Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2009 21:00 - Защо не спрем Злото? Автор: eltimir
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1822 Коментари: 0 Гласове:
0



Не можем да го спрем. По няколко причини. Първата е, че не останаха хора, които да го спрат. Има ли смисъл да казвам какво трябва да се направи, след като няма кой да го направи? Втората причина е, че ние не можем да се справим с дребничкото зло на име Вальо, та ще тръгнем срещу голямото. Но най-важната причина е, че изобщо на представа си нямаме за какво именно Зло става дума. Ами да помислим, най-много глава да ни заболи от мислене. Във всеки случай по-зле няма да стане.

Как може правителството умишлено и целенасочено да ликвидира собствения си народ? Как може правителството да нехае, когато българите се топят, а небългарите се множат? Как може правителството да нехае, когато българите масово обедняват, когато гладуват, когато достигат до състояние, при което е невъзможно да поддържат дори своето физическо съществуване? Как е възможно правителството вместо да вземе мерки за подобряване на ситуацията, ехидно да обяснява, че така било при демокрацията, и че въобще всичко е нормално? Как е възможно при целия този ужас Народното събрание да приема закони, според които ограбените милиони българи нямат право дори да се лекуват, тъй като са били ограбени и е нямало с какво да си платят бандитското изнудване, наречено „здравни осигуровки”? Как може, как е възможно…?

Ами може. Възможно е. Както виждате, може и е възможно. И още по-лоши неща са възможни. През септември 2009 година в ботевградското село Литаково трима мангали подложиха на нечовешки мъчения една пенсионирана учителка. После я убиха и разрязаха на части нейното и. Какво мислите, че последва? Дойде циганският защитник Цветелин Кънчев и с помощта на ботевградския кмет Георги Георгиев и на неговия син, депутата от ГЕРБ Даниел Георгиев, след кратък натиск така нареченият съд освободи мангалите. За да не ставали етнически размирици. Дали натискът е бил финансов или по кьошетата, не мога да кажа. Не съм бил там, за да видя, но резултата го видях. Впрочем за каква учителка говорим? Танцьорите от ДАНС разполагат със запис, на който се вижда как Ахмед Доган застрелва своя съименник Ахмед Емин. Но тъй като танцьорите танцуват според музиката, на Доган нищо не му се случва. Сегашният зам. министър на МВР Павлин Димитров даде на “балистична” експертиза следсмъртното писмо на Емин и обявиха убийството за самоубийство. Хайде още един случай, тъй като Бог обича Троицата, както казват руснаците. Нашият скъп Премиер, евтиният послушник на Вальо Злото да не мислите, че е чистичък? Не четохте ли доклада на ЦРУ, според който, Бойко Борисов е извършител на поне четири убийства. Между жертвите е съвсем невинната приятелка на един прегрешил с известна сума пари счетоводител? Ама защо тогава спечели изборите и стана Премиер – ще попитате. Тъкмо затова. Убийствата се извършват и ръководят от убийци. И тъй като нас ни ръководят изключително убийци, грабители и всякаква сган с престъпни наклонности, животът ни заприлича на кошмар от филм на ужасите.

Като извод, съм в правото си да заявя, че в бивша България с активното съдействие на колониалната администрация, наричана за благозвучие „българско правителство”, над целокупния български народ се извършва едно непрекъснато Баташко клане. Без никой и малкото си пръстче да помръдне, за да спре клането. Не е ли така? Не съм ли прав?
Следват бурни и продължителни... гласове на възмущение. Следват яростни емоции и споменаване на нечии родители. Грешка. Грешка е да се възмущавате, да айкате и да се вайкате, вместо да почнете да задавате въпроси. – Защо може? При какъв случай е възможно? – Това попитайте. Ама не било демократично? Ама не било нормално? Отново грешка. Да почнем от последното.
Кой определя нормите и чии интереси обслужват тези норми? Ето въпросът, който никой не задава. Че сме демокрация, демокрация сме. Власт на народа. Ама на кой народ? Не на българския във всеки случай. Едва след като си отговорим на горните въпроси, ще стигнем до правилните изводи относно същинската ситуация в бивша България. Хайде, започнете да задавате въпроси. Да, може и е възможно, когато правителството не е българско. Не е възможно едно правителство умишлено и целенасочено да ликвидира собствения си народ, само че правителството, управляващо земята на българите не е българско и българският народ не е народът на правителството. Сега виждате ли колко нормални, колко простички и колко естествени са нещата? Е, ама ние сме в Европейския съюз и в този нов Съветски Съюз /СС/ всички имаме право на защита и на спазване на човешките права. И ако действително положението е такова, в СС, тоест в ЕС съществуват съответните институции, до които всеки може да се обърне и да получи защита. А щом никой не се е обърнал и не е получил защита, значи положението изобщо не е в положение и бедните сами са си виновни за своята бедност. Заради некадърността си, заради мързела или заради несменения си чип. И даже на арменския поп не можете да се оплачете, защото неговата попадия Юлиана Методиева не му позволява да ви обърне никакво внимание.

