 4: вземи 2 капсули преди вечеря

Продължавай да увеличаваш по този начин до ден 14, където вече ще взимаш по седем капсули. Взимай капсулите като една доза (можеш да ги гълташ една след друга). После следват още 2 дена с по 7 капсули. След това вземаш 7 капсули веднъж седмично за неограничен период, както е указано в превантивната анти паразитна програма. Гледай да не прекъсваш преди шестия ден, за да си сигурен, че всички чревни метили са мъртви. След това можеш да забавиш, ако искаш. Някои хора с чувствителен стомах предпочитат да останат по-дълго на всяка доза вместо да увеличават според графика. Можеш да избереш да увеличиш ритъма след шестия ден.

Капсули с карамфил

Ден 1: вземи една капсула 3 пъти дневно преди ядене.

Ден 2: вземи две капсули 3 пъти дневно

Ден 3-10: вземи три капсули 3 пъти дневно

След ден 10 взимай по 3 капсули заедно веднъж седмично като част

от превантивната антипаразитна програма.

Взимай орнитин преди лягане, против безсъние. Дори и да нямаш безсъние сега, може да имаш след като убиеш паразитите.


 



Тагове:   рак,   лекарство,


Гласувай:
1



1. анонимен - Имам хемороиди ...
25.05.2009 01:17
може ли да прилагам същите процедури?
цитирай
2. grigorsimov - Без въобще да съм специалист, предполагам - да
25.05.2009 01:37
Защото най-вероятната причина и за Тях, са паразитите?
цитирай
3. анонимен - капсули 00
08.09.2009 13:34
от къде мога да си закупя капсули с размер 0 или 00?
цитирай
4. grigorsimov - За капсулите:
09.09.2009 21:53
Мярката за капсулите "00", не означава нищо за нас, затова гледайте грамажа!
Мисля че за пелина пишеше 0.3 грама - една капсула, а за карамфила - 0.5 грама. Тук проблема е измерването на дозите, затова, ако не намерите празни капсули, като тези, в които се продават антибиотиците, витамин С и др. просто трябва да купите най евтините лекарства които са в такива капсули, да изсипете съдържанието и да ги пълните, като преди това уточнито, колко милиграма побира една капсула, смлян карамфил или смлян (счукан) пелин, и да прецените по колко ампулки или капсули ще трябва да пиете, според дадената таблица. Но имайте предвид че е възможно посочените дози, примерно - чаените лъжички орехова тинктура, да са малки и ако трябва да се заменят със супени лъжици!?
А аз примерно, още не съм уточнил кой от неколкото вида пелин трябва да се ползва?
И сега ще потърся книга за билките за да уточня кой е пелина, посочен с латинското име "Artemisia absynthium"!
Желая ви успех, и информирайте всички за резултата!
цитирай
5. анонимен - за пелина
21.03.2010 08:04
Пелин (от храста Artemisia absynthium). Това е бял пелин.
цитирай
6. анонимен - лечение
05.07.2010 14:21
От блога ви разбирам, че сте от хората, на които бих искала да попадам по-често. Благодаря за споделената информация. Ще опитам с готовите продукти, ако ги открия в интернет. Поздрав!
цитирай
7. grigorsimov - Ако имате спешна нужда, имам готови трите лекарства.
07.07.2010 12:25
А по отношение дозировката на ореховата тинктура, вместо чаени, да се използват супени лъжици. Не е опасно, нито вредно - поне според моя опит до тук. Но за лечебния ефект не мога да съм абсолютно сигурен, понеже нямам диагноза - рак, но теоретично ми изглежда напълно правдоподобно. И най важното: предлаганата рецепта от Хулда Кларк е безкористна, а това говори много.
цитирай
8. анонимен - Рак
17.11.2010 16:36
Искам да попитам предлагате ли все още от тези лекарства?
цитирай
9. grigorsimov - Имам ограничено количество орехова тинктура и бял пелин,
18.11.2010 19:29
