Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2009 10:10 - Толерантност към злото? Автор: templar
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2224 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 24.06.2009 10:43


... либералният релативизъм даде възможност редица отвратителни неща да ни се натрапват с оправданието "толерантност". Пък ако случайно не си съгласен с тях и изразиш публично мнението си, изведнъж всяка толерантност бива забравена и ти получаваш различни нарицателни - лумпен, атакаджия, фашист... с две думи  човек, който няма право на мнение в иначе (уж) копнеещото за повече толерантност гражданско общество.

Не другари. Критериите за добро и зло са ясни. Те не са относителни. Срещу злото не може да има толерантност (спомнете си колко толерантен е бил Христос, с неговия камшик, към търговците, чейнчаджиите и лихварите, разположили се удобно в предверието на храма?).

Онзи ден за пръв път ГЕРБ ми станаха симпатични. Защото освиркаха БСП и ги нарекога "червени боклуци". Нещо, което правехме на вски техен митинг между 1990 и 1997г.

Защо го правихме ние и защо го правят ГЕРБ сега?
Защото БСП е партия на неразкаяли се убийци. В нея членуват хора, "причинили смът  на повече от едно лица по особено мъчителен за жертвата начин."  БСП извърши гадости, унижения, убийства, грабеж ... на стотици хиляди хора. И до ден днешен не се е разкаяла за това, не се е отрекла от действията си по онова време и не се е отрекла от комунистическата идеология.

Днес БСП се опитва да ни се представи, като една нормална политическа партия, "левия крак" на политическата система на европейска България. И ние, водени (за носа) от криво-разбрана толерантност, някак си сме го приели. Дори моята партия се оказа че е против това да има улица "Богдан Филов", но в същото време не реагира на това, че по цяла България има улици "Г.Димитров", град Димитровград, ул 9 септември...
Двоен аршин? 
Толерантност?
Или предателство? 
В крайна сметка комунизма на БКП толкова гнусен ли е, колкото нацизма на Третия райх? 
А симпатията на Филов към Райха еднакво осъдителна ли е, колкото съпричастността на БСП към БКП?
Тогава?
Защо бул. "Никола Вапцаров" да няма пресечка "Богдан Филов"? 
Защо ул. "9 септември " да не свършва на площад "Ахмед ага - Тъмръшлията"? 
(както е тръгнало последното нищо чудно и да стане)

* * *

Някакви хора държат и настояват да демонстрират по улиците своята сексуалност. Искат да ни принудят да гледаме на тях не като на човеци, професионалисти, колеги, съседи..., а задължително да ни натрапят факта, че са някаква особена категория люде, чиято особеност се изразява в содомия, и всеки е длъжен да почита тази им особеност. И ако си против тази конструкция, ако откажеш да им кажеш като на пияници "аз тебе мноу те уважавам" задето правиш това - онова на друго място, значи си нетолерантен. Еми добре. Нетолерантен съм тогава. 

Тук има и един особено подъл момент. Понеже по темата има най-широк спектър от мнения, тези люде взимат най-крайното от тези мнения и го развяват като плашило. Оттук нататък, щом не си съгласен с улично-демонстрираната содомия, значи си лумпен, фашист, атакаджия...  Много евтин, непочтен, бих казал дори, ... трик, но пропагандно успешен. .(същия трик ползва БСП в клиповете си срещу ГЕРБ, показвайки татуиран келеш размахващ среден пръст срещу дете - ангелче с червена рокличка).

По тази схема беше нападната и църквата и религиозната общност, към която принадлежа. Показаха се едни не особено умни лозУнги написани от някакъв младеж, и се извади генералното и любимо на вси либерали по света заключение "Църкавата е нетолерантна" Ами другари, тя това работи - да е нетолерантна към злото. А содомията, когато е публична, е социално зло.

Все едно аз да намеря снимка на някой транссексуален проституиращ наркоман и да казвам  "Едни хора с хомо-ориентация... казват и правят това или онова"  Гьобелсов трик. Не на мен;) Ако наистина искаме дебат, не трябва да постиламе с пропаганда тип "бойкостов".  Така до никъде няма да стигнем. Ако ще е "пас" да е истински "пас"  а не "без коз"

И все пак, позицията на Богословите, която от много "загрижени" интерпретаци не се чу, е твърде умерена и умна. И понеже напълно я споделям, ще я цитирам:

"Организаторите заявиха, че не са против правото на самоопределение на всеки, но не смятат, че „афиширането и особено наглото парадиране с обратните сексуални наклонности е полезно и здравословно за обществото. Гей парадът не е безобидно шоу, а е опит да се отвоюва територия и да се заличи границата между нормално и ненормално. "

Ето това мисля и аз. Бъдете така толерантни и се отнасяйте толерантно към това мнение - мое и на още стотици хиляди хора.

