Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2009 00:04 - Медиите - основен инструмент за прогресиращо затъпяване и зомбиране. Автор: nesstor
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2278 Коментари: 1 Гласове:
0



Не са малко още живите свидетели на "епохата" - генерални секретари на КПСС , БКП и т . н. /Въпреки усилията на министерството на финансите, социалното такова, пенсионната система, здравеопазването (или здравевземането), все маши на интернационалните лихвари от МВФ и СБ, които до един са юдеи.
Та по времето на   същата тази "епоха", не минаваше ни една "информационна " емисия на БНТ и БНР, както и първа страница , на която и да било газета без умопомрачнителните писания за нещо си свързано с дейността и "гения" на Генсеците. В началото на т. нар. "демократични" промени, а всъщност на Геноцида /или даже Холокоста/  хранех известна надежда, че с цялата тази невъобразима скука , целяща да прикрива истинското положение на дереджето ни  веднъж завинаги ще бъде свършено. Напразни надежди , понеже дойде "епохата" на "евро-атлантическите ценности" и "новият ни цивилизационен избор" - уж направен от всички нас. И като така, одите и тропарите за генсеците бяха заменени с оди и тропари за Клинтън, Буш  и Хасан Обама /онзи с лилавите джуки и стриганата тиква на мургав фон/,  както и за Брюксел и тамошните брюкселски зелки- комисари, заменили московските такива. 
вропейските комисари, всъщност са - еврейски комисари на Че Ка. А "ЧеКа" - на еврейски означава - скотобойна или кланница, и точно тове е истинското значение на това сатанинско съкращение!)

Повече от две години тъпи оди и тропари за Хасан Обама дорде го изберат за президент на Новата Юдея/САЩ/, а всъщност за поредната марионетка на Федералния резерв, зад който стоят Ротшилд, Рокфелер, Морган и Варбург/все юдеи!/. 
Е, избраха го! И си рекох: "Слава богу повече оди и тропари няма да има из телевизии и газети." И пак се излъгах. Безумието стигна дотам, че след пурата на Клинтън и песът на Буш да ни заглавичкват с...това, как лилаводжукестия Хасан трепе муха, а за гарнитура- счупения лакет на рогоноската Хилъри.  Световни "новини"..., от които буквално да не можеш да заспиш от възторг и тревоги ! 
И покрай това някак между капките се процеди новината, че лилаводжукестия Хасан бил взел решение да предостави такива абсолютни права на интернационалните лихвари от Федералния резерв /свърталището на Сатаната - Княза на този свят/ , каквито никой тиранин, диктатор или какъвто и да било тоталитарист никога не имал в цялата човешка история ! Само това ясно доказва, че лилаводжукестия не е нищо повече от жалка марионетка купена от интернационалните лихвари. Така щял да бори финансова криза предизвикана ... - от същите тези изроди, които преди години на няколко пъти вече предизвикваха такива, плюс няколко войни - Първата , Втората,Корея, Виетнам, Афганистан и Ирак. И в това няма нищо чудно с оглед на най-популярната еврейска максима:"Войната е еврейската жътва!"
И НИКАКЪВ макар и мижав коментар в средствата за масова манипулация у нас, пък и по света, по повод на поредната мярка на лилаводжукестия за преодоляване на финансовата криза. Абсолютно мълчание! Мрак и ужас. А можеше да се направи нещо простичко. В най-гледаното време по разните му телевизии да почне излъчването на фундаменталния филм :"Zeitgeist". И нека след като бъде гледан, тези, които са го направили да имат наглостта да кажат, че не съм прав.
За жалост целта на всички медии/ с малки изключения, които само пътвърждават правилото/, е намножаването на тъпумниците по света и у нас чрез излъчването на сапунки, коварни игри (на нещастието), от които забогатяват единствено собствениците им, както и инфантилни шоупрограми предназначени за идиоти и олигофрени, плюс потоп от досадни реклами за тоалетна хартия, дамски превръзки, "професионални" жвачки и , разбира се, Севън омни потенс....И, колкото повече затъпяваме съобразно "евро-атлантическите ценности", толкова по- скоро ще дойде времето, когато без особена съпротива ще ни съгласят да си инсталираме чипове в тиквите, които господарите на света, такива като Нелсън Рокфелер и компания ще могат да изключват всеки път , когато решат, че не мислим и живеем "правилно"......Т.е., когато отказваме да бъдем гойя, т. е. добитък и тор в "нивите" им.
  копирано от Автор: nesstor  с дребни редакции!
 


Тагове:   народ,   медии,


Гласувай:
0



1. zaw12929 - Съгласявам се с темааааата- верно ...
30.06.2009 21:10
Съгласявам се с темааааата- верно е!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313144
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031