колкото за първоначална употреба от един човек, а подправката карамфил се намира в някои магазаини за хр. стоки.
Подправката - карамфил трябва да се смеле, примерно, в ел. кафемелачка.
цитирай
10. анонимен - Благодаря за бързия отговор
19.11.2010 14:25
Благодаря за бързия отговор. А дали може да ми изпратите от тях и как да се свържа с Вас за да ги поръчам?
цитирай
11. grigorsimov - Здравейте
19.11.2010 18:47
Зависи къде живеете.
Аз живея в село Парамун - трънско. Ако вие живеете далече, ще трябва да ми напишете адреса си, в коментар или в лични съобщения (вижте в блога къде пише - лични съобщения), където адреса ви ще получа само аз. И ще гледам веднага да ви изпратя това което имам, с кратко описание, как и по колко да се взема. А ако имате възможност да дойдете при мен, ще ви дам за временно ползване и ел. кафемелачка, купена специално за мелене на карамфил (понеже е с много силен и не особено приятен аромат, и мелачка ползвана веднъж, едва ли ще може да се ползва за друго, след това).
И разбира се, това което ще ви дам или изпратя е напълно безкористно, във всяко отношение.
Бъдете живи и здрави, и Господ да е с вас!
цитирай
12. анонимен - Аз живея в
21.11.2010 10:34
Стара Загора и за съжаление няма да мога да дойда лично при Вас. Адресът ми е бул. "Патр. Евтимий" 86, вх. Б, ет. 1, ап. 93. Казвам се Даниела Петкова. Ще Ви бъда много благодарна да ми изпратите от ореховата тинктура. Пелин си закупих от билковата аптека и вече направих капсули, както и тези с карамфил. Благодаря Ви, че Ви има и ни давате надежда в този мъчителен момент.
цитирай
13. анонимен - поправка
21.11.2010 11:11
Син камък е CuSO4- та не е хлорид а сулфат
цитирай
14. grigorsimov - Здравейте Даниела
22.11.2010 14:19
Преди малко ви изпратих по пощата малко колетче с 200 грама тинкрура.
Ако има проблеми и ако мога да ви бъда полезен, обадете се!
цитирай
15. анонимен - Здравейте
25.11.2010 11:07
Да ми кажете как сте ми изпратили това колетче, че още не съм го получила и взех да се притеснявам малко.
цитирай
16. grigorsimov - Като обикновена пратка
25.11.2010 22:28
Много отдавна не бях пращал колет и нямам представа от скоростта и коректността на пощата.
Ако още ден-два не го получите, ще ви пратя пак, но дано не е късно!?
Все пак, дано го получите, и дано имате полза от него!
Желая ви успех.
цитирай
17. анонимен - Здравейте
26.11.2010 16:21
Получих каквото сте ми изпратили. Много Ви благодаря за това, което правите. Бъдете жив и здрав!
цитирай
18. анонимен - ниацин за неутрализиране на алкохола от тинктурата
26.12.2010 19:23
Не забравяйте витамин Б3 (ниацин), за неутрализиране на алкохола, особенно за деца до 16 години, но препоръчвам на всички, че с тоя алкохол сутрин на гладно......леле мале
Между другото скоро цялото семейство започваме процедурата и продуктите ми излизат най-евтино от един американски сайт. За съжаление в комплекта влиза малко количество тинктура, колкото за 18 дена, а аз бих искала повече, за да сърбам със супената лъжица както съветва автора на поста.....и не мога да си намеря , намирам де, ама мнооого скъпо .
цитирай
19. grigorsimov - Здравей Даниела
26.12.2010 20:44
Преди около седмица получих колета ви с подаръци, и съм много благодарен. Но така и не разбрах дали е имало положителен резултат от вашия опит за лечение?
Лично аз все още нямам потвърждение, че посочените в публикацията природни лекарства, наистина действат. Затова ще се радвам, ако ми пишете с две думи. Това ще е много важно и за читателите на блога!
Бъдете живи и здрави, вие и вашето семейство.
цитирай
