Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2009 11:52 - Крадливата комунистическа фамилия превзе ЮНЕСКО. Автор: Елтимир
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3746 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 23.09.2009 12:03


Ирина Бокова беше избрана за генерален директор на ЮНЕСКО. Една от най-крадливите и най-престъпни комунистически фамилии превзе ООН и в частност ЮНЕСКО. Фамилията Бокови. Да им е честита. Да пием по едно. За Бог да прости ООН и ЮНЕСКО. А следващият Секретар вече ще е от Румъния. И ЮНЕСКО ще се преименува на КРАДЕСКУ. Още веднъж честито!

http://eltimir.ucoz.ru/

Сега да видим семейството. Че са комунисти, това си го знаем. Че комунизмът е творение на световния ционизъм – това вече само слепците не го виждат. Обаче и сред комунистите такива патологични крадци и извратени престъпници като Бокови са рядкост. Ще цитирам само кратки новинарски съобщения, изводите си правете сами.
„32-годишният Георги Боков, син на президентския съветник Филип Боков, пак беше хванат с крадена кола в столичния жк "Младост 1" във вторник вечерта. При ареста той предложил 1500 евро подкуп, съобщи главсекът на МВР ген. Бойко Борисов.”
„Боков е признат за виновен от първоинстанционния съд по обвинение за закана за убийство и трябва да изтърпи наказание от година и половина лишаване от свобода. Според обвинението на 23 октомври 2006 г. синът на Филип Боков е отправил закана за убийство срещу майка си Юлия Владикова.”
„От 1993 година датират срещите на Георги Боков, който е син на Филип Боков, с органите на реда, предаде "Фокус". През декември 1993 година е задържан от полицаи, управлявайки кола с подправени документи. Три години по-късно е задържан в Русе, защото е карал крадена кола, като престоява в ареста 9 месеца. Делото ще се гледа от 13,30 часа в Софийски градски съд. 
Досието на Георги Боков в полицията е доста дебело, свързано с кражби на коли, сочи справка на "Фокус". 
На 18 декември 1993 г. синът на президентския съветник Филип Боков - Георги, е заловен от силистренски полицаи зад волана на "Форд Сиера" с подправени документи.

Самият Георги Боков, героят на фамилията.

През март 1996 г., той е задържан в Русе, защото е карал крадена "Ланча Дедра" - остава 9 месеца в ареста и през декември е пуснат срещу гаранция.
На 17 януари 1997 от състав на районния съд в Русе Георги Боков е обвинен, че заедно със съучастника Димо Димов са откраднали „Ланча Дедра“. По време на процеса се спомеват и други по-стари прегрешения с чужди автомобили. 
На 19 септември 2000 г. Георги отново е арестуван в Русе на паркинга на автокъща „Липник“. Проверката показва, че карания от него автомобил БМВ е откраднат през 1999 г. в София и е обявен за издирване. След това е препродаден и в Русе автомобилът бил с нови софийски регистрационни табели и талон. Боков заявява, че е в договорни отношения с новия собственик и затова управлява скъпото БМВ.
На 13.01.2001 г. Боков - младши катастрофира тежко с краден автомобил „Ауди 80“ на главен път Е-79 край врачанското село Люти дол. Георги Боков навлязъл в насрещното платно и колата се ударила челно в товарен автомобил „Ман“. Тъмносивото „Ауди“ било без регистрационен талон, а номерата на колата - на откраднат „Мерцедес“, обявен за издирване.
На 16.05.2001 г. към 23 ч. Георги е задържан на ул. "Христо Белчев" в София, разбивайки, заедно с още двама мъже, "Фолксваген Голф", собственост на Надежда Грозданова. Съучастниците му успяват да избягат, докато на Георги му попречва травма на десния крак, получена в началото на годината при катастрофа. По случая е образувана преписка.
На 4 юли 2003 г. Бургаската окръжна прокуратура разпорежда Георги Боков отново да бъде арестуван. Той е задържан с краден автомобил "Пежо 306" с русенска регистрация с пренабити номера на рамата При обиска в колата са открити 18 къртача (т.нар. мечи лапи) за разбиване на автобрави, както и пистолет "Макаров" със заличени номера и неизяснен произход, заглушител и 8 патрона в пълнителя. След изтичането на 24-часовия полицейски арест Георги Боков е освободен, защото районният прокурор на Бургас Любомир Петров е образувал дознание само за притежаване на незаконно оръжие и не е поискал постоянна мярка за задържане, обясняват магистрати. Другото обяснение е наличието на политически чадър над сина на президентския съветник.
На 8 юли прокуратурата разпорежда първо дознанието срещу Боков да бъде преобразувано в следствие. Часове след това е издадено второ разпореждане, съгласно което следствието се преобразува в бързо производство по чл. 339 от НК, което трябва да се внесе в съда до края на седмицата.

Таткото Филип Боков, съветник на финансирания от бандити и крадци Седефчов. Те всичките са еднакви.

