Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2009 23:46 - Част от истината за Новия Световен Ред. Автор: ernest
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6575 Коментари: 3 Гласове:
3



   Тази неделя 27 септември, преди обед в предаването Отпечатъците по телевизия BTV Основната тема беше Новия Световен Ред. В дискусията съвсем малка част от истината бе казана пред общественоста.
  Идеята за обединението на света не е никак нова и още на времето Александър Македонски е искал да подчини целия свят в краката си като той до такава степен се главозамаял, че се обявил за син на Зевс, но терминът Нов Световен Ред е поставен от Адам Вайсхаупт създател на сатанинския орден на баварските илюминати, на 1-ви май 1776 г. Адам Вайсхаупт е окултист от еврейски произход, професор по канонично (църковно) право в Инголщадския университет. На масонския конгрес на 16 юли 1782 г. във Вилхемсбад, Германия илюминатите се инфилтрирали в масонските ложи и първата им решителна стъпка е режисираната от тях ужасяваща Френска революция, наречена от илюминатите "велика", по време на която станали жертва над един милион души и е измислена гилотината от масона др. Гилотен. Оттогава насам основната цел на тайните общества е създаването на различни организации, чрез които да промиват мозъците на хората в обществото и в крайна сметка да ги подготвят да приемат на Новия Световен Ред.
  Могат да бъдат споменати полутайните организации RIIA (Royal Institute of International Affairs) в Англия и CFR (Council on Foreign Relations) в САЩ. Между другото според конституцията на САЩ, организацията CFR (Съветът за чуждестранни връзки) е противозаконна, но пък на кой му пука.  Стотици институти разработват начини за промиване на мозъци и манипулиране на хората. Достатъчно е да се спомене само един от тях - институтът Тависток.  Повече информация на тази тема ще намерите в книгата Conspirators Hierarchy: The Story of the Committee of 300 на бившия агент на MI6 - John Coleman.  
 
  Още от създаването на баварските илюминати целта е инфилтрирането в ръководни постове и длъжности във всички области, включително във всички видове християнски църкви, и унищожаване на християнството, унищожаване на семейните връзки, брака, морала и "общо" отглеждане и възпитание на децата, за да могат да бъдат най-лесно манипулирани с фалшиви илюминатски идеи. Създаване на Нов Световен Ред, с идването на Антихриста, и унищожаване на поне две трети от населението на земята (по теорията на Малтус). Според документа "Глобален доклад за Второто хилядолетие", който бил приет и одобрен от тридесет и деветия американски президент Джеймс Картър, се очаква населението на САЩ да бъде намалено на 100 милиона (в момента са малко над 300), а световното население на един милиард и половина, до 2050 г. Ще използвам цитат от книгата "Шифърът на Леонардо, тайните общества и християнството":
  "На един от най- високите хълмове в Елберт Каунти, Джорджия на девет мили северно от Елбертън от 22 март 1980г. се издига илюминато-нюейджърския Стоунхендж в Америка състоящ се от няколко гранитни плочи високи 19 фута и тежащи общо 119 тона. От издигането на странния нео-мегалитен паметник различни групи от хора са изпълнявали ритуали на това място, като вещери, друиди, североамерикански индианци, различни неопаганистични групи, церемониялни магьосници и християни. Върху четири от плочите на осем съвременни езика: английски, руски, еврит, арабски, хинди, китайски, испански, суахили, в добавка от санскрит, вавилонски, египетски йероглифи и класичаски гръцки са написани десет наставления или заповеди от неизвестни хора, които се подписват като Georgia Guidstones. Един петъчен ден през юни 1979г. добре облечен човек, който се представил под фалшивото име R. C. Christian (което неминуемо навeжда мисълта за произхождащо от розенкройцерският мит за Кристиан Розенкройц) отишъл в офиса на фирмата Elberton Granite Finishing Company в Елбертън и обяснил, че представлява група от хора, които искат да оставят послание на хората и поръчал проекта. Първото послание е да се намали населението на земята на 500 милиона души и да се поддържа такъв брой население за постоянно, а в другите послания, да се издигне
 
imageСветовно
Правителство и да се балансират (т.е. да се намялят) правата на личноста със социални задължения, да се разпространи нова духовна система и се прокламира запазването на околната среда. На централната плоча има дупка, през която във всеки момент може да се наблюдава масоно илюминатската звезда олицетворяваща според окултните учения Луцифер."