20. анонимен - Здравейте
29.12.2010 17:40
Положителен резултат все още няма, както би ми се искало, но от друга страна не се е влошило положението и предполагам, че все пак действат тези "лекарства". Може би ако е в по-начален етап на заболяването ще има по-добър ефект, но... и в нашето положение се надявам да помогне. Най-важно е човек да не се предава.
цитирай
21. grigorsimov - Нека Бог да е с вас, и дано оздравеете!
29.12.2010 18:41
А ако ви трябва още от тинктурата, ще ви изпратя. Но недейте пак да се реванширате за тази дребна услуга!
Желая ви всичко най-добро!
цитирай
22. анонимен - Съвет-помощ
07.01.2011 12:53
Здравейте,ЧЕСТИТА НОВАТА 2011 ГОДИНА,С пожелания на всчки за здраве и късмет.
Казвам се Ваня и съм на 44 години.Преди два дни ми откриха тумор на дебелото черво.Няма да Ви казвам шока,който преживях,както и да е,аз съм борбен човек с две деца и съпруг,мисля позитивно и знам,че всичко ще е наред.Предстои ми операция на 17.01.2011 година.Искам да попитам,ще е възможно ли след операцията да приемам тази тинктура от шлюпки на орех,За останалите две съм сигурна,че ще ги намеря,но за шлюпките не съм сигурна ,а и самата направа ме притеснява да не объркам грамажи и т.н..И въпроса ми е следния:имате ли възможност да ми пратите от тази тинктура,за което ще съм Ви безкрайно благодарна и може ли да започна да я вземам след операцията.
Поздрави от мен:Ваня
Бъдете живи и здрави и мислете позитивно
цитирай
23. grigorsimov - Здравейте Ваня
07.01.2011 20:08
Ще ви изпратя 200 грама - плоско пластмасово шишенце, понеже, за съжаление, направих малко от тази орехова тинктура, колкото за всеки случай.
Можете да го вземате и преди операцията. Почти съм сигурен, че няма да пречи на други медикаменти.
Изпратете ми адрес.
цитирай
24. анонимен - БЛАГОДАРЯ
07.01.2011 23:04
Благодаря Ви,нямам думи просто.Адреса ми е гр.София,ул.Димитър Хаджикоцев 55,вх.В,ап.30
кв.Лозенец.Сигурна съм,че ще се видиме,при първа възможност ще Ви посетя.От понеделник започвам да приготвям останалите две тинктури и започвам активно лечението.Благодаря Ви отново.Пожелавам Ви всичко най-добро.
цитирай
25. анонимен - благодаря
08.01.2011 08:16
Здравейте отново,вчера вечерта бях много въодушевена от отговора Ви и предложих да ми изпратите от тинктурата.Живея в София и мога да Ви посетя днес или утре,разбира се ако приемете и ако е удобно.Оставам в очакване на Вашия отговор.Благодаря предварително.
цитирай
26. grigorsimov - За съжаление, днес бях в София и нямах време сутринта да погледна пощата.
08.01.2011 19:29
А утре - неделя - след 9 ч. току що се уговорихме с познати да идем на Гигинския или по-точно - Черногорския манастир, та доста ще е трудно да се засечем някъде. Ето ви мой тел. номер, за връзка: 0879629232.
Надявам се тази вечер да проверя още веднъж пощата си, и ако предложите час и място, - ще гледам да налея едно двестаграмче и ще го сложа в колата си, ако не се засечем в моя дом, някъде до 9.30 ч. А за сега не съм наясно къде ще ходим след манастира и кога ще се приберем, но за мен е добре да съм си вкъщи преди 17 ч. и евентуално тогава можете да ме заварите у нас.
Ще се уточним допълнително.
Приятна вечер!
цитирай
27. kimonda - Здравейте
27.08.2016 22:19
И на мене може би ми предстой подобна борба, в крайна сметка какво се случи с тези хора.
цитирай
28. kimonda - И още нещо
28.08.2016 10:32
Откъде да си взема зърнен алкохол 50градуса.В магазина водката е 40 че и надолу.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315113
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031