В заключение, моята позиция: 

1) Нулева толерантност към БСП, поне докато не се разграничи от БКП, СССР, комунизма, лагерите, убийствата, Ленин, Сталин, Димитров, Живков, Дим. Станишев и другите "Чавдарци", и от "Народния съд" !

2)Пълна европейска, човешка толерантност към сексуалния (а и всеки друг) избор на всеки човек в рамките на индивидуалните му граждански права по конституция. Всичко друго е Иран! (А всъщност Иран е трън в очите на запада, именно защото е против толерирането на разврата и злото, въобще!)

3) Никаква толерантност, а  съпротива с всички законни , цивилизовани и допустими средства срещу публичното афиширане на сексуалност, и особено на "нетрадиционна"  такава. Гей парадът развращава обществото, като а) превръща сексуалността от интимен в публичен идентификатор на личността  и б) превръща нестандартната  сексуалност в социално равнопоставена с традиционното семейство от мъж, жена и техните заченати с любов генетични потомци, които продължават рода, нацията и човечеството, по отредения от Бога ред.

Непротивенето (или приемането) на злото също е грях!

N.B. Това е лична позиция. Надявам се да се споделя от  много други хора, за които границата между добро и зло е начертана с кръвта на Спасителя преди 2 хилядолетия и не подлежи на предоговаряне по "обществен договор".  Нека да изискаме толерантно отношение към тази наша позиция. Защото другото е Иран!

image
България (ЕС) - 2009г.
Паметник на Тодор Хр, Живков - член на въоръжена терористична група, след окупирането на България от СССР (1944) станал директор на милицията в месеците, когато близо 30 хиляди противници на режима са убити без съд , "безследно изчеснали" или разстреляни от т.нар. "Народен съд".  Управлявал 35 години като диктатор. Изповядвал еднозначно осъдената от Европейския парламент и Съвета на Европа идология на комунизма.
Партията, която построи паметника, почита човека и неговата идеология, изисква толерантно отношение... и го получава.
  Автор: templar

(Малките добавки в скоби са от мен - Григор Симов)



Гласувай:
0



1. анонимен - ПЕШО ФИЛИБЕТО
14.01.2010 05:17
няма ли народа да види с облекчение вкарани в пандиза тия чужди агенти , рот фронта на коминтерна ?? Продажните политици са авангарда на МАСОНО_БАНКЕРСКАТА МАФИЯ !! ОСОБЕННО У НАС В БОЛГАРИИ ! НАЛИ СТАНИПИШЕВ , А , ЗАЕКОВ ОТ РИЛО_ПИРИНСКИЯ МАСИВ ?? И ТИ _ МАЗЕН ЛИЛОВ ?? ТОМОВЦИ , ПЛАШИ_ПУТАРНИЦИ ,,,,, И ,,,,,, ВСЯ СВОЛОЧ _ ГНУСНА ПАПЛАЧ __ ЦЪРВЕНИ МАЙМУНСКИ ЗАДНИЦИ !!
цитирай
2. анонимен - БОГОМИЛ
14.01.2010 05:19
АЛО , ЧЕРВЕНИТЕ ЧАКАЛИ НА ОПАШКА ПРЕД МОСКОВСКО__ЮДЕЙСКАТА ЗАКУСВАЛНЯ !! АКО СПРЕТЕ ДА ВИЕТЕ ____ УМИРАТЕ ОТ ГЛАД ___А СВЕТЛИТЕ ИДЕИ СТАВАТ ЛИ ОЩЕ ЗА БАЛАМОСВАНЕ ?? ЧУДЯ СЕ КАК С МАЗНИ ПРИКАЗКИ ЩО ХОТЕЛИ ВДИГНАХТЕ , ЩО ПАЛАТИ , ЩО ЧУДО !!! САМО С ЕДНО ПРАЗНО ТРАКАНЕ НА ЧЕЙНЕТА !! А ХОТЕЛА НА БАТ БОЙКО В ПАМПОРОВО ГОТОВ ЛИ Е ВЕЧЕ ??
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315032
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031