Ама ще кажете, че Елтимир преувеличава или пък, че направо си измисля? Вие така казвахте и през пролетта на 2009 година, когато твърдях, че задачата на следващото правителство е да осъществи следващата фаза в геноцида над българите. И че тази неблагодарна задача ще бъде поверена на изпитания убиец Бойко Борисов. Сега, октомври същата година по телевизия СКАТ бяха изречени думите, че правителството на Борисов има за задача до пролетта да намали населението на България до пет милиона души. Изрече ги О. З. полковникът от ДС, журналистът Илия Илиев. Ще ми възразите, че като старо ченге Илиев сее паника. Добре, тогава да ви цитирам думите на един несъмнен юрист, какъвто е професорът по право Янко Николов Янков:
„Специално подчертавам факта, че само през последните 18 (осемнадесет) години, по време на които Европейски институции и лидери изключително интензивно са ухажвали и възхвалявали „европейския характер” на престъпната мафиотска дейност на официалните български институции и лидери, лично аз съм депозирал в офиса на Главния прокурор повече от 400 (четиристотин) конкретни искания за разследване на прецизно документирани конкретни престъпни факти и обстоятелства, по които досега не е било проведено абсолютно нито едно законосъобразно разследване.”
А моят съзатворник Георги Касабов пък написа: "Позицията на Запада към управленията през този период е една гавра с паметта на жертвите на комунизма".
Да, Западът, този прехвален Запад се съюзи с грабителите и обърна гръб на ограбените. Западът се прегърна с убийците и престана да обръща внимание на лавиноувеличаващите се убийства. Нещо повече, Западът иска трупове. Западът иска смърт, колкото може повече смърт. Западът иска тук, на тази наша древна земя да останат колкото може по-малко българи. Какви правозащитни институции? Какви права на човека, щом нас никой не ни брои изобщо за човеци? „Каквото е долу, такова е и горе” – казва Хермес Трисмегист. Каквото е тук, в нашия бандитостан, такова е и там – в развитата Европа. На кого тук можете да разчитате? Още един цитат от проф. Янков:
„Специално подчертавам факта, че през цялата моя вече половинвековна практика на юрист досега не съм имал абсолютно нито един личен случай и не зная за съществуването на нито един личен случай на нито един български гражданин, при който съдебната система на официалния държавен български съд да е проявила макар и някаква минимална правосъобразна дейност.”

Ами там – в Брюксел, в Страсбург, в Нюрнберг или в Париж – има ли на какво и на кого да разчитате? Какво са институциите на ЕС и в чий интерес функционират те? Мнението на проф. Янко Янков:
„Макар и да бе създаден, за да се бори срещу тиранията и да защитава правата и интересите на обикновените хора, през последните 20 (двадесет) години и специално спрямо гражданите на посткомунистическите страни Европейският съд за защита правата на човека се е превърнал в инструмент, не само оскърбяващ човешките права и висши ценности, но и оневиняващ зловещите и кръвожадни комунистически и посткомунистически мафиотски престъпници, брутално нарушаващи човешките права и ценности.”
Преди 20 години те ни излъгаха, че са на наша страна и ще ни помогнат. Видяхме на чия страна са и на кого помогнаха. Преди 20 години за малко си въобразихме, че сме свободни хора, изпълнихме се с ентусиазъм и с вяра. Заблудата трая кратко. Още през далечната 1849 година Шандор Петьофи го бе написал, но ние забравихме:
„Европа пак е страшно тиха.
Угасна краткият й плам.
Народите й врат превиха
за свой позор и неин срам.”
Трябваше да разберем, а не разбрахме. Трябваше да се досетим, а не се досетихме. И 20 години минаха напразно. През тези 20 години изгубихме хората си. Пропуснахме възможността да организираме Съпротива срещу изтреблението. Тук е нашата огромна вина. Народът, така нареченият народ ръкопляскаше или в най-добрия случай стоеше безучастен, когато европийците изпиваха кръвта на някой от нас. Обаче нашата кръв свърши, изцедиха я. Сега почна голямото поголовно смучене на кръв. Ако до вчера недоволните бяхме една шепа, днес недоволен е всеки. Днес недоволството стана всеобщо. Само че няма кой да го оглави и да го хвърли срещу врага. Утре и толкова няма да има. Когато спрат пенсиите. Когато престанат да изплащат заплати. Когато ви спрат тока и водата, когато няма откъде и кършей хляб да вземете – тогава какво ще направите? Дали ще имате сили изобщо нещо да направите?

