Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2009 22:23 - "Проклятието" над Кенеди се казва Ротшилд - Смърта на Монро и убийството на Робърт. Автор: lambo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3732 Коментари: 0 Гласове:
1



На 5 Август 1962 г. е намерена мъртва в леглото си великата актриса Мерилин Монро. Намира я икономката и Юрис Мюней, която по някаква причина не спяла и в 3 часа през нощта, забелязала светлина в процепа под вратата на Монро ! Тя извикала лекаря Гринсън, който пък повикал другия лекар Енгелберг и чак след 1 час и половина, те се обадили на полицията. При аутопсията било уж установено, че Монро се отровила с нембутал.
image
Има доста версии и за смърта на Монро. Но нека помислим логично. Каква е връзката между нейната смърт, и смърта на братя Кенеди - Джон и Робърт ? Защото тя е имала интимни отношения и с двамата. И не е криела това. На 29 Май 1962 г. в Медисън Скуер Гардън, откъдето се предава по телевизията рожденния ден на Президента, тя го поздравява с незабравимата "Happy Birthday, Mr. President".  Затова една от версиите е, че убита по заповед на Робърт, заради това, че водила дневник, в който записвала всичко чуто от братя Кенеди. Пред нея братята често разговаряли със своите помощници, какви проблеми трябва да се решат и как. Къде са отивали тези данни от първа ръка ? Да ... Боби, с възможностите на Главен-Прокурор, усетил че Мерилин е слушалка. И започнал да я притиска, да признае на кого доставя сведенията. Той няма никаква полза да я убива, тя му трябва жива, за да стигне чрез нея до кукловодите. Но и кукловодите не спят. В момента когато разбират, че Монро е разкрита от Боби Кенеди, тя вече става опасен евентуален свидетел срещу тях. И веднага изчезва. Заедно с нея тайнствено изчезва и дневника и ...
image
Мерилин Монро в моргата

image
image
Погребението на Монро

image
Гробът на Монро

След убийството на брат си, главния прокурор на САЩ - Роберт Кенеди, остава още 9 месеца в администрацията на Джонсън. Но след това напуска поради неразбирателство с новия Президент. При брат си, той е високо ценен. Именно Робърт е в основата на спасението на света, от термоядрена война през кубинската криза. Точно той твърдо се противопоставя на Решението, да се бомбандира Куба и организира морската блокада.

Особено след като печели изборите за сенатор в Ню-Йорк, популярноста на Робърт рязко нараства. По пътя му се струпват многохилядни възторжени тълпи. Но не само това тревожи юдо-хазарите от Уолстрийт. Нееднократно той заявява, че ще стане Президент и ще разкрие убийците на брат си. А това, банкерите от ФЕД няма да допуснат. На изборите през 1968 г. Боби заявява че няма да се кандидатира. Напред излиза Линдън Джонсън, който се бори за втори мандат. Но още на предварителните избори се вижда, че Джонсън има много слаба подкрепа. Президента се оттегля и Боби се включва в надпреварата. Печели изборите в Небраска и Индиана, губи в Орегон. Решаващ става резултата от Калифорния, най-големия щат. След като печели Калифорния, за всеки вече е ясно че следващия президент ще бъде Робърт Кенеди. Точно в този момент, когато празнува победата си в хотел "Амбасадор", Боби е убит от ислямиста Сирхан Сирхан, уж поради религиозна омраза.
image
Афишът за победното парти на Боби.
Но там вече чака килър.

image
Боби е още в съзнание след изстрелите

image
Боби вече е в безсъзнание

imageimage
Агентите водят убиеца Сирхан Сирхан ...
Но и тук има втори стрелец, който пак не е открит

image
Сирхан след 40 години в затвора

  Автор: lambo


Тагове:   монро,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28379412
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930