image
       Окултния "паметник" в  Елберт Каунти щата Джорджия с дупка върху едната от плочите, през която може да се наблюдава утринната звезда (Луцифер)

   Основните цели в изградената от Вайсхаупт система са:

  1. Унищожаване на монархиите и всички мирни управления.
  2. Премахване на наследяването.
  3. Премахване на частната собственост.
  4. Премахване на патриотизма.
  5. Унищожаване на семейството, брака, морала и общо отглеждане и възпитание на децата.
  6. Премахване на християнството и всички останали религии.
  7. Създаване на едно (тоталитарно) световно управление - Нов Световен Ред ръководен от антихриста. 

  Първият неуспешен опит за създаването на Европейски щати е по времето на Виенския конгрес, състоял се от ноември 1814 до 9 юни 1815 г., когато заговора на илюминатите е разобличен от руския цар Александър и всичко се разпада. Илюминатите след Първата световна война създават Лигата на нациите, а след Втората световна война (също режисирана от тях) е създаден Общия пазар и започва изграждането на Европейския съюз като начало на глобализацията и изграждането на Нов Световен Ред.
  Джузепе Мацини (1805-1872) е италиански революционер, започнал като член на карбонарите, масон и илюминат, който копнеел за обединението на Италия и през 1831 г. основал движението „Млада Италия” (La Giovine Italia), стои в основата на създаването на организацията Oblfnica, включваща главатари на мафията.

  Ако идеята за обединението на народите бе с цел да няма войни и да има мир по цялата планета, всичко би звучало много хубаво, но за съжаление истината е доста по-различна. В това движение са свързани високопоставени личности, членове на всевъзможни ложи с различна степен на луциферианство, участващи в окултни или сатанински ритуали с призоваване на свръестествени сили (демони) от отвъдното. 

  В движението за създаване на Европейски щати взимали участие масони от различни европейски страни. За целта Мацини основава организацията “Млада Европа” (Giovine Europa) през 1831 г. Така в различни страни били създадени контролирани от масоните движения с името „млада” като Mloda Polska (Млада Полша), Junges Deutschland (Млада Германия), Young England (Млада Англия) и др. По-късно също Млада Турция (Кемал Ататюрк е бил масон - криптоевреин). Мацини заедно с командващия шотландския масонски ритуал в САЩ Аблерт Пайк, който бил един от най-върлите сатанисти за времето си планират създаването на три световни войни, от които в крайна сметка да бъде пометено християнството и хората сами да приемат създаването на Новия Световен Ред и на властта на Антихриста. В писмо от 14 юли 1889 г. до 23-те Върховни световни съвета на масоните Алберт Пайк изпраща инструкции и направления като, заявява, че на масоните от 31 и 32 степен може да се разкрие, че богът на масоните е Луцифер и нарича библейския Бог зъл Бог на тъмнината. В част от писмото той пише:
 
  “Ние се прекланяме пред Бог, но това е Богът, пред когото благоговеем без суеверие. У всички нас от най-високите степени, масонската религия трябва да бъде просветлена, да е поддържана в нас чистотата на Луциферовата доктрина...”!