***
Маските паднаха. Не, падна само една от многото маски. Падна маската на демокрацията, на хуманизма, на човешките права. Падна маската на добрия Запад. Замени я нова маска, тази на всесилния Ционизъм. Ах, те, ционистите владеят всичко, владеят целия свят и ние нищо не можем да направим. Безсилни сме. Ама дали наистина е така?

Всъщност положението е по-сложно, отколкото изобщо можете да допуснете. Видяхме как евреите удавиха в морето евреина Илко Ешкенази. Видяхме как еврейската марионетка Валентин Златев организира убийството на евреина Андрей Луканов. Видяхме как еврейските еничари, познати още като Нацианална полиция пребиха от бой евреина Филип Димитров. Последствия за убийците имаше ли? Нямаше. Значи нещо не е така, както ни го представят. Ами не е така, естествено. Още Никола Николов писа, че бедните евреи биват принасяни в жертва на богатите. Че бедните евреи също като бедните българи не са нищо повече от тор за тържеството на ционизма.

Какво? Тези горепосочените не били бедни? А кой ви излъга, че техните богатства са били действително техни? Когато преди време разисквахме същата тема с Надежда Джамбазова от Швейцария, тя ми писа:
„Ами ще ви отговоря и аз какво ще се случи. Ще ги изтребят и всички останали, и тези, които сега се пишат голямите гяволи, гяволета и гювендии, това ще се случи. Е, ще бъдат очистени последни, ще спечелят малко време, но ще са срамът и позорът за вечни времена, това ще се случи, какво друго искате да се случи? Като си изиграят играта, която играят по свирката на баш майсторите, и тях ще ги резнат, и толкоз. Та литературата и историята бълва с такива случаи и е ясно, че дори и тези които профитират от предателството, не обичат предателите, защото знаят, че утре и тях ще предадат, ако има кой да им плати, и затова ги прецакват и тях, няма начин. Но всеки си прави илюзии, че това само на другите се случва.
Е, да ама не, на всички предатели се случва без изключение! Ще останат в историята на човечеството като най-черните предатели, слуги на още по-черни дяволи. Това ще стане, ако не се окопити най-после тоя овчясал народ, ще ни изтребят до крак, това ще стане. Прошка за никого няма да има, Даже и за най-верния слугинаж.”
Но да не се отвличаме. България е нарочена за ликвидация. Такъв е сатанинският план на ционистката върхушка. Само че, и ционизмът далеч не е върхът на пирамидата на Злото. Над ционистите стоят техните повелители – световните свръхбанкери. Ако ционистите бяха същинските господари, то те не биха допуснали САЩ и Изсраел да се провалят, а виждаме как именно благодарение на ционистките действия, САЩ и Изсраел се провалят. Банкерите обаче и те са изпълнители. Иначе световната финансова система не би рухнала, а тя рухва. Значи? Значи бива провеждан в изпълнение план, за който ни е трудно дори да гадаем. Единен световен ред, световно правителство, световна свръхдиктатура. Тази цел е толкова краткосрочна, толкова лишена от перспективи, че няма как тя да е главната цел. Тогава кой и защо?
Няма да ви кажа точно кой, вие го виждате често. Макар да не го забелязвате и да не знаете, че го виждате. Ние обаче знаем кой е. знаем и как с един замах да го унищожим. Да унищожим него, главния източник на световното Зло и така да решим наведнъж всичките основни проблеми на човечеството. Защо не го правим?

А вие бихте ли стреляли по змия, край вас, ако тя се е излегнала върху буре с барут?
19 октомври 2009 година

 


 

Автор: eltimir

 

 

Коментар (в блога на eltimir)

 universalnite000 -  

Това е казано кристално ясно в "Протоколите на Сионските мъдреци"
"БЪДЕЩОТО ЮДЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ БЪДЕ КРАЙНО ДЕСПОТИЧНО".

Каква форма на административно управление може да се даде на сегашните общества, в които подкупничеството е проникнало навред, където богатствата се движат изключително чрез ловките и изненадващи полумошенически тъмни сделки, където царува разпуснатостта, където нравствеността се поддържа с наказателни мерки и със сурови закони, а не с доброволно възприети принципи, където чувствата към отечество и религия са потиснати от космополитически убеждения? Каква форма на управление трябва да се даде на тези общества, ако не оная – деспотическата.

Цитат от “тайните протоколи”:

 ...”Ние ще създадем крайна централизация на управлението, за да вземем по този начин в ръцете си всички обществени сили. Чрез нови закони ние механически ще уредим всички прояви на политическия живот на нашите поданици. Тези закони ще унищожат едно след друго всички допуснати от гоите противоречия и волности. Нашето царство ще се ознаменува с такъв величествен деспотизъм, който ще е в състояние, във всяко време и на всяко място, да задуши противодействащите и недоволни гои...”




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28359916
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930