Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2009 10:16 - Аз съм властта, а ДПС е бацил! Автор: lubopitstvo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2544 Коментари: 2 Гласове:
0



“Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос.” Това признание е направил на 18 юни т.г. лидерът на ДПС Ахмед Доган пред жители на с. Кочан, община Сатовча, разкриват източници на в. “Труд”.
Щабът на ГЕРБ в Благоевград ще излъчи пълен видеозапис от речта на Сокола на въпросното събрание. От централата в София отказаха да посочат как колегите им от Пиринския край са се сдобили с клипа, но бяха категорични, че филмчето е абсолютно автентично.
Според информацията на ГЕРБ-ерите от Благоевград срещата с Ахмед Доган в селото е започнала в 11 ч. и продължила до 15 ч. За целта са били затворени училището, детската градина, кметството, горското стопанство и всички служители били “закарани” в читалището за предизборната среща с Ахмед Доган. Присъствал и целият актив на ДПС от областта.
В записа лидерът на движението разяснява на присъстващите, че депутатите нямат власт, за да решават проблеми. “Как депутат ще реши проблема за проектите и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце”, казва пред присъстващите той. И завършва: “В мен е концентрирана властта, не е във вашия депутат, искам да го знаете това.”
От ГЕРБ заявиха, че това изказване на Доган е дори по-арогантно и от думите му в “Шоуто на Слави” през 2005 г., че всяка партия има около себе си обръчи от фирми.
"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява". Това пък каза в сряда Ахмед Доган пред членове и симпатизанти на партията в Шумен, съобщи БГНЕС.
„Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион – и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целият букет, който съставлява българския народ. Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми“, заяви Доган. Според него всички партии са против ДПС, защото се страхуват от разрастването му.
„Философията „бацил“ е фундамент на ДПС, защото няма да има по-силна партия от нас, ако това се осъществи“, каза Ахмед Доган.
В речта си Доган се обърна и към журналиситте в залата: „ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето – когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено това вие никога няма да го раберете“.
Част от думите на Доган бяха изричани на турски език, при което залата изригваше в аплодисменти и скандирания „ДПС, ДПС“.
"Когато бях поканен от ДПС, приех безпрекословно, защото бях поканен от партията, която съществува от 20 години, партията, която като птицата Феникс излезе от пепелта на огъня, който гореше в душите на хората през 1985-та и 1989-та година", каза в словото си мажоритарният кандидат на партията в шуменския избирателен район проф. Георги Колев. В залата на театъра присъствашe и вторият в листата на ДПС Христо Бисеров. Той подчерта, че Движението за права и свободи не просто задава параметрите на българската политика, а създава модата в нея.
  Автор: lubopitstvo
 
grigorsimov

Това важно признание на Доган ще бъде тълкувано най-различно, но истината е, че ДПС и Доган са креатура на ДС, а сега служат на световното еврейско масонство, защото то е над ДС и над комунизма, и по същество ДПС са масонска ложа, както повечето партии, но ДПС е на върха в България, защото е протеже на турската масонска държава. А Турция, от времето на т.н. "Младотурски преврат" е под чисто масонска власт, и турските масони - "младотурци" са били скрити евреи - до един.
За онези които не знаят, масонството е сатанинска, свърх-мафиотска система за завладяване, контролиране и пълно поробване на света от евреите, начело на които са техните световни банкери.
А световното организирано еврейство и техните слуги - масоните, целят да унищожат нациите, вярата, морала и даже елементарната човешка съвест, за да могат безпроблемно да владеят света и да не се опасяват от бунтове и заговори против техния "фантастичен деспотизъм", който искат да наложат над всички оцелели земни жители. Това го пише в техните "тайни протоколи", и не само там!
Така че, ДПС не е турска националистическа партия, както хората я приемат, а те просто целят разрушаване и унищожаване на българската и всяка друга нация и народност. Те са и върли врагове на всяка вяра и религия - вкл. и на мюсулманството, въпреки че строят джамии!
И нашите масонски мафиоти строят черкви и параклиси, но това не значи че мислят доброто на българите - християни, а само целят да замажат очите на хората и да маскират мафиотската си същност!
Да, нациите и държавите, които са "леговища" на юдеите - сатанисти, и на масонството им, са привилегировани. Такива са всичките англоезични държави, начело с Англия и САЩ, а Турция е второразрядна, но много важна за масонството, държава, и затова, и преди и сега е хегемон в региона!
Световното - организирано еврейство е чисто сатанинско, по "вяра и по дух"!
Но всеки който служи на дявола, неизменно ще получи заслужената си "дяволска отплата" - независимо от заслугите към господарите си, независимо и от временните привилегии!


Тагове:   ДПС,   Доган,   власт,   масони,


Гласувай:
0



1. lubopitstvo - Здравей
25.06.2009 10:19
Не взех отношение към коментара ти, защото не съм компетентна, за да оспорвам написаното от теб или да го подкрепям. Възможно е да си прав. Опитът ме е научил да се доверявам само на проверени лично от мен неща.
цитирай
2. grigorsimov - На lubopitstvo: Подхода ти е напълно правилен!
25.06.2009 10:36
А пък аз не бих го написал, ако не го знаех със сигурност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319193
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031