Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2009 23:05 - Цигани и комунисти са пак единни! - Автор: eltimir
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1996 Коментари: 2 Гласове:
0



Погледнете как Станишев жертва всичко, само и само хора на криминалния престъпник Цветелин Кънчев да влязат на избираеми места в червените листи. Съюз с циганите за борба срещу Българите. Това е днешната БСП. Четете и мислете:


Особено когато се намесят евреите. В случая - Сер Гей Станишев, украинският евреин. Погледнете как Станишев жертва всичко, само и само хора на криминалния престъпник Цветелин Кънчев да влязат на избираеми места в червените листи. Отново припомням, че Кънчев въоръжава цигански отряди с цел убийства на българи. А Сер Гей го покровителства. Подава му братска еврейска десница. До китката, вероятно, до сер гейската мека китка. Някои върли комунистически БСПари се поусетиха и избягаха панически от БСП, ама Сер Гейчето си остана непреклонно. Съюз с циганите за борба срещу Българите. Това е днешната БСП. Четете и мислете:

"Дон Цеци все пак вкарва свои хора в червените листи
Станишев: Не ни е страх да напишем черно-набяло какво обещаваме
Таня Петкова
12 Юни 2009
Лидерът на Евророма Цветелин Кънчев (Дон Цеци), за когото червеното ръководство така и не успя да намери избираемо място поради съпротива на местни организации, все пак остава коалиционен партньор на БСП и след разговор с премиера и лидер на партията Сергей Станишев е била постигната договореност вместо Кънчев две избираеми места да бъдат дадени на негови представители.
През последните седмици 4 червени организации отказаха да "припознаят" Кънчев, който има присъда за изнудване и побой.
Въпреки че преди ден говорителят на БСП Корнелия Нинова каза, че Евророма, няма да е партньор за парламентарния вот, в петък се оказа, че Милена Христова, която е зам.-председател на младежката организация на Евророма и главен юрист на Районното управление на горите в София-област, ще е на второ място в листата в Пловдив-област. Зам.-председателят на Евророма Александър Методиев пък ще бъде четвърти в София-област.
Промяна има и в друга червена листа – банкерът Стоян Александров, който бе спряган ту за мажоритарен кандидат в София и после в Стара Загора, ту почти сигурно беше второто му място в старозагорската партийна листа, в крайна сметка няма да се кандидатира за народен представител от БСП. Второто място в Стара Загора е отредено на Спас Панчев, зам.-военен министър.
Сблъсъците в БСП за подредбата на листите накара известни социалисти като Татяна Дончева, Георги Близнашки и Евгения Живкова да заявят, че напускат политиката, а историкът Божидар Димитров се отказа от членство в БСП и ще води листи на ГЕРБ за парламентарните избори.
"Никой отдавна не го брои за член на БСП", коментира в петък Станишев по адрес на Димитров." 
      Автор: eltimir



Гласувай:
0



1. gagarin - И циганите и комунистите са евре...
13.06.2009 23:10
И циганите и комунистите са еврейски маши - гоим...
цитирай
2. grigorsimov - Напълно съм съгласен с вас gagarin
13.06.2009 23:35
Заключителни думи от книгата ми "Срещу течението":
..."Така, както изкуствената стръв – блесна, е лъскава и привлекателна, такива са и измамните "учения" на слугите на нечистата сила, – масоните и комунистите! И едните и другите изпълняват волята на своите злонамерени създатели и господари, а Те, господарите им, са могъща световна сатанинска сила, чиито цели и средства олицетворяват
абсолютното зло, и напълно се покриват с определението за "дявола", или "нечестивата сила", в религиозните учения!
— А на нечистите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се
и се организираме; отстояваме елементарната нравственост и морал;
вярваме в доброто и не мразим никого!
За всичко останало "Господ ще промисли", – и е промислил,
защото Самият Христос е казал:
– "Търсете Божието царство и всичко
останало ще ви се придаде!
Амин!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28355786
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930