Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2009 00:59 - МЕТИЛИ И ПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ! Лекуване на рак - 3
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 11226 Коментари: 3 Гласове:
0



НЕЩО СПЕЦИАЛНО СЕ СЛУЧВА С ХОРАТА, КОИТО ИМАТ ПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ В ТЕЛАТА СИ.

Черният дроб не може да хване и унищожи тези малки паразити. И така тези зародишни стадии биват допуснати да се настанят в черния дроб или други тъкани. Сякаш имунната система няма сила да ги убие. Метилите започват да се размножават в хора, имащи пропилов алкохол в телата си! Новоизлюпените започват да изработват малки топки вътре в себе си, наречени редия (redia). Ала всяка редия е жива! Тя излиза от новоизлюпените метили, пуква се и започва да се размножава. Всяка от тези 40 редии може да произведе още 40 редии. И всичко това от едно яйце!

Този паразит снася яйца и произвежда милиони редии направо в

тялото ти! В шийката на матката или белия дроб, там където ракът

нараства. Редиите се разнасят в кръвния поток, “пускайки котва” в тъканите, които ги поканят. Дробовете на пушача, гърдите с доброкачествени буци, простатната жлеза пълна с тежки метали (мед, никел) са примери за тъкани които дават входен билет на редиите.

Размножаването продължава с бесен ритъм, генерация след генерация. Редиите се загнездват в черния дроб и други органи. Неочаквано те сменят формата си. Порастват им опашки и могат отново да плуват. Сега те се наричат церцария (cercaria). Церцарията има нужда само да намери място, където да се прикачи. След като се залепят за тъканта ти, опашката им изчезва и те започват да оформят “пашкул”. Сега те се наричат метацерцария. Нормално, това се случва на листо, растящо близо до езеро, така че метацерцарията развива невероятно дебела черупка около себе си за да издържи през зимата. А наличието на разтворителя пропилов алкохол в тялото, разртваря тази черупка? Това премахва последната бариера пред метила за да звърши той пълният си биологичен цикъл някъде в тялото ти!

След като черупката изчезва те израстват в напълно зрял метил в тъканта ти. НЕ В ЧЕРВАТА, А В ЧЕРНИЯ ТИ ДРОБ! Сега цикъла е завършен. От едно яйце, става на мирацидиа, после на редиа, после на обикновен метил. Нормалният им жизнен цикъл протича така:

1. ЯЙЦЕ - Изхвърлено от червата попада в почвата. Отмива се от (превръща се в) церцария, после в метацерцариа и накря в зрял паразит. Но не от дъждовете в езеро.

2. МИРАЦИДИЯ - Излюпва се от яйце във водата. Има опашка, може енергично да плува и в разстояние на два часа трябва да си намери охлюв за домакин иначе ще бъде твърде изтощена.

3. РЕДИЯ - Развива се вътре в мирацидията като малка топчица докато бъде изхвърлена. Тези са “майки” редии, всяка от които в продължение на макс. 8 месеца раждат “дъщери” редии, всичко това в

охлюва, живеейки от течностите в лимфните кухини. Дъщерите редии развиват церция.

4. ЦЕРЦИЯ - Има опашка, използва я да излезе от охлюва и да отплава към растение. Ако охлюва е тревопасен, церцията може да се залепи за растението с устата-смукало и започва да формира “пашкул” само след няколко минути. Опашката се отделя и отплува за да се разложи.

5. МЕТАЦЕРЦИЯ - Двустенен мехур. Външната стена е много

лепкава. Но ако изядеш растението, където е залепнал, най-малкото налягане го пуква оставяйки вътрешния мехур в устата. Почти непробиваемия вътрешен мехур я предпазва от сдъвкване, а кератино- подобната обвивка – от стомашните сокове. Но, когато достигне червата, контакта с чревните сокове разтваря кистата и освобождава метацерцията. Тя се прикрепва към стената на червата и започва да се развива в зрял индивид.

6. ЗРЯЛ ИНДИВИД - Живее в червата и може да снася 1000 яйца при всяко изпразване на червата, правейки това в продължение на много години. Едно погълнато яйце, попаднало в устата от немити ръце и невнимателна хигиена, започва цикъла отново. Така той може да продължи десетки години!


 

Както се вижда хората обикновено не служат за домакин на зрелия индивид, а ако това стане то е само в червата. Но можеш ли да си представиш опустошението в тялото ако си свършил и работата на охлюва?

И сякаш тези паразити не ни стигат, ами в момента в който възрастният паразит се настани в черния дроб, НЕЩО СЕ СЛУЧВА. Появява се фактор на растежа, наречен орто-фосфо-тирозин. Родено е чудовище! Фактора на растежа кара клетките ти да се делят. Сега ТВОИТЕ клетки ще започнат също да се делят. 


 

СЕГА ТИ ИМАШ РАК

Наличието на орто-фосфо-тирозин е началото на рака ти. И ако не реагираш бързо убивайки тази паразито-произвеждаща машина, тя ще превземе тялото ти.

Но нека първо седнем за минута и помислим. Защо този паразит се размножава така доволно в органите ти, вместо да си живее тихо в

червата? Защото наличието на пропилов алкохол в тялото ти, му позволява да се развие извън червата. Паразитът прави както всички живи същества: оцелява и се размножава. И не е злият характер на паразитите който ти причинява рак. Грешката е трагичното замърсяване на тялото ти с пропилов алкохол. И, разбира се, заразата на добитъка и домашните ни животни с паразити. Но на това ще се спрем по-късно.

Твърде е възможно редията и церцарията да изработват орто-фосфо-тирозин за да спомогнат деленето си докато се размножават. Други

фактори на растежа също се произвеждат. Те са фактор за растеж на епидермиса, инсулиноподобен фактор и т.н. Те също могат да бъдат произведени от бактерия. Но само Fasciolopsis произвежда орто-фосфо-тирозин. Тези стимуланти на растежа въобще не са предназначени да карат клетките ти да растат. Нормално, стадиите на паразита се развиват в езеро пълно с охлюви! Този паразит не е бил създаден да извършва всичките си биологични стадии в телата ни. Но така или иначе, телата ни откликват на орто-фосфо-тирозин (и други фактори на растежа) по същия начин, клетките ни са заставени да се размножават и те се размножават редом с метилните стадии и бактерии.


 

ПРОЧИСТИ СЕ ОТ ПАРАЗИТИ, ИЗЛЕКУВАЙ РАКА

Добрите вести са, че когато метила и всичките му стадии са унищожени, орто-фосфо-тирозина изчезва. За 24 часа всичкия орто-фосфо-тирозин си е заминал! Ракът ти е спрял. Ти все още имаш важната задача да поправиш повредите. Но ракът ти не може да се върне. И ти си спечелил битката на живота си.



Тагове:   рак,


Гласувай:
0



1. анонимен - рака
01.07.2009 14:17
Как бихме могли да унищожим метила и да спрем развитието на рака?
цитирай
2. grigorsimov - Прочетете неколкото поредни части ...
01.07.2009 23:37
Прочетете неколкото поредни части по темата за "лекуване на всички видове рак". Това е третата, от четирите поредни части, по темата.
Публикувани са на части понеже блога не може да поеме целия текст наведнъж!
Копирах и тази публикация, понеже ми изглежда аргументирана и както пише автора, изпробана!!?
цитирай
3. анонимен - Рак
09.01.2011 20:04
Това е хубаво въпроса е дали някой от болните от рак може да потвърди, че се е излекувал ползвайки тези методи иначе всичко напсано е вятър работа
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28357024
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930