Боков-младши може да получи до 6 г. затвор за притежаване на незаконно оръжие. Срещу него тече и дознание за управляване на краден автомобил. Впоследствие срещу него са повдигнати обвинения по чл. 339 и чл. 345 "а" от НК, които се гледта по бързото производство. Проверка на "Монитор" установява, че след ареста на Георги Боков на 4 юли не е постъпвало никакво писмено или устно искане от органите на МВР до дежурните прокурори в Бургас.
На 14 юли 2003 г. Боков-младши не се явява на разпит в Първо РПУ , където е трябвало да бъде образувано бързото производство за кражба на автомобил и незаконно притежаване на оръжие и е обявен за общодържавно издирване. Бързото производство е преобразувано в дознание, което се предава на прокуратурата с мнение за спиране до издирването на Георги Боков. Според запознати той е бил следен от полицията, поради подозрението, че е замесен в опит за въоръжен грабеж на 110 хил. лв. пред парк-хотел "Москва", на 23 юни 2003 г. Тогава четиримата гардове, пренасящи парите, са тежко ранени при стрелбата срещу тях с пистолет "Макаров" и автомат "Калашников".
На 17 октомври 2003 Боков е задържан в Русе при полицейска проверка на червен "Фолксваген Голф" с великотърновска регистрация, с която е пътувал. Колата е шофирана от главен сержант Галин Григоров от РПУ-Полски Тръмбеш.
На 20 октомври Георги Боков е докаран с в следствения арест в Бургас, където Бургаският районен съд му налага постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".
На 23 декември 2003 г. Бургаският окръжен съд осъжда на 1 г. ефективно лишаване от свобода 32-годишния Георги Боков, по обвинение за незаконно притежание на оръжие. От присъдените му 12 месеца лишаване от свобода, Боков обаче лежи само 2 месеца, тъй като магистратите му приспадат 2 месеца задържане по време на предварителното производство и още 8 месеца натрупан срок в различни следствени арести.
На 17 март 2004 г. синът на президентския съветник Филип Боков – Георги е задържан за 24 часа в Седмо РПУ. 32-годишният Боков е задържан от патрул на Седмо РПУ. Полицаите охраняват лек автомобил „Фолксваген Пасат”, паркиран пред блок 24 в ж.к.”Младост-1”, който е противозаконно отнет през март от територията на Пето РПУ. Около 8 часа сутринта Боков се приближава към крадения автомобил и го отваря. Когато го задържат полицаите той им предлага подкуп от 1500 евро. Георги Боков заява пред полицаите, че е дошъл на мястото с личния си автомобил „Ауди А-6”, паркиран пред същия блок. Пристигналата дежурна следствено-оперативна група към СДВР извършва оглед и на двете коли. В аудито са намерени три заготовки за взломяване на автомобили и една електронна платка със сензорен датчик, а в контактния ключ на фолксвагена е открита счупена метална пластина. Материалите по случая са докладвани на Районната прокуратура.

При демокраДцията явно е така. Ако не крадеш, няма да ти дадат пост. Който е на пост, той задължително е крадец, задължително е един от тях.

Според направените промени в НПК през април 2004 г. всеки обвинен в тежко престъпление след 2 г. разследване може да поиска делото му да влезе в съда. Законът дава на прокуратурата два месеца, за да внесе делото в съда и ако това не стане, то се прекратява. На това основание Софийският районен съд прекратява дело на Боков за кражба на автомобил през 2001 г.”
„Боков-син остава в ареста 
Синът на Филип Боков Георги получи мярка за неотклонение "задържане под стража", съобщиха от Софийския районен съд. Състав на съда с председател Александра Йорданова постанови решението си в късния следобед вчера. 29-годишният Георги Боков, син на ексдепутата Филип Боков, беше задържан през нощта на 15 май при опит да открадне автомобил "Фолксваген Голф" на столичната улица "Христо Белчев". Съучастниците на Боков-младши са успели да избягат и все още не са заловени.”

Сега г-жа Ирина Бокова ще ни учи на морал. Или по-скоро ще помага на циганите да претопят на скраб малкото останали паметници в тая нещастна страна.

Има още много такива новини за деянията на криминалната фамилия Бокови. За награда, леля му Ирина става Генеранален секретар на ЮНЕСК. Айде сега кажете, че демокрация по еврейски образец не означава „власт на крадците”!

Автор: Елтимир


 

 

 Коментари:

Елтимир   (Днес 07:31)

Читателски коментар от нюз.бг. Хареса ми и го пускам и тук:
"След съкрушителното поражение на БСП на парламентарните избори малко очакваната победа на И. Бокова за шеф на ЮНЕСКО е мехлем за изстрадалите души на бълг. комуноиди. Честито, цоциалисти! Др. Бокова е дъщеря на верния димитровец, шумкаря-главорез Георги Боков, избивал хора и грабил мандри до 09.1944 г. По време на т. нар. антифашистка борба др............
През септември 1944 г. Г. Боков е назначен от БКП за директор на Радио София. Шумкарят, който дотогава бил слушал само "Гаварит Масква", яхва кон и препуска към радиото да заеме поста си. Тогава директор на радиото е Сирак Скитник. Когато му предават, че някакъв пройдоха на кон стои на пропуска и твърди, че е новоназначеният директор, Сирак Скитник произнася знаменитата фраза: "Конят да влезе, конникът да чака!". Г. Боков бе гл. редактор на "Работническо дело" - най-тъпият вестник в историята на бълг. журналистика и председател на комун. СБЖ. Радуйся, народе! Бийте камбани, цоциалисти! С подкрепата на юдео-масоните дрругарката Бокова оглави ЮНЕСКО - организация пред закриване."


 

Bes   (Днес 00:34)

Аз пък се сещам за уроците на проф. Столешников по иверология.

Означава ли думата "бок" нещо на иврит? Има ли други известни личности с подобни фамилии?


 

4 Григор Симов   (Днес 12:05)

Който не знае или не вярва, че комунизмът и мафията се създават и крепят от запад, и конкретно - от световното юдейство, нека се чуди как избират такива не-хора за СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ!? Да им е честито!


 


 


 


 




Гласувай:
0



1. анонимен - е и. . какво общо и Итина Бокова с този ...
30.09.2009 11:59
е и .. какво общо и Итина Бокова с този човек дето е пълнолетен и си отговаря за постъпките си ..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28360283
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930