  Няма никакви съмнения, че Eвропейския съюз е част от плана за създаването на Нов Световен Ред и това вече не е никаква тайна. Една шепа хора, които притежават над 60% от финансиите на планетата и командват света, създават регионални войни и стоят зад пускането на вируси, като птичия и свинския грип и "тихата война" с лекарствата и вредните вещества в храните, и се опитва да превърне в роби хората живеещи на нашата планета, които считат за тяхна собственост.
  Преди няколко години Джордж Буш Младши (от еврейски произпод, масон и член на няколко други ложи, сред които най-известната е Skuls & Bones - Череп и кости) подписа на тайна среща договори за NAFTA – обединението на САЩ с Канада и Мексико.

image

Тайно масонско ръкостискане по време на подписването 

image

Ложата Череп и кости в края на 40-те години

image
Бъдещият президент на САЩ Джордж Буш (Старши)

Документален филм за ложата череп и Кости, който ще препоръчам в Youtube е
http://www.youtube.com/watch?v=J1voGyccmaA
  Друг линк, който ще препоръчам, е интервю, по време на неделно телевизионно предаване преди изборите, където пред милиони зрители Джордж Буш си признава, че е член на ордена Череп и Кости:
http://www.youtube.com/watch?v=iiisokDGbfA&NR=1

 В ложата Череп и Кости (държаща сграда в Йейлския университет) се практикуват сексуални  и мистични ритуали включващи черепи. Така например дядото на Джорд Буш Младши изкопава от гроба черепа на последния индианец борил се против американското-масонско правителство - Джеронимо от племето апачи и с този череп се изпълняват сатанински ритуали.
 
Както джордж Буш Старши, така и синът му, а и повечето американски президенти се заклеват върху библията, но с една малка подробност е, че тук не става въпрос за християнската Библия, но за масонската библия.
Сегашният президент Обама е член на CFR.
 
  В САЩ в момента има над 30 милиона противници на Новия Световен Ред, които постоянно се увеличават и в близко бъдеще ще достигнат над 100 милиона, в Канада противници на обединението са повечето хора (Задкулисното обединение на САЩ, Канада и Мексико се предприема, с цел да бъдат заобиколени законите от конституцията на САЩ, които гарантират човешките права! Понеже новата наднационална конституция на "Североамериканския съюз" ще е над националните закони - както е и в Европейския съюз!). В САЩ е подготвена частна армия (Blackwater), наброяваща около един милион души (евреи и илюминати), на страната на правителството. Говори се, че в някои от мегаполисите и големите градове на САЩ има затворени зони с подготвени пластмасови ковчези (общо 4 милиона за момента), в които могат да се поставят по четирима души. Има и около 90 подземни града с военни бази в тях, вкл. и крематориуми.
  В стара Европа не е много ясно какво е положението, но изглежда, че хората за момента са по-заспали от американците, тъй като са позволили страните им да влязат в Европейския съюз, който и така едвам се държи да не се разпадне.
Какво е бъдещето? Бъдещето зависи от нас!!!



Автор: ernest



Тагове:   Антихрист,


Гласувай:
3



1. pomiqrat - Нещо фактите ти куцат. Илюминан...
01.10.2009 19:16
Нещо фактите ти куцат. Илюминантите се появяват през 14 век, а баварците са тяхна разновидност.Илюминантите се стремят към дестабилизиране на обществото, а не в неговото обединение.
цитирай
2. grigorsimov - Мисля че е очевидно, че автор на публикацията е: ernest!
01.10.2009 21:41
А аз, в този случай, само препубликувам, за малко по-голямо разпространение. Що се отнася до подробностите и тълкуването на целите на Илюминати, нека всеки сам си прави изводи. Важното е да се пише и говори по тези въпроси.
– Естествено, че Илюминати и юдомасоните, като цяло, целят дезинформиране, деморализиране, дестабилизиране и тотално поробване на света. А комуто по-харесва да си затваря очите, нека си ги затваря!
цитирай
3. icebarbi - Поздрав за блога, трябва да се го...
11.09.2010 17:38
Поздрав за блога, трябва да се говори за тези неща, пък, които иска да ги приема. . .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28347915
Постинги: